View Full Version : Setul tau
M-am gandit ca poate ar fi interesant sa scrie fiecare ce set are in cabal:yahoo:
Ami cer scuze daca nu este o idee prea buna:D
alexnico08
19-03-2009, 11:21
nu's acasa acu,o sa postez cand ajung ;)
Tit martial gloves+0 with empty slot
Osmium armorboots+0 non slot
Tit martial suit +0non slot
Osmium armor helm+0 non slot
:)
Mira-m-as ce o sa posteze cel care a deschis topicu.....
lame thread , chiar nu ma intereseaza ce au alte persoane , ma intereseaza ce am eu :D
eu sunt curios:D
eu sunt BL(lvl 80) si am asa:
Osm MartialGloves +3 2 slots:+2 Attack + 20 Def rate xD
Osm MartialBoots +3 2slots : +50hp +50HP
Osm MartialHelm +4 1 slot : 2 def xD
Osm MartialSuit +3 2 slots : +50hp +50hp
ST Katana of Destruction+4 150 hit rate ; 1 slot :10 DMG
Osm Katana +3 10%DMG
Momentan slabe... :stink:
la lvl tau te dai pe set de dmg? hahaha , (cred ca te bat in aramide :D )
leam nuat numa asa... nu avea rost sa bag milioane in set(stiu ca nu a fost o idee prea buna...) in 5 zile fac 100 vreau sami iau set tare (mystic sau osm mai tare) ... pana atunci stang banii:stinker:
Eu zic ca este un thread useless dar ne trebuie si noua motive pentru niste posturi in plus.
sa faceti si voi Forum Addict ca mine :blum3:
sa faceti si voi Forum Addict ca mine :blum3:
Bine zis!!! :nono::nono:
DigitalPh3er
19-03-2009, 20:27
Iti zic eu *** sta treaba cu threadu acesta,threadu e facut ca sa se laude fiecare cu ce are . ;)
Din cate stiu eu mai este un topic asemanator pe general discussion sau in comunity involvement nu mai stiu sigur,unde toti "smecherii"cabalului isi posteaza minunatiile.Deci nu este un thread rau
nu mi-as arata niciodata ceva pro :) de ce sa trezesc interesul de a se incerca un bruteforce pe contul meu? de ce sa atrag atentia asupra mea? ca sa zica vreo 3 redusi : "woow ce tare e ala ba" nu merci :D
nanuboss
19-03-2009, 23:29
adevarat noob esti doamne cata prostie la un singur roman useless topic bateti coasa in baie ftw !!
Swadowar
20-03-2009, 04:10
nu mi-as arata niciodata ceva pro :) de ce sa trezesc interesul de a se incerca un bruteforce pe contul meu? de ce sa atrag atentia asupra mea? ca sa zica vreo 3 redusi : "woow ce tare e ala ba" nu merci :D
+10 :yahoo:
kk inchidetil :on_the_quiet::on_the_quiet:
Swadowar
20-03-2009, 05:39
kk inchidetil :on_the_quiet::on_the_quiet:
Pe cine?!!!:girl_blum:
http://www.mmoginfo.com/pc/mmorpg/cementery_MMORPG.html
LoveHoneyBunny
20-03-2009, 12:34
M-am gandit ca poate ar fi interesant sa scrie fiecare ce set are in cabal:yahoo:
Ami cer scuze daca nu este o idee prea buna:D
O_o cand am citit prima daca am crezut ca bietul om imi cere mie scuze.
este Imi cer scuze... la inceputul si sfarsitul cuvintelor nu se scrie cu ов din a ci cu ов din i :P ...mai sunt unele exceptii de cuvinte in care se foloseste ов din i la mijlocu cuvintelor dar aia e alta treaba(neinteles,neinfricosator,etc) ... nu vreau eu sa fac pe profa dar nah e bine sa vb cat mai corect ca toti sa te inteleaga mai bine :P
este Imi cer scuze... la inceputul si sfarsitul cuvintelor nu se scrie cu ов din a ci cu ов din i :P ...mai sunt unele exceptii de cuvinte in care se foloseste ов din i la mijlocu cuvintelor dar aia e alta treaba(neinteles,neinfricosator,etc) ... nu vreau eu sa fac pe profa dar nah e bine sa vb cat mai corect ca toti sa te inteleaga mai bine :P
ahahhaha am ras cu lacrimi
I din i se foloseste in mijlocul cuvantului daca cuvantul e format cu sufix si,normal, daca cuvantul caruia i s-a adaugat sufixul avea initial in fata "I". :)
Dar zici degeaba,i-am mai spus si eu unuia fix acelasi lucru,dar inca mai scrie asa pe forum(in caz ca nu a fost banat).
AsaSempai
21-03-2009, 00:53
mai bine ai strange bani pentru un set tita adept...:|
..........................nu prea ami pasa de astea mai ales cand ma grabesc...:on_the_quiet:
..........................nu prea ami pasa de astea mai ales cand ma grabesc...:on_the_quiet:
ma tu ai ceva cu Ami?
rothmans
21-03-2009, 10:54
He did it again, ladies and gentlemen :laugh1:
Hahaha!!!
Nu are legatura cu graba.