PDA

View Full Version : [GREECE/ΕΛΛΑΔΑ]gia opoion 8elei na milisei ellinika :P

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

Elwind
10-10-2008, 08:19
kalimera w/e

Napster
10-10-2008, 08:19
ch 13 blody ice ena mia pinakida pou 8a perimenoun poloi 8a tin dis

egw piga 2 fores den leei 8elei para poli kalo party

xarosgr
10-10-2008, 08:28
gia haos arena milate?

Ex8roS
10-10-2008, 08:31
ch 13 blody ice ena mia pinakida pou 8a perimenoun poloi 8a tin dis

egw piga 2 fores den leei 8elei para poli kalo party

Auto einai to chaos arena ston Jupiter. Ston Mars einai channel 6 kai 15

xarosgr
10-10-2008, 08:37
to idio kai ston mercury 6 kai 15 to haos arena enai kalo gia anevenis grigora lvl otan eisai mikros se lvl egw eperna me ton fs 2 lvl ti fora ekei mesa

alla antexi 64lvl dual comleter

mages eimai se dilima ti na kano ton fs mfs i sfs an kai sfs mou aresi kalirera alla fovame min vgi kofas.

PaiNakoS
10-10-2008, 09:23
kalimera w/e

w/e ? tin paleyeis ?
Ps : Kalimera :P

yaouris
10-10-2008, 09:47
re xaro min kaneis spam:P

Hestia
10-10-2008, 11:19
theorie ston mars pezis???an nai kane mou pm otan mpis mesa ....

Nikolis
10-10-2008, 11:35
pote 8a ani3i to cabaaal?! sterimenoi= den exoun pragmata p exoume emis sta alla servers p.x nightwalkers

yaouris
10-10-2008, 12:09
nai re poo pote 8a anoixei??

xarosgr
10-10-2008, 12:13
kala re tsampa to bb pou eixa koumposi xthes ston fs.

WA15XLVL
FB14XLVL
FA13XLVL

Hestia
10-10-2008, 12:23
nai argise poly para poly kai einai mono gia to cabal shop imagine....-.- nikola den nomizo re si oloi oi servers prepei na nai idioi logika ti skata....alios ine adiko

Haseo228
10-10-2008, 12:26
Knock knock......Anoi3te to CABAL!!!!:dash1: Gia na mh kathgorh8w k gia spam....3erei kaneis an to rotation einai mhniaio h ebdomadiaio???

yaouris
10-10-2008, 12:45
olee nmz anoixe

theorios
10-10-2008, 14:19
theorie ston mars pezis???an nai kane mou pm otan mpis mesa ....

ok!se periptwsh pou dn se petuxw mesa steile m k esy kanena.
FunkyPower eimai mesa.

pantws egw paidia x8es phga prwth fora chaos arena....me tyxaio party opou egw hmoun apo tous kalous!!!
kai na fantasteite egw eimai psilonoobakos...
tsampa kopos htan!!:wild:

Hestia
10-10-2008, 16:57
hehhe theorie etsi ine ta low lvl den lei poli gia ca ti lvl ise?

SIDER
10-10-2008, 19:20
mages eimai se dilima ti na kano ton fs mfs i sfs an kai sfs mou aresi kalirera alla fovame min vgi kofas.

Ksekinisa k gw fs!Sword omws!An thes pvp play pane mfs gia dps...alla sword einai pio cool hehe!

Nikolis
10-10-2008, 21:31
apo enan apo jupiter to akousa k rol+2 poli spania eki pera

Hestia
10-10-2008, 23:28
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ: auto pou exw na pw afora olous mas!!!simera kapoios hackare ton lamagra...pote ma pote min diksete se trade i se shop tou tipou 999999999 ta items sas....to ekane o lamagra k otan eklise to shop tou tipou 9999999 ola ta items tou eixan exafanistei....krima....elwind thermi paraklisi an mporeis na kaneis kati gi auto kanto pragmatika ine poli krima gia ton idio k gia mas tous giro tou...elwind otan to deis epikinonise me ton idio i ton gazardiel..s eyxaristo poli!!!:(

theorios
10-10-2008, 23:32
pwpw...krima:resent:

Elwind
11-10-2008, 05:58
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ: auto pou exw na pw afora olous mas!!!simera kapoios hackare ton lamagra...pote ma pote min diksete se trade i se shop tou tipou 999999999 ta items sas....to ekane o lamagra k otan eklise to shop tou tipou 9999999 ola ta items tou eixan exafanistei....krima....elwind thermi paraklisi an mporeis na kaneis kati gi auto kanto pragmatika ine poli krima gia ton idio k gia mas tous giro tou...elwind otan to deis epikinonise me ton idio i ton gazardiel..s eyxaristo poli!!!:(

Xaxaxxaxaxa,milame gia ton gazadriel?O opoios xrisimopoiouse BOTS?
Vasika den me endiaferei, kathos leei psemata,apo allou tou figane ta items.
Na to kserete,opoios botarei estw kai mia fora,stelnontai plirofories ston katoxo tou bot program(onoma den lew)kai etsi bb ta pramata sas se anipopto xrono.
Kai sxetika me ton gazadriel,ton ipopsiazomouna kathos me perase se lvl kai den ton eixa dei pote 1.5 xrono.Meta poulakia mou sfiriksane oti bottarei,otan mpike sto guild mas kai eide to rule gia tous botter,eksafanistike tin epomeni mera.Distixws den ton epiasa pote egw o idios na bottarei,alla sto telos pire ayto pou to aksize kai pou paradextike o idios se emena oti botarei se anipopto xrono me ton alt char mou

yaouris
11-10-2008, 06:01
katse re elwind o gazardiel i o lamagra botarei?

Elwind
11-10-2008, 06:04
vasika mou leei,pm ton gazadriel,pou simainei isws flios i aderfos.Me aplo sinirmo,exeis tin apantisi pou zitas.

Tin epomeni fora pou tha erthete na mou paraponethei kapoios apo esas oti hackaristike apo kapoion allon,na mou milisete otan.
1.exete kanei check to pc sas gia keylogger
2.Den exete xrisimopoiisei bot
3.den dosate pote username pass allou,se kapoio "filo".
Min erthete na zitate resta an exete kanei ena apo ta anwtero kai psemata na peite stin teliki oti den exete kanei tipota apo ayta,iparxei apodeiksi gia to kathena apo ayta ektos apo to 1o(pou btw an tsekarete to pc sas exete tin apantisi.)

xarosgr
11-10-2008, 07:16
kalimera se olous:coolman:

Elwind
11-10-2008, 07:17

Kalimera akire file mas:)

Ex8roS
11-10-2008, 07:33
Allos o Lamagra kai allos o Gazardiel. Emena o adelfos mou mou pe pos o Lamagra ta edwse ta items tou kai o allos den ta epestrepse. Twra maria an upirxe hack pou na sou perne ta items apo to shop enw pouliountre gia 9999999999 alz tha htan adio to trade channel nomizw.

yaouris
11-10-2008, 08:51

kalimera:P

Elwind
11-10-2008, 09:26
Allos o Lamagra kai allos o Gazardiel. Emena o adelfos mou mou pe pos o Lamagra ta edwse ta items tou kai o allos den ta epestrepse. Twra maria an upirxe hack pou na sou perne ta items apo to shop enw pouliountre gia 9999999999 alz tha htan adio to trade channel nomizw.

Kai gamo ta "hack":P
A re maria ksanthia mou esy:)

Hestia
11-10-2008, 12:25
wrea ty gia ta kala sou logia elwind ti na po k emena allos mou to eipe kai mou zitise na to postarw gia na help ok tora?ikanopoiimenos...pantos thx

alla opos kai na xei auto to game me exei xenerwsei apisteyta kaneis toso kopo na ftaseis kapou se kapoio lvl p.x na mazepseis alz k bam ksafnika kati ginete k s ta kleboun ola skata...a kai nai eimai XANTHIA kai den tha to allaza me tipota auto...

Ex8roS
11-10-2008, 12:36
ne kai o lamagra ta pire ta items pisw opote ...

Elwind
11-10-2008, 13:07
To thema einai oti piges na me ipovaleis se mia diadikasia na psakso na dw ti exei ginei,tha ekana post kati tetoio sto gm forums kai tha etrwga to kraksimo tis zois mou,epidi ena mlkismeno(sorry kai olas)edwse ta items tou se enan allon kai isxirizete oti egine apo "hacks".
Theoriste me ton mlk tis ipothesis,alla vlepete oti
1.pate na me mpleksete se mia ipothesi opou enas kanei trade kai leei oti egine hacked epidi einai ilithios.
2.Na etrwga egw kraksimo apo gm's,na mou vgei to onoma kai oti den voithaw kanena.
3.Exw prosopikotita,den eimai tsiros kanenos,prospatho na voithisw atoma pou theloune voitheia,giayto den poliasxoloume kai me tin ipothesi tou armenia greece,giati allilovrizeste.
4.To "ksanthia" to eipa gia na se peirakso,an thixtikes signomi,alla prepei na paradexteis kai esy oti exapses tetoio paramithi.Sorry an thes gia to ksanthia,alla oxi sory pou den exete tin krisi na katalavete ti einai hack kai ti oxi.
5.An den voithaw i den kano tipota swsto gia olous edw,tote peite mou na paw na vgalo to GA kai na paei na gamithei.
Kai btw poso xronon eiani o lamagras?14?
Ayta eixa na pw,na dw ti tha peite eseis twra.

Hestia
11-10-2008, 13:26
wrea ta les elwind...alla...ok oti mou eipan metefera oso gia tin ipothesi armenia k genika tin omada sak pou den poli asxolise ok dikeoma sou omos ego den mporo kathe mera pou mpeno messa na akouo ta brisidia tou k tis perisoteres fores xoris na tou po kati...mpenis na pexis liges ores k mesa se tsitonoun auto den legete game tespa thx elwind gia ola pantos....ok ok apla parataw to cabal ta leme guys...

yaouris
11-10-2008, 13:34
ee ti ginetai edw??

Elwind
11-10-2008, 13:37
wrea ta les elwind...alla...ok oti mou eipan metefera oso gia tin ipothesi armenia k genika tin omada sak pou den poli asxolise ok dikeoma sou omos ego den mporo kathe mera pou mpeno messa na akouo ta brisidia tou k tis perisoteres fores xoris na tou po kati...mpenis na pexis liges ores k mesa se tsitonoun auto den legete game tespa thx elwind gia ola pantos....ok ok apla parataw to cabal ta leme guys...

Cu,kala na pernas oti kai na kaneis,kai na thimasai se opoio game kai na pas tha vlepeis moggola kai antipathitikous,an me theoreis enan apo aytous,sorry.
Kai mono to oti se valane stin mesi na les tetoia pramata kai na ektithesai,me ton lamagra kai ton gazadriel na poume,tha eprepe na ta exeis mazi tous kai oxi mazi mou.
Elpizw na ksanagiriseis se ligo pou tha eksafanistoune ola ta botia apo to game mia kai kali.

N3m3sIs
11-10-2008, 14:22
1on Elwind den kano parees me noobia.
2on exo allaksei 3 names
kai teleutaio opios me ksana katigorisei oti bottaro kai den exeoi proofs poso mallon otan eiani kai ga
elwind pes bb sto ga s ...ithela na iksera pos kanoun GA oi GMs paidakia...kai asxeto tin epomeni fora mathe kalitera na milas gia anthropous p den ksereis real life....Opos kai na exei BOT den eimai alloi einai edo mesa BOT kia prospathoune na kanlipsoune tin oura touys .....Auto Einai to last post p kano edo mesa Kali Sinexeia se olous ektos apo tous dianoitika kathisterimenous kai sterimenous antres!!!!! GL In Game Guys

kaia allaza names giati den m aresane toa nick p eixa...asxeto gia na min nomizoune kapoio anoitioi oti exo kanei kati allo p allazo to nick m!!!

BTW eimai o Gazardiel

theorios
11-10-2008, 14:27
re paidia pianeste gia kati pou dn ftaiei kanenas apo sas......dn ftaite eseis gia to mualo twn allwn...:wild:

elwind dn exei kanenas parapono apo sena!!:clapping:

giauto as hremhsoume oloi.....h timwria 8a er8ei giautous pou thn a3izoun!!!:wild:

N3m3sIs
11-10-2008, 14:30
M aresei auto oi dianoitika kathisterimenoi na min milane edo mesa!!!!

Elwind
11-10-2008, 14:34
1on Elwind den kano parees me noobia.
2on exo allaksei 3 names
kai teleutaio opios me ksana katigorisei oti bottaro kai den exeoi proofs poso mallon otan eiani kai ga
elwind pes bb sto ga s ...ithela na iksera pos kanoun GA oi GMs paidakia...kai asxeto tin epomeni fora mathe kalitera na milas gia anthropous p den ksereis real life....Opos kai na exei BOT den eimai alloi einai edo mesa BOT kia prospathoune na kanlipsoune tin oura touys .....Auto Einai to last post p kano edo mesa Kali Sinexeia se olous ektos apo tous dianoitika kathisterimenous kai sterimenous antres!!!!! GL In Game Guys

File mou,i anatrofi sou fanike mesa sto messenger kai ayta pou eipes,ta opoia se prokalo an thes na postareis.
1.to na les mono kapoion noob apodikneieis ti skeftese gia alla atoma.
2.Signomi pou sto lew,alla tha vrw tin pic pou paradexewsai ston char mou oti bottareis,kathos kai martiries"dikon sou" anthropon.To oti akoma den se exw dwsei se Gm's,eiani giati den se exw vrei o idios na bottareis oste na olokliroso to paketo.
3.To an me niazei o titlos tou ga,ase me na to kserw kalitera,opws kai episis to poso prospatho.
$.To teleytaio to afino asxoleiasto,as vgaloune ta paidia pou mpainoune edw mesa to poso kala simperiferese se allous.
Kai den eimai kanena paidaki file mou,exw douleia kai zwi.Gl kai stin diki sou

N3m3sIs
11-10-2008, 14:37
Pes Mas Prota tin ilikia s gia den aksizei ean eisai kato apo 22 xronon .......
kai kati teleutaio gt varethuika na milao se anoita paidakia den se kserw kai den kserw anoita paidakia kai spammers sak kai esena ....oti kai thelo na se matho edo mesa...BOT DEN EXO XRISIMOPIOISEI POTE KAI OUTE PROKEITAI FILE M!!TORA OTI KAI NA LES KSEREIS POU TA GRAFO

Elwind
11-10-2008, 14:40
25 filos,kai min me epivevaioneis legontas ayta poules.
Fainete sto kato kato tis grafis pios ekfrazete opws ekfrazete...

N3m3sIs
11-10-2008, 14:40
apo tins apantiseis pou dineis auto deixneis oti eisai mono ena paidaki !!!
allakse ligo tropo omilias giati se kaneis poli nia nia!! GL and GET REAL LIGE..

25 xronon kai kathesai kai sxoleisai me ena GAME xaxaxa katalava ....(XONTROS ME SPIRAKIA KAI GIALIA)koinos kifisiotaki

Elwind
11-10-2008, 14:43
apo tins apantiseis pou dineis auto deixneis oti eisai mono ena paidaki !!!
allakse ligo tropo omilias giati se kaneis poli nia nia!! GL and GET REAL LIGE..

File mou,pistepse me,an ithela na tsakotho mazi sou tha to ekana,den exw endiasmous,
Ayta ta "nia nia" kai ta loipa einai gia atoma tis ilikias sou,kai telos pia,den tha spamarw allo ayto to thread gia enan pou ekane ta prwta tou post gia na vrisei.
Ante bb and Gl me tin alithini zwi,pou den prepei na ta pigaineis kai toso kala...

N3m3sIs
11-10-2008, 14:46
kala Epeidi Varethika Na Pezo Mazi Sou Palio Grothe Kala Otan Vreis Proofs Pare Fora Kai Kane Me Ban Mexri Tote To Stoma Sou Voulomeno Gt Allios Tha Anagasto Namiliso Me Gms Kai Tha Doume Tote Pios Tha Faei Ban Gia Sikofantiki Disfimisi Kai Parapliroforisi Ton Allon Melon Tis Koinotitas Tou Cabal!!!

Ex8roS
11-10-2008, 14:51
re kserei kaneis poso paei h fc 95. ? ke btw aksizeis to basic craft h einai spatalh?

Elwind
11-10-2008, 14:54
re kserei kaneis poso paei h fc 95. ? ke btw aksizeis to basic craft h einai spatalh?

Aksizei kalogere,idiaitera an to anevaseis pio poli,kathos tha prostethoun kai alles fc pou peftoun apo terata.
poia einai i 95?den thimaimai,mporeis na mou peis pia einai na sou pw poso kanei?

N3m3sIs
11-10-2008, 14:55
Gero den eiani spatali atm exo lvl 8 basic....i FC No.95 exei pano kato 40-60m...aksizei na ksekiniseis
kai epitelosu vrika Formula Card gia Slot Extender Low=1.5kkk

Ex8roS
11-10-2008, 14:58
Aksizei kalogere,idiaitera an to anevaseis pio poli,kathos tha prostethoun kai alles fc pou peftoun apo terata.
poia einai i 95?den thimaimai,mporeis na mou peis pia einai na sou pw poso kanei?

EOP+5 einai

Elwind
11-10-2008, 15:01
EOP+5 einai

nai ontws oso leei o Gazadriel kanei,kalo tha itane na tin kratiseis pantws,mporei na vreis tis epomenes eop poli sintoma,exw 2 fores tin 75,an peraseis to empodio ton fc50,tote tha stin dwsw:)

N3m3sIs
11-10-2008, 15:12
Elwind kane m mia xari kai min anafertheis eis to onoma m plz!!! den thelo na kserw paidakia plz min anafereis to onoma se tpt den goustarw na akouo to onoma apo to stoma s thnx

Elwind
11-10-2008, 15:17
Elwind kane m mia xari kai min anafertheis eis to onoma m plz!!! den thelo na kserw paidakia plz min anafereis to onoma se tpt den goustarw na akouo to onoma apo to stoma s thnx

Prospathousa na voithisw,den eixe kamia sxesi me esena,den prokeite na ksanaginei kapoia anafora apo emena,thnx

Haseo228
11-10-2008, 15:20
Re paidia eleos mh skotoneste. Mphka na dw ti ginete k diapistwnw enan terastio xamo edw mesa!! Den 3erw gia to poios einai bot k poios oxi k sto kato kato de me noiazei giati autoi xanoun. Oso gia to 8ema twn s.a.k., pragmatika elwind den antexw na mpainw sto cabal k na akouw to ti exoun na m poun autoi! Pragmatika s lew ta bradia pou mpainw cabal to skeftomai arketa giati autoi xalane olo to paixnidi k th mera mou! Kai mh m peis k sy na tous kanw block giati pistevw pos me to na agnoeis ena problhma den pauei na ufistatai!!! Toses pics steilame, k prosopika egw me ton k. na PARADEXETAI oti einai bot...eleos!!!

K plz, auto paei pros oles tis kateu8hnseis, mh lete pragmata pou den ta ennoeite k einai proion ths aganakthshs sas ekeinh th stigmh!

Elwind
11-10-2008, 15:33
Haseo,des se parakalo ligo to private message pou sou esteila

Haseo228
11-10-2008, 15:39
Sorry tora to eida hmoun sto game, alla den exw. Nomizw prepei na s esteila apanthsh. Den eimai sigouros giati prwth fora pou stelnw pm

SIDER
11-10-2008, 15:40
:s Apo tn 1 mera stin alli ti egine?Tespa dn eimai ston mars gia na kserw ti paizei alla m fainete periorgo pou i mpoumpou milouse me toso <pathos> gia to cabal sinexeia k spammare me tn kali ennoia k ksafnika parataei t cabal!Logos epeidei s vrizoun 5xrona pou to paizoun kapoioi?

N3m3sIs
11-10-2008, 15:47
elwind pes perioxi stou zografou na sinantithoume re file thelo na se do na milisoume ligo :)

Ex8roS
11-10-2008, 15:52
Gaz kopse re mlk daks vristikate telos tr k dn tha katigorisei kaneis kanenan ksana xoris apodikseis. Kai sy maria kopse tis malakies pos to paratas. Dex exeis logo. Ama pragamtika se enoxlei kapios ingame kane screenshot ke kantous block. teloC kopste tis malakies gamo.

Ukitake123
11-10-2008, 15:55
Gaz kopse re mlk daks vristikate telos tr k dn tha katigorisei kaneis kanenan ksana xoris apodikseis. Kai sy maria kopse tis malakies pos to paratas. Dex exeis logo. Ama pragamtika se enoxlei kapios ingame kane screenshot ke kantous block. teloC kopste tis malakies gamo.

qft
tpt allo.....

SIDER
11-10-2008, 15:56
Epaiza ston mars gia arketo kairo k gnwrisa polla paidakia p poulousan trela pisw apo mia othoni!Me vrizane k dn edina simasia! Apla block kai ts agnoeis...

Elwind
11-10-2008, 16:00
Opws eipa me atomo pou eftiakse forum account gia na arxisei na vrizei,den tha asxolitho.
Sto thema mas twra,eixame den eixame ayksisame ta post mas:)

WhiteDeviL9
11-10-2008, 16:03
Elwind, poly milas g hacks kai g mlkies apo dw pera. An exeis apodeikseis oti botarei kapoios, SS kai ta stelneis ekei pou prepei, oi dhmosies katigories einai perites, opws kai to na les onomata. Mono ton eauto sou katevazeis etsi.

To idio isxyei g opoiodipote hack k paparies. Thes na apadiseis se kapoion? G auto yparxoun ta pm, an kai ton oro "hack" esy ton aneferes prwtos prwtos, i mpoumpou milise gia kati pou synevh s ena paixth.

San GA, frontise na kratas to ypovathro tis thesis sou an den thes n ginesai rezili olwn. To ti synevh ston Lamagra, ase na to kseroun alloi pou den kanoun ypotheseis san k sena kalytera. Oi theories sou parakalw na meinoun st myalo sou, ekei pou anhkoun.

Kai prosekse to pws milas gia kapoia atoma, kai apo edw, kai apo allou...

Den tha thela na ksypnisw mia mera k na mathw oti kapoios sou perase to kefali mesa apo toixo.

Polla filakia

Elwind
11-10-2008, 16:16
Elwind, poly milas g hacks kai g mlkies apo dw pera. An exeis apodeikseis oti botarei kapoios, SS kai ta stelneis ekei pou prepei, oi dhmosies katigories einai perites, opws kai to na les onomata. Mono ton eauto sou katevazeis etsi.

To idio isxyei g opoiodipote hack k paparies. Thes na apadiseis se kapoion? G auto yparxoun ta pm, an kai ton oro "hack" esy ton aneferes prwtos prwtos, i mpoumpou milise gia kati pou synevh s ena paixth.

San GA, frontise na kratas to ypovathro tis thesis sou an den thes n ginesai rezili olwn. To ti synevh ston Lamagra, ase na to kseroun alloi pou den kanoun ypotheseis san k sena kalytera. Oi theories sou parakalw na meinoun st myalo sou, ekei pou anhkoun.

Kai prosekse to pws milas gia kapoia atoma, kai apo edw, kai apo allou...

Den tha thela na ksypnisw mia mera k na mathw oti kapoios sou perase to kefali mesa apo toixo.

Polla filakia

To ti sinevei ston lamagra einai dedomeno kai profanws den itane apo "Hack"...
Oso file mou sxetika me to kefali mou kai tis diafores apeiles,krata tes esy kai o filos sou gia ton eayto sou,kai se parakalo na stamatisei ayto edw,to stamatisa prin,alal profanos thelete sinexeia.Den tha tin exete apo emena.Kai wrimaste kapoia fora.

Visord
11-10-2008, 16:57
Ένα θα πω: Με τις απειλές σε στυλάκι “θα σε τσακίσω έτσι και ξαναπείς κάτι που δεν μ’αρέσει” δεν δείχνεις ότι είσαι μάγκας και “Ελληναράς”, το μόνο που δείχνεις είναι το πόσο “χαζός” (για να μην πω τίποτα χειρότερο)είσαι.

Τώρα για το θέμα των Hacks. Gaz, αν και δεν πίστεψα ότι χακάρεις, τώρα το έχω σχεδόν σίγουρο λόγο του τόσο σαματά που έκανες. Δεν χρειάζεται να αρχίζεις να φωνάζεις και να βρίζεις. Αν δεν χακάρεις μπορείς να πεις: «Δεν χακάρω και αν θέλετε με πιστέβετε, αν όχι δεν με νοιάζει η γνώμη σας .» και είσαι καθαρός και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο γιατί δεν μπορούν να σε banαρουν άμα δεν έχεις κάνει τίποτα.

tl;dr: Ama eisai cool kai den exeis kanei tipota den xreiazete na kaneis san agrios mbambouinos poy exei na paei me pi8iko 80 meres. "Ka8aros ouranos astrapes den fovate" pou leei kai o laos.

Auta apo mena.

SIDER
11-10-2008, 17:06
Ένα θα πω: Με τις απειλές σε στυλάκι “θα σε τσακίσω έτσι και ξαναπείς κάτι που δεν μ’αρέσει” δεν δείχνεις ότι είσαι μάγκας και “Ελληναράς”, το μόνο που δείχνεις είναι το πόσο “χαζός” (για να μην πω τίποτα χειρότερο)είσαι.

Τώρα για το θέμα των Hacks. Gaz, αν και δεν πίστεψα ότι χακάρεις, τώρα το έχω σχεδόν σίγουρο λόγο του τόσο σαματά που έκανες. Δεν χρειάζεται να αρχίζεις να φωνάζεις και να βρίζεις. Αν δεν χακάρεις μπορείς να πεις: «Δεν χακάρω και αν θέλετε με πιστέβετε, αν όχι δεν με νοιάζει η γνώμη σας .» και είσαι καθαρός και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο γιατί δεν μπορούν να σε banαρουν άμα δεν έχεις κάνει τίποτα.

tl;dr: Ama eisai cool kai den exeis kanei tipota den xreiazete na kaneis san agrios mbambouinos poy exei na paei me pi8iko 80 meres. "Ka8aros ouranos astrapes den fovate" pou leei kai o laos.

Auta apo mena.
Apla +++++1

WhiteDeviL9
11-10-2008, 17:07
Elwind agorina mou, mporei ta vlammena edwpera na vlepoun oti postareis sta forum mono, alla autes tis mlkies astes g autous. Kserw poly kala ti exeis pei kai ti oxi, k oxi mono apo edw. Epomenh fora pou tha miliseis g to poios dinei synexeia pou, frontise na ksereis se poion milas.

@Vizord: den se kserw, den me ksereis, k ap oso katalavainw eisai kai akyros me to olo thema. Kaneis den zhthse tin gnomh sou, trava pali sto ypogeio tis mamakas sou k ase mas isyxous. Kai epanalamvanw, opoios thelei na milaei g hacks ktl as exei apodeikseis prwta prin anoiksei to stomataki tou, alliws as einia arketa eksypnos g na katalavei oti prepei na to xei kleisto.

N3m3sIs
11-10-2008, 17:11
Re man den goustaro na lene malakies gia tin parti m kapoioi malakes gt mallon zileuoun....eno ego den anakateoumai me tin parti tous etc den goustaro na me anakateuoun kai mena...einai nomizo aplo auto pou leo...opos den milao me kanenan etc den goustaro na milane kai se mena dden nomizo na exo kapou adiko se auto to prama pano.....o elwind ksekinise kai eleges gia mena malakies....kai kati teleutaio pano se auto to thema....ean pekseis kai esy 2 xronia ena game kai ftasei edo p eimai ego that kseneroseis ean akous tetoies malakeis to opoio den kaneis ....gia auto kai saltara....kai auto p exo pei merikoi kseroune edo mesa tha to kano ...na matho mono pou menei stou zografou ....

Elwind
11-10-2008, 17:19
Re man den goustaro na lene malakies gia tin parti m kapoioi malakes gt mallon zileuoun....eno ego den anakateoumai me tin parti tous etc den goustaro na me anakateuoun kai mena...einai nomizo aplo auto pou leo...opos den milao me kanenan etc den goustaro na milane kai se mena dden nomizo na exo kapou adiko se auto to prama pano.....o elwind ksekinise kai eleges gia mena malakies....kai kati teleutaio pano se auto to thema....ean pekseis kai esy 2 xronia ena game kai ftasei edo p eimai ego that kseneroseis ean akous tetoies malakeis to opoio den kaneis ....gia auto kai saltara....kai auto p exo pei merikoi kseroune edo mesa tha to kano ...na matho mono pou menei stou zografou ....

Loipon,ayto to thread den dimiourgithike gia tsakomo,kai eseis to sinexizete....ntailikia parakalo ta katadikazoune oloi edw mesa,to poios fainete na simperiferete san 10xrono,fainete.
Maakri na eixa dikaioma na stamatiso kateythian to flame war.
Telos,an den to katalavenete kai oi 2 sas,to sinexizoume,den exw provlima,alla oxi edw....

N3m3sIs
11-10-2008, 17:21
thes na sinantithoume Agious anargirous mipos stin plateia ?erxomai tora exo metaforiko min anisixeis den tha argiso
apla pes m ena ok kai ora kai erxomai tora!!!!

Visord
11-10-2008, 17:29
@Vizord: den se kserw, den me ksereis, k ap oso katalavainw eisai kai akyros me to olo thema. Kaneis den zhthse tin gnomh sou, trava pali sto ypogeio tis mamakas sou k ase mas isyxous. Kai epanalamvanw, opoios thelei na milaei g hacks ktl as exei apodeikseis prwta prin anoiksei to stomataki tou, alliws as einia arketa eksypnos g na katalavei oti prepei na to xei kleisto.

Butthurt much?

thes na sinantithoume Agious anargirous mipos stin plateia ?erxomai tora exo metaforiko min anisixeis den tha argiso
apla pes m ena ok kai ora kai erxomai tora!!!!

Eisaste pantos kai oi dio prwtis takseos gelotopioi, prwti fwra gelaw toso se internet fight :rofl1:

N3m3sIs
11-10-2008, 17:51
Gia Auto den goustaro na pazizo free games gt mpainoune merika paidakai kai to kanoune poutana to game.....1000 fore na ksana giriso sto wow pali

Eleos dld kai oson afora auto lene merikoi ta bots that katargithoun kai autoi p exou xrisimopoioisei bot that fane bot...Auto thelo na to do ......Gt leo den iparxei tetoia fasi giati olokliri Blizard den mporei na to kanei auto kai tha to kanei i Gamesters eleos ean gine auto ma tin panagia tha ftiso tin blizard

Haseo228
11-10-2008, 17:58
Love Peace And Happiness Everyone!!!!!:declare:

WhiteDeviL9
11-10-2008, 18:07
Butthurt much?

Eisaste pantos kai oi dio prwtis takseos gelotopioi, prwti fwra gelaw toso se internet fight :rofl1:

den kaneis tipota parapanw ap to na mas deixneis

1on: poso akyros eisai
2on: +1 sta posts, sygxaritiria

ap tin stigmh pou den exeis na kaneis tipota me to thema, kai den emplekesai, estw kai emmesa, me ta atoma pou exoun anaferthei mexri twra, mallon den tha prepe na milas apo dw k pera. Apedeikses oti mporeis na gineis akyros k na xwtheis se kapoio thema pou den s endiaferei, ta sygxaritiria mou, kai olou tou forum. Twra se parakalw, afou den exeis na kaneis m autin tin ypothesi, se parakalw na apoxoriseis afou i "symvoli" sou s auto to thread oloklirothike.

kai gia future reference, s opoiondipote thelisei na postarei s auto to thread epi tou thematos.

1. an eiste akyroi, parameinete etsi kai min postarete edw plz
2. osoi milane g hacks kai bots, as exoun apodeikseis prin postaroun, k as einai etoimoi na tis dimosieusoun.
3. afou eiste toso eksypnoi kai xwneste pantou, afiste kai tin dieuthinsi sas kapou mesa sta posts sas...kai mporoume na to lysoume prosopo me prosopo to thema, kai oxi othoni me othoni.

yaouris
11-10-2008, 18:11
a kala to paratrabixame to thema eleos

Haseo228
11-10-2008, 18:40
Em....ti egine me ekeino to petition gia to diko mas section?????????

Hestia
11-10-2008, 18:57
lol haseo xxaaxaxxaxa

WhiteDeviL9
11-10-2008, 18:59
Eleftheria tou logou file. O kathenas tha petaei thn malakia t eite s aresei eite oxi.

Kai efoson dn eida pouthena na les pios eisai, gia mena eisai k c akyros.

leptomereies thes?? kollhtos tou Lamagra kai amesa emplekomenos me polla ap ta atoma pou milane g auto to thema, kai g ton idio. Efoson loipon tn kserw apo tote pou thymamai ton eauto mou kai ton exw san aderfo, kai o idios dn exei forum account, einai ypoxreosh mou na stamataw malakes tou logou sas ap to na lene otidipote goustaroun g tn parth tou. Toumpeki.

Kai esy poios eisai? Ektos dld apo apla kapoios p petagetai sto akyro. Kapoios pou, ektos thematos, prosferei ena mi-epikodomitiko sxolio, pou den exei kan na kanei me to thema.

Ektos ap tn eleutheria tou logou, yparxei kai i eleutheria tou na eisai hlithios...ena dikaioma pou ap oti vlepw, polla atoma eksaskoune edwpera. Niwse perifanos pou synexizeis to kinhma tous.

Post count +1 !! ...

toulaxiston anagnorizeis ton logo pou kaneis post, kati einai k auto.

WhiteDeviL9
11-10-2008, 19:10
esy rotises poios eimai, egw apla pantaw stin aporia sou ;) an auto to eklamvaneis san paparia, sygxaritiria se sena pou rotises.

nai, kserw. otan th arxisei na me noiazei, i 'll let you know.

An antitithesai toso sto flame, tote as min ginosouna meros tou, k oxi n aposyresai tin stigmh pou vlepeis oti se mia syzitish pou den exeis thesi, alloi exoune logo pou milane.

yaouris
11-10-2008, 19:17
paidia pls kofte to min to spammarete alla to thread

WhiteDeviL9
11-10-2008, 19:24
Apo pote 5 grammes antistoixoun se mia ekthesh, einai ena mystirio se mena...alla fantazomai auti htan (i kai einai) i anatrofh sou, sto katw katw dikiologei kai ton tropo sou.

Kai g na teleionei auto to thema: opoios exei na pei kati, eite g tn lamagra, eite g opoiondipote allon, as to apodeiksei parakalw prin milisei. oi avasimes katigories den exoun xwro se opoiodipote thread.

to ti synevh me ton lamagra, as afisoume ta atoma pou emplekontai s auto to gegonos na t kseroun kalytera.

Respect stin mpoumpou p arxise to thema kai aposyrthike arketa nwris wste na min mplextei s auto to paralirima ilithion (for lack of a better word)

Kalogeros agorina mou, egw s agapaw mono k mono g to endiaferon pou m deixneis, panat ithela na xw mia groupie ;) an omws exeis kamia aporia pou thes na lysoume peraitero, private messages yparxoune, ase mou tin dieuthinsi kai tha se proseksw analogws.

Polla filakia pantou

N3m3sIs
11-10-2008, 19:29
Ok Ego zitao sorry p evrisa tin mana tou Elwind,,kai ola ta sxetika ...kai teleionei ekei to thema .....

Perimeno mia signomi gia to otidipote ipothike gia ton char m kai teleionei ekei to thema......

yaouris
11-10-2008, 19:39
pls re gaz min kaneis sunexia double post

Elwind
11-10-2008, 19:39
Ok sorry pou anaferthika ston Gazadriel kai Lamagra san char,an exei botarei i oxi tha fanei sto mellon.Apo emena kleinei i ipothesi meta tin signomi tou spirou,pou katalavaino giati ta pire kai dexomai tin signomi tou opws kai tha parakalousa na dextei kai aytos tin dikia mou etsi wste na teliwnei ayto mia kai kali:)

Ukitake123
11-10-2008, 19:40
pls re gaz min kaneis sunexia double post
xD kalitera einai anebainei to post count tou thread :mail1:

WhiteDeviL9
11-10-2008, 19:51
@Ukitake lol kai respect sto avatar ;)

kai mia symvoulh: osoi apo sas eiste premium, apo dw k pera arxiste n rixnete tis dummies pou xoune elaxisth zoh. Simera tsibisa upgrade core high kai extract pot dex apo 2 dummies!!!!! San kalo elliniko mounopano diadidw tn pliroforia mono se ellhnes k oxi sto ypoloipo forum xD

Hestia
11-10-2008, 19:56
erm ok to xerame oti kanoun drop apla i blakia ine oti ine xeirotera kai apo ta panda pezi na xei zoi misi grami kai na s parei 2 wres na to riksis k olo auto gia ena dex...-.-

Ukitake123
11-10-2008, 19:58
erm ok to xerame oti kanoun drop apla i blakia ine oti ine xeirotera kai apo ta panda pezi na xei zoi misi grami kai na s parei 2 wres na to riksis k olo auto gia ena dex...-.-

Add dmg buff ;d

WhiteDeviL9
11-10-2008, 20:02
Add dmg buff ;d

akrivws ;) rixnw panda me 3 bm, xwris aura :) Blader ftw

Hestia
11-10-2008, 20:13
BLADER and here ypirxan oneira gia tin mpoumpouka mou....k gia to bublicaki mou alla malon itan apo auta ta anekplirota pou s erxonte ...

N3m3sIs
11-10-2008, 20:53
Eleos re maria :S......p kolas kai esy :S

Napster
11-10-2008, 23:16
gia na riksw panta kanw 20 lepta

ama den er8i kai olas kanenas eksipnos na mou parei oti drop riksi ....grrr

N3m3sIs
12-10-2008, 01:50
Asxeto alla o tipos exei vgalei merika kommatakai p ta spane alla einai ligo mnlks.......http://http://www.youtube.com/watch?v=_JDPHc1cUX8

Eleos ...oloi offline...Tespa pao na gia nani nixta se olous i mallon kalimera :P

Elwind
12-10-2008, 04:34
Paidia,exw poli kala nea!!Paei para poli kala to zitima tou dikou mas section.Den mporo na kano kati parapanw post kathos den kserw an mou epitrepete akoma,alla telika pisteyo,ayto pou thelame oloi eina konta stin pragmatopoiisi tou.

yaouris
12-10-2008, 05:50
oleee na sunexisoume etsiii!!:clapping:

Ex8roS
12-10-2008, 10:01
Na pou giname ke oloi filarakia kiolas.

Gaz TUS sux re xa00axa0xa0x0.

ade to diko mas section na to gemisoume spam reeeee

Elwind
12-10-2008, 10:41
paidia me koufane o inquisitor pantws

PaiNakoS
12-10-2008, 10:52
koble ......

Ukitake123
12-10-2008, 13:25
paidia me koufane o inquisitor pantws,w8 kai tha to kano copy-paste ayto pou eipe

I recognise alot of greeks also do not use our forums because there is no greek section.

I do speak greek myself amongst other languages and I have talked to the greek community ingame, a few times.

I will discuss this with Arwen about the possability of a GR sub forum.

As for the PT forum I do not know of the extent of the issue pertaining to the innacessablity to some players.

In actuality I feel the sub forums cause a divide also, I have no idea what goes on in most of the forums as do the other GMs so we really have to be sure that the creation of sucha forum would include people from the ingame community into our forums.

As I said I know this is the case for the Greek community and will be heavily supported by several Greek cyber cafes which run Cabal in and around Athνnai and especially around Kallithea where we have alot of players not to mention the the players from Cyprus etc.

:shok::shok:

Elwind
12-10-2008, 13:32
:shok::shok:

Pou na akouges tin apantisi mou...axaxaxxa kapos etsi itane

Visord
12-10-2008, 15:11
Atsa o Inq, den to perimena oti itan toso psagmenos sta pragmata :thank_you:

Nikolis
12-10-2008, 19:17
gt den katalava le3i?xD

yaouris
12-10-2008, 19:25
lool den xerw xD

Nikolis
12-10-2008, 19:40
aa nmz katalava :P

Haseo228
13-10-2008, 12:00
Grousouzh nikolh mou(3ereis esu giati!!!), to zoumi einai oti to suzhtane k me polu kalh dia8esh kiolas! Ante na doume ti 8a ginei!!!

Nikolis
13-10-2008, 18:47
haha otan 8a 3ana3iristis pes m re na s euxi8o tpt kalitero..
xD

pedia 3erete ti na kano gia na mio8i to lag sto tg k na min me kani dc?:(

Napster
14-10-2008, 19:14
na miseis grafika na bgaleis spacial grafics ola kato....

klise antivirus klise msn klise oti programa xrisimopoiei to internet

kai kati alo
GreekTvSubs:
Δεν έχουμε καλά νέα και δυστυχώς η πρωταπριλιά απέχει πολύ ακόμα. Μακάρι να μη γράφαμε ποτέ μας αυτήν την ανακοίνωση. Οι υπότιτλοι θα κλείσουν δυστυχώς. Πρόεκυψε νομικό θέμα το όποιο οφείλουμε να διερευνήσουμε. Το forum και το site θα συνεχίσουν να υπάρχουν χωρίς υπότιτλους.

Προς το παρόν δεν θα μπούμε σε καμία λεπτομέρεια και παρακαλούμε μην ανακινήσετε το θέμα σε άλλο thread. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά όταν παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του GreekTVsubS.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας.

Nikolis
14-10-2008, 19:27
na miseis grafika na bgaleis spacial grafics ola kato....

klise antivirus klise msn klise oti programa xrisimopoiei to internet

kai kati alo
GreekTvSubs:
Δεν έχουμε καλά νέα και δυστυχώς η πρωταπριλιά απέχει πολύ ακόμα. Μακάρι να μη γράφαμε ποτέ μας αυτήν την ανακοίνωση. Οι υπότιτλοι θα κλείσουν δυστυχώς. Πρόεκυψε νομικό θέμα το όποιο οφείλουμε να διερευνήσουμε. Το forum και το site θα συνεχίσουν να υπάρχουν χωρίς υπότιτλους.

Προς το παρόν δεν θα μπούμε σε καμία λεπτομέρεια και παρακαλούμε μην ανακινήσετε το θέμα σε άλλο thread. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά όταν παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του GreekTVsubS.

ee?? whats up doc?

Ex8roS
14-10-2008, 19:27
GreekTvSubs:

.....................***?

Napster
14-10-2008, 21:39
nai eleino dld tora na 8elw na dw prison break kai den kserw ti paizei kai akoma na bgaloun to episodio ( 8 ) oxi tous ipotitlous episodio ....

Hestia
14-10-2008, 22:21
lol?xaxaax0ax0xa0ax00a0xa00ax eleos apla

SIDER
15-10-2008, 10:17
Ante na dw pou tha vroume twra subs gia t prison break!Nap an vreis kana allo site pes:D

yaouris
15-10-2008, 11:44
re paidia blepei kaneis apo esas greys anatomy

Napster
15-10-2008, 14:11
egw ala den me treleni
palia m arese poli

wicked-boy
15-10-2008, 14:49
hey again..gargaras..??? akomi pezis? :D

e nikoolliiiiii ma akoma pezis re pele? :p

Nikolis
15-10-2008, 15:51
reee wicked poraaaa :p
posa lvl epies?:p

ja-s0n-FS
15-10-2008, 16:49
gustarw pu 8elete kai kanoniko Greek Topic xDD ama 3erane i an8rwpoi gia ti pramata milate d 8atokana pote xDD sinexiste na elpizete : DD:girl_witch:

Elwind
15-10-2008, 16:59
gustarw pu 8elete kai kanoniko Greek Topic xDD ama 3erane i an8rwpoi gia ti pramata milate d 8atokana pote xDD sinexiste na elpizete : DD:girl_witch:

Jason,se pliroforo,oti einai sxedon ksekatharo oti tha paroume,kai oxi gia ta post,alla epidi exoume ipostiriksi arketi apo pollous(se ayto voithisa ki egw vevea :) )
Episis opoios kati tetoia tou stil gia subs kai loipa,se ena swsto section tha mporouse na einai sta off-topic(alitheia pws tha legotane to off-topic sta ellinika? :p)

Ex8roS
15-10-2008, 20:18
Ατοπα post ^_^

Ukitake123
15-10-2008, 20:19
Εκτός θέματος?:mail1:
Γενικά και αόριστα? κλεμένο από αλλού αλλά δν πειράζει :p

Napster
15-10-2008, 20:36
apo tin stigmi pou den exoume diko mas tpt tetio off kai tetia ta grafoume ola edo ...
katalabes?
kai egw i8ela na to pw gia na anebasoume post kai gia na ma8ete genika gt pisteuw pos oloi edo parakolou8oun kapia kseni sira

Ukitake123
15-10-2008, 20:55
apo tin stigmi pou den exoume diko mas tpt tetio off kai tetia ta grafoume ola edo ...
katalabes?

Jason,se pliroforo,oti einai sxedon ksekatharo oti tha paroume,kai oxi gia ta post,alla epidi exoume ipostiriksi arketi apo pollous(se ayto voithisa ki egw vevea :) )
Episis opoios kati tetoia tou stil gia subs kai loipa,se ena swsto section tha mporouse na einai sta off-topic(alitheia pws tha legotane to off-topic sta ellinika? :p)

eleoC(10chars)

Napster
16-10-2008, 08:54
eleoC(10chars)
xoris plaka den takalaba ...
dld? ti 10 chars?

Elwind
16-10-2008, 08:59
xoris plaka den takalaba ...
dld? ti 10 chars?

An den grapseis 10 xaraktires,den mporeis na kaneis post.Apla epidi ithele na pei apla eleos,alla eleoc=4 xaraktires:)

@Ukitake skopeyo na gino politikos giayto ta tosa THA :p

Napster
16-10-2008, 09:16
eleoc = 5 chars :D

Ex8roS
16-10-2008, 09:28
lol elwind prin gineis politikos mathe na metras xa00a0xa0xa0x0a0ax0ax j/k

Elwind
16-10-2008, 09:44
lol elwind prin gineis politikos mathe na metras xa00a0xa0xa0x0a0ax0ax j/k

sks esy kolokitha,eimai douleia,siga min kathomai na metraw gramata:whistler:

Hestia
16-10-2008, 12:52
politikos leei omfg....re elwindako afou xeris poso poli s agapaw gt tha to kanis auto?xd re pedia miso ligo gia pite otan tha paroume to section mas ti tha grafei mesa???aporia to exw....telika mou arese i litotita k i xima katastasi edw.....

Elwind
16-10-2008, 12:55
e olo kai kapos tha gemisei,tha mpoune mesa kai alloi ellines stdr

Hestia
16-10-2008, 13:44
nai enow elwind tha grafoume gia ti themata eki?opos ine edw?i peri craft k malakies xd.....axxaaxax sr gia to malakies :(

Elwind
16-10-2008, 13:54
tha exoume tomeis gia ola,opws to kanoniko forum:)

Hestia
16-10-2008, 15:45
elwind thelw k enan tomea me onoma mpoumpouk3 ok?oxi den eimai psonio alla oloi milane gia mena opote...nomizo oti xriazome k ego enan prosopiko xoro...aloste mia me exete kai den me prosexete katholou to xerete???....

Haseo228
16-10-2008, 16:56
elwind thelw k enan tomea me onoma mpoumpouk3 ok?oxi den eimai psonio alla oloi milane gia mena opote...nomizo oti xriazome k ego enan prosopiko xoro...aloste mia me exete kai den me prosexete katholou to xerete???....
+1 sthn idea ths mpoumpoukas. Eidos upo e3afanish, prepei me kapoio tropo na th prostateuoume!!!!:paladin: Save mpoumpou ftw!!!!!

PaiNakoS
16-10-2008, 17:09

+1 Kai apo mena ( ps: me apeilei i mpoumpou tha mou kanei sexoualiko apoklismo XD)

Napster
16-10-2008, 17:50
eiste afasia ayto lew mono !

xaaxax

Nikolis
16-10-2008, 18:43

+1 ( me apilise k emena :( )

yaouris
16-10-2008, 18:45
lol re guys:P

Elwind
16-10-2008, 19:00

Pistepse me,an paroume section,tha einai to proto proto thread san off topic..
Mpoumpouk3,tha legete,eidos pros eksafanisi.
Kai oloi tha leme poso psonio eisai:)

Hestia
16-10-2008, 19:07
Oo ego?psonio?omfg....:( tha klapso tora....ego apla na boithiso ithela..na boithiso to eidos mou...:( to ksanalew MIA ME EXETE KAI DEN ME PROSEXETE KAΘΟΛΟΥ

Nikolis
16-10-2008, 19:11
mpou 8es na dieonisoume to idos??;)
xD

PaiNakoS
16-10-2008, 19:11
e , oxi kai psonio :P

mpou 8es na dieonisoume to idos??;)
xD

mpa to kanei me emena idi XD

Nikolis
16-10-2008, 19:19
elate oloi dinamika mazi gia na dieonisoume to idos tis mpou :p
e8elontes euprosdektoi xD

Haseo228
16-10-2008, 19:28
elate oloi dinamika mazi gia na dieonisoume to idos tis mpou :p
e8elontes euprosdektoi xD

Semnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...:P

Nikolis
16-10-2008, 19:32
me semnotita 8a to kanoume gia onoma t 8eou! :angel:

Hestia
16-10-2008, 19:36
xaaxaaxaxaxxa eleos me sigkineite bre olokliro kinima xxxxx gia na mn xathei to eidos mou thx..

PaiNakoS
16-10-2008, 19:48
ayto itan pou tha fanerwnes kati stio forum mpoumpou ?:p

Hestia
16-10-2008, 19:52
nai egw to proteina PAIN esi eixes amfibolies k rwtouses tespa nai auto itan xd

PaiNakoS
16-10-2008, 19:53
e pes to. (10 chars -.-)

Ukitake123
16-10-2008, 20:31
omg tha ginoun sintaraktikes apokalypseis *gets popcorn* xD

Napster
16-10-2008, 20:47
egw mpou den se kserw ala prosferomai kai egw e8elontika ^.^

Hestia
16-10-2008, 20:59
Oo?1) xaneis pou den me xeris 2)sinexiste etsi me sigkinite olo k pio polloi ethelontes.....na sas balw se seira bre....

P.S. pain apla lol xeris esi...

Elwind
16-10-2008, 21:01
exm....exei ginei poli porno i sizitise me tis partouzes sas:)
Poli tha ithela na tokano move sta off-topic afto to thread twra:)

PaiNakoS
16-10-2008, 21:22
exm....exei ginei poli porno i sizitise me tis partouzes sas:)
Poli tha ithela na tokano move sta off-topic afto to thread twra:)

ma kala poso kakos mporeis na gineis :O

Nikolis
17-10-2008, 10:51
lol elwind xD

Ex8roS
17-10-2008, 18:07
Ade na me kalesete ston gamo etc?

Hestia
17-10-2008, 18:28
Oo poion gamo???

Napster
17-10-2008, 19:26
http://img380.imageshack.us/img380/6249/akatalilo1od3.jpg

......................

Hestia
17-10-2008, 19:45
xxaxa0ax00xa0a0ax0axaxa napster

Napster
17-10-2008, 20:02
prepi na ksefige ligaki to 8ema oxi poli

Nikolis
17-10-2008, 21:34
ligaki porno to kaname xD

PaiNakoS
17-10-2008, 21:48
koble ....

Hestia
17-10-2008, 22:15
pedia enan prosopiko xoro sto section zitisa stin mia k monadiki super player kai xefige kata poli m fenete xd..o elwind fteei xd...ton opoio simpatho trela... xd oso kai aytos aloste( xanthia,psonio,se off topic 'me') :)

PaiNakoS
17-10-2008, 23:12
emena poios me sibathei :~:elf:

Giotis
18-10-2008, 13:39
katarxas geia sas. exw ena provlima, den vlepw ti skills kanoun oi alloi. vlepw mono ton char kai to oplo na kanoun kiniseis. san na lipoun ta effects twn skills dld. mporei na voi8isei kaneis?

p.s: ta skills m ta vlepw mia xara

PaiNakoS
18-10-2008, 14:10
file m pigene options kai vale sta graphics an thimame ta special effect terma sto 3 kai eisai koble :)

Hestia
18-10-2008, 14:10
klasika bug tou cabal pfff isos o elwind na mporei na se help sr ego den mporo.....pain kseris tin apantisi mou se ayto pou rotas opote kalitera na mn tin po xd

PaiNakoS
18-10-2008, 14:11
klasika bug tou cabal pfff isos o elwind na mporei na se help sr ego den mporo.....pain kseris tin apantisi mou se ayto pou rotas opote kalitera na mn tin po xd

pes tin =)

Hestia
18-10-2008, 15:11
mpa oxi den tin lew gt ektos pao psonio ksanthia k etc tha me lene kai kakia meta :)

Napster
18-10-2008, 21:46
kalitera min malis special graffic sto 3 bale to 2 egw ama ta exw ola full ama kanw ena pvp trow gero lag!!!!

Hestia
18-10-2008, 23:07
basika analoga ti pc exis an sikoni balto sto 3 an den sikoni 2 opos lei k o napster....

Haseo228
19-10-2008, 16:06
Re paidia den exei k toses megales apaithseis to cabal...OLA STO FULL KAI EFYGES LOL

Napster
19-10-2008, 17:20
oxi re ama exeis antivirus xfire browser anixta den mporeis na ta exeis kai sto full

Nikolis
19-10-2008, 18:49
ego ta exo ola low k xoris antivirus k mpla mpla open k me gamae to lag..

Napster
19-10-2008, 19:04
2 8a sou pw petama H'
agorase ram
pare dual core epeksergasti
egw kai se full mporw na paiksw ala se dungeon me peta kai den fantazeste poso tsantizomai otan me peta

wicked-boy
20-10-2008, 16:22
lol re nikoli.. esantano8ika telia.. :P
ena s po p to msn otan se evro

tr ime 155 lvl :D

Elwind
20-10-2008, 16:47
lol re nikoli.. esantano8ika telia.. :P
ena s po p to msn otan se evro

tr ime 155 lvl :D

klasikos kiprios:whistler:
:)

Hestia
20-10-2008, 21:13
lol elwind u are klasikos kalamaras gi autous :)

Elwind
21-10-2008, 06:01
kalamaras?

Giotis
21-10-2008, 11:48
den exw sxedon ka8olou lag. to evala sto 3 kai ola einai pompa =P

yaouris
21-10-2008, 18:08
re paidia ta panda telisoun simera i stis 30 ?

Hestia
21-10-2008, 18:10
erm elwind an den kano lathos o kalamaras ine o ellinas gia tous kiprious xd

Elwind
21-10-2008, 18:25
re paidia ta panda telisoun simera i stis 30 ?

simera :S...

Nikolis
21-10-2008, 18:26
oxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiii

i need my pandas <3 :(

Elwind
21-10-2008, 18:35
erm elwind an den kano lathos o kalamaras ine o ellinas gia tous kiprious xd

kalamaras...apla prospatho na katalavo GIATI kalamaras?:D

Nikolis
21-10-2008, 18:48
kalamaras...apla prospatho na katalavo GIATI kalamaras?:D

an s po pos 3ero 8a s po 4emata xD

etc sas elegan oi pallioi min rotate emas :p

Elwind
21-10-2008, 20:54
Osoi diavasate 11k players fagane ban,an eiste mesa se aftous,sorry pou botarate:)
Perisoteroi tha banaristoune sintoma,mporei na meinei to cabal miso,alla toulaxiston entima atoma opws i perisoteroi edw mesa tha meinoune pisw.
<3 Gm's!:D

Hestia
21-10-2008, 21:18
hmmm asxoliasto gt ego den eida kapoia apo ta bot pou xerw na exei banaristei opote.....tespa lets see....

a kai elwind gia dwse plz ligo to link pou to leei auto na mn kathome k psaxnw barieme(enoow to link oti baniastikan)a k kati asxeto pios tha m dwsei mia exigisis stin aporia mou...oi alz sellers pou ta briskoun ta alz?????????????

Ex8roS
21-10-2008, 21:28
http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=75322

ke oi alz sellers ta vriskoun apo bots

Elwind
21-10-2008, 21:42
pires tin apantisi sou ksantho ginaio pou to paizeis satanikia koukla morou stil tsaki.Twra tha erthei kai i seira kai allon.Muahahahhahahaha....

Hestia
21-10-2008, 21:45
Oo ti to pezw???omg den katalaba tipota xd xmmm elwind grrrrrrrrrrrrrrr............thx gero alla oi alz selers den pezi na einai apo bot mono an itan etsi olo to game tha itan rich apo ena bot den mazeyeis kkkkkkkkkkkkk

Elwind
21-10-2008, 21:48
apo ena oxi....apo 11000 kai tin imera to kathena na vgazei to ligotero 1m,exeis tin apantisi sou mpou
Anyway,teliwsane i meres ton alz sellers

Hestia
21-10-2008, 21:50
tespa emena pantos mou mirizotan simfonia olo auto tespa....ok alla se ti pas stoixima oti den tha fane oloi e???tespa...

Ukitake123
21-10-2008, 21:51
Wow 11 xiliades bans O_O
Ama mou apantisoun kai sto ticket m dn prokeite na ksanapw pote oti ta ksynoun oli mera xD

Ex8roS
22-10-2008, 01:15
Oo ti to pezw???omg den katalaba tipota xd xmmm elwind grrrrrrrrrrrrrrr............thx gero alla oi alz selers den pezi na einai apo bot mono an itan etsi olo to game tha itan rich apo ena bot den mazeyeis kkkkkkkkkkkkk

ti nomizeis kanoun auta ta skatobotakia sto pl p forane blustin k pigenoerxontai apo ta crag turtle se npc etc.... siga siga apo drops mazevoun ke vgazoun leftakia. giauto einai tosoi p ginan ban. apo 11k p fagan ban 1-2k tha tane to polu kanonikoi pektes, ke polla lew

filippos04
22-10-2008, 01:35
geia sas paidia k apo emena arxisa to cabal edw k merikous mhnes me ena filaraki k distixos ap oti akousa eftiaxa force blader :( eimai 51 lvl k h erwthsh pou 8a h8ela na kanw einai pws mporw na parw pet sigkekrimena me pia items.euxarhstw

A! k kati akomh.. yparxei kapoia ellhnikh guild na mpoume wste n exoume k epikoinwni me ta paidi giati gia na vreis ellhna mesa sto pixnidi prepei na exeis kanei tama!:P k pali eyxarhstw

SIDER
22-10-2008, 08:05
A! k kati akomh.. yparxei kapoia ellhnikh guild na mpoume wste n exoume k epikoinwni me ta paidi giati gia na vreis ellhna mesa sto pixnidi prepei na exeis kanei tama!:P k pali eyxarhstw

Se poion server paizeis?

Ex8roS
22-10-2008, 10:33
O Mars einai tiga ellines file. Apo vlamena pedakia p vrizoun tourkous sto shout mexri kala pedia pou tha se voithisoun se oti thes. Dn kserw an uparxei akoma h Ellinkh guild p eimoun mias ke poloi ellines pigane se megales intrenational guilds, pados oi ellines einai polloi. Twra ama eisai Mercury h Jupiter dn kserw ti pezei ekei.

xarosgr
22-10-2008, 10:42
kalispera se olous

elwind na sou po egw giati mas lene kalamarades epidi ta palia ta xronia poli palia i ellines kseran gramata kai grafan me kalamaria tagramata ton kiprion kai apo tote to kratan akoma kai mas lene kalamarades i kiprioi. exw kani kipro arketo kero kai to exw sizitisi me arketous kai oloi fto mou ipan.

yaouris
22-10-2008, 12:15
re paidia prwton simera einai 22 kai ta panda einai akoma kai prosexa oti stous cap exoun prostesei winning bonus pou kanonika den exei

Elwind
22-10-2008, 13:48
Exw polla na apantiso edw.

@Fillipos-File kalosirthes edw stin parea mas.Ayto pou sou eipe o kolokithas isxioune,mars einai o server ton perisoteron,alla kai allou na pas tha kaneis tin diafora:)
O fb einai poli kalos char,pistepse me,oute i FB den kseroune giati akrivws gkriniazoune.

@xaros thnx gia tin pliroforia file mou,paw stoixima akoma kai polloi kiprioi edw mesa den to gnorizan ayto

@yaouris.To panda event ligi official AYRIO.ayrio ginete to maintenace.
Kai pros pliroforisi sou oi caps nikisane to savato,opote exoun kathe dikaioma sto winning bonus.To oti eisai procyon,den simainei oti tha pairneis to bonus panta:)

Ex8roS
22-10-2008, 14:29
Re o yaouris einai Crapela reeeeeee (or? ...)

Elwind
22-10-2008, 14:50
Re o yaouris einai Crapela reeeeeee (or? ...)

E tote den to eixe parei pote proigoumenos to bonus kai den kserei giati to pire:p

yaouris
22-10-2008, 15:11
nai fusika kai eimai cap,btw thx:P

filippos04
22-10-2008, 15:53
geia k apo mena exw arxisei to cabal edw k merikous mhnes me ena filaraki k ap oti diabasa distixos exw anebasei enan force blader :( lvl 51 8a h8ela na rwthsw ean yparxei kapoia ellhnikh guild na mpoume wste na exoume epikoinwnia me ta paidia gia ewthseis - boh8eia oso anafora to paixnidi.eyxarhstw

giati gia na breis ellhna mesa sto game prepei na exeis kanei tama!:P

oso anafora th guid yparxei kapoia ellhnikh?

Elwind
22-10-2008, 16:17
vasika min kaneis polla askopa post:)
Loipon,an eisai mars ston 22 einai oi perisoteroi,opws sou eipa o FB sou einai arketa kalos,min akous oti lene,ta spaei

Hestia
22-10-2008, 16:21
ti ennois exoun prostesei winning bonus pou kanonika den exei
?

xarosgr
22-10-2008, 16:27
prepi na tous lipithikan mpas kai kana kenourgios pextis gin capella na exei kai to bonous. alla ama to kanan afto einai adiko giati otan kill enan capella perno 34p eno otan se kill aftos perni kana 65p ama tous dosan kai to bonous tote na min ksanapame tierra. pezw ston mercury kai tous exoume pari ta sovraka ekei mono se ena war chanel kerdizoun to 2 sta alla kanoume party.

filipe ston mercury einai poloi ellines kai ellinika guilt. se pio server pezis? an pezis mercury mporo na se voithiso.

Ukitake123
22-10-2008, 16:50
File m xaro den nomizw pws mporei na sigrithoun 31 honour(eleos dld -.-) me 40-60 parapanw w exp kathe fora,warp points megalitero drop rate kai skill xp -_-

Elwind
22-10-2008, 16:57
prepi na tous lipithikan mpas kai kana kenourgios pextis gin capella na exei kai to bonous. alla ama to kanan afto einai adiko giati otan kill enan capella perno 34p eno otan se kill aftos perni kana 65p ama tous dosan kai to bonous tote na min ksanapame tierra. pezw ston mercury kai tous exoume pari ta sovraka ekei mono se ena war chanel kerdizoun to 2 sta alla kanoume party.

Apla pirane winning bonus epidi nikisane to savato.Ayto einai olo.Den tous lipithike kaneis,to pirane me tin aksia tous

Nikolis
22-10-2008, 17:24
11k bans muahahaha i love this game <3

Elwind
22-10-2008, 17:56
+3k simera:)

Hestia
22-10-2008, 18:15
pirane fora mou fenete kai den m aresei arxizo na fobame oti tha me parei i mpora gt ine k ligo oti na ne oti broun mprosta tous xd

Ex8roS
22-10-2008, 19:43
Ama htan akoma to cabal p2p den tha eixe kanena tetoio provlima lew egw.

Elwind
22-10-2008, 19:51
to thema einai oti ginontai energeies,ektimiste to guys.
Kai kofte kai kamia volta na deite an vreite bots.
Egw den vrisko pleon,thelo na kano report bots kai den mporw:)

filippos04
22-10-2008, 23:37
egw eimai ston mars kata tyxh mphka ekei. signwmh gia ta askopa post apla den eida engkeros thn apanthsh.8a h8ela na rwthsw re paides poios o rolos tvn pets k pws mporw na exw ena pet?giati olo rwtaw mesa sto game k mou ta lene misa.. an exw katalabei swsta prepei na paw na parw ena item pou den gnwrizw kan to onoma aytou k meta..?? phte mou sas parakalw leptomeros ti prepei na kanw k pali eyxarhstw!!

Ex8roS
23-10-2008, 00:10
1) Ta pets mexri kai ligo kero htan na ta vlepeis ke na les poso glikoulia einai :P meta apo ena prosfato update omws to allaksane auto.

Twra oso pio polu kaneis skills soy toso pio polu xp pernei to pet, kai kapia stigmh pernei level. se kathe level pernei ena slot (opos ta slots sta kanonika items)

Exeis lipon thn dinatotita na pas ston core alchemist ke me ena fchh (force core highest) ke 1 kk ( 1.000.000) na valeis kati tixeo sto slot tou pet sou.

2) To pet mporeis na to promithefteis me 2 tropous:

a) To agorazeis apo enan pekth. (Spam sto trade channel h psakse ta personal shops)

b) Vazeis Cabal Cash (Me pistotikh, meso trapezhs, paysafecard.com, propliromenes kartes k.a.) kai to agorazeis apo to item shop (to kitrino koumpaki katw deksia). Kostizei apo 3 eos 13 euro an thimame kala (1 euro = 1000 cabal cash peripou)

WAAAAAAGH!!

xarosgr
23-10-2008, 08:32
kalimera se olous
ston mercury kerdisame to war kai eksakolouthoume na exoume to bonous.:elf:
oso gia ta pet einai kali fasi egw exw mia xelona lvl5 mou exei dosi 2 slot me magic amp 1 me drop 2 slot items 2.0 kai ena resist crit reit. opote einai kalo na exeis pet palia ta eixame mono gia glastres.

Hestia
23-10-2008, 10:04
filipe efoson ise ston mars an pigenis sto chanell 22 tha bris elines episis kai eliniki guild tous greeklegends...

yaouris
23-10-2008, 12:42
re paidia ti ginetai edw? paw na valw na paiksw cabal kai mou vgazei pls restart the game to receive update

Ukitake123
23-10-2008, 15:17
re paidia ti ginetai edw? paw na valw na paiksw cabal kai mou vgazei pls restart the game to receive update

Manual patch ;P

Edit: Kai mena mou to bgale alla ekana restart ton Launcher kai to katebase :)

Edit2:Fillipe an thes kane me pm twra sto game na se balw sto guild tha ime mesa
IGN:Feolin i KnightOfOblivion

Hestia
23-10-2008, 17:15
pios tha mou exigisi poia i diafora sta dio ticket?

Nikolis
23-10-2008, 18:02
oxi egooo xD
btw pedia i ora 3 sto trade poulousan 127 tickets gia 4kk k i ora 4:30 p epestre4a poulousane ta tickets 400k to ena wow dld :P

Hestia
23-10-2008, 18:13
psilo xalia event to perimena kalitero tespa kapoios m pe oti to kanoniko ticket s dini +1 k to allo me tin nekrokefali -1 ***?opos k na xei den aksizei na kanis farm gia tickets ....

yaouris
23-10-2008, 18:15
thx ukitake:P re paidia arxise to halloween event??

Ukitake123
23-10-2008, 18:29
Mpaaaaa min tous akous psemata s lene xP ton allo mina xD

Ex8roS
23-10-2008, 19:55
Mhn sfazete tis kolokithes!!! Exoun ke autes psixi

PaiNakoS
24-10-2008, 03:38
Mhn sfazete tis kolokithes!!! Exoun ke autes psixi

shhhhhhh esu to warhammer sou mesa -.-:laugh1:

xarosgr
24-10-2008, 07:48
kalimera se olous
re ti mlkia einai aftes i megales kolokithes xthes skotosame 2 (mas evgale tin pisti na to kill) kai mas petakse kai tis 2 fores litl jack oti petane kai i mikres kolokithes pou fevgoun me ena hit.

Elwind
24-10-2008, 07:57
Petane kai mexri Ft:b2f,opote kalo einai:)
Megala party an einai na pate an to fate,panw apo 6 atoma gia na tis trwte fast

Hestia
24-10-2008, 12:02
hahaha elwind apo empeiria to les?xd xeirotero apo berderg ine omg....xtes fagame enan berderg ego kai eans filos mou wizard omg k i kolokitha thelei party like pluma's party....-.-

Napster
24-10-2008, 12:20
epidi den kitousa gia poli kairo mporei na mou pi kapios ti ginan aytes tis meres apo event kai tetia mono sabatokiriaka mporw na paizw

Ex8roS
24-10-2008, 13:40
A exases to uch event

yaouris
24-10-2008, 13:45
A exases to uch event

xDD,paidia ti kanoun ta ticket pou pairneis kai pou mporeis na breis mikre koloki8es kai megales?

Ukitake123
24-10-2008, 14:27
A exases to uch event

:laugh1::laugh1::laugh1:

Ta ticket oi 50 pektes me ta pio polla kerdizoun brabeia ama koitakseis leei kapou ti pernei o kathenas nmz
Oi kolokythes nmz exoun random simeia pou kanoun spawn an kai megales olo sta idia simeia blepw.(1900 dmg omg -.-)

yaouris
24-10-2008, 14:34
uparxei kamia megali kolokitha sto ug konta sto patren?

Hestia
24-10-2008, 16:03
oxi sta zombie nomizo bgeni mia prin tin katifora...lol gero xd.....

Ukitake123
24-10-2008, 16:13
uparxei kamia megali kolokitha sto ug konta sto patren?

nai ekana skilling kai ksafnika pethenw -_____- gyrnaw ligo tin kamera tsoup na sou o xontrokolis -.-

yaouris
24-10-2008, 19:23
nai ekana skilling kai ksafnika pethenw -_____- gyrnaw ligo tin kamera tsoup na sou o xontrokolis -.-

lool xD ok thx paidia

Napster
24-10-2008, 20:41
uch event ? dld ?

Ex8roS
24-10-2008, 21:26
200 uch ama kaneis pm se enan GM "I love you"

Hestia
25-10-2008, 00:53
aaxxaaxaxxa gamato tha tan auto bre gero an k diskolo na bris gm na kanis whisper ara to reward tha tan mapa..

Haseo228
25-10-2008, 12:43
:laugh1::lol::laugh1::lol::laugh1::lol::laugh1::lo l::laugh1::lol::laugh1::lol::laugh1::lol::laugh1:: lol::laugh1::lol::laugh1::lol:
Xaxaxaxaxaxa oraio auto re gero! Pote 8a mpeis ligo sto game na se doume? Na poume k kana griaaaaaaaaaaaaaa!!!!
se perasa gia ena post mpoumpou xaxaxaxaxaxa

Haseo228
25-10-2008, 15:04
A, btw, 3eroume an apo tis 1 Noembrh 8a alla3oune ta items sto item shop????

Haseo228
25-10-2008, 21:00
:birthday: se olous tous Mitsous!!! O,ti epi8umoume/te!!!!

Ukitake123
25-10-2008, 21:14
:birthday: xronia polla haseo kai se olous tous allous Dimitrides(dn kserw an exoume kai kanan allo xP) oti epithimite :):sun_bespectacled:

Edit:Oops ksexasa oti se lene Dimitri Elwind:sorry:
:birthday:

Nikolis
25-10-2008, 21:17
na ziseteeeeeeeee reeee :p

yaouris
25-10-2008, 22:15
Xronia Polaaaaaa !!!!!

Napster
25-10-2008, 22:24
psofo:P(10chars)

Elwind
26-10-2008, 06:41
psofo:P(10chars)

Eyxaristo napster, kai sta dika sou:p
Thnx paides:)

Ex8roS
26-10-2008, 07:51
Xronia polla

Visord
26-10-2008, 08:17
Egw den lew xronia polla mexri na mas keraseis glika. :laugh1:

j/k :P xronia pollaaaa

Hestia
26-10-2008, 08:17
xronia polla sas....

Napster
26-10-2008, 10:56
x8es me pire o ipnos kai ksexasa na kanw kanoniko post
xronia pola
e dikio exei o alos den 8a mas keraseis uch ?