View Full Version : [GREECE/ΕΛΛΑΔΑ]gia opoion 8elei na milisei ellinika :P
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
pedia m kani prob to gameguard.. kamia lisi?
Haseo228
18-12-2008, 14:19
Em...antivirus mallon???
Archontas
18-12-2008, 14:24
gia pes ti sou kanei to gameguard? emena mou mpike xoris provlima
hmm vrika to prob to empodize to antivirus.. to eklisa k prospa8o na mpo now :p
wrea reinstal game ola ta update ok eginan k me auto tropo tora pao na mpo m bgazei to gameguard malakies...ok restart pc restart launcher pao na mpo patao start k tipota..pouthena cabal. edw cabal ekei cabal p ine?den kanei tipota ***?Dld?
to prob me to game guard sinexizete -.-
merry christmas :P
edit: akoma k i mpou mpike ***? aaaaaaaaaaaa
Ukitake123
18-12-2008, 14:47
I mpou ta katafere mpike gogogo niko :PPP
P.S: Mery christmas hohoho
Archontas
18-12-2008, 14:56
Malista k ego tora exo problem me to gameguard, mou leei na kano restart kai olo to idio problem... den xero pos ftiaxnetai auto :S
to idio me esena prob exo archonta.. :/
edit: molis vrika auto http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=87691 elpizo na douleui
Archontas
18-12-2008, 15:13
Ok nikoli thanks mpeno kai ego :)
re paidia eftiaxa green socks me fc kai piga sto inventory na tis dw kai dn htan gt?
a ok paidia brika einai bug,mporei na mpi pei kapios ta drop pou exoun oi blue kai red socks kai tis time tous?,oxi olwn twn drops mono ton socks:P
Apla oti kai na kaneis,kane kokkini,oti kai na vgei,kai to ennow,Oti,tha sou aresei:)
ye ye kai tou gerou tou arese...xxaxaxa an den kano lathos pire mp potions... :)
lool mp pots?? xD alla ok 8a parw kamia 3kk dn pame each? omg! molis twra eida ta drops apo red socks!!
re elwind plz pes mou ti kano lathos gt gia na mpo sto game prepei na kano restart to launcher mia ora me to roloi gt otan patao to start den kani tipota?den niothei ti na kano???
re paidia oi blue socks odos dinoun blue bike i ka9omai san blakas kai mazeuw green socks
Ukitake123
19-12-2008, 13:12
re paidia oi blue socks odos dinoun blue bike i ka9omai san blakas kai mazeuw green socks
Oi red dinoun gamata pramata imo min anoigeis tis blue kantes red
poli gamata pragmata!!
ego k o geros pirame apo 100 hp pots apo kokkines xOO
lol btw mporei na mou pei kapios ti drop exoun oi blue? alla egw apo blue pira bike:P
apo blue pernis bikes 3 days k alles malakies.. apo red pernis polles malakies k bike+ eox+7-8 apo oti akousa nd.. alla apo oti 3ero i pi8anotites ine elaxistes giauto mono mlks pernis :p
nai kalhtera na kratiseis oles tis ble na exeis bikes gia kana 2 mhnes :P
exw ena idi alla variemai na mazeuw kai na ftiaxnw blue:P
xaxaaxxaxaxa gero i picture ine teleia..........plz stiltin mou sto msn na xo na thimame tin stigmi auti otna tha stop to cabal...:)
elwind auto elega des... http://img213.imageshack.us/my.php?image=huhgv6.jpg
xoris na xo sto party ton kirio m bgale sto akiro auto ***?etsi ginete otan kanis craft?to blepi olo to chanel??
maria dn kserw an diavases ta nea patch notes alla otan kapios kanei craft epic item h megalo grade tha to vlepei olos o server/channel
kai napster Tsa right back at 'ya :P
ksilo kaigomai wow
Look
_________________________________|
_________________________________|
.________________________________\/
Maria to tragoudaki sthn sig sou polu kalo btw :P
christos10
20-12-2008, 14:02
pedia xriazome voi8ia ...prospa8w na kanw update kai leei fail to download from server information
poio update exeis kanei teleutea? prin to xrisougeniatiko epezes kanonika?
Gazardiel
20-12-2008, 14:37
christos katease to new patch apo edo ...kai kane instal mesa sto
C:\Program Files\Games-Masters.com\CABAL Online (Europe)
kai ola tha einai komple meta
http://rapidshare.com/files/174383454/CABAL_Online_EU_Patch_417.zip
hmm gero blepo paratiritikotita 100% prosexes os k to mikro link tespa an k den akouo tetia mousiki ego poli spania auto m arese...
a kai gaza xeris ti xexasa na sou po to proi???oti tha to deis k esi meta den tha exis ena stathero combo...analoga me ton antipalo sou tha alazeis ta skill...ine alla auta p rixnoun wa alla fa.wiz k etc..opote an liosis sta pvp isos katalixis se ena teliko alla pisteuo otan to dis tha usareis diaforetiko se kathe class.....
ehmmm elwind sxetika me tin sizitisi pou eixame xtes...meta apo auto to video arxizo na se pisteuo eleos dld...
http://zoome.jp/edgy/diary/3/
Ukitake123
22-12-2008, 00:58
Panw se ti pragma se kanei na ton pisteyeis?:p
ti did dn pisteueis pos oi fb mporoun na nikisoun faello?:P
genika gia mena apo tin arxi tou game pisteua oti oi fb ine poli noobades...idios se pvp pou dne kanoun debuffs alla na nikan k solo faello???eleos :)
Ukitake123
22-12-2008, 15:20
mpou mexri kai sfs kanei solo faello stin korea p thewreite apo ta pio gtp classes se dmg output.
O fb einai apo tous pio dinatous chars se pvp an oxi o pio dinatos(o inquisitor leei oti einai o pio dinatos se pvp sta 170)
Kai meta to update tha einai kai to mono class pou kai ta 2 tou bm dn tha einai apla aksilogo to ena kai kalo to allo allla tha GAMANE kai ta dyo :p dinontas sou polles epiloges se dungs px ft
Edit: o fb sto vid ligo blakas m fenete gt ston poutso bazei magic items prin kanei to umovable dn prokeite na ayksisei tpt kai to duration idio einai :S
hmm hmmm den xerw apo fb's kai den mporo na po...
kai dn einai noobades gt mporoun na rixoun se pvp px wa kai na fantaseis dn xrisimopoioun kan ta debuff tous
Haseo228
22-12-2008, 19:07
Re paidia gt ekleise to game 3eroume?
valitsaki
22-12-2008, 20:51
don't worry, kremase to game, exei epanelthei an den exeis mpei akoma
http://img184.imageshack.us/my.php?image=cabalver126108122023510ek9.jpg
http://img49.imageshack.us/my.php?image=47017181we6.jpg
http://img119.imageshack.us/my.php?image=70624902br8.jpg
http://img184.imageshack.us/my.php?image=cabalver126108122023510ek9.jpg
http://img49.imageshack.us/my.php?image=47017181we6.jpg
http://img119.imageshack.us/my.php?image=70624902br8.jpg
Xaxaxaxaxa.Pramatika,eleos.Kai den einai i proti fora pou to kanei.Tespa,etsi einai ayta ta pramata.
Gazardiel
23-12-2008, 06:30
Xaxaxaxaxa.Pramatika,eleos.Kai den einai i proti fora pou to kanei.Tespa,etsi einai ayta ta pramata.
den mporo na min antistatho se auto to post :P
pes m kati giati sas apasxolei to ti kanei o kathenas edo mesa ??? dld apla eleos ...ti sas mamaei esas to ti kanei o kathe paixtis....einai mia parimia (douleia den eixe o dialos gamouse ta padia t)kapos etc kanent re eleos
kai btw Kalimera:laugh1:
Kalimera gaz.
Den mporeis na peis,einai oi fotografies eleos:)
pedia exo blue screen problem :/
ekana thread sto technical support alla auta p m lene fenonte kinezika.. mpori kanis na help pls?
pedia exo blue screen problem :/
ekana thread sto technical support alla auta p m lene fenonte kinezika.. mpori kanis na help pls?
Ase me na to tsekaro,after work plz.
Gazardiel
23-12-2008, 10:15
Elwind Elwind kserw ti ginetai min me zalizeis :P......alla gt kathestai kai asxoleistai den mporo na katalavo ....variemai na leo kai tin paroimia pali xD
Elwind Elwind kserw ti ginetai min me zalizeis :P......alla gt kathestai kai asxoleistai den mporo na katalavo ....variemai na leo kai tin paroimia pali xD
Den anaferthika kan se esena.Den anefera kan sto onoma sou.Den antilego oti den ksereis ti ginete,alla den einai kako na lew ti gnomi mou,ektos an exoume xounta kai den to kserw
Haseo228
23-12-2008, 11:47
Em, exw kapoia problems sto game k den mporw na fortwsw to item shop k to guild board. Mporei na boh8hsei kaneis?? Exei na kanei me to TCP Optimizer????
Oxi pos 3erw ti einai auto...xD
Gazardiel
23-12-2008, 12:03
Re Enan Papadopoulo Xreiazeste oloi sas :P
Em, exw kapoia problems sto game k den mporw na fortwsw to item shop k to guild board. Mporei na boh8hsei kaneis?? Exei na kanei me to TCP Optimizer????
Oxi pos 3erw ti einai auto...xD
Exei na kanei me to MTU,tsekareplz tis voitheies tou Zaraki,den mporw twra,sorry,argotera tha sas help kai tous 2
oo elwind egines forum addict?
Ukitake123
23-12-2008, 15:53
Gz elwind :P
(kai gw twra to da xD)
yo yo yo mpampaka elwind telika ego imoun i proti pou to proseksa :)
oo elwind egines forum addict?
Nai yauris:)
Gaza,akou ligo kati,molis ematha oti palia ton char sou ton legane nolan.
Tha sou fanei asteio,alla se thimamai.axxaaxaxaxax
Akoute na deite pws exei i istoria(*100%alithini)
Otan palia,kapote eimouna 65 lvl,gnorisa enan xaraktira,ton legane nolan.Epeidi itane o 3os ellinas pou eixa dei ingame ton ekana friend.Itane 31-32 lvl tote.
Ton ekana ksanalew FRIEND,to lew kai den to pisteyw.Tespa,tha ftasw stin ousia tou thematos.
Piga 83,hardcore gaming ekana,pige 85.:o lew esy liwneis parapanw apo emena.
xexexeex,mou apanta.Tou lew.Den kanoume ena pvp?ok.2 pvp kaname,apo ekso apo bloody ice,eixa xeirotera items eimastan kai oi 2 gmaster,eixe kalitera antikeimena,to kserw epidi mou to edeikse meta.(Eixe rings of serenity,lvl4 craft sta rings.).Epese 2 fores.
Mou leei ***,as doume ta antikeimena.Mou ta dixnei,tou ta deixnw,opws eipa eixe lvl4 ring craft.Ton rotao tote.Pote prolaves na pas lvl4 craft :O eisai kalos esy.Mou leei,egw koita na deis,ton xaraktira mou ton kano POWERLEVEL.ti ennoeis tou lew.Plirono mou leei kai mou ton pigane.
Simera ematha oti nolan=gazadriel.Oso kai na thes na diapseyseis ton opoiodipote.Oso kai na les pramata pou sto telos kataligeis na ta pisteyeis enw den isxioune,i mnimi mou den me apata katholou.Thimisou me,prepei na me thimasai kai esy....re mia fora na eixa amfivolia gia esena 10x mou vgaineis skartos.Tespa.Poli asxolithika kai me esena.Kairos na doume kai atoma pou paizoune to game ligo.Aytoi to kratane to cabal zontano.
Ukitake123
23-12-2008, 16:17
Someone got sooooooooooo owned XDDDD
Kai gw p nmza oti eixes allaksei 3 names tsoup bgike kai 4o xd
Gazardiel
23-12-2008, 18:46
Elwind ..
1on Sta @@ mou ean tha sxolitheis i oxi mazi m ...real ston poutso m ....auto pou s eixa pei isxiei akoma :)
2on: NoLan=Aiova=Gazardiel=SaltonSea auta itane ta nicks m ...kai ean thimasai kala imouna mesa stous AKINCILAR gia 1.5 xrono :) Imouna Apo tous protous p riksane to faello ston Mars mazi me ton LordHun LadyHun.Ipalilon kai allous pou pleon krima alla den pezoune .....Kai to ean asxolitheis mazi m posos kai me noiazei be carefull in ur real life ....my advance :D have fun and merry christmas :D
Elwind ..
1on Sta @@ mou ean tha sxolitheis i oxi mazi m ...real ston poutso m ....auto pou s eixa pei isxiei akoma :)
2on: NoLan=Aiova=Gazardiel=SaltonSea auta itane ta nicks m ...kai ean thimasai kala imouna mesa stous AKINCILAR gia 1.5 xrono :) Imouna Apo tous protous p riksane to faello ston Mars mazi me ton LordHun LadyHun.Ipalilon kai allous pou pleon krima alla den pezoune .....Kai to ean asxolitheis mazi m posos kai me noiazei be carefull in ur real life ....my advance :D have fun and merry christmas :D
Vasika prepei na to thimasai,giayto ta les ola ayta....thimisou ligo kalitera tote.
Have a nice christmas kai min perimeneis unban,den tha ston ferei o ai vasilis
Gazardiel
23-12-2008, 19:03
Vasika prepei na to thimasai,giayto ta les ola ayta....thimisou ligo kalitera tote.
Have a nice christmas kai min perimeneis unban,den tha ston ferei o ai vasilis
Vasika ksereis oti les ta grafo sta @@ m gia auto dont try ^^.....den kolao na po pios imouna :D.....kai pios eimai....kai pios tha eimai :D
Vasika ksereis oti les ta grafo sta @@ m gia auto dont try ^^.....den kolao na po pios imouna :D.....kai pios eimai....kai pios tha eimai :D
PAli apofeygeis....me thimasai?nai i ou?thimasai to peristatiko kai ti mou eipes?Kai ti den exeis to tsagano na paradexteis twra pou mou eixes paradextei tote?
Gazardiel
23-12-2008, 19:06
Sovara den se thimamai ...to oti eixa plirosei nai ....alla den thimamai na se eixa gnorisei kai pote....Giati opos lene opios ta exei ta skaei ^^
Gazardiel
23-12-2008, 19:08
Otan Vgazeis se ena vradi 1-2xiliarika euro sta @@ s ean tha xalaseis kai 500 euros gia ena paixnidi sosta den leo re elwind ???
Ok,thanks pou paradextikes epitelous ti akrivws ekanes...toso diskolo itane?Tha eprepe na me thimasai,se eixa buddy list apo 35~ ews 90+,meta logika allakses onoma,isws kai pio prin.Aporousa pou eixes xathei kai ti eixes ginei....moiraia pramata ginontai sto cabal online:)
Gazardiel
23-12-2008, 19:14
Panta :D ....kait ti katalaves tora ??? xarikes pragmatika ??? den anxonomai katholou .....se ligo o Animal erxetai na antikatastisei tin thesi tou magou m :P
Gazardiel
23-12-2008, 19:14
hahahahhhahhahha i epomeni Araceli erxetai hahahahahahahhahah :P
Panta :D ....kait ti katalaves tora ??? xarikes pragmatika ??? den anxonomai katholou .....se ligo o Animal erxetai na antikatastisei tin thesi tou magou m :P
O opoios na fantasto anevike me ton idio tropo.....
Gazardiel
23-12-2008, 19:16
oute Kan :D,.......kai den se apasxolei katholou auto to pragma :D kali sou nixta :P
Perimene Se Ligo Tha Se perno pk kai me ton Animal hahahahahahahhaha wait wait tha exei plaka ....kai meta tha ftiakso kai FA na se perno pk hahahah :P
oute Kan :D,.......kai den se apasxolei katholou auto to pragma :D kali sou nixta :P
Kalinixta.
A kai apo ayrio paides,exoume diko mas section.Oi prospathies mou apedwsan epitelous,arxizete na fairnete kosmo sta forum siga siga:)
Gazardiel
23-12-2008, 19:20
Epitelous tha fao tin skepasti m me tin isixia m :P
k ego akomi aporw anarotiete akomi kapios giati efage ban????Oo prepei na nai xazos an to kanei...elpizontas k se unban ^^...
Ukitake123
23-12-2008, 19:25
o_________________________o
Einai istoriki ayti i stigmi T_T
Diko mas section yayyyy :D
Egine pragmatikotita to oneiro tou gargara epitelous :P
Eyxaristoume poly gia tis prospathies s elwind epitelous apedwsan :)
*gives cookie* xD
oxi re ta cookie ine mono gia autous pu kanoun relog sto tg ...axxaxaxa o elwind axizei polla parapano k ego prosopika tha ton episkefto na tou ta dosw autoprosopos...
Gazardiel
23-12-2008, 19:31
k ego akomi aporw anarotiete akomi kapios giati efage ban????Oo prepei na nai xazos an to kanei...elpizontas k se unban ^^...
^^:laugh1: opa malakia m to faei me peirakse :PPPP sosta to egrapses :PPP
Kai btw to pios einai xazos i xazi asto to exeis apodeiksei idi ..........rofl
nai e??xaaxax den nomizo gaza esi exis apodeixei k polla perisotera apo auta pou xerame oso loipon pedia gia tis pictures p ekana post pou o lama pezei to kiritsi se pollous to ekanna gia ena k mono logo k tha thela na ton pw...o lamagrak o gaza isxirizotan pos oloi sas isastan mounodouloi k oti ipostirizate emena epidi imoun kopela ..se kapoio simio eixe ypothei kiolas oti oti exo mou exei xaristei logo fylou...enowntas apo mounodoulous pou m dinoun etsi items .EGW OTI KERDISA TO KERDISA PEZONTAS K MALISTA PEZONTAS ME RULES...loipon ekana post auto na kamarwsete enan antra pou exei ta @@ kai milaei...OMG DILADI tora ta simperasmata dika sas,...
edit:ELWIND SORRY!!
Haseo228
23-12-2008, 19:45
Mpoumpou ftw!!! +1 se sena mikrh(k as eisai megalhterh) Nomizw pos exei apoluto dikio gaza de s paei na peis tpt twra mhn arnh8eis tpt...apla koita paliotera
Gazardiel
23-12-2008, 19:48
Profanos kai den milas gia mena atm .....gt oti item exo to exo peksei gia na to paro .....eleos dld .....afentika ikai douloi skata ginikam ouloi eleos .....kai min to pezeis I KATHARI EDO MESA O PEZO ME RULEZ ....ASTO AUTO DEN PIANEI SE MENA ....POULATA SE KAPOIOUS ALLOUS AUTA ...ALLA OXI SE MENA ....EKTOS EAN EXEIS KSEXASEI KATI VRADAKIA CA NA ME ROTAS KATI PRAGMAT MIKROULA ;)
agori mou den ksexasa tipota k eimai k kathari k anoixti na po se olous ti egine k an mporeis apodixe to antitheto apla min les aerologies ok?nai thimame kati vradies ca.pou pigenes me ton lama k den me epernes sto party sou gt fobosoun kati eleos dld ... http://www.youtube.com/watch?v=Or5wUDApBc0 nice song ^^
Gazardiel
23-12-2008, 19:54
sure sure mikri sure sure ahhahahahahah ok me ekanes kai gelasa pali vradiatiko........re tha errthei kai i seira s wait tha ertyhei ;)
Ean den exeis apodeikseis apla to vouloneis ....ean omos exeis postares se prokalo ..........until the why u dont **** ??? pff lil ungly girls.... -.-
Cry Me A River...........
ok edo tha maste na to doume...i diki sou deyteri seira erxete soon just inform k tha erthi k 3 k 4 xaaxaxxa exis ta prwteia....k apla paradexou oti mporei na tin patises apo mia kopela pou eixe parapano myalo ap oti esy.. o egwismos sou se exei kanei....as mn po ti...apla paradexou k dexou to...
Gazardiel
23-12-2008, 19:58
thelo prakseis oxi aerologies ...kai den pezei na exeis most mialo apo mena mirkoula :P........otan se fasi sou edina quides pos na to xeiristeis mesa sto ca ....gamise mas tora re xontri pou tha mas vgeis kai apo pano eleos
a k oso gia tis apodeixeis den xreiazete na tis postarw kapou ime arketa siniditopoiimeni na xerw pou postarw ti ..apla tis dinw ekei pou prepei k ta apotelesmata erxonte...
Gazardiel
23-12-2008, 20:01
a k oso gia tis apodeixeis den xreiazete na tis postarw kapou ime arketa siniditopoiimeni na xerw pou postarw ti ..apla tis dinw ekei pou prepei k ta apotelesmata erxonte...
kai etsi apla sinexizoume to violi mas ......gt .....gt exoune leromeni tin folia mas .......trava psofa re xontri mpas kai glitosoume eleos
kai Gia Na Exei Kai Ligo Endiaferon ....... Kai Ean to Kaneis auto pou tha sou po ego to kovo edo .......Arkisou Stin Mana Sou Oti den bottares pote......(carefulll o theos einai psila vlepei ) ;)
Christmas Days ;)
xaaxxaaxaxxa den exo tipota lerwmeno k s leo min me prokalis allo
... k oso k na xtipiese agori mou den tha s kano tin xari na postaro tipota edo...autoi pou prepei na ta doune ta idane... a k opos episis den eimai pedaki na kathome na orkizome gia ti?gia malakies gia ena game se pion stin mana mou kanto esi auto gaza pou to kanis k kalitera,,,k exeis k tin mana sou se tosi ektimisi ti na leme....ego den xreiazete na apodeixo kati parapano opios thelei me pisteyei opios oxi problima tou aloste ta dedomena dixnoun ti ekane kanis..
Gazardiel
23-12-2008, 20:06
xaxaxaxaxaxaxa etc etc auto ithela na do ....... mitso koita ti grafei tora.....kai thimisou tin kouventa p eixame to mesimeri ......telos ta commment m gia simera aurio pali :).....katse ka iskepsou tora mitso ....
e mitso katse k skepsou e.mitso nai re se sena milao skepsou..min to ksexaseis xxaax00xaxa0x0x poor gaza...
a kai san edit:egw toulaxiston exw kai enan sebasmo sta prosopa pou moxthisan na me megalosoun den katapato ta panta...
Haseo228
23-12-2008, 20:11
oute esy orkistikes re gaza eleos....egw thn pistevw
go away noob botter moumouk3
Haseo228
23-12-2008, 20:14
As mhn arxisoume pali re. Teleftaia fora den katalh3ame pou8ena opote oute twra 8a katalh3oume...egw 3erw pos h mpoumpou den botare opos 3erw oti botares, opos 3erw oti 8a me bgaleis trelo, opote den exei nohma....kai ligos sebasmos de blaptei
ok gazardiel (saltonsea)why u entered with other account to flame me haha omg u are so ****** man.. all we know that u have many accounts :)
Gm nice u banned me again and with this account u know why ?????? bcs some ****** ppl like that ungly girl she thinked that she is clevered pfffw hatever i dont need 0101010000101010 real life is the best ......but if u can contact with Gm Jo tell she to check the account of mpoumpouk3 for hack tools i am 100% sure that u will found something believe me ;)
Haseo228
23-12-2008, 20:21
Because I reported you when you said stuff about my family...because in time ALL crimes are punished...ty gm ^^
Always a pleasure to try and do something on you....Nothing to be jealous of...no lick...RESPECT...there is a huge difference...obviously you don't know that....
and u know u do something on me ????? hahahahh rofl
U only goood to know to do is to lick all Gm thast why i flame ....Now if Gm Akari bann and this account i dont have problem but ......the real truth is 1 check account of mpoumpouk3 for hacking tools/bots that over ...u ban my account without proofs any video that proof that i used speedhack like they said some people bcs they jealus i play this game when it was on beta stage omfg whatever............
ok gazardiel-saltonsea let the GM's do their jobs they do the best for the game dont need ur advice im sure for this.dont be angry coz u banned many times here and in game and u flame here .ty [GM]Akari.. :)
mpoumpouk3 go lick some gms more u ungly girl rofl .....only that u do prerfeclty palio kariola :)
and u know u do something on me ????? hahahahh rofl
U only goood to know to do is to lick all Gm thast why i flame ....Now if Gm Akari bann and this account i dont have problem but ......the real truth is 1 check account of mpoumpouk3 for hacking tools/bots that over ...u ban my account without proofs any video that proof that i used speedhack like they said some people bcs they jealus i play this game when it was on beta stage omfg whatever............
Sorry to say,but just before in greek you admitted in all that you used bot.
In addition,Akari is for forum moderating here not what you have done in the past that is already cleared by gm's to you with several answers.
Sorry to say,but just before in greek you admitted in all that you used bot.
In addition,Akari is for forum moderating here not what you have done in the past that is already cleared by gm's to you with several answers.
when exackly i said that i was bot ??????? i am 100 % sure u kidding me
grow up elwind ....go away
when exackly i said that i was bot ??????? i am 100 % sure u kidding me
grow up elwind ....go away
What happened to you,is not to be judged by me anymore.
Actions already taken,got your answers.I have nothing else to add on that matter.
What happened to you,is not to be judged by me anymore.
Actions already taken,got your answers.I have nothing else to add on that matter.
the only u forget is that ...my them its not over yet :SS....my account is still invistgatting dont forget that small think Ga Elwind and forum addict......without proofs no ban ........without ban game continued to killl noob people :)....i got ban for nothing and u will see it that ......The Gms do thei jobs my theme not closed yet ...
kannauros
30-12-2008, 22:37
ep..gt milame agglika edo??nea fashion?:P
kannauros
30-12-2008, 22:51
ehm ehm. ,ke gw nikaw solo faelo (rofl ) xP