View Full Version : kilép a cabal
hy.
az a gondom van hogy amikor elindítom a cabal-t elkezd betölteni aztán még a login elött kilép a játékból :S
vki help plsss :S
DarkShielderGirl1000
10-04-2010, 15:13
hy.
az a gondom van hogy amikor elindítom a cabal-t elkezd betölteni aztán még a login elött kilép a játékból :S
vki help plsss :S
Nekem is volt hasonló, nekem még a GG_t sem hozta be. Nekem nemvolt virusítróm, talán azmiatt volt, de újra lett téve gép és jólett.
Nekem is volt hasonló, nekem még a GG_t sem hozta be. Nekem nemvolt virusítróm, talán azmiatt volt, de újra lett téve gép és jólett.
nekem meg épp most lett ujra rakva de elötte se volt vírus irtó és akk jó volt :S
DarkShielderGirl1000
10-04-2010, 15:47
Szerintem szerezz be, ha nem is ez a baja, azért jól jön. :D
valaki más nem tudja a megoldást esetleg? :D
timika19
11-04-2010, 09:27
Ilyen próblémám nekem is volt többször is. Milyen op rendszered van fent? rendesen tetted fel a gamet minden update meg van meg ilyenek? Nekem akkor csinálta ezt amikor rossz sorrendben tettem fel őket vagy amikor a windows 7el próbáltam...
Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600)
és ja rendesen tettem fel. már többször volt hogy ujjra raktam a gépet és utána mindig jó volt a cabal. :S
timika19
11-04-2010, 11:18
és ja rendesen tettem fel. már többször volt hogy ujjra raktam a gépet és utána mindig jó volt a cabal. :S
Próbáltad azt h jobb gomb a parancsikonra--ott kompatibilitás--és kipipálod h windows xp sp 2 alatti futattás--aztán lejebb azt h futattás rendszergazdaként--alkalmaz--ok
Nekem igy mükszik:D ugyan ilyen op rendszer meg minden és igy fut teljesen normálisan:i-m_so_happy:
na igen, azt kellene kideríteni, hogy mi az amit máshogy csináltál ahhoz képest
timika19
11-04-2010, 12:43
na igen, azt kellene kideríteni, hogy mi az amit máshogy csináltál ahhoz képest
Jaja. Nekem is Blase-ék segítettek amikor elöször tettem fel win7et bajban voltam nyitottam 1 új topikot és rögtön kaptam a választ. Utólag is had köszönjem meg a segítséget. Köszönöm Szépen:D
öhm. van erre a problémára valakinek épkézláb megoldása. havernak is ugyanez a gondja lenne...:) még a login scrren sem jön be, és kilép a játék.
a crash után csinált a játék egy logfile-t a saját mappájába:
fmoderror.log teljes file-> http://www.megaupload.com/?d=4RPUH4MF
FMOD error! (37) An invalid parameter was passed to this function.
FMOD error! (37) An invalid parameter was passed to this function.
FMOD error! (74) This command failed because System::init or System::SetDriver was not called. : d:\games\cabal online (europe)\data\sound\fx_revivalchar.wav
FMOD error! (74) This command failed because System::init or System::SetDriver was not called. : d:\games\cabal online (europe)\data\sound\2d_btnclick.wav
FMOD error! (74) This command failed because System::init or System::SetDriver was not called. : d:\games\cabal online (europe)\data\sound\2d_btn_error.wav
FMOD error! (74) This command failed because System::init or System::SetDriver was not called. : d:\games\cabal online (europe)\data\sound\2d_nobtnclick.wav
FMOD error! (74) This command failed because System::init or System::SetDriver was not called. : d:\games\cabal online (europe)\data\sound\fx_gate_open.wav
FMOD error! (74) This command failed because System::init or System::SetDriver was not called. : d:\games\cabal online (europe)\data\sound\fx_gate_close.wav
ugy néz ki vmi a hanggal van gondban, nem?:) am ezek a file-ok nem is .waw, hanem .ogg formátumúak a játék könyvtárában.
válaszokat köszönöM!:D
edit:
MEGOLDÁS: hülye szar additional tűzfal progi.