View Full Version : [GREECE/ΕΛΛΑΔΑ]gia opoion 8elei na milisei ellinika :P
Pages :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
Xronia polla se osous giortazoun...
akousa pos ta rol+2 den peftoun pia.. ine ali8ia? k mpori na m pi kapios p peftoune gt kapioi lene mf alla ego palia p epeza enas filos eri3e ena FR mechazard...
esis ti nmzte?
Oo ego pantos agorasa ena rol+2 simera sto trade me 14kk tora den xerw pou kai an peftoun ....
paidia problima den mporw na mpw cabal ekane to update ala
m leei pos prepi na kanw restart to update wft? m dinei kapios link? manual install!???
Dokimase ayto
http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=75570
Nelchael
27-10-2008, 06:57
Vasika nomizo oti ston Mercury pefti akoma kai malista i timi tou apo 20kk anevike sta 50 - 70 kk ! ston Jupiter pali prepei na exei stamatisi to Drop giati ida enan Tipo na to Poulaei 500kk :D
Xronia polla stous mitsous kai apo mena BTW !
ti prokite na stamatisi na droparete?an nai pite mou na pao trade na to adiasw apo rol +2 xd elwind den to poulao gt den eixa 2 k to need gia mena krima allios nai tha to poulaga 50kk..
Vasika officialy o kolos mou kai ta mpoutia mou anikoune stin maria meta apo to item pou mou edwse xtes,opote sinisfores kalodexoumenes plz:)
Osmium martial gloves 7%amp,ksexrewnw me doseis kai...Theodosis...
Prosfero to axaro mpouti mou se gm gia liga alzs na ksexrewsw tin mpou plz:p
maria auto p les na adiaseis to trade apo rol to xan kanei otan pouliountan 5-6kk :P tr ke na to kaneis dn tha vgaleis polla lefta.
Elwind dildo?
maria auto p les na adiaseis to trade apo rol to xan kanmei otan pouliountan 5-6kk :P tr ke na to kaneis dn tha vgaleis polla lefta.
Elwind dildo?
Nai,terastioss kai gialinos:p
den skeftike na prosferei to axaro mpouti tou se mena pio eukolo tha itan na kseplirosei apo to na brei enan gm xd...alla ti na kanoume elwind den to protines paei exases tin eykeria na ksepliroseis mesa se 10 lepta to poli xd.....x0ax0xa0xa0ax0
Haseo228
27-10-2008, 19:06
LOL. H psuxh sou tora anoikei sth mpoumpou...Amoire Elwind.....
Siga min tis doso tin psixi mou....kati allo an thelei,isws,an kai den eimai apo aytous:)
paidia mipws xerei kaneis pio map einai gia to lakeside ennow pio noumero
Oo elwind.........xaax0ax0ax0xa ok to sizitame idieteros auto xaxaaxaxxa ntrepome....soul sorry alla den xerw poio noumero ine
ok den prz:)
ok eimai to brika
pedia kano vote gia na m poulisi i mpou to rol+2 15kk xD
+1 opios simfoni mazi m
mpoumpou say: -1 xxaxaxaxaxa
Btw,epilexthika ksana na sinexisw os Ga,opote ena +1 kai gia mena:D
+4 apo mena an ke dn kserw ti lete varieme na diavasw atm =]
++++++++
po pou exw katantisei barieme na fiabazw ta post :/
den kserw gia ti lete ala
++++
elwind 2 den einai gia kathe.....pios ine o deyteros?pantos btw apo mena erm na kano kakia?oxi tha eimai kali apo mena pare +10
kalimera se olous
sxetika me tis kolokithes psakste sti mikres tis pistes bi-gd-ds gia megales kolokithes then kanoun damaz kai fevgoun me 4 i5 hit kai petoun b2f kai ft b2. opote parte svarna tous server
re paidia kanoun maintenance atm?
to kako einai pos sta mikra map den briskis megales kolokithes xd tis trwne.......
egw brika mia kai mou edwse b2f xD
kserete gt ta kanei twra ola auta ta updates h estsoft etc? theloun na ksanarxisw cabal oi atimoi xa0ax00a0ax0a0xa
afou den mporis xoris cabal re parade3ou to xD
kserete gt ta kanei twra ola auta ta updates h estsoft etc? theloun na ksanarxisw cabal oi atimoi xa0ax00a0ax0a0xa
vasika file mou kolokitha,apla opws exw pei,to warhammer einai paixnidi enos mina,allo ena mina sou dinw,meta den tha antekseis,tha giriseis,tha to deis:)
warhammer gamaei !!!!!
min leme oti 8eloume
arxise enas gitonas m warhammer k tora oli mera ton vlepo na pezi cs xD
warhammer gamaei !!!!!
min leme oti 8eloume
Se 20 meres mpam,tha exeis ftasei to cap lvl,nai,arketos logos na se kratisei ena game....
Nelchael
28-10-2008, 19:24
Paides na rotiso kati... exei mia epilogi sto Guild , pou leei oti mporeis na allakseis to Name tou Guild... auto Pos mporo na to xrisimopioiso? giati kathe fora pou to kano mou leei pos auto to name iparxi i oti xrisimopio characters pou den epitrepontai..
to leei auto gt to onoma pou bazeis uparxei idi
thes ke 10kk mn ksexniomaste
gargaras
28-10-2008, 21:39
Se 20 meres mpam,tha exeis ftasei to cap lvl,nai,arketos logos na se kratisei ena game....
ouppss xanar8a pali :D den mporo na afiso to thread moy :D
kai to ateleioto grinding den einai logos na meineis sto game re agori!den ennow oti to cabal den exei fonta giati an den eixe ginei malakia 8a eimoun akoma edo!
alla to war einai poly kalo game kai exei POLLA pragmata na kaneis sto lvl cap gia na se kratisoun :) kai 8a xei epitixia standar giati se anti8esi me to AOC einai poly polished an kai sto proto mina!
ouppss xanar8a pali :D den mporo na afiso to thread moy :D
kai to ateleioto grinding den einai logos na meineis sto game re agori!den ennow oti to cabal den exei fonta giati an den eixe ginei malakia 8a eimoun akoma edo!
alla to war einai poly kalo game kai exei POLLA pragmata na kaneis sto lvl cap gia na se kratisoun :) kai 8a xei epitixia standar giati se anti8esi me to AOC einai poly polished an kai sto proto mina!
oti peis gargara...10 meres epekse enas filos mou,oxi poles wres.
22 rank twra kai einai 40 sinolo.To aoc...alli pipa tou enos mina.
An den iksera giayta ta game den tha milousa.Alla kserw,exw dei opote exw apopsi.
Pramatika einai mmo enos mina...
Nelchael
29-10-2008, 06:42
to leei auto gt to onoma pou bazeis uparxei idi
sou leo oti kai to onoma na min iparxi.. mou leei oti exo characters ( Gramata dld ) pou den epitrepete na valeis opos: $%^&*()_@&# ! alla tetia gramata outos i allos den mporoun na mpoun...
Tespa tha dokimaso kai me 10kk giati den to eixa dokimasei.. kai tha sas po!
ta 10kk ta xriazese nomizo mono otan to dimiourgis.tora tha to dimiourgisis?
re dn allazeis onoma kata voulish ap oti kserw. thes ta 10kk. allios o palios gm mas mas ekleve x0a0xa00ax0x0a
Nelchael
29-10-2008, 13:44
den xriazontai lefta... to guild den to kano tora... eimai GM .. kai den ksero pos na allakso to name tou GUILD mou!
Ukitake123
29-10-2008, 15:53
den xriazontai lefta... to guild den to kano tora... eimai GM .. kai den ksero pos na allakso to name tou GUILD mou!
Nomizw pws thelei 10kk mpainw ligo sto game na checkarw kai epistrefw :P
Edit:Nai 10kk thelei maresei pou me to pou patiseis change name leei panw (Cost 10,000,000):laugh1::laugh1:
pote mn amfizvitite thn sofia tou kalogerou. pote.
hmmmm lol?ante se wait na pame mf xd
kalispera se olous
kseri kanis tis wres tou tierra? kai poses fores ti mera exei?
Nelchael
29-10-2008, 21:41
2:00 to vradi , 6:00 to proi , 10:00 to proi , 14:00 to mesimeri , 18:00 to apogeuma , 22:00 to vradi
Ukitake123
29-10-2008, 22:49
pote mn amfizvitite thn sofia tou kalogerou. pote.
in kalogeros we trust :p
pedia telika to new system itan endiaferon stin arxi me to tg alla niotho telios ptoma lol k ime mono 2 meres edo k kano ta 4 apo ta 6 tg omg k exo barethi iktra...pff den itan k toso kali idea na xoume tg oli tin mera...ektos to oti xipna k to epithetiko pneyma mesa mas oli tin ora war xd :)
Vasika apo oti akousa,tha ginotane 6 tg tin imera,kai tha mporouses na antallakseis mono mia fora to wexp.tora ti akrivos tha ginei kai an tha to valoune meta,den kserw.
blakia ayto me tin mia fora tin imera den m afinoun na gino knight xd.....
Oo pedia to pisteyete??allaxan to item of the century xd omg telika autoi oi gm ine polloi pro gz sous gm pou to allaxan epitelous xd...xa0ax0ax0ax0a0x btw an oi gm ixeran elinika tha me eixan kanei ban tora xd xaxxa0xa0xa00xa
btw vare8ika tous speedhackers sto tg...
to parakanan e? idika ekinos o ******* o FS :@
nai k ego exo apelpistei poia xarikame gia ta bot
alla auto m tous speedhacker ine pio sobaro k enoxlitiko
gamisi p 8eloun :x ooops sorry gia tin ekfrasi
theloun ena slowhack autoi k einai koble
Nelchael
30-10-2008, 22:27
apo dio sfaliares o kathenas theloun giati G****E to game....
xaxaaxax gero nai ontos as tous sistisei kapoios to slow hack mpas k strwsei i katastasi gt ine spastiko na ne enas fs vs 5 proc and guardian kai na ta skotoni ola se 15 sec to poli omfg diladi...
PaiNakoS
31-10-2008, 01:55
tin paleyete ? ;x
http://forum.cabalonline.com/attachment.php?attachmentid=9196&d=1225451920
Official egina to garlie tis mpou...
PaiNakoS
31-10-2008, 12:47
Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator <--- ahahah
Haseo228
31-10-2008, 16:00
Oo pedia to pisteyete??allaxan to item of the century xd omg telika autoi oi gm ine polloi pro gz sous gm pou to allaxan epitelous xd...xa0ax0ax0ax0a0x btw an oi gm ixeran elinika tha me eixan kanei ban tora xd xaxxa0xa0xa00xa
Ma.....3eroun ellhnika mpoumpou...xDDD
em maria ksereis uparxoun auta ta 2 site: All greek to me (http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp) kai Babelfish (http://babelfish.yahoo.com/translate_txt)
me to proto kanoun ta greeklish sou ellinika ke me to deutero kanoun ta ellinika agglika
xmm tespa ok den lew tipota alla den fobame kai tipota ..ena lampro asteri tha xasoun mono...xd
xmm tespa ok den lew tipota alla den fobame kai tipota ..ena lampro asteri tha xasoun mono...xd
mpou esena 8a kanoun ban oxi emena...
Haseo228
01-11-2008, 12:54
mpou esena 8a kanoun ban oxi emena...
Caution: Psonia on loose!!!!
Muahahahahaha
Btw, ti ginete me to diko mas section?? To suzhtane akoma??
A kai kalomhna re:cheers1:
kalo mina
btw Haseo den ime psonio apla exo i4ili autoektimisi xD
paidia prepei na auxisoume ta post gt konteupun na mas perasoun oi portogaloi:P
loipon tha to ksanazitisw pali twra,na kano bump diladi...eimaste se metavatiko stadio
btw 3IPNATEEEE MINAME PISOOOO :P
Kante post kana gear re!Ti allo na poume?:S
Ta dika mou noobika item
osm martialhelm +4-+20% crit dmg-+4%mag.amp
osm martialsuit+6--+100 hp + 5%mag.amp
osm martialgloves +6--7%mag.amp---thnx to mpou
Mystic boots+6---+50hp
Topaz orb x2+6-- +10%crit dmg
Eos+6---2xBOS+4---2xVamp earring+2---2xRol+2
Ennoeite pws thelo na allakso boots kai orbs,den exw parapono allo:)
hmmm ego kai pou lete oute kan pou thimame ti exw prepei na ta dw gia na ta grapso lol,,kammena egkefalika kitara pfff btw den ime cabal tora na blepo k na grafw alli stigmi xd
PaiNakoS
01-11-2008, 23:51
kalo mina kai apo mena !
Fs:Osm Armour Helm+6 27%Crit dmg
Osm Armour Suit+6 50 Hp-7%S Amp
Titanium Blade+6 5%Crit Rate-20%Crit Dmg(Dn paei +7 grrrrr)
Lapis Crystal+6 20%Crit Dmg
Shadow Tit Boots 7% S Amp
Shadow Tit Gloves7% S Amp
600Atk-741Def,49 Rate,152 Dmg,24%Amp
na min pw kalitera ta dika mou axxa:P
ola apla +0 ektos apo
osmium suit +3 magic amp +7%
osmium helmet +5 +20% crt dmg :/
iparxoun kai xirotera e
osmium armourhelm of deathblow +6 27%crit dmg
osmium armoursuit+5 50 hp 7%sword amp
osmium martialgloves of destruction+6
osmium armourboots+4 100 hp
shadowtitanium blade of deathblow+6 critcal dmg 20% k 3% crit rate
bof+3 ,rol+2
panathas23
02-11-2008, 16:52
kai ego ellhnna seimai warrior 14Xlevel
kai blader 80lv mars channel 22
Ela re panatha
alla 14x,siga to mistiko:)
156 eimai egw twra.O deyteros 53.
egw eimai 114 kai tora pernei lvl ala barieme na mpw na parw to lvl
a kai kati alo ama ksekinisw mars 8a mou dosete alz ?
(ala arketa gia erkolia megaaaaali)
i ginete metafora tou char? apo ena server ston alon?
ginotan palia alla tora oxi nmz
ti eida test server e
pantos stoun jupiter exei pio poli kosmo malon (HOT)
leei sixna
malon ginete kai ayto
exw di ta panta ola ta perimenw :P
elwind pos mporo na anebasw video sto xfire?
Ukitake123
02-11-2008, 21:34
Egw meta to scam exw parei TA equips milame xP
+4 Osm mart suit +190hp kai helm +4 20% dmg kai 5 rate -.-
Aytaaaaaaa T_T
Mpou otan exeis anoixto x fire kai to game pou thes patas Scroll lock +V gia na arxiseis to recording kai to idio pali gia na to stamatiseis
Molis kaneis to record stin selida pou leei files tha yparxei to video patas deksi click kai meta upload kai mpainei sto site :)
files?kai alloi m to pane alla den to brisko auto...
Ukitake123
02-11-2008, 22:30
http://i197.photobucket.com/albums/aa184/Knight_of_oblivion/Xfire.jpg
Twra?xD
PS:An kserete kapoion pou na craftarei mystic boots of vamp plz peite m :S
ops ehheh good exigisi ok katalaba tora :)
btw add me sto xfire blaka...:)
http://www.xfire.com/video/3c638/ loipon mias k polloi ithelan na to doune auto to video k einai megalo gia na to stilo apo msn oriste na to parte matia pos o tipos kilarei tin base mas monos k anenoxlitos k posoi proc ton barane
good job speedhack xd
Ukitake123
02-11-2008, 23:06
o_O wow
Alla leei etoimazoun ena script oi est kai poulo oloi aytoi :DD
Ti na peis...Gamwpaida 5 xrona sorry kiolas
ja-s0n-FS
03-11-2008, 04:55
http://www.xfire.com/clans/greekplayers/ ADE oloi stin greek clan kante join :PPP..
re elwind , esi ti ise dld p grafi kato apo to name s game advisor? ~.-
Ayto eimai jason:)
Simvoulatoras:D tpt parapano:)
Voithao kosmo genika me pramata pou den kserei kai eimai oli tin ora sto "thenest" gia plirofories.
Kai exw mia tampela pou leei advisor,portokali xroma sta forum sto onoma gia na me anagnorizei eykola opoios thelei na rotisei kati.
Kai nai paidia,ontws exei paraginei,alla ayto pou leei o ukitake einai alitheia.W8 ligaki akoma:).
Sintoma tin vlepw tin katastasi,na menoune 2 koutakia ston kathe server:)
Kai o test server pliroforiaka milaw,einai gia na mpainoune oi gm kai na epivlepoune tin katastasi.Pistepste me tha ginei panikos,den ksero poso sintoma,alla sintoma:D
Napster,meine ekei,na fainomaste aplomenoi kai polloi.
Kai egw den mporw na voithisw kai para poli.
Idi ta opisthia mou grafoune "IDIOKTISIA TIS MPOUMPOUKAS"
Ukitake123
03-11-2008, 18:18
Egw meta to scam kykloforw me posa tis taksis twn k ara dn mporw na kanw kai polla :(
btw mpou m les ta noumera p exi pano apo to name t autos? gt emena proxtes me efage enas p ta 3 prota noumera sto name t itn 6X6 ( to x simeni den 8imame to gramma) malon o lvlaster itn ... -.-
Ayto eimai jason:)
Simvoulatoras:D tpt parapano:)
Voithao kosmo genika me pramata pou den kserei kai eimai oli tin ora sto "thenest" gia plirofories.
Kai exw mia tampela pou leei advisor,portokali xroma sta forum sto onoma gia na me anagnorizei eykola opoios thelei na rotisei kati.
Kai nai paidia,ontws exei paraginei,alla ayto pou leei o ukitake einai alitheia.W8 ligaki akoma:).
Sintoma tin vlepw tin katastasi,na menoune 2 koutakia ston kathe server:)
Kai o test server pliroforiaka milaw,einai gia na mpainoune oi gm kai na epivlepoune tin katastasi.Pistepste me tha ginei panikos,den ksero poso sintoma,alla sintoma:D
oxiiiii min tous kanete ban :( afiste kanena na partotrinonte oi caps na mpenoun tg..
oxi opos smr 2 to mesimeri k 40 caps itn mesa :p eleos xD
Btw pedia mas ftanoune oi portogaloiiiiiiiiiiiiii!!
to peiratiko parakalite na 3ipnisi!! sikose to xD
lool to xerw auto afou auto9 sas elega:P
btw mpou m les ta noumera p exi pano apo to name t autos? gt emena proxtes me efage enas p ta 3 prota noumera sto name t itn 6X6 ( to x simeni den 8imame to gramma) malon o lvlaster itn ... -.-
ne giati einai o monos speedhacker pou mporei na se riksei :laugh1:
Den genithike akoma speedhacker pou na min ton exw riksei:p
Ukitake123
03-11-2008, 22:27
Den genithike akoma speedhacker pou na min ton exw riksei:p
Kai gw tous rixnw(katw) kala ayta ta knock down skills gamane :laugh1:
hmm nikola den exi auta ta noumera o tipos alla kati me 811 prepei na xei tespa opos k na xei o lvl aster ine speedhacker k polloi alloi opos episis kiolas pliroforiaka oi deathpenalty dld i guild tou lvlaster alaxe olokliri name gt arage???xxaxa00xa0xa0 alla os gnoston i kataskopos mpoumpou k to meson tis .........xeri o elwind ti enow(dixno mpouti)*xxaxa0xa0ax ta mathenei ola.........xerw k to new name tis guild xxxxxxx
Cabal Online opou h roufiania einai magia. XD
j/k gj mpou :P
na fane ban ola ta skatopeda bas ke dei to game asprh mera
An mporw na theoritho roufianos epidi kapia xamena pane kai bottaroune kai ta katagrafo,tote ok,eimai lathos.Alla den prokeite na afisw kanena paidaki na kanei skata tin psixologia mou kai to game pou paizo kai goustaro apisteyta.
exw ksenerosei re den exei polous elines o jupiter kai den borei na me help kaneis edo re ta alz m ftanoun isa isa gia potions
jungeon den mporw na paw solo FA eimai 8elw kai enan dmg dealer
siga min er8i kaneis mazi m afou den kserw kanenan ....
enan elina pou kserw apo jupiter pou einai 140 +++++ den 8imame akribos
tou lew na pame sod ala @@
tespa exw na mpw 2 mines !
An mpeis pote,den xreaizete na mpeis se elliniko guild,se kseno an pas einai kalitera,trust me
yep yep simfono me elwind....btw napster xekina mars an thes toulaxiston olo k kapion tha xis parea ..afou opos les eki oute parea oute alz....
ne giati einai o monos speedhacker pou mporei na se riksei :laugh1:
oxi apla mono auton 3erame os tora :p tora vrikame k allon
hmm nikola den exi auta ta noumera o tipos alla kati me 811 prepei na xei tespa opos k na xei o lvl aster ine speedhacker k polloi alloi opos episis kiolas pliroforiaka oi deathpenalty dld i guild tou lvlaster alaxe olokliri name gt arage???xxaxa00xa0xa0 alla os gnoston i kataskopos mpoumpou k to meson tis .........xeri o elwind ti enow(dixno mpouti)*xxaxa0xa0ax ta mathenei ola.........xerw k to new name tis guild xxxxxxx
mpou 8imase p kaname ntou ston Lvlaster k itn k o gm t eki? k mas elege pos den ixe bot o lvlaster.. NTAXI.... -.-
karterouuuume mera nixta! na fisisi enas aeras!
s'tounton topo poun kamenos j en 8ori potte drosha!
gia na fe3i karteroume to fos jinis tis meras
p nna feri ston ka8ena j drosha j postashia
afieromeno auto to song sto cabal p tourkoi speedhackers (lvlaster <----gay <3)
to xalane!
alla emis, Ellines k Kiprios(ego xD) leme OXI k pame sto tg na tous skisoume !!!!
(po re gmt me piasane ta patriotika m xD)
xaxaxaaxxa lol nikola.....
kati alo pou to psoseksa tora xD
elwind ksereis posa bot exw di egw?
xamos afou ka8omai kai xp parea :P
barieme na ka8omai na ta kanw report
epidi ka8omoun to kalokairi ta bradia mexri tis 11 to proi eblepa ena soro
kapia stigmi katanta aidia
ala enas port lux to eixe parakanei ton eblepa ekei gia mia bdomada sinexeia ...........
Exm nikola kai mpou,
Min arxizete na lete oti mono tourkoi kanoune speedhacks...
1.Den einai alitheia.
2.Paw stoixima oti to kanoume kai emeis episis
3.Apla min ta lete ayta dimosia kai theorite san ratsistes kai fate kanena ban sto forum tsampe...
den ipa pos mono autoi.. ipa pos autos p 3eroume ine tourkos..
lol elwind ego to diegrapsa prin akomi peis tipota lol fenete akomi?Oo
Apla eimai pantou edw sta forum kai paratiro.
Gia na to eida maria,simainei oti ipirkse:)
Nai Den Arnithika Oti Den Ipirxe Ex**** Apla Se Rwtaw An Iparxei Akomi Gt To Ekana Delete Me To Pou To Egrapsa Eleos
elwindako ooooo xronia sou polla na ta ekatostiseis kai oti epithimeis...ante k me ena rw3 zita apo tous gm gia doro ena rw3 :)
Ukitake123
06-11-2008, 10:25
*Looks at profile*
:birthday: elwind :)
Xronia polla man oti epithimeis!
Xronia Polla agapimene mas Elwind ti 8a kerasis?xD
filippos04
06-11-2008, 22:38
geia sas paidia 8a h8ela na rwthsw giati eno exw katevasei to paixnidi kanonhka k me ta update tou den mou trexei kanei download k prin mou vgalei na grapsw ton kodiko me petaei ! k kati akomh ta vista uposthrizoun to paixnidi eyxarhstw.
Exw vista kai mia xara trexei to game.
kane restart to pc sou kai des an exeis akoma provlima.
k ego vista exw kanena provlima omos...
filippos04
07-11-2008, 01:57
eyxarhstw polu paidia to problhma basika einai oti sto pc me ta vista den me afhnei kan na to katebaw.. eno exw apenergopoihsei to firewoll k to kapersky k pali tipota malon den kanw kati swsta ti omws:(
an to parw allo pc k to balw mesa 8a to dextei?
enoeis ama to pareis egtestimeno se allo pc ke to valeis sto diko sou? pezei na doulevei nai
ja-s0n-FS
07-11-2008, 03:19
opios 8eli na arxisi cabal kai tu klini prin akomi emfanisti i o8oni p pas na kanis log-in , prepi na to katevasei apodw
-> http://hosted.filefront.com/GMZaraki/ .Prepi na katebasete kai ta 4 parts , na ta valete se ena adio fakelo , kai na kanete Unzip to 1o PART. 8a sas parusiasti aytomatos ena .exe .To mono p exete na kanete ine na to egkatastisete kai iste etimi na pexete CABAL ONLINE =D
Kala nea gia ton jupiter kai kati to opoio pramatika den iksera katholou.
Exoume kai ekei ellina GA,ton parepempsa edw,an erthei tha sas riksei kamia xairetoura kai aytos:)
Aporo pos kai den postare pote edw....tespa:)
2 GA ayto simainei kalitero promotarisma gia section:)
Xairomai,xairomai:)
ShaoZhan
07-11-2008, 07:01
Gia xara:) Thessalonikios GA edw, an xreiasteite otidipote ston Jupiter apla mpeite thenest kai zitiste ton Shao.. c ya kai kalo paixnidi:)
Kalosirthes,ela na leme kai tpt pou kai pou apo edw,kai parepempse edw osous ellines theloune voitheia,na ginoume kai na fainomaste perisoteroi.Paleyo sinexeia gia to diko mas section,pou tha paei tha to paroume me omadiki douleia.
Gogo Shaolin monk rifle of guitar hero +9 of doom.
Thesniki rulezzzzzzz
re paidia mporei na mou pei kapios tis akrivi wres tou tg? kai pote apo twra einai to epomeno
theorios
08-11-2008, 02:11
re paidia mporei na mou pei kapios tis akrivi wres tou tg? kai pote apo twra einai to epomeno
http://www.cabalonline.com/news/view.asp?articleID=544&catID=2
pedia peite k se mena kati epidi paei keros apo tote p xekinisa to craft pos xekiname lol gia na paro fora epi % ti kano stin arxi?
Diavazeis apla ta requirement...den einai toso diskolo,einai arketa katanoito tha elega.
http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=2706
An exeis aporia,na stin liso sto msn i sto game mesa.
Kai sorry gia xtes,o hotice ftaiei....
mhnasoeo
08-11-2008, 07:22
hi paidia eime kainourgios sto game kai prospatho na kano donate na ginou primium member kai i mlkia sinehia mou petaei ayto to minima{New Payment Criteria
Only 2 payments within 48 hours.
A character has reached level 40.
You have played for more than 20 hours.
Have registered more than 14 days ago.}mipos mpori kapios na me boithisi kai na mou pei an ginete na kano agores meso PAYPAL ty kai herome pou den eime o monos ellinas
Kalosirthes katarxin:)
1.Den einai donate ayto to sistima:) Apla dinei kapoia pramatakia parapanw.
2.A character has reached level 40.----Eisai 40 lvl?:p
3.Exeis panw apo 20 wres paixnidiou? Logika nai an eisai 40 lvl.
4.Eisai 14 meres kai panw,se meres paixnidiou?
An ola nai kai eksakoloutheis na exeis provlima pes to mou na sto lisw.An ksereis kai allous filous sou,xwstous edw mesa:)Oti aporeia exoune(kai oti mporw na gnorizw)tha to lisoume.
+1 akoma paides:)
Edit:xairomai pou me esena edw mesa apo oti fainete den eimai o megaliteros,twra tha lene esena papou:) Muahahahaha(plaka kano:p)
ShaoZhan
08-11-2008, 07:37
Thessaloniki perioxi?:D
Kentro, Aggelaki stis Mouses
xekina apo 6:00 to prwi wra ellados kai prosthese +4 wres gia to epomeno TG
dld
---> 6:00 - 10:00 - 14:00 - 18:00 - 22:00 - 2:00 - ...
mhnasoeo
08-11-2008, 08:11
kai ego harika oso gia to papous :P (akoma den evgala aspra malia lol).eidei ebala 3 filous mou mesa :).sinehizi na mou lei me kokina gramata afto pou mou eipes kai esi apo tin stigmi pou priro tis apetisis pou zitaei to pehnidi.ti simveni,den mporo na agoraso pragmata meso paypal?pls help giati thelo na xparoooooooooooo.omonos tropos pou mporo mou lei ,eine meso sms kai meso wallie.eleos apo tin stigmi pou eho 780euro stin karta mou na min mporo na psoniso :(:(:(:(:(me agapi papous:)
kai ego harika oso gia to papous :P (akoma den evgala aspra malia lol).eidei ebala 3 filous mou mesa :).sinehizi na mou lei me kokina gramata afto pou mou eipes kai esi apo tin stigmi pou priro tis apetisis pou zitaei to pehnidi.ti simveni,den mporo na agoraso pragmata meso paypal?pls help giati thelo na xparoooooooooooo.omonos tropos pou mporo mou lei ,eine meso sms kai meso wallie.eleos apo tin stigmi pou eho 780euro stin karta mou na min mporo na psoniso :(:(:(:(:(me agapi papous:)
An ontws plireis ola ayta pou eipa tote pigene kai kane ena account sto click&buy(an den exeis kanei idi).Paypal eixame para poli palia kai epidi ipirxane pseytikes pliromes,to vgalane(kala kanane,to Click&buy rularei.)
An den mporeseis na to kaneis mesw click and buy,tote dokimase me PayByCash.
Ginete mesw trapezas kai paradidontai ta lefta sto game se 2 ergasimes sinithos(den exo parei pote,alla alloi edw mesa agorazoune kai mporoune na sou poune me ayto ton tropo.Wallie card+Sms den ipostirizontai apo tin ellada.(Pros to paron)
Episis,pes mou to lvl sou,wres pou exeis paiksei kai poses meres paizeis to game plz.:)
mhnasoeo
08-11-2008, 08:34
tha se gelaso gia to poses meres pezo giro stis 20 pezo alla eime enthousiasmenos me to game,kai tha ipostirikso opos mporo ton server sas arki na katafero na psoniso ayta pou thelo.lipon kano account sto click&buy kai olla kala?i wich:).tha mou itan megali hara an eihes msn kai mporousame na milame kalitera an do kai kolao pali me to click&buy.:)aaaaaa eime 42 lvl,logo tis doulias mou den katafera na pekso poli ora
xekina apo 6:00 to prwi wra ellados kai prosthese +4 wres gia to epomeno TG
dld
---> 6:00 - 10:00 - 14:00 - 18:00 - 22:00 - 2:00 - ...
http://www.cabalonline.com/news/view.asp?articleID=544&catID=2
ok thx guys
(jim181aou@yahoo.com)
Katw apo to avatar(eikona),kai pio katw apo ta post,tha paratiriseis to msn simadaki.Ekei tha mporouses na to vreis,kane me add an thes.
mhnasoeo
08-11-2008, 09:01
patisa tin petalouditsa tora den ksero an katafera tpt me ayto.ego eho msn messenger eine to idio????????
EKWIND HELPPPPPPPPPP ta neura mou ......ekana account sto click&buy kai pali sto plasio pou lei [ClickandBuy Payment Options]den mou grafi apo kato continue mou ehei me kokina gramata afto pou mou elege kai prin ELEOS.ti na kano pls tell me
Nai re c,prosthese to email pou sou edwsa,apla anefara oti an vlepeis petalouditsa(lol)ekei mesa vriskeis to e-mail tou allou gia to msn
EKWIND HELPPPPPPPPPP ta neura mou ......ekana account sto click&buy kai pali sto plasio pou lei [ClickandBuy Payment Options]den mou grafi apo kato continue mou ehei me kokina gramata afto pou mou elege kai prin ELEOS.ti na kano pls tell me
Ok,ok iremise...................
Tha sou pw ligo pio meta edw pali an einai
mhnasoeo
08-11-2008, 09:44
ok se ekana add ston msn mou .alla pls help me mai to thema to paymend pls the na anebo lvlvlvlvlvlvlvlvlvvlvlvlvlvlvlvlvlvlvlvlvvlvl
Hmmmm akoma zei to cabal ?:PPP
ti leei paides pos eiste ola kala ???
Enoeite pws zei:)
Esy giati stamatises sta 160++???Twra pou erxontai kai nea pramata?
varethika kai eipa na ksekiniso pali wow :P
ti leei ti new stuffs erxontai
Arketa:) tha ta postaro to apogeyma.
Btw,giati den eisai mesa oute kan stous top 100?Afou eisai 163.
Ukitake123
08-11-2008, 14:39
Nomizw pws kapoios eixe dikio tlk......... :P
Ukitake,me pianeis vlepo,xairomai:)
xaxa0ax00ax0axx0a0xa geia sou gazardiel!! btw elwind pos fteei o hotice?den to katalabeno btw otan mpis msn i game mila mou.............
free spam :P
exi kero na kano post k ipa na po kanena geia..
GEIA :p
edit: efera 4 kiprious sto game :D ( oi 3 epezan palia k stamatisan k o allos ine 4araki...)
etsi etsi nikola ego pao poli ton giagko ton pousti xd xaaxxaax
ukitake beneis sta forums tou pc master?
Ukitake123
09-11-2008, 01:46
Bika xtes gt m kanei kati mlkies to dvd writer -.- alla oxi dn eimai gramenos p kai pou koitaw
Elwind o char m akoma pezei xD
panta tha pezei kai den tha kserete pios einai :D
Ta pragmata einai toso apla.. Kai Uki kanenas den exeis dikio xoris Proofs ^^
Egw den eipa tipota nemesis,apla pros ti to retired an den stamatises?Kai episis giati oxi stous top 100?Ayto eipa egw,an katalaves kati allo sorry...
Ego os spiros stamatisa to thema einai allo pios pezei to account m ..Oson afora gia tous top 100 auto einai ena allo thema :P
Gia na katalavo,esy retired,alla allakses onoma,edwses to account sou se allon,(prama sto cabal paranomo) kai giayto den eisai kai stous top 100,giati stin ousia eisai.Malista...
katalava oti den katalava ti katalava...:P
Elwind ksereis pios eimai pleon ???Autos p se esfaze to mesimeri :D
Min Stenaxoriesai omos tha ertrhei kai i seira s na min trrexeis kai apla na se varane kai na rixneis anthropous :DDD
kai Asxeto Epaniltha meta apo 2 vdomades :D kairos na armekso pali to cabal se pk :D
happy game se olous :D
hmmm capella rulez???aha 1 fora capela me knight kato apo to name tou........
apo4e enna geni kafkas 8a travixtoun oi ppales!
j oullou enna vourisoun ston kafka j ego stis marias tis aggales XD
lol lol lol lol lol ggggg nikolis.......hehheheh
muahahaha k opios den ktlve pm me :p
Otan Kapios kanei honor hunt den simenei oti einai kai noob proc !!!!! kathe mea to fonazo mesa sto tg
ton proc oti einai noobs
axxaaxaxaxxaxaax oi procs ine noobs kalo kalo k ayrio new anekdoto.....edw oi caps epidi pirame 4 guardians se 2 lepta mas legan hackers eno autoi eixan parei 1 giati ine noobs pane oloi pano se ena opote btw imaste se diaforetiko tg......kai an ontos theorouses noobs tous proc den tha dexosoun oute apo anagki na pas proc,k na blepoun oloi knight k oxi praetor btw ur choice
whatever u say !!! no comment r ur onthreat ......otan katalaveis oti eian ena game kai oxi rl ela pes m :P
mexri tote gl
Roflllllllll ajhhahahahahahahahahaha
Elwind btw.....dose m to link gia to new update!!
kai oson afora tin guild NoFear...opou vlepo NoFear apla ego-lamagra kai i misoi apo tous NoG tha tous peroume PK!!!
kali tixi :D
An pramatika isouna aytos o salt-alati kati simera,pramatika eisai aksiothrinitos...To onoma teriazei kai to honour episis 99% eisai esy.Les noobs tous procyon kai egines kai esy....xaaxaxax stdr,giati otan se eriksa 1 vs 1,eipes ,yeah fade noob proc as always.Stdr....hahahah aksiothrinitos...edwses panw apo 50m na xaseis tin ataytotita sou kai me sxolia DIKA sou karfothikes.Tespa,ontws einai game....kai oi proc rularoune kai to ksereis.
Kai btw,den se pernei mia na ksekiniseis war me nofear,apo oti katalava ayto prospatheis,pistepse me1 kalesma na kano kai exw mazepsei tous15 apo tous top 20 guild panw apo to kefali sou:)
Opoios anakateyete me ta pitoura ton trone oi kotes pws eipes kai esy simera:)
Gl file mou,an thes na anoikseis polemo ,go ahead,alla paw stopixima oti tha ksanaallakseis onoma na min se vlepoune kai se pernoune pk opou kai na pas
xaaxxaaxax,cu ingame,gl
enliwd eisai toso malakas p den fantazesai eleos .... ean thes pvp ela na se doume i pk oti goustareis
apla min trexeis san kotoula eleos
kai oson afora auto pou les na fonakseis ela na se doume
tha fonakso kai ego 2 atoma apo tin guild kai telos eleos ti paidaki whatever ...oti ora thes kai opou thes pvp i pk gg
kai btw thelo na matho ton leader apo tous NoFear oli i guild m goustarei na kanoume ena war
opios ksereis peite me nick t ty ^^
btw Elwind i3eres pos i Akincilair ine bots guild ??:O
nikolsi tora to mathenis ?
eleos
:P
oli einai bots...apla thelo na do pios tha tous peiraksei xaxxaxaxaxa oloi oi gms einai filoi me ton ipalilon kai me lloous ekei mesa :D
opote katalaveneis :D
enliwd eisai toso malakas p den fantazesai eleos .... ean thes pvp ela na se doume i pk oti goustareis
apla min trexeis san kotoula eleos
kai oson afora auto pou les na fonakseis ela na se doume
tha fonakso kai ego 2 atoma apo tin guild kai telos eleos ti paidaki whatever ...oti ora thes kai opou thes pvp i pk gg
1)eides kapou na se vrizw?
2)pk/pvp,oti goustaro ok,,to pos tha paikso,ase me na ksero kalitera,to na paizeis eksipna kai oxi ougk san kai esena einai diaforetiko prama.
An fonakseis 2 atoma(pou to ekanes)mporw na fonakso pramatika sou milaw 500 atoma.Pramatika milaw:)
Den xreiastike poli simera na sigkentroso osous itane sto ds:)
Kalo tha itane na ksanaalllakseis onoma nation kai filo opws ekanes idi(na vgaleis diladi tin gomena pou evales,gia osous den katalavane,gomena ton ekane ton gazadriel monos tou)na allakseis kai nation na pas me tous capela pou agapas,na mporw na se pkarw anytime:)
re pidar ela oti ora thes na doume
apla kane ena lo gin sto game kai ela
thelo na to do sovara na me rixneis se pvp
xaxaaxaax
the gelao me xri na pethano!!!
Ela tora 15 channel ds edo eimai se perimeno noobaki
eleos ena noobaki pisteuei oti tha me riksei omg
hmmm pali tin kotoula o elwind anarotiemai poses foes tha tin kaneis akoma ?kai real lfie tote otan s eixa pei pali tin kota ekanes eleos kati tetioi tipoi ntropiazoune tin ellada eleos
xaxaxa nikola ela se mena....stis aggkales mou xd
kaioson afora to war
perimeno to nick tou leader ton NoFear.....i Guild m Goustarei karga ena war :D
apo4e enna geni kafkas 8a travixtoun oi ppales!
j oullou enna vourisoun ston kafka j ego stis marias tis aggales XD
mariaaaaa s erxomeeee
eleos ?????? ok me erikses se pvp alla me ta noob items p exeis den pezei kati allo pezei i vazeis pots i den kserw den pezei me tin kamia na me rixneis !!!!
Ok,paides,ta antikeimena pou eixa otan eriksa ayton pou leei oti apokleiete na toin erixna
Topaz orb +20% dmg 7% dmg
Mithril orb +6 amp 7%,tin panoplia pou tou edeiksa 630 def sinolo....kai molis paratirisa oti den forousa to 1 bos+4
2 pvp,2 fores katw kai leei oti xrisimopoio pots,exw aksioprepia den kserw ti kaneis esy...163 lvl eisai eipame?thelo na dw to fmg mou sta lvl sou
Thnx to erinyes ta pramata:)
kala whatever eleos den pezei me tin kami me ta noob stuffs s vale kai alla pots kai ase ta polla logia eleos apla ...
ok megale....zise me tin itta sou,megalose kapia mera,an exana tha to paradexomouna.I mipws einai dikaiologia pou ekanes ton gaza gkomena gia na klegese pio eykola otan xaneis?
Ontws w/e
kala salta gamisou se varethika re mlk
ok,vlepw milise o pramatikos spiros.
stamataw twra kai egw
to brisimo ine o tropos na xefigis apo mia katastasi pou se egklobizei...pfff but oxi k toso kali methodos....so shhssssssssss
gazardiel toso kero pezeis cabal to guild board re mlk dn to mathes :P des apo kei to nick k zita GW eleos ...
nitro912gr
09-11-2008, 22:18
geia sas kai apo emena paizo ston jupiter :sun_bespectacled:
PaiNakoS
09-11-2008, 22:22
gazardiel toso kero pezeis cabal to guild board re mlk dn to mathes :P des apo kei to nick k zita GW eleos ...
esu kalusta mporeis na skaseis <3
re gero san na exeis dikio eleos :D
Einai anagi na vrizeis?Pragmatika se kanei pio maga?Ti na pw...
SIDER kane douleia s re man ...to ti tha kano ego den se afora komple mexri edo ?
Ntaxi baineis sto forum gia na vriseis kai na tn peis se kapoion ligo eleino to vriskw gi auto sto lew tespa...
kala kane douleia s s leo efoson den asxoloume mazi s min asxoleisai re man .....den anaferthika pote gia sena i kano lathos ?
opote ksereis.....
a re nitro twra arxises kai sy pou stamatisa egw? :P
@pain
kserw pos me agapas ke sou lipo alla mn milas asxima se perikalw xa0x0ax0a0ax0a0xaxa
xaaxaxxa nitro pali kala den kseris ti traviksame apo gero...xd
btw gero mase ta mpogalakia sou k back
PaiNakoS
10-11-2008, 00:20
a re nitro twra arxises kai sy pou stamatisa egw? :P
@pain
kserw pos me agapas ke sou lipo alla mn milas asxima se perikalw xa0x0ax0a0ax0a0xaxa
oxi den mou leipeis outos i allos kai egw stamatisa :P
Etsi mori poutana gantemia etc .....auta einai drops apo faello etc apla .......Se ligo erxetai kai to rw3 fresh seh prin apo 10 lepta->>>>>>http://img50.imageshack.us/my.php?image=cabalver125408110923440yq1.jpg
Twra mou zitas diladi na sxoliasw ton kolo sou r gaz? xa0ax0axxa00a
btw h k1ska epsaxne seh kati mhnes prin stamtisw ke spammare ola ta channels :PP
nai to kserw :PP
m edose 800m :D
ela re gero siga more ena aplo seh eiani tpt parapano xD
gero p eisai re man btw tora p egina poc na sfaksoume kana cappela ahhahah
kostis666
10-11-2008, 11:19
nai to kserw :PP
m edose 800m :D
ela re gero siga more ena aplo seh eiani tpt parapano xD
gero p eisai re man btw tora p egina poc na sfaksoume kana cappela ahhahah
800m gia seh?
a3izi toulaxiston 1.5b xD
imastan 2 ppl re c 1.6 /2=800m each :D
imastan 2 ppl re c 1.6 /2=800m each :D
aaaa etc pes re :p
Kalimera paides!! ti leei ti kanoume ola kala ?ekserountai 2 ppl gia tous opious xestika :PPPP
kala more ok alla afou eisai proc gt den bgazeis to capella rulez:P
gt gennithika Cappela:P kapoia stigmi tha ksana allakso se cappela apla kano honour hunt atm kai os cappela den ginetai gia auto girisa se proc :P se ligo tha giriso mallon xD
Kserei kanenas to link na m dosei me to new update p erxetai ?
hate all noobss caps pou allazoun nation omg...xaxaxaxxxa opos leo k sto shout they are chickens and cant stay and fight in their nation...apla epidi pernoume sobraka erxonte se mas xaaxxaxa as pane apo kei pou irthan opos eipe kai enas agapitos filos...
Kalimera paides!! ti leei ti kanoume ola kala ?ekserountai 2 ppl gia tous opious xestika :PPPP
Se parakalo,an exeis kati me emena kai me mpoumpouka epidi eisai kompleksikos,min to deixneis se olous kai kaneis ton eayto sou rezili kai fainese kai kakos mprosta stous allous...Pm alli fora(ginete kai ayto sto forum,an den ksereis rwta na sou pw.)Edw eimaste gia na milame kai oxi na linoume prosopika.Ta prosopika sou kai ta psixologika sou mesw pm plz.
Elwind kai mpoumpou mporeite episis na pate na gamitheite i kalitera sto dialo prin sas gamiso kamia panagia ante gt poli kratithika
kai oson aofra esena elwind pistepse me den exo stamatisei na se psaxno na vro p mensi to idio kai 3 atoma akoma
Haseo228
11-11-2008, 15:48
Nemesis...se agapaw se ektimaw alla boulose to giati de 3erw ti 8a ginei!!! Mas ta exeis pri3ei!! An 8es na briseis mh to kaneis sto forum.
Haseo den mporeis na me apiliseis to ksereis man gia auto **** ....... :)
Haseo228
11-11-2008, 15:52
Mporei sto cabal na eisai megalos ma sth pragmatikh zwh de metraei to lvl sou sto cabal. Toso kairo blepw ti ginete k pragmatika de 3erw ti na pw...kai apla k mono to oti eimai mikro lvl de shmainei oti de mporw na s kanw tpt sto cabal, pistepse to!!!
Haseo den milao sto game man...milao rf pote den metrisa kapion sto game ...otan leo tha gamiso kapion to leo stin rf den eimai paidaki na milao gia ena game :D
Haseo228
11-11-2008, 15:54
San mikro 5xrono fairesai omos k de kaneis th paramikrh prospa8eia na mou apodei3eis kati to anti8eto
re haseo as feneai re file den exo broblem believe me ...opios exei tin aporia mporo na tou tin liso ean menei stin athina...ego to exo pei 1000 fores....na m pei kapios p menei akrivos kai tha ertho ...
Mallon exoune epireastei ta egkefalika sou kitara apo to roufigma tis ammou pou ekanes proxtes...ksereis pou se eriksa kai tin mirizes,an to ksexases...
Eisai toso kompleksikos pou den dexese oti sto telos tis grafis,esy to ksekinises twra kai les kai oti les.Filarako,an eimouna 22 kai eixa ton xaraktitira pou exeis tha provlimatizomouna.Kouventes kai a-ou kai loipa allou plz.
Den se ethiksa prosopika oute sou eipa na pas na gamitheis opws les esy se emena.
Orimase kapoia stigmi epitelous kai min kaneis ton eayto sou na trepete se figi me teties leksis kai praksis pou den armozoune stin ilikia sou kai sto epipedo pou les oti exeis.
Haseo228
11-11-2008, 15:57
Na kaneis ti???????
re gamw tin mpanagia s gia elwind sto exo pei 100 fores pes m meneis den einai toso diskolo ...kai meta tha sou deukso ean eimai paidaki mpastarde ilithie
haseo to ti tha kano ego asto na sto pei auto p tha to pathei
Haseo228
11-11-2008, 16:00
Gi auto eisai mikro paidaki nemesis...de mporeis na luseis ta problhmata sou me ta logia k katafeugeis se xazes apeiles k kindunologies...Egw nomizw pos auth h katastash prepei na stamathsei k prepei na stamathsei TORA
HASEO osoi einai apo athian ksereous auto p tha po tora.....
mono p den megalosa stin kifisia gia na milao oraia megalosa sto MENIDI kai gia auto ego anti na milao me ta logia milao me ta xeria m kai ta podia m ......katalaves xaseo mazi s den exo kanena provlima ean thes na exo den exo problima ...
Egw pisteyo pws prepei na teliwnei ayto apo ta forums
Kaneis den anexete tin simperifora sou edw,giayto fige plz,kai min epivarineis tin thesi sou
re gaza eisai eleos an enoeis oti psaxnis pou meno ego pes mou na s po re esis bres ta kotsia mono k ela gt an esi ise menidiotis sto tetoio mou to grafo na xeris....den me fobizis an thes pes mou na s po pou meno na rthis re... na s ftiaxo k pitoula more.....i mallon galataki mia k ferese san moro...kai mn sinexizis me tis tixon apiles sou gt ton idio s ton eayto bazis se pagida oti katalabes katalabes....
maria den milisa gia sena 1on katse stin akri esy.osos aofora esena malaka elwind
klase m ta @@ kai ean mporeis kane m ena ban edo kai 2 mines to perimen oeleos ti tha ginei re vlaka gamw tin mana s gamw vlaka
Haseo228
11-11-2008, 16:07
Kai egw megalosa sta giannena kai ti m auto??? Mh m les blakeies klp pou blepeis stis tainies ok? Den exei na kanei me to pou megaloses alla me ton xarakthra sou k thn anatrofh sou! Mh nomizeis oti k egw de mporw na arxisw na baraw apla eimai POLITISMENO ATOMO k luno ta opoia problhmata mou me ta logia...
Ok ,entaksi,to paratravikses....eipame file mou,alla esy den paizese...meta timis filarako mou,apla na min mas enoxleis pia,giati edw kaneis den se xoneyei kai tha eprepe na to anarotiese afto.
kai ena teleutaio post giati varethika ligo na asxoloumai me malakes kai kotes.....Elwind oti ora thes kai opou thes vlaka mporoume na vgoume gia enan kafe kai ta leme ekei.....kai gia sena maria...telos ta post edo mesa apo mena !!!!
elwind to ti les esy prosopika to grafo sta @@ m vlaka TELOS
gaza ela esi larisa siga mn ertho ego athina gia sena ela esi an thess k eyxaristos tha bgoume.....se wait loipon k oxi polles malakies se mena...mn me blepis oti ime kopela den me xeris se faseis neyron kalitera mn me prokalis....menidioti xaxaxaaxaxax
maria ok ante gamisou kai esy mas tin eides kai esy na poume ksanthia asximi kai xazi salta kai gamisou
eleos na poume oloi se vrizoune piso apo tin plati s kai den to vlepeis .......oi misoiellines se koroideuoune kai tous tin leo alla eisai tto so xazi p den to vlepeis eleos na poume ...whatever
xaxaax last post itan eixes pei ,gaza den me noiazei poioi me brizoun problima tous k plz mn tous tin les alli fora axaxxaxaxa eleos eisai to xeris???problima tou kathenos simfona me tis praxis pou pratei....to ante gamisou pou eipes an s to epesstrefa piso tha tan eyxi gia sena...opote den to leo pane k koroideye kanena pedaki tis ilikias sou plz....
whatever u say blonde.....
ok man gaza monos sou anixes ton tafo sou pou lene kiolas k mn to sinexizis allo k sto chanel btw me prokaleses k tora apla na ipostis tis sinepeies bye bye apo mena k nai xerome pou eimai xanthia k oxi malakas menidiotis san esena...
toulaxiston mporei na eimai malaks menidiotis alla xeromai p den eimai vlaxos san kai esena kai mikro anoito koritsaki ...grow up
nai re k ego xerome p ime koritsaki aloste na me k sto avatar poli glikia den eimai?
eleos ......bye bye den eipes ? muahahahhahahahaha rofl ksana edo ..gia auto s leo ksanthia .....
nai re k ego xerome p ime koritsaki aloste na me k sto avatar poli glikia den eimai?
ok ksanthoula hahaahhahahaha
Haseo228
11-11-2008, 17:03
To vlaxos gia sena gaza einai megalh timh nomizw...mono k mono apo ton tropo pou milas, poso mallon se mia kopela! Stamata na kaneis blakeies. To mono pou kataferneis einai na pefteis olo k pio xamhla sta matia olwn oswn diabazoun to forum!
Haseo228
11-11-2008, 17:05
POIA???:search:
Haseo228
11-11-2008, 17:06
Oi antres exoun...esy pou ta brhkes???
kostis666
11-11-2008, 17:06
kai sta @@ m ???
sta pia s?