PDA

View Full Version : Mars Osm. Katana DB.

Monarque
21-07-2010, 15:38
Arkadaşlar, Mars Server'ında Osm Katana Craftlama'ya başlamış bulunmaktayız. İsteyen arkadaşlar oyun içerisinde MissOracle, HyperUser yada Helasis nicklerine PM atabilirler ( akşam saatlerinde ). yada Bu kullanıcıya Forum üzerinden PM atabilrsiniz.

Tanıdıklarımdan güvence alabilirsiniz Kesin bir ortak tanıdığımız vardır.

Herkese iyi oyunlar.

Bogaro
23-07-2010, 09:40
Osmium Katana of Deathblow:

Materials/Gerekli Malzemeler:
- 1 Osmium Katana +0 2slot (critical dmg in both slot/ iki slotta da Crit damage basılı olması lazım)
- 1 Shape Cartridge Sword Lvl 3
- 13 Dark discs Lvl 3
- 13 Material Core (Osmium)

Contact Person in Game: MissOracle, HyperUser , Helasis
Contact Person in Forum: Monarque

nopeaceyeswar
27-07-2010, 08:04
Ozan Abi Bana Bi 36 lik lazım en kısa sürede basalım:)

Monarque
01-10-2010, 09:10
1 Kasım da büyük bir Craft yapılacaktır. Yaklaşık 60 - 70 Adet Katana Craftlanacaktır. İlgilenen arkadaşlar içinde basılabilir.

Bilgi için Char Name : Helasis, Apocrapyhaa, HyperUser, HyperShielder, RenkLy IIIstanbulII 'a ulaşabilir, yada forumda bu kullanıcıya Özel Mesaj atılabilir.

Herkese İyi oyunlar.

ForEva
01-10-2010, 15:40
daha detayli bilgi yokmu biz malzemeleri alıp sizmi basacaksnız?

Monarque
01-10-2010, 16:02
daha detayli bilgi yokmu biz malzemeleri alıp sizmi basacaksnız?

Evet. Lazım olan malzemeleri yukarıda arkadaşım bildirmiştir. Onları toplayıp bize verdiğiniz zaman craft işlemine başlanacaktır. Craft işlemi sırasında Char ile aynı Partyde olacağınızdan çıkan itemide görebileceksiniz..

ForEva
01-10-2010, 17:21
iyide size nasil guvencez ?? ve burda sizin kazancınız ne bosuna honur pointlerinz gitrms olacak 1 kasim cok uzak değilmi

Monarque
01-10-2010, 19:18
iyide size nasil guvencez ?? ve burda sizin kazancınız ne bosuna honur pointlerinz gitrms olacak 1 kasim cok uzak değilmi

O sana kalmış birşey arkadaşım. Burda benim bir kazancım yok. Ben zatan bu işlemi yapacağım. eğer isteyen olursa ne olursa olsun crafti ne çıkarsa çıksın hiç çekinmeden teslim edeceğim. Yani amacım yardım bunun altında kötü bir niyet aramayın. burda seni zorlamak gibi bir niyetim yok yukarıda " isteyen " diye bir ibare olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. 1 Kasım çok uzak bir tarhi evet ama o zamana kadar katana toplamaya devam edeceğiz bu 4 kişi. zaten sizden itemleri o gece alıcam. sıra söylersiniz mesela 20. 30. 40. sıralardaki itemler benimdir vs. vs. gibisinden...

ForEva
02-10-2010, 10:27
peki simdi versek yapamazmısın ? yada o gece online olamadık ? nolcak

Heliak
02-10-2010, 11:15
Yüksek kaliteli video ya alırlar yada bir arkadaşınız olur oyunda o izler ;)

Monarque
02-10-2010, 19:54
Şimdi verseniz yaparım ama tek sizinkini yapabilirim. bizimkilerden koymam içine. istersen akşam saatlerinde RenkLy nickine PM at. Pazar günü saat 21:00 den sonra online olurum.

Yada Heliak'in dedigi gibi bir arkadaşınız nezaret edebilir bize.

Felic
30-10-2010, 13:07
Basarılar dilerim insallah iyi sonuclar alırsınız...