PDA

View Full Version : Gondolkodj el ezen !

CYD
14-03-2009, 10:48
Szia/Sziasztok !

Kicsit elegem van egy konkrét emberfajtából..
Abból amelyik nagyképű, arrogáns, beképzelt és a végletekig bunkó..és durván beletapos más érzéseibe.
Aki arra veri, hogy a Cabalban mit ér el...

Nos szerintük low vagyok..lehet sőt tuti..csak nekem van diplomám..nekik nincs...a 40kkk alzzal kitörölheted a feneked ..... a diplomával azt sem mert kemény borítású :D na jó hagyom a poént.
Nem értem miért vannak maguktól elszállva egyesek....ez 1 játék...tegyen le valamit az életben és le a kalappal, de amíg ilyen 14 -17 évesek keménykednek anyuci/apuci pénzén...addig.... (nem a korosztályt sértem..ne értsd félre)

Sokat tűrök, de amikor az elhunyt édesanyám emlékét gyalázzak , ráadásul szánt szándékkal akkor megfogalmazódik bennem egy végleges , de legalábbis 30 napos kitiltás kérelme az adott személyre.

Lehet törölve lesz a topic, de mindenképp szeretném, hogy pár ember elolvassa.
Ennek szerintem flame lesz a vége, mégis arra kérem a moderátorokat, ne töröljék...és szeretnék választ kapni a kérdésemre...ez elég egy 30 napos kitiltáshoz (ingame nem forum)

Képek vannak, de most még nem linkelek.

Mi előtt törlöd az egészet gondolj bele, neked, hogy esne ha az ELHUNYT édesanyádat valaki lekurvázná és folytathatnám, hogy mikkel illette...
Szerintem nem ide írnál ha GA lennél, hanem egyből egy GM-nek...szerintem meg lehet érteni amit most érzek.

Választ várok az illetékesektől (főleg GA )

edit: az illető abba akarja hagyni a játékot, ő írta le van fényképezve...segítsünk neki

manicionalisPD
14-03-2009, 10:56
hát szerintem nem 30 napos eltíltás kéne az ilyen fajta embereknek hanem végleges de sajnos akkor sok embert kéne lebannolni innen fórumról is és az nem érné meg a fejlesztőknek

CYD
14-03-2009, 10:58
tartózkodjunk az indokolatlanul használt vulgáris szavaktól, nem szeretném ha törlésre kerülne a dolog, mert azt szeretném, hogy legyen eredménye !

kovacs725
14-03-2009, 11:00
Jogos. Én is tudok pár gazdag seggfejt. Persze van kivétel.

Aki magára vette az tudja.

manicionalisPD
14-03-2009, 11:02
bocsi törőltem csak számomra ez felháboritó akkor is ha nem nekem mondják.

Soracte
14-03-2009, 11:03
CYD, elküldtem fórum PM-ben az msn-emet, ha lehet, még most vegyél fel, hogy meg tudjuk beszélni, mi történt.

CYD
14-03-2009, 11:03
manicionalisPD: egyetértek, de nem akarok indokot sem adni a törlésre...

Soracte: köszönöm

za.ra
14-03-2009, 11:04
hát most figyelj. én személy szerint nem anyáztalak. és nem is foglak.
lehet bunkó vagyok. de ez az egyéniségem. bocs.
de mivel ez a CABAL online nevű MMORGP ami egy JÁTÉK és ez ennek a játéknak a fórumja ezért itt erre kell "verni" hogy milyen pro vagy a JÁTÉKBAN. a forum.atomokosvagyokmertdiplomamvan.hu -n pedig arra hogy te milyen okos és ügyes vagy hogy diplomád van. grat hozzá tényleg.
kösz. cső.

CYD
14-03-2009, 11:06
ezt elfogadom, de azért a kölcsönös tisztelet legyen meg...ez az elvárható norma nem ? :(

istyke
14-03-2009, 11:11
Nekem jupiteren vannak ilyen bajaim, hogy ket player, ahanyszor shoutolok, mar rogton fognak neki az ilyensminek, mintha mar varnak. Engem is mar nagyon zavar, hogy jatekon keresztul mindenki ilyen nagymenosdit jatszik. Tenni kellene ezek ellen valamit!

kurosakiHUN
14-03-2009, 11:11
ez nem a real life... nyeld le bármi is történt,mert bármi lex ez után avval sem érsz el semmit... sajnálom,én se xeretem az iet.... ilyen lett minden

joyee
14-03-2009, 11:28
Hát igen, nem egy ember háborodott fel JOGOSAN a tajparaszt kiskorú undormányokon. Én is a te ***ődben járok CYD, és én is rohadtul fel tudom magam idegelni amikor anyáznak. De sajnos rájöttem hogy nem tudsz ellene mit tenni , mert ezek a kis taknyok nem érzik a súlyát annak amit mondanak. Fogalmuk sincs arról hogy milyen indulatokat, fájdalmat okoznak ezzel másoknak mert az ő korosztályukban már kötőszó lett a "qva anyád".Tesznek arra hogy esetleg egy olyan emberrel beszélgetnek akik az életben az apjuk lehetnének stb. Tisztelet?Azt sem tudják mi fán terem.Bezzeg a való világban meghunyászkodnak minden és mindenki elött mert meg kell.
De mit tudsz tenni? Reportolod? semmit nem érsz el , mert nem fogja tudni hogy miért kapta a büntit és kezdi előlről.
Amit tanácsolni tudok hogy ezeket az elemeket zárd ki a játékból. Ha kezdik a beszólogatást block nekifutásból. + Úgy viszonyulj másokhoz ahogy ők hozzád akkor nem érhet csalódás. Számomra lehet egy játékos 14 vagy 30 éves ha értelmesek a hozzászólásai, játéka stb és vice versa. Sokszor már azért nem írok forumon mert a jóizlés határain belül nem tudnék egyeseknek válaszolni.
Lényeg a lényeg, CYD benned egy teljesen normális embert ismertem meg. Ne hagyd hogy az ilyen tetvek hazavágják a szórakozásod!!

Balcso
14-03-2009, 11:28
Én egyszer hallottam, hogy a játékban használt angol vulgár szavakért lehet bannt kapni, ebbe van valamennyi igazság?

joyee
14-03-2009, 11:32
Simán lehet ezért is büntit kapni. A k*rva szó sok nyelvben is használatos....

Soracte
14-03-2009, 11:33
Én egyszer hallottam, hogy a játékban használt angol vulgár szavakért lehet bannt kapni, ebbe van valamennyi igazság?

http://www.cabalonline.com/support/policies.asp ("Harassment" sor)

Lehet: ha első alkalommal reportolnak csúnya beszédért, 3 napot, második alkalommal 10 napot kapsz, harmadik alkalommal pedig elvileg örökre búcsút kell mondanod az accountodnak. Nem feltétlenül szükséges angol nyelvűnek lennie, egy hiteles fordítás már megteszi.

metac
Ha valaki aztmondja hogy abbahagyja a játékot akkor nem kellene rögtön kunyerálni, hogy akkor adj alz-t és stb. DIPLOMA. gratulálok. Ezen gondolkodj el szerintem.
Amit meg ezek után írogattál (amit gondolom majd kitörölsz a képekből) Te is ugyanúgy banolhatóvá válsz.

CYD
Lényeg a lényeg, CYD benned egy teljesen normális embert ismertem meg. Ne hagyd hogy az ilyen tetvek hazavágják a szórakozásod!!

Köszönöm, részemről szintúgy :)

Ha valaki aztmondja hogy abbahagyja a játékot akkor nem kellene rögtön kunyerálni, hogy akkor adj alz-t és stb. DIPLOMA. gratulálok. Ezen gondolkodj el szerintem.
Amit meg ezek után írogattál (amit gondolom majd kitörölsz a képekből) Te is ugyanúgy banolhatóvá válsz.

1- nem kunyeráltam alzt sőt én kérdeztem, hogy minek ha egyszer abbahagyja..ergó nincs rá szüksége.
(más ellenben mondta, hogy megvenné xy ruhadarabját)

2- természetesen eredeti állapotban van a kép..nincs kitörölve semmi..nem manipulált.
Ez eszembe sem jutott.

CYD
14-03-2009, 11:36
sry idéz lett szerkesztés helyett :) ..törölhető hozzászólás

zolika
14-03-2009, 12:07
Az ilyeneket le kell fo*ni. Ugyis csak játékon belül nagy a szájuk, tedd block listre aztán mondhatja akinek akarja. Azzal hogy ilyen bunkók egyesek csak magukat minősitík, ilyen stílussal való életben rámosolyognak majd és egy "Viszontlátással" elküldik máshova :)
Azzal hogy egy játékban pro vagy a kutyát nem érdekli, meg hogy arra vered mekkoa fasza gyerek vagy hát grat mekkora "Raj" vagy, feltéve ha nem ezzel keresed a mindennapi betevöd amit kétlek.

a1da
14-03-2009, 12:39
sry az offert. Zolika megnezted mar az uj reszt? tegnap elott ota van megint. ((:

Bull3R
14-03-2009, 13:01
Hát igen..
Először Block List...Szard le őket... Igaz,biztos nincs sok élet tapasztalatom,mert 13 éves vagyok,de akkor is...Ezek télleg azzal vannak nagyra hogy huuuha van 1 170 es karakterjük és akkor ők szólogatnak be...Én ismerek eléggé sok embert a magyar "nagyok" közül :) De csak magukat csapják be,mert mikor meglátják magukat a tükörbe szerintem elmegy az életkedvük...Én mindig is elengedem a sértéseket a fülem mellet mert tudom hogy ezek csak a monitor előtt ekkora emberek :)
Remélem segítettem!

CYD
14-03-2009, 13:04
Köszönöm a hozzászólásokat :)
Megfogadom a tanácsokat :) ;)

zolika
14-03-2009, 13:09
sry az offert. Zolika megnezted mar az uj reszt? tegnap elott ota van megint. ((:

/off Pont ebben a percben fejeztem be ^^ /off

cMMc
14-03-2009, 13:47
Teljsen Igazad van.

s3mtex969
14-03-2009, 13:53
fogdjunk te vagy ROCKBLADER hat igen low vagy ez van szokj hozza. nahde hogy elkezdesz forumon topicot nyini hogy te mekkora császár vagy mert van diplomad n1 király vagy. eltudom képzelni hogy nézhetsz ki verd magad arra h kiléptél 1 gildböl és felhuzták asz agyad. NAH MEG HOGY TE LEBANNOLTATOD AZ ILLETŐKET lol. ebböl is látszik h nemvagytöbb 15 évesnél.

ui.: mellesleg 17 diplomám van obama a tesóm és zaraki az apám cabal meg az én gépemről fut.

nem tudom hogy vagy vele, de én is büszke lennék rá hogy diplomám van (majd 1x remélem lesz is) ... lehet azoknak akik a játékban élik az életüket nem fogják fel hogy menyivel is fontosabb okosnak lenni mint 170-esnek. Kiváncsi vagyok melyik munkaadó fesz majd fel azért mert neked van pl 40 dmg-es katanád vagy orbod. A játékok arra vannak hogy szórakosztassanak nem arra hogy menőzz vele.Viszont másik szempontból meg az hogy neki van diplomája nem sokat tesz egy olyan fórumon ahol a játékról van szó... de hát ízlések és pofonok...

CYD - szerintem ne álj velük szóba, nem érdemes lesüjjedni erre a szintre...

istyke
14-03-2009, 13:53
Hát igen, nem egy ember háborodott fel JOGOSAN a tajparaszt kiskorú undormányokon. Én is a te ***ődben járok CYD, és én is rohadtul fel tudom magam idegelni amikor anyáznak. De sajnos rájöttem hogy nem tudsz ellene mit tenni , mert ezek a kis taknyok nem érzik a súlyát annak amit mondanak. Fogalmuk sincs arról hogy milyen indulatokat, fájdalmat okoznak ezzel másoknak mert az ő korosztályukban már kötőszó lett a "qva anyád".Tesznek arra hogy esetleg egy olyan emberrel beszélgetnek akik az életben az apjuk lehetnének stb. Tisztelet?Azt sem tudják mi fán terem.Bezzeg a való világban meghunyászkodnak minden és mindenki elött mert meg kell.
De mit tudsz tenni? Reportolod? semmit nem érsz el , mert nem fogja tudni hogy miért kapta a büntit és kezdi előlről.
Amit tanácsolni tudok hogy ezeket az elemeket zárd ki a játékból. Ha kezdik a beszólogatást block nekifutásból. + Úgy viszonyulj másokhoz ahogy ők hozzád akkor nem érhet csalódás. Számomra lehet egy játékos 14 vagy 30 éves ha értelmesek a hozzászólásai, játéka stb és vice versa. Sokszor már azért nem írok forumon mert a jóizlés határain belül nem tudnék egyeseknek válaszolni.

Vannak meg rendes emberek a mai vilagban, en is szeretek viccelodni, meg minden ami belefer, de azert mar az anyazas..... hagyjuk, en is blockolni szoktam...

sanity111
14-03-2009, 13:55
fogdjunk te vagy ROCKBLADER hat igen low vagy ez van szokj hozza. nahde hogy elkezdesz forumon topicot nyini hogy te mekkora császár vagy mert van diplomad n1 király vagy. eltudom képzelni hogy nézhetsz ki verd magad arra h kiléptél 1 gildböl és felhuzták asz agyad. NAH MEG HOGY TE LEBANNOLTATOD AZ ILLETŐKET lol. ebböl is látszik h nemvagytöbb 15 évesnél.

ui.: mellesleg 17 diplomám van obama a tesóm és zaraki az apám cabal meg az én gépemről fut.

wat .

istyke
14-03-2009, 13:59

Nem is tudtam , hogy WC pucolason is diplomat lehet szerezni.

s3mtex969
14-03-2009, 14:04
szerintem ezen már nincs igazán mit megbeszélni...CYD tudja a dolgát a többi idetévedt ember meg aki töbre veszi a cabal-t az életnél az tegyen ahogy akar... Amugy CYD, részvétem anyud miatt :(

tibi099
14-03-2009, 14:25
Hát igen, nem egy ember háborodott fel JOGOSAN a tajparaszt kiskorú undormányokon. Én is a te ***ődben járok CYD, és én is rohadtul fel tudom magam idegelni amikor anyáznak. De sajnos rájöttem hogy nem tudsz ellene mit tenni , mert ezek a kis taknyok nem érzik a súlyát annak amit mondanak.

én ezt személy szerint azért nem veszem magamra, mert egyik haveromnak öcse, annyira (bocs a kifejezésért) egy idióta seggfej hogy fáj..
mondok példát...
télen dobált minket hógolyóval, bementünk h megfürdessük, de befutott (a házba).... ezután kihozott 2 tojást, amivel sikerült a "frissen festett" falat összekennie...
mikor elkaptuk... (2 lépésre voltunk tőle) elkezdett bőgni, mint egy csecsemő..
na és most jön az igazán durva...
ha csak megpöckölöm akár a fülét v vmi... k... va anyád... k****g... stb...

rövidebben:
az anyázást nem kell mellre szívni... ezzel is magát minősíti.... ha meg bánt, rugd képen és csöndbe marad ... v nem :yahoo:

MaximusHUN
14-03-2009, 14:25

Már ne haragudj,de nézd már meg hogy ő hogy viselkedik fórumon.Nem magyaráz és nem is szól be, ha pedig igen akkor sem nyomdafestéket nem tűrően.És igen is büszke lehet arra az 1 Diplomára.

CYD
14-03-2009, 14:29

ha értelmeset nem tudsz mondani, akkor legalább hülyeséget ne írj.

Nem is tudtam , hogy WC pucolason is diplomat lehet szerezni.

Vagy legalább tanuld meg a magyar nyelvet, azon belül a ragozást nem pucoláson hanem pucolásból és a magyarban vannak ékezetes betűk.

Frankón abba köttök bele, hogy diplomám van..holott azért írtam mert az élet nem cabal..de majd megtudjátok ha nem havi 60k-t akartok keresni a Tescoban mint árufeltöltő...

Részemről vége.

Bull3R
14-03-2009, 14:30
Hát:S a mai nap a Diplomát már csak osztogatják igazából...De akkor is... többet ér 1 diploma mint egy 170es kari :)

s3mtex969
14-03-2009, 14:44
CYD, szerintem valamit félreértettél... Istyke cMMc postjára válaszolt a WC pucolásos mondatjával merthogy neki "17 dimplomája van stb stb" nem arra hogy neked van diplomád. Ezt abból le lehet következtetni hogy kinek a postját jelölte be

istyke
14-03-2009, 15:04

Vagy legalább tanuld meg a magyar nyelvet, azon belül a ragozást nem pucoláson hanem pucolásból és a magyarban vannak ékezetes betűk.

Frankón abba köttök bele, hogy diplomám van..holott azért írtam mert az élet nem cabal..de majd megtudjátok ha nem havi 60k-t akartok keresni a Tescoban mint árufeltöltő...

Részemről vége.

Most azokba kotsz bele, akik melled alltak, amugy 1 helyesirasi hiba miatt nem dol le a vilag, hatodikos koromban negyedik lettem orszagos helyesirasi versenyen. Ha valamit elirok, akkor valoszinu, hogy veletlen.
Azert irok ekezetek nelkul, mert igy sokkal konnyebb + evekig igy tanultam a C++-t.Kicsit nehez lenne megszokni a magyart.Sokkal elonyosebb angol karakterekkel irni.

s3mtex969
14-03-2009, 15:06
és igazam volt :D

CYD
14-03-2009, 15:09
igazad volt, benéztem és BOCSÁNATOT is kérek istyke-től !
inkább meg sem szólalok :D (ezzel tuti egyetért mindenki :D )

túltárgyalt téma.

trees13
14-03-2009, 17:40
igazábol nem tudom melyik beszélgetés hatására indítottad ezt a topicot,de annyit mondhatok,hogy az alapbol hülye állításokra nem kell válaszolni.Vigyázz,hogy mindíg legyen saját véleményed,de másokat is hallgass meg,legfőképpen azokat akik értenek is hozzá.Ha valaki goromba veled,simán hagyd ott,had vergődje ki magát.Másnap úgyis felkel és másra szál rá.

s3mtex969
14-03-2009, 17:51
szerintem ennyi elég nem ? ámen :)

a1da
14-03-2009, 19:15
amugy most kirol volt szo? :D vagy mi tortent?? :D

s3mtex969
14-03-2009, 19:18
én sem tudom de érdekelne. Az én tippem :

edit mert értelmetlen volt :D

a1da
14-03-2009, 19:20
akkor nem csak nekem nem vilagos. :D

UMFBiker
17-03-2009, 18:31
Látom CYD is megelégelte.
Mennyi de mennyi ilyen incidensem van, persze képekkel, meg régről....

Mostanában inkább dolgozom, meg a valós életben "élem" az életem, örülök hogy van munkám. Ja igen diplomám is van (nem büfés).

Engem is bosszant, hogy egy-két ember egy ingame account miatt többre tartja magát másoknál. Aztán eszembe jut, hogy mit tettem le az asztalra, meg hogy ez játék. Nem én fogom az életben megverni, majd megteszi a sors helyettem, mert teljesen felesleges.
A tiszteletet mindig megadtam, senkit nem anyáztam le vitában (na jó kivéve talán pár külföldit), de igazán akkor bosszantó a dolog amikor rájössz hogy nem egy szinten vagytok...és mondhatsz bármit nem túlzottan fogja fel (ezen inkább magamban röhögök).

CYD részvétem anyukád miatt, és blockold a klienst az első rossz szónál :)