View Full Version : Class Discussion -> Force Archer
Unleashed
07-02-2010, 21:53
Sincer sa fiu nu inteleg de ce lumea crede ca FA ii slab in PVP.
Sunt archer lvl 54 expert si pot bate wizard si cu 10 lvl mai mari ca mn.. singura problema a mea in dueluri is warriorii.
In Dungeon FA este cel mai bun ;)
Sincer sa fiu nu inteleg de ce lumea crede ca FA ii slab in PVP.
Sunt archer lvl 54 expert si pot bate wizard si cu 10 lvl mai mari ca mn.. singura problema a mea in dueluri is warriorii.
In Dungeon FA este cel mai bun ;)
Cu wa ar trebui sa fie cel mai simplu(teoretic)
Daca folosesti GM cand trebuie, poti sa-i rupi combo cu next skill(crit shot)
Eu nu reusesc mereu. Am nevoie de mai multa expierientza.
Cu wa ar trebui sa fie cel mai simplu(teoretic)
Daca folosesti GM cand trebuie, poti sa-i rupi combo cu next skill(crit shot)
Eu nu reusesc mereu. Am nevoie de mai multa expierientza.
Dar practic tu mancai zapada...si eu stateam pe tine :D
Dar practic tu mancai zapada...si eu stateam pe tine :D
hehehe, asa e.
Ce sa faci. Trebuie sa inghiti multe lucruri ca sa ajungi sus. Asa e cand pleci de jos :)
Unleashed
08-02-2010, 14:03
Problema mea impotriva war se refera la faptul ca daca ei prindu n skill tot la pamant is... si tre sa ast sa ma ridic etc desigur nu se intampla intotdeauna....
Problema mea impotriva war se refera la faptul ca daca ei prindu n skill tot la pamant is... si tre sa ast sa ma ridic etc desigur nu se intampla intotdeauna....
pai tu ce faci cand el casteaza primul?
Pffff.. e greu sa-ti explic. Trebuie sa inveti fiecare animatie de skil de la WA. Atunci ai sa stii sa te feresti sa nu iei down des.
Nu te uita doar la HP-ul lui . Uita-te si ce miscari face, cand le face, .... Totul face parte in arta pvp-ului.
Unleashed
09-02-2010, 15:00
*** sati explic? Incerc sa evit skilurile lui folosind dash dupa fiecare combo care este gm -> crit shot -> lighting cannon . Contra wizard sau fs imi iese intotdeauna, contra war mai greu
*** sati explic? Incerc sa evit skilurile lui folosind dash dupa fiecare combo care este gm -> crit shot -> lighting cannon . Contra wizard sau fs imi iese intotdeauna, contra war mai greu
Pai in mod normal o data inceput combo nu ar trebui sa te mai opresti. Ori tu ori el mort.
Folosesti dash si skiluri ca sa-l pregatesti, dupa aia incepi combo.
O fii o tactica si asa *** zici, combo cateva skiluri, dash, heal, iar combo cateva skiluri. Nu am incercat-o pana acum.
Singura varianta sa inveti este sa te duci sa mori de 100000 ori impotriva la WA si
ai sa inveti singur ce trebuie sa faci.
Eu pot doar sa iti dau niste sfaturi tactice bazate pe stilul meu de pvp(asta poate sa te debusoleze).
Cat de rapid esti la pian depinde numai de tine.
insidethefire
16-02-2010, 09:14
Deci joc de ceva timp Cabal,desi cu pauze.Am un FA de lv 144 si am nevoie de niste sfaturi in legatura cu upgrade skils, si combo skils pr pvp si pve.
Deci upgrade skils am asa:
Vitality Maser Lv10 (HP +589)
Ruling Force Lv3 (Mag Attack +104)
Eyes Of Mind Lv3 (Attack Rate +1311)
Damage Absorb Lv3 (Defence +55)
Sixth Sense Lv3 (Def Rate +798)
Force Control Lv8 (Mag Attack +45)
Cu bufuri am: Attack Rate: 4424
Def Rate: 2036
Defence: 601
Fara bufuri am: Attack Rate: 3404
Def Rate: 1796
Deci vreau sa am Def Rate mai mare ptr a rezista mai usor la mobi in pve,dar nu stiu la ce trb sa renunt din upgrade skils alea ca sa bag cel deal doilea upgrade skil de defence rate,ma gandeam sa scot ori Eyes Of Mind Lv3 ori Damage Absorb Lv3.Voi ce credeti astept raspunsuri.
Acu in legatura cu combo ptr pvp si pve,va spun de acuma ca nus prea mare admirator de pvp ca ma consider slab,nam decat 32% mag amp 20% crt rate si si 50% crt dmg asa dupa *** imi arata la stats.
Am urmatoarele skiluri:
Crt Shot,Shadow Shot,Terra Lance,Prismatic Arrow,Shooting Star,Fire Lance,Fire Cannon si Gravity Distortion.Mentionez ca toate is Lv20.Acuma va rog zicetimi si mia o combinatie cu aceste skiluri ptr combo stun la pve in special si pvp,daca stiti alta mai buna si necesita ale skiluri bagate scrieti si pe aia.
Astept raspunsuri:declare::derisive:
insidethefire
16-02-2010, 12:44
Ms ptr info Ratza,acu astept in legatura cu combo stun ptr pve si pvp:derisive:
insidethefire
17-02-2010, 10:01
Eu personal foloseam pentru perma stun
Gravity (12) - Lightning Cannon (20) - Poison Shot (20) - Shadow Shot (20) - Stone Cannon (18)
Pt pvp, te las sa afli singur.
PS: In caz ca te intrebi de ce nu am completerul in combo, este pentru ca al meu are level 20 si-l folosesc in bataie doar =))
:sad::nea::lol:
At o sa astept info de la niste playeri de lv mai mare:search:
insidethefire
18-02-2010, 18:00
Ma refeream level 20 la skill ... nu char level... automat daca ti-am zis ca foloseam Gmaster e clar ca aveam level 80+ ... dar poti astepta info de la playeri mai experimentati daca preferi :o
No offence :friends: am inteles eu gresit,totusi as dori un stun combo ptr pve daca este vreo unul compus din skilurile pe care le am eu deja,am incercat tot felul de combonatii dar nu gasesc....deci o sa mai astept inca putin:derisive:
insidethefire
23-02-2010, 15:18
Aha mc Ratza din nou,o sa-l incerc,momentan nam timp.
Acu vreau alte info,am tot citit pe forum despre fa,ba martial fa,cele mai multe pct fiind bagate la int si battle fa,pct la int si dex.
Am citit ca cel mai bine e sa fii pe martial fa daca iti propui sa utilizezi iteme cu mag amp,sincer eu vreau battle ca doresc sami pun mithril pe mine,dar nu stiu ce sa fac.Uitati ce equip am eu si cam ce as vrea sami iau:
Present equip:
Osm battlehelm of deathblow+6: 20% crt dmg 5% crt rate
Osm battlesuit+6:7% mag amp +50hp
Teragrace gloves of amp+6:5% mag amp
Teragrace boots+6:+50 hp
Eos+6
Aqua crystal+6:7% mag amp
Sig metal crystal+6:10% crt dmg
2x vampire earrings+3
2x bracelet of sage+3
2x hp recovery rings+3: 5% hp rec
2x force recovery rings+2: 4% hp/mp rec
Vampire amulet+2
Si am lv 144,eu de ex fac eod b1f in 55 de min solo si nu consum deloc hp/mp pots
Pot face solo si sod,aci termin la limita,cu 2 min inainte de terminarea timpului de fiecare data :heat:
Future equip:
Ce doresc sa schimb ar fi numai suit si boots si crystalele:
Mithril coat of amp+6 cu 3 sau 4% mag amp si +50 hp
Mithril boots of amp+6 cu 3 sau 4% mag amp si +50 hp
2x mithril crystals+6 10% crt dmg
Daca facem socotelile ar iesi cam pe asa:
Def si def rate incrs,nam socotit dar cred ca stiti care e dif dintre osm+6 si mith+6,acelasi hp care il aveam si in trecut de la osm si teragrace,acelasi mag amp
In legatura cu armele ar fi asa:2x mithril crystals=20% crt dmg si ar avea in jur de 300 mag attack,nu stiu sigur cat mag attack da un mith crystal,stiu ceva in jur de 150
Armele prezente: aqua+sig metal=201 mag attack 7% mag amp si 10% crt dmg
Deci 100 mag attack+10% crt dmg o fi mai bun decat 7% mag amp?
Deci se merita sa cheltui banii pe diferentele de mai sus sau pur si simplu sami iau mith+6 clasic sloted tot setul decat sa ma complic?
Hmm,am atatea prostii in cap incat nici nu stiu ce sa mai fac,so help me guys on this one until i change my mind again
Am facut un test la un moment dat, intre Topaz +6 orb cu 7% amp si Mithril orb +6 cu 150% 2slot drop (nu radeti :) ) si sa stii ca dadeam mai bine cu mitrilul lol, desi avea un crap enchant in slot, intr-atat de mult se simte diferenta de magic intre Topaz si Mithril pe arcas ...
testu asta depinde de cat magic ai cand porti topazul :P...adica bonusul de magic primit de enchantul de amp din topaz sa nu fie mai mare decat diferenta de la topaz+6 la mithril+6...altfel ai da mai mult cu topazul ;)
NarutoRo
23-02-2010, 21:06
Inteleg..deci pentru inceput 2Xmithril+6 10%CD..sunt perfecte...dar ca si end-game sper sa nu ma insel cea mai buna optiune ar fi mithril+6/7 7% magic amp si un lapis+7 30/36%CD
insidethefire
24-02-2010, 10:23
Am citit ca cel mai bine e sa fii pe martial fa daca iti propui sa utilizezi iteme cu mag amp, .......... Pai si daca esti battle FA si daca esti martial FA, toti magic amp vei folosi, pentru ca folosesti magic skills in ambele cazuri.
Casca e ok pentru moment, suit la fel, manusile sunt bune, cizmele sunt de cacat, aqua crystal e de cacat pt ca este crystal in loc de orb si are magic prea mic ca sa confere un bonus bun pentru magic amp-ul din el, sigmetalu e de cacat pentru ca e crystal si nu orb, cele 2 ringuri sunt de cacat, poarta 3 RoL+1 si 1 CR+1, amuleta e de cacat, cauta una +4.
B1F se face de obicei in 30 min, uneori 20 daca abuzezi de BM in ultimu hal.
SoD trebuie sa te inveti sa-l faci mai repede, probabil bagi BM cand nu trebuie, tine doar de tehnica.
Pentru viitor : Incearca sa faci rost de 2 Orburi Mithril 10% CD, si sa schimbi cizmele cu shadowtitanium sau titanium amp (in slot).
Nu inteleg de ce toti romanii si turcii vor sa aiba Mithrils, pentru mine jocul se opreste la Osmium, daca nu cumva e vreo raritate deosebita pe Mithril-ul ala. Daca te misti prost, nici cel mai +12 mithril nu te poate proteja de mobi, poate mori din 3 nu din 2, dar in rest .. tot mori ...
Pe FA-ul meu care este martial, am pus itemele de Wizard, Osmium Martial +6 cu magic amp in slot, casca 36% osmium, 2 orburi 10% Mithril, EoS6, etc, si violam cu lejeritate ce-mi iesea in cale. Ideea de baza e sa ai orb mithril cu ceva in slot, ba magic, ba Crit Damage, pentru ca ai nevoie de bonusul de pe arc.
Am facut un test la un moment dat, intre Topaz +6 orb cu 7% amp si Mithril orb +6 cu 150% 2slot drop (nu radeti :) ) si sa stii ca dadeam mai bine cu mitrilul lol, desi avea un crap enchant in slot, intr-atat de mult se simte diferenta de magic intre Topaz si Mithril pe arcas ...
Stiu ca boots si accesories is de cacat,o sa vad eu ce fac,o sa iau in considerare ceea ce ai zis tu si inca astept pe cineva sami ofere un stun-combo ptr pve cu skils lv 20:declare:
PS:Eu fac eodb1f in 55 de min dar nu folosesc bm,decat la ultimul boss
dedantemon
24-02-2010, 12:54
Majoritatea s-au dus pe 7amp + 7amp, ca sa aiba damage pe guns *** trebuie, insa Nyls de exemplu stiu ca are CD ca surplus pe langa magic amp, deci probabil ala ar fi bonusul.
El are 14% pe un orb, si 40% cd pe al doilea, banuiesc ca o fi incercat si el 14+7 si 14+40 si a ramas la a doua combinatie. Ma intreb ce damage o avea cu 2 orburi 14amp :)
are 14% m amp mith orb +7 ? :o
Daca da, celalalt orb e bine sa fie cu CD (c.um a ales el), ca are destul amp :p
dedantemon
24-02-2010, 13:08
Da, dar nu esti tot timpul in Bm2 si in normal mode o sa ai de suferit.
Desigur, daca vrei sa vezi cele mai bune rezultate in Bm2, full amp cu AOS+aura si ai un dmg de vis :D
Orb cu 14% este un vis,inca unu adica,probabil mith 2 slot 20% CD ar merge..
NarutoRo
24-02-2010, 19:19
Totusi mai e o solutie...am vazut recent pe jupiter ..mithril orb+7 16%CD din craft 7% magic amp in slot
Ma intreb *** face un FA cu 2 din alea :)
un fa cu 2 orburi de acel gen +aura si aos face tot tgul singur
un fa cu 2 orburi de acel gen +aura si aos face tot tgul singur
Da,pacat ca in AoS nu se poate misca
asta e:(
nici fsul nu se poate misca in aod
sa nu uitam de potiuni de magic amp si magic attack:>
bm2+aura+autoattack, 2xmithril orbs
bm2+aura+normal skils, 1mithril orb/amp+un orb dmg
referitor la cacatul ala de TG unde toata lumea se bate fara sa gandeasca+legacy, e bine sa ai mithril orb/amp+orb dmg
eu va recomand indiferent de sitiatia in care va gasisti mithril orb/amp+orb dmg.
nu va mai uitati la toti "marii" FA , care vaneaza scor, care fac solo bosi/dungeoane cu record. aia nu sunt FA. aia sunt vanatori de "faima"
Sa-l citez pe batranul Trapez: "Fiecare punct in plus conteaza" daca stii unde sa-l pui.
la attack:))
magic attack in cazul nostru
SmokeFlow
01-03-2010, 13:45
ce inseaman aos?
ce inseaman aos?
Art of Sniping. (Transcender skill)
ce inseaman aos?
Pentru nyls inseamna Art of i2hityou :d
forneamax
18-03-2010, 15:16
Imi puteti spune cam *** ar trebui sa-mi distribui punctele pe FA?
Mersi!
Imi puteti spune cam *** ar trebui sa-mi distribui punctele pe FA?
Mersi!
mergi la Action House. Cauti un suit de care te gandesti tu ca ai sa porti ( Osmium(martial/battle),teragrace sau mithril , deja facut la +7) si vezi kum trebuie sa ai punctele.
Te uiti doar la STR si DEX. restu bagi tot in INT
sergiu02753
19-03-2010, 09:22
poate zic vreo prostie eu as zice sa te uiti la un mithril +6 bagi STR DEX de acolo si restu la INT!
Fornea, vezi ca teragrace max craft e mai bun decat battle osmium max craft/100hp doar daca e slot.
Temporar nebun, promit ca nu ma mai uit la filme de dragoste.
pentru cei ce fac player vs player in war maps...sa nu va lipseasca drilled shot din bara de skiluri. e unul dintre skilurile cheie
critical shot mi se pare unul dintre cele mai bune skilluri din toate punctele de vedere
CookieGuy
22-03-2010, 19:45
pentru cei ce fac player vs player in war maps...sa nu va lipseasca drilled shot din bara de skiluri. e unul dintre skilurile cheie
Dap,banuiesc ca e super sa dai drilled shot,sa ia ala hitu,iar cat timp se face animatia dai "smeker" ca orice "bajet" "boss" 2 ,3 cuvinte pe chat precum,"pwnd nub" si "raped"
Dap,banuiesc ca e super sa dai drilled shot,sa ia ala hitu,iar cat timp se face animatia dai "smeker" ca orice "bajet" "boss" 2 ,3 cuvinte pe chat precum,"pwnd nub" si "raped"
Good one there ;)
Dar nu se aplica in cazul lui nyls. E de departe cel mai bun FA de pe Mercury :)
Personal, cand vine vorba de FA, ii cer sfatul fara sa intreb de ce, cand si ***.
critical shot mi se pare unul dintre cele mai bune skilluri din toate punctele de vedere
La fa, sunt 3 skiluri cheie in arta player vs player: critical shot, drilled shot si GM. Toate 3 sunt extrem de importante.
Cand si kum trebuie castate imi este foarte greu sa explic.
Conteaza foarte mult si cu cine te bati, situatia in care te afli.
Skilurile cu long range 1-9(eu folosesc 3, inclus drilled shot) sunt iar extrem de indicate vs alte ranged classes pentru ca poti castiga un skill castat in plus.
Un fa ar trebui sa aiba 3 bari de skiluri, folosite rapid in functie de situatia in care te afli.
Un exemplu puteti vedea aici cand l-am zapacit pe abisedor ieri:
http://www.youtube.com/watch?v=xWV6wGWKrwo
Uitati-va atent la bara de skiluri.
PS: am avut noroc la crituri de asta a fost rapid, dar ideea e ca am castigat un avantaj foarte mare. Nu ar fii avut nici o sansa chiar daca nu dadeam crituri pe banda :)
Daca toti FA ar invatza sa se bata bine, 100% estsoft are face un mare nerf la fa.
crit dupa crit:D ce frumos
crit dupa crit:D ce frumos
de asta nu port 2xmithril amp orbs
nu ma lasa buildu pe care il am
ssnakedaman
23-03-2010, 10:23
nici o sansa pt saracul wa
Nu porti 2 cu amp pentru ca ai 2x7 intr-o manutza, altfel erai constrans de imprejurari.
nu nu, faptul ca am +50 rate nu-mi da voie sa folosesc full amp in maini.
Criturile trebuie sa fie puternice.
La fel e si in party. Ca sa ajut bine pe cel din party cu mine, critul pe skill trebuie sa fie strong ca sa-i dam resurect mai repede. Fiecare secunda conteaza cand circula adrenalina prin vene. O secunda in plus si pot sa-mi iau +1k dmg. Prefer sa evit.
Eu nu sunt jucator de bm's.
Pentru cei care joaca cu bmurile, full amp in maini cred ca e cel mai indicat. Si nu doar pentru acel 7%amp in plus ci pentru faptul ca da magic considerabil care ajuta mult la noncrits hits.(zic si eu, nu stiu multe referitor la bm-uri)
Pentru cei care joaca cu bmurile, full amp in maini cred ca e cel mai indicat. Si nu doar pentru acel 7%amp in plus ci pentru faptul ca da magic considerabil care ajuta mult la noncrits hits.(zic si eu, nu stiu multe referitor la bm-uri)
Banuiesc ca are o legatura si cu AoS :p
deci spuneti ca set martial e mai bun ca battle pentru FA? pe mine ma intereseaza mai mult pvm si Tg, pvp chiar deloc.
daca nu am orb mith nu se merita si raman pe battle?
daca nu am orb mith nu se merita si raman pe battle?
Parerea mea e sa ramai pe battle indiferent ce orburi ai daca-ti place sa mai dai in gura si la alti jucatori.
Daca esti pe martial mare jmecher in magic cu high dmg, unu destept de da jos foarte repede cu tot magicul tau imens. ( asta doar daca esti si ramai un FA stangaci )
Daca o arzi doar in pve, poti ramane linistit pe martial.
Pe mine ma intereseaza doar pve si TG. Merg pe martial?
Pe mine ma intereseaza doar pve si TG. Merg pe martial?
in TG nu stiu ce sa-ti zic. nu merg in TG. Imi pare rau.
Nu mai cunosc acum pretzurile in cabal, dar daca sunt cam la fel , sacritica-te pentru Battle. Fii force arcer din radacina, nu combinatie de wizz+FA. FA e FA , Wizz e Wizz.
Dar daca tu vrei neaparat martial mergi pe martial. Am vazut FA pe martial tari rau de tot in pve. Doar in pve.
adilica12
25-04-2010, 15:38
nylsFa de unde ai ideia asta ca nu poti fi un fa cu iteme de wiz ba din potriva este mult mai bine pierzi mult megic cant pui bettle si un fa dus la lvl 170 pe martial nu se compara cu cel pe bettle
nylsFa de unde ai ideia asta ca nu poti fi un fa cu iteme de wiz ba din potriva este mult mai bine pierzi mult megic cant pui bettle si un fa dus la lvl 170 pe martial nu se compara cu cel pe bettle
sigur ca ai dreptate.
daca esti doar pve player e chiar super. defence-ul care ti-l da martial este momentan ok pentru pve.
Pentru monstrii nu ai nevoie de super defence. Ei fac acelasi lucru mereu, acelasi dmg mereu. Usor inveti *** sa-i zapacesti ca doar nu au creier.
Pentru altceva, eu nu sunt cu martial. Te zapacesc rangerii si nu numa.
bogdan23
07-06-2010, 12:30
cei care aveti FA ce ziceti merita sau nu sa imi fac si eu.
nu imi trebuie neaparat pentru PVP.
dedantemon
07-06-2010, 12:41
Nyls e asul aici :p
Din cate am obs eu pana acuma, FA nu este popular, deci nu multi il fac. Nu prea mai este folosit nici in FT2 (cel mai greu dung din joc), unde era singurul loc unde era folosit. La partea de dmg, nu il intrece pe WI/WA/BL, deci si aici sta prost.
Fa poate fi foarte bun pt ch24 si farm + ca este foarte disctractiv.
bogdan23
07-06-2010, 12:55
mersi de parere.
astept si parerea lui nyls daca el e exeprtu.
mersi de parere.
nilz ye bo$su!
mersi de parere.
Am IUBIT FA-ul.
Cand jucam imi tremurau degetele, inima mi-o lua razna...devenise o obsesie. Circula adrenalina prin mine. Am trait o mare pasiune pentru acest character. Nu glumesc deloc.
Am jucat cabal doar pentru sistemul player vs player, iar FA, personal, consider ca e cel mai jmecher character.
Daca inveti sa cunosti TOT ce poate face celalant character, vei avea niste satisfactii greu de explicat in cuvinte.
Nu vrei player vs player, atunci las-o moarta cu FA, e in plus acum.
Insisti sa joci un caracter care sa te solicite mult in concentrare pentru pve? ; poti sa alegi un FB.
Toate caracterele sunt marfa de jucat. Depinde de simbioza (Tu si El) .
Sper sa ai norocul pe care l-am avut eu sa alegi ceea ce te reprezinta .
Bafta
bogdan23
08-06-2010, 18:13
imi place si mie foarte foarte mult skilluri si tot la FA.
dar mai am o intrabare
*** se descurca in PVP cu celelalte clase (ex. WA, BL...)?
imi place si mie foarte foarte mult skilluri si tot la FA.
dar mai am o intrabare
*** se descurca in PVP cu celelalte clase (ex. WA, BL...)?
PVP 4-5 cast skills nu intra in discutie.
in free stile se descurca foarte bine
Am si eu o intrebare, ce lances si cannons sa folosesc? Inca sunt incepator si nu stiu ce si *** despre cat amp, knock down si altele trebuie sa aiba skilele ca sa fie mai bune decat altele :dntknw:
Am si eu o intrebare, ce lances si cannons sa folosesc? Inca sunt incepator si nu stiu ce si *** despre cat amp, knock down si altele trebuie sa aiba skilele ca sa fie mai bune decat altele :dntknw:
Care te intereseaza ? pve-pvp
Imi place mult *** da in pve dar....sunt umpic dependent si de pvp ....:derisive:
EU pvp nu are rost sa faci.
pentru free stile pvp sa ai 2 skiluri(lance sau canon) cu range maxim 9.
drilled shot sa nu iti lipseasca din bara.
Incepi combo(primu skill sa fie drilld shot urmat de completer) cand cel cu care te bati e down si sa fii destul de aproape de el ca sa poti da retarghet usor cand isi da fade.
Pe war chanels, daca completer nu a dat critical, te opresti din combo si incerci iar la fel.
Trebuie sa stai in combo pana la capat doar daca completer a dat crit.
Iti recomand toate skilurile sa fie la lvl 20.
Ca lance-uri alege cele care au casting time mic( eu foloseam tera si fire)
Dash in combo+retarghet e esential. Daca nu poti sa faci asta joaca alt character.
Vreau si eu parerile voastre.
Am un fa de lv 63 si mi-am cumparat deja Osm+6 cu 7mamp si helm bettle cu 30cdi.
Pt pve vreau sa-mi cumpar teragrace+6of vamp gloves si boots.
Mi'am cumparat si un crystal+6 lapis cu 27 cdi si un orb phery cu 26 cdi.Inca mai lucrez la week b1f sa imi cada un phery cu 16cdi si 2 sloturi.
2rol+2 si 2crit ring+1,2 bos+2 cu7mamp(acc le am deja)
Spuneti ce parere aveti si ce trb sa imbunatatesc.
:fu$ion:
20-06-2010, 22:43
Nu prea le am cu FA dar din cate stiu FA e bazat pe magic ..deci nu-ti trebuie phery mai degraba Mithril orb+6 .. . Dai un pm lu' nyls te ajuta el ;)
QUOTE=cozmy15
pentru vamp, un ring life absorb si 2 cercei cu hp steal e destul. Nu investi in alte iteme cu hpsteal.
Incearca cu 2xmithril orb amp in slot.
Cat despre osmium, dupa ce ai 2 orburi mithril, poti sa te gandesti la un osmium max craft amp+2 sloturi HP.
Salutari mi'am facut fa lv 87 si e distractiv rau!
rate am 44
msa am 39 din manusi,papuci,suit si epauleta,2bos+2 cu slot
Ma gandeam sa'mi cumpar un aqua crystal+7 cu 7msa si sa pastrez si lapisu +6 cu 27cdi,mai am si un mith orb+6 cu 2magic atac in slot.
Am vazut la cativa fa ca au helm cu 20cdi si 7msa as vrea si eu sa'mi cumpar da nu gasesc sunt doar cu 7msa mi'as lua asa sa am mai mult amp,
Sami spuna cineva daca ar fi bine sa'mi cumpar orb aqua cu amp si helm cu amp.
Aaa da nu am de unde sa strang atatia bani pt orb mith cu 7msa!
cozmy
pentru moment cumpara ce iti permiti dar pe viitor o sa trebuiasca mithril orb amp.
poti sa mergi full amp acum cu orburi(amp) de care poti.
danny-tm
02-08-2010, 11:27
cine ma ajuta si pe mine cu un combo pvp si pve
si ce lvl sa am la skill +20?
IngusJinx
04-08-2010, 09:18
PVP: Crit Shot - Shadow Shot - Fire Cannon - Terra Lance şi Comp ca finisher
PVE:Ei, aici depinde de situaţie...cānd sunt solo folosesc: Shooting Star - Gravity Distorsion - Arismatic Arrow - Drilled Shot, iar īn party comp + gm fără combo, bm2 activat uneori :D
Īntrebare:Mith orb +7 cd şi mith orb +6 amp funcţionează mai bine decāt 2x mith +6 m.amp?
Unleashed
04-08-2010, 09:19
PVP: Crit shot-> fire lance -> terra lance -> shadow shot -> shooting star
PVE: Gravity Distortion-> Crit shot-> Shooting Star-> Shadow Shot-> Stone cannon(stun lock 100%)
PVP: Crit shot-> fire lance -> terra lance -> shadow shot -> shooting star
PVE: Gravity Distortion-> Crit shot-> Shooting Star-> Shadow Shot-> Stone cannon(stun lock 100%)
Si skill levels?
GD 12/9 -> CS 20(?) -> SS (12/9 ? ) -> SS ( 20? ) -> SC ( 20 ? )
Unleashed
04-08-2010, 11:38
Si skill levels?
GD 12/9 -> CS 20(?) -> SS (12/9 ? ) -> SS ( 20? ) -> SC ( 20 ? )
Aici depinde de preferinta lui.
Gravity am la lvl 12. Shooting Star am la lvl 18. E doar alegerea lui.
Restu ar cam trebui 20.
XxJohnnyTestxX
01-09-2010, 15:05
o intrebare rapida, *** trebuie sa pui STS la FA?
eu mi-am bagat 140 STR 400 int si 280 DEX, sunt lvl 92 compl.
Restul am bagat la int.
de acum incolo bag tot la int?
te uiti la mithril de fa si vezi cat str si dex cere
restul bagi pe int
4l3x4ndru
13-10-2010, 18:25
te uiti la mithril de fa si vezi cat str si dex cere
restul bagi pe int
Doamne Maica domnului cea Sfanta nascatoare de Dumnezeu
Sa nu faci asta, pune STR,DEX pana iti poti purta armurile de care ai bani, restul INT pt mai mult magic.
de asta exista extract potion noooooobs!!
DarkZAngel
29-04-2011, 21:09
Martial FA sau Battle FA, are rost sa stau sa imi scot phery in B1F ?
IngusJinx
29-04-2011, 21:13
Battle, nu, stai doar pentru helm.
adelinuta
11-05-2011, 09:26
ce vrea sa insemne ,, gear'' ?
ZeraCool
11-05-2011, 09:27
ce vrea sa insemne ,, gear'' ?
Gear = Iteme / Set
Care imi poate zice ce e bine sa ai la FA in arme .. Critical Dmg Sau Amp :D ?
dedantemon
01-06-2011, 13:37
7 amp, pana cand iti permiti 10 CD 5 amp.
Este o intreaga discutie aici (http://forum.cabalonline.com/showthread.php?183979-Amp-Fa-Vs-Crit-Dmg-FA) despre amp vs dmg.
ovideata
11-07-2011, 06:01
Am un mith orb+7 7msa si ma intrebam daca orb+7 e bun sau nu..?! Uni spun ca daca nu e minim+9 e inutil, voi ce spuneti? abia am lvl 100 si sper ca macar pana la 140-150 sa fie folositor, dupa ma gandesc sa-l schimb. Ce fac, il vand sau il tin ?
Asta mi-a placut :) dak e +7/8 e inutil...trebuie neaparat +9....... diferentza dintre +7 si +9 e doar ceva magic....cam 14 magic dak nu mha insel.....normal k e bun sa ai cat mai mult ......dar dak nu ai bani de +9 .....poti sal pastrezi pe asta +7......nu e inutil.......
ovideata
13-07-2011, 12:13
pve: gm(lvl9)-shadowshot(lv20)-poison(lv20)-critshot(lv20)
fara combo si monstrii stau stanuiti de gm in permanentza daca se folosesc skilurile fast si fara intarziere.
Niste observatii aici.
La mine pe mobi normali ca sa fie 100% stun tot timpul trebuie inlocuit poison cu un cannon care are casting 0.3 sec mai putin, altfel nu merge.
La bossi cannon trebuie inlocuit cu lance, in cazul meu terra, care are 0.2 sec casting mai rapid.
Nustiu daca cineva a incercat, eu am stat o ora jumate in eod sa incerc toate variantele posibile si pot spune ca am omorat merga cu gm-shadow-tera-crit fara sa primesc nici un hit. Asta e cazul meu, astept alte pareri/sugestii
Inca un w/o combo stunlock
gm lvl9-shadow lvl20-trans lvl9 merge 100%, fail doar cand gm miss
slinky23
08-08-2011, 10:34
Ce skilluri trebuie sa imi cumpar la FA si la ce lvl ar trebui sa le tin? Daca se poate sa imi faca cineva o lista.
Shadow Shot (Lv.20)
Critical Shot (Lv. 20)
Fire Lance (Lv. 20)
Terra Lance (Lv.20)
Finish: Shooting Star (Lv.9)
Este bun acest combo pt PVP?
Asodxxl195
21-01-2012, 19:16
Nu am mentionat nimic de orbs
Stii tu casele alea de tigani, mai ales din strehaia ? ...Sau un exemplu si mai bun, palatul acela din Palas > Constanta ( pentru cine sta in cta )
Eu cand eram mic si mergeam la tara treceam de fiecare daca pe langa acel palat si ma uimeam cat de "frumos" este si ma gandeam ca asa imi fac si eu cand voi creste mare.......:dancing2:
Acum serios, nu poti face comparatie intre asa ceva ( decat un exemplu, nu stiu casele )
http://img265.imageshack.us/img265/8790/palatedetiganibuzescutewz9.jpg (http://imageshack.us)
http://img265.imageshack.us/img265/1869/bauhiniahousephotokp6.jpg (http://imageshack.us)
Asa si mithril bow, nu are stil, nu e de bun gust. E mare, colorat urat, grosolan si in primul rand neergonomic. *** ar trage cineva cu un arc mai mare cat omul ?
Arc frumos este aqua, sau pherystin dar in nici un caz mithril. Mithril este decat deva "shiny si spiky", aka design tipic korean pentru a atrage copii sau si oamenii de orice varsta care vor ceva "cool" si nu se gandesc la cat de practic sau de bun gust este.
da pe bear grylz lai vazut? :P
Intrebare intrebatoare:))
cam ce combo ar fi bun la A.Master?
eu am asa:crit shoot>>shadow arrow>>drilled shoot>>lightting cannon>>prismatic arrow