View Full Version : ma ajuta cineva? :(
Am avut in joc in cabal niste iteme in valoare de 20kk . Cineva a spus ca vinde pet cu 19kk si a spus ca il da si la trade , asa ca mia cerut itemele sa le vanda si cu 11kk sa cumpere sleeping kit la pet si restu sai ramana lui ca altfel nul poate da la trade.Eu i leam dat avand incredere in el si iam spus ca in 10 min sami dea petul .Dupa 10 min cand iam cerut petul a inceput sa ma injure .Eu l-am rugat sa mil dea da ma tot injura. Asa ca varog faceti ceva sa ma ajutati sa le recuperez! (sau ban la character, am poze)
Nu se poate face nimic,e greseala ta ca ai avut incredere in el.
Am avut in joc in cabal niste iteme in valoare de 20kk . Cineva a spus ca vinde pet cu 19kk si a spus ca il da si la trade , asa ca mia cerut itemele sa le vanda si cu 11kk sa cumpere sleeping kit la pet si restu sai ramana lui ca altfel nul poate da la trade.Eu i leam dat avand incredere in el si iam spus ca in 10 min sami dea petul .Dupa 10 min cand iam cerut petul a inceput sa ma injure .Eu l-am rugat sa mil dea da ma tot injura. Asa ca varog faceti ceva sa ma ajutati sa le recuperez! (sau ban la character, am poze)
Sa nu mai faci asa ceva pe viitor.:nono:
Referitor la suma nu e mare asa ca o recuperezi tu.
Sa nu ai incredere in nimeni nici macar in tine.
Asta este...probrabil este primul scammer care ti-o "trage"....
imi pare rau pt tine dar majoritatea sunt asa...cand vad ocazii...nu mai tine cont nici ca-i fratiso:)
data viitoare gandestete cat face (totalul itemelor care til ofera el) si cat face ce ai tu....si daca e diferenta de cel putin 5m atunci te scammeaza sigur..mai mult de 100%
bft
asa sunt oamenii, e in natura umana de a fi lacom, ce sa le faci. sfatul meu la fel ca ceilalti... nu te increde numai in tine daca pe viitor vrei ceva, asteapta si vinde si cand ai banii iei, ca se mai ivesc ocazii.
Daca crezi ca e prea frumos sa fie adevarat,probabil ai dreptate!