PDA

View Full Version : Episode 2 skills

AzraelTomy
23-02-2008, 20:02
Stiu ca deja e al 2lea thread facut pt season 2 dar ... stie cineva exact care sunt noile buffuri si noul skill exact ?

Sa stim si noi la ce sa ne asteptam :P

Frostitute
23-02-2008, 20:09
Ia d'aci: http://forum.cabalonline.com/showpost.php?p=240546&postcount=3

brollyssj
23-02-2008, 21:39
Ia d'aci: http://forum.cabalonline.com/showpost.php?p=240546&postcount=3

Sunt numa bufele acolo :D

AzraelTomy
23-02-2008, 22:19
bun ... deci tre faqt pana la 21 la trans ...

la wizzard e plin de hp restore la baffuri ... ma rog ... tot e bn ... kt despre ala de amp nu e bun dekt in pvp -_-

byteme
23-02-2008, 23:26
kt despre ala de amp nu e bun dekt in pvp -_-

kum sa fie bun numai in pvp...more damage in pve e ceva

iesiFMM
24-02-2008, 00:01
Dar nu cred k are Duration mare,de aia spune k doar in pvp....

eudeaa
24-02-2008, 10:40
③ Bear's Vitality
Effect: Caster’s Max. HP UP
Condition: “Transcender(21)” Rank or higher
Train: From the corresponding instructor of starting village according to Battle Style, and Instructor Harper (Port Lux)
Details: (Lv. 1 Based)
HP Recovery Rate: +430 (30.00 increase per level)
Duration: 60sec
(Promotion Bonus 100% up)
MP: 30 (3.00 increase per level)
Cool Time: 300.0sec
Level Up Skill Point: 1
Casting Time: 1.5sec

din cate am inteles ar fi o greseala si asta ar fi bufful care da 1k hp pt warrior pt o scurta perioada..... HP Recovery Rate: +430 ar fi prea frumos :((((((

AzraelTomy
24-02-2008, 10:48
kum sa fie bun numai in pvp...more damage in pve e ceva

da ma refeream la faptu k nu are duration mare ... trebuie sa faci cam trans 150/300 si abia atunci o sa fie un duration rezonabil ...

blackened
24-02-2008, 20:14
Castigi duration la buffuri cand faci questurile de rankup. S-a postat undeva pe forum, nu mai stiu exact dar parca la 130 o sa ai 200% buff duration.

Little_B
24-02-2008, 20:48
nush ce sa zic, despre ep2 , m-am abtinut in general , dar am cateva pareri...din ce am putut sa imi dau seama , so here it goes!

1.o sa facem solo multe chestii (unii :P) era clar
2.pvp o sa se schimbe (in principiu , cel mai bun PC castiga si "fast fingers")
2.la pvp magic fs o sa rupa, asta e personal opinion
3.FS in general o sa rupa... x)
4.WA o sa fie un mai mare cacat, da tot WA o sa fiu :P
5.FA o sa fie si mai uber la CvC.
6.WI nu o sa mai fie asa OP.
7.multe guilduri o sa se sparga , dataorita faptului ca nu o sa se mai puna asa mult accent pe teamwork.
8.legat de skill's nu mai zic nimik, ca tre sa vedem mai departe de atat :P
9.o giga schimbare in drop urmeaza.
10.O SA FIE 1000+ threaduri de complain , ca lumea nu o sa fie happy nici asa dupa "unnerf"
11.era mai bine asa *** e acum ca macar iti rebuia creier muult ca sa fii uber!
12.se transforma jocul intr-un si mai mare "GRINDFEST"
13.o sa creasca numarul de "trust-scamm's" cu 500%.

amin

EvilDoll
24-02-2008, 20:53
Castigi duration la buffuri cand faci questurile de rankup. S-a postat undeva pe forum, nu mai stiu exact dar parca la 130 o sa ai 200% buff duration.

prima ii la 120 si ii 15o% duration si a 2a ii la 150 cu 200% duration, tre sa fac 150 :p
@lilB: dc ii WA naspa?hai sa fim seriosi...cu de bufuri are...rupe imo

Little_B
24-02-2008, 20:59
prima ii la 120 si ii 15o% duration si a 2a ii la 150 cu 200% duration, tre sa fac 150 :p
@lilB: dc ii WA naspa?hai sa fim seriosi...cu de bufuri are...rupe imo

de ce e WA naspa? ca nu o sa aiba DPS again, ca , chiar dc o sa ajunga pe la 4k hp o sa manance si sufletul din noi BL WI FA si FS, ca solo tot nu mergem in MF , decat daca ai chef sa transpiri doua ore ca mine... restul ramane de vazut :):shades:

EvilDoll
24-02-2008, 21:02
lol, tind sa nu fiu deacord cu tine...wa nu are dps? :)) comp skill gm iti spune ceva?cred ca nu esti destu de informat...wizz o sa fie cam slabut in pvp...restu zic ca is echilibrati...dar nici pe departe WA nu o sa fie slab...sunt sanse mari sa dai 1 hit kill cu un crit de GM...hai sa fim seriosi...cu debufu de crit rate si dmg buffu de hp si de hp restore...nu cred ca esti destul de bine informat :)
EDIT:intradevar BL o sa fie tare da nu o sa fie imbatabil :)

Little_B
25-02-2008, 06:57
lol, tind sa nu fiu deacord cu tine...wa nu are dps? :)) comp skill gm iti spune ceva?cred ca nu esti destu de informat...wizz o sa fie cam slabut in pvp...restu zic ca is echilibrati...dar nici pe departe WA nu o sa fie slab...sunt sanse mari sa dai 1 hit kill cu un crit de GM...hai sa fim seriosi...cu debufu de crit rate si dmg buffu de hp si de hp restore...nu cred ca esti destul de bine informat :)
EDIT:intradevar BL o sa fie tare da nu o sa fie imbatabil :)

de aia nu intervin eu, pentru ca vreau sa vedem , din pacate , ceea ce nu iti dai tu seama e ca nu exista 1 hit kill in orice situatie si 2 hit kill e LOL . din pacate avand WA , acum ... tot ce ti-a mai ramas e sa speri :) ca poate te scoti , etc :)) ...dar we shall seeee fmm de wa!

iesiFMM
25-02-2008, 12:05
Despre FB nu zice nimeni nimic:))))

DreadMare
25-02-2008, 12:44
Evildoll ....mi se pare mie sau tu ai o parere mult prea buna despre tine....nu zic ca e rau,dar.....
Ia sa vedem wa cu un equip care maximizat o sa dea asa ori 51%rate si 125%dmg ori 36%rate si 140%dmg si asta fara tampenia aia de crit dmg base *** zici tu(stiu stiu tu castezi toate skill-urile perfect ,na asta e viata nu e nimeni atat de perfect), daca facem un echivalent de equip pe FS o sa avem 53%rate si 276%crit dmg pe completer skill.....chiar te rog frumos sa-mi spui cat timp crezi tu ca o sa ai la dispozitie ca sa castezi debuff-ul ala......:))
Mihai pot sa-ti ofer o varianta la propria ta opinie?Datorita aceluiasi skill de completer,acum...pentru prima data sword FS pare un bilet castigator fata de magic FS.....dar *** a spus orbul:sa vedem taica,sa vedem.....

EvilDoll
25-02-2008, 13:17
nu vb de FS, FS are si 200 dmg absorb smartass, FS momentan in KR ii overpowered dar *** a zis si Caesar Situatia o sa fie echilibrata si stai lin ca nu am o parere prea buna despre mine...si base crit dmg nui o tampenie daca crezi ca ii o tampeni esti tu cam tamp...scuze...nush ce naiba te agiti atat?

Ravenutzzz!
25-02-2008, 13:26
iar incepe flameul... nu mai beti ma atatea cafea si lasati dracu dulciurile ca sunteti hyper...

DreadMare
25-02-2008, 13:55
Nu eu am spus despre altii ca nu sunt bine informati in conditiile in care discutam de o situatie pur ipotetica, iar cand spui asta nu stiu cat de buricul pamantului te crezi.Daca te mai uiti inca o data am spus "mi se pare" asa ca stai tu mai bland ca nu te-a muscat nimeni de cur,nebunule....Ca o alternativa ai putea lua in calcul si libertatea de expresie a celorlalti,cat si modul tau "constructiv" de a discuta pe un forum...Multumesc

EvilDoll
25-02-2008, 14:52
oare dc patesc faze de genu asta numa pe forumu de romani...si pe altundeva nu...infine...sa zicem...evident ca situatia ii pur ipotetica, si tocmai pt singuru motiv ca Caesar a zis ca clasele o sa fie echilibrate am sustinut sus si tare ca WA nu a fost nu este si nu fa fi un cacat...

DDMike
25-02-2008, 17:51
Despre FB nu zice nimeni nimic:))))

da chiar..
nu cumva este prea subestimat sau ignorat acum si o sa iasa in evidenta dupa update xD?
cred k o sa fie echivalentul warlockului in wow, si jucat inteligent cu debuffuri la mom oportun, o sa fie greu de rezistat lui :)
a trebuit sa zic cva si despre fb, anyway.. tot pc-ul si "fast fingers" cu.m zice lil' b cred k or sa faca diferenta :)

so have fun playing cabal tre sa ramana deviza si dupa update. ciărs ! :clap3:

EvilDoll
25-02-2008, 18:53
FB are niste debufuri sick...nu ai ce face cu un fb cand iti ia toata mana si nu te poti misca....

iesiFMM
25-02-2008, 19:09
da..all class got Buffs numai FB got debuffs:))),.vb in mare...

EvilDoll
25-02-2008, 19:14
faza ii ca ni se schimba si staturile la char si stats pe skilurile actuale, si cica o sa fie o versiune echilibrata.Faza la WA ii urmatoare: force kick = stun+comp skill=90% knowckdown+un gm si un tb pana te ridici :)

iesiFMM
25-02-2008, 19:20
Da am vz ca la FB's scade efectele din skills....mai e putzin pana o sa avem parte de putzin doza de fericire:D

RazvyPoWeR
25-02-2008, 20:11
Da am vz ca la FB's scade efectele din skills....mai e putzin pana o sa avem parte de putzin doza de fericire:D

Nu fi asa de sigur , crek se va lua o doza destul de mare de fericire de la unii si se va adauga la altii.... asa o sa fie , o sa vezi...

Nintendo
25-02-2008, 21:13
Eu nu inteleg dc majoritate privesc acest update k pe ceva rau, si pt toti classu lor o sa fie sux dupa update.Lu unu nu ii convine k are buffuri si nu are debuffur , lu altu invers, altu k nu are dps altu k are prea mult dps fata de ala.... mai dat-o mah draq k nu moare nimeni.... Ziceti k nu o sa fie echilibru ,lol de park acuma este....numai daca faci o comparatie intre wiz si fb.... zici :"ce plm frate astia asa misto isi permit sa faca de fb asta prapadit?"....Toti au o parere de rahat despre fb , si in general despre tot ce le e necunoscut.Asteptati draq si vedeti si nu va mai flamati pe aici,k nu e piata.

TopCat10k
26-02-2008, 00:58
dar totusi....puteam si fb macar sa primeasca un mass buff de party...ca prea e pt el =)).sunt fb si ma gandesc...la ce hp rec are warrior..pff..absorb-ul de la shielder si altele...deci fb nu o sa poata face nimic fara party cu buffurile actuale in pve decat daca prin minune o sa ramana stun de 100% pe infernal si o sa se bage stun pe altele cu aoe si de la a master in sus...
dar nu cred ca o sa facem prea multe...:(
pvp...o sa stam binisor :)

iesiFMM
26-02-2008, 10:06
dar totusi....puteam si fb macar sa primeasca un mass buff de party...ca prea e pt el =)).sunt fb si ma gandesc...la ce hp rec are warrior..pff..absorb-ul de la shielder si altele...deci fb nu o sa poata face nimic fara party cu buffurile actuale in pve decat daca prin minune o sa ramana stun de 100% pe infernal si o sa se bage stun pe altele cu aoe si de la a master in sus...
dar nu cred ca o sa facem prea multe...:(
pvp...o sa stam binisor :)

Lol u nu stii ce vb ;),vb de parq si mobii si tot pve-ul se va schimba si ofc ca ne va fii mult mai usor in pve ..

RazvyPoWeR
26-02-2008, 14:35
Oricum sunt bufuri sau debufuri *** se numesc care o sa dezavantajeze f f f mult crit , si ia bufuri de amp , deci mai toata lumea va fi nevoia sa pe puna pe amp ca o sa fie de peste 25 % mai avantajos ampul ca crit....

spre ca wizu sa ramana un caracter bun...

overclocked
26-02-2008, 16:41
Oricum sunt bufuri sau debufuri *** se numesc care o sa dezavantajeze f f f mult crit , si ia bufuri de amp , deci mai toata lumea va fi nevoia sa pe puna pe amp ca o sa fie de peste 25 % mai avantajos ampul ca crit....

spre ca wizu sa ramana un caracter bun...
-1 crit charurile o sa fie super tari
+1 si eu sper ca wizzul sa nu ramana de cacao ca nu arata tare bine treaba.

iesiFMM
26-02-2008, 17:29
+1 si eu sper ca wizzul sa nu ramana de cacao ca nu arata tare bine treaba.

Vrei parerea mea sincera? Eu sper ca Wizz-ul sa o "ia in gura" mai pe romaneste asa ca prea a fost op ;)

Cristaline
26-02-2008, 18:22
-.-" ...sper sa nu fim uitati..avem amp si vedem...depinde de iteme acum ...