PDA

View Full Version : salut

bodill
18-02-2008, 07:18
hy all....intai sa ma apuc sa ma bag pe un serv..vreaus a stiu si eu pe care dintre cele 3 intalnesc mai multi romani...si care e cel mai usor caracter ca sa joc cu el..pt inceput..nu am mai jucat acest gen d joc....ms mult astept raspuns bafta in top :P

SnK_Ripp3R
18-02-2008, 08:07
Poi io pot sa zic k pe merc sunt destui romani..dar nu am jucat si pe celelalte sv..iar caracterul il faci dupa propriul plac..degeaba joci pe o clasa daca nu iti face placere

brollyssj
18-02-2008, 10:53
Eu iti spun sa incepi pe mars cu Blader sau Force Blader(dar asta creste greu) si dupa cu FA !!!Have FUN!!;):shades::shades:

zomago
18-02-2008, 12:42
cele mai misto caractere si cele mai usor de crescut sunt Force Shielder si Wizard..Force Shielder are def mare deci mori greu dar ai si attack mic iar wizardul are attack mare,range adica dai de la distanta dar in schimb are defense mic si Force Archer e usor de crescut la fel ca wizardul dmg mare defense mic

Cealupan
19-02-2008, 06:24
Sunt romani peste tot !! :>

Cat despre caracter .. Usor ar fi : Force Archer si Wizard

Grele , dupa parerea mea : Warrior si Force Blader

Blader si Force Shielder nu prea stiu , nu am avut onoarea =p

iesiFMM
19-02-2008, 08:40
toOaTe sunt eAsy

Cealupan
19-02-2008, 10:13
toOaTe sunt eAsy

si WA nu ? :pcguru:

iesiFMM
19-02-2008, 11:03
daca am spus toate:)....

keWty
19-02-2008, 11:53
si care e cel mai usor caracter ca sa joc cu el..pt inceput..nu am mai jucat acest gen d joc....ms mult astept raspuns bafta in top :P

Usor de crescut sunt Wizard & Force Archer ( datorita casting time ).

EvilDoll
19-02-2008, 13:21
nu-ti fa WA daca nu ai chef de munca....

Inuyasha92
19-02-2008, 14:08
ma pus un prieten cand am intrat sa-mi fac WA dar nu stiam ce ma asteapta,acu vad:( cei un WA,dar e bn macar ca are def mare si atac,dar totusi,acu inteleg un prieten are un FB si are lvl 50 in cateva zile,eu am stat ceva pana la lvl 50:(( naspa dar totusi,am 6 carac,pe toate o sa le fac peste lvl 100 dar pe rand,am timp toata viata:D:D:D

SnK_Ripp3R
19-02-2008, 18:38
Wiz in ciuda def mic,cu un combo bun ai stun aproape 100%

am timp toata viata:D:D:D
pana in 2012 vrei sa zici :)) :P

alexsama14
19-02-2008, 18:54
Am avut ocazia sa jocu cu toate clasele . Cel mai usor la facut lvl este FA, trage de la distanta si da si repede skilurile.Insa am jucat 2-3 zile cu un archer de lvl 100+ , dar ma plictisesc de skiluri nu prea imi plac skilurile cu "magic".La WA e ceva mai greu de facut lvl, si la BL si la FB...Cele mai usoare clase de facut lvl sunt WI si FA..Am Wi si FA, dar ma omora miliardele de skiluri ce treb sa le fac ca sa ajung un rank nou, ma refer la rank magic, o alta chestie la WI si FA nu-mi place def mic, ma dispera cand imi da un monstru dmg mare, FA mai are noroc ca re def rate ceva mai bun, mai dau misuri monstri.Am avut si un FS , intradevar imi placea def, insa atacul mic, singuru skil caremi placea la FS e ala care aduni bladeuri in jurul tau si dispare si trosneste victima cu un blade mare ca un fulger, skilu de g .master se asemana putin cu skilu de g.master de la FB...FS arunca cu scutul, FB arunca cu sabia, amandoi "arunca" ceva..

Cealupan
20-02-2008, 07:40
Hmm .. eu am un WA de un an , bine si cu pauze , dar am ajuns la lvl 116 in cu putin peste un an... (se poate pune si lenea)

Acum doua zile mi-am facut un FA , acum e lvl 43 ... cu Wa cred ca imi lua ceva mai mult .. doar zic .. ranged sunt usor de crescut :>