View Full Version : O mica problema
brollyssj
01-03-2008, 07:46
Vreau sa stiu daca ai +38 skill pe tn faci mai rpd decat atunci cand ai +46 sau mai mult....uni zic ca e mai bncu 38 :|....nu e logic sa faci mai rpd cu +38skill
RazvyPoWeR
01-03-2008, 07:52
max care poti sal ai e 50 , eu am + 50 skill xp....
cu cat mai mare cu atat mai repede...
SnK_Ripp3R
01-03-2008, 08:35
cap e la 32 :D orice e in plus e useless
hmmm....36(teste facute de ahura) dar *** spune si el foloseste 38 numai ca sa fii sigur:)
SnK_Ripp3R
01-03-2008, 08:41
damn leet **/cked me
leetforums
01-03-2008, 15:28
ce mah?
cap e la 32.
ahura ala avea program sa-i arate cat skill exp ia pe fiecare skill ?
nu cred
ce mah?
cap e la 32.
ahura ala avea program sa-i arate cat skill exp ia pe fiecare skill ?
nu cred
Dar tu ai ?
Ahura e un jucator vechi si experimentat, tu in cine ia vrea sa cred, tu sau el.....fii serios
SnK_Ripp3R
01-03-2008, 16:32
Glumeam leet eu tot cred ca e la 32 pentru ca prima data cand am auzit a fost prin octombrie 2007 si cred ca modalitatea lu leet de testare e 100 % sigura :D
soarilimati
01-03-2008, 16:32
Da mai este cap la skill si gata...trust the elder...si btw Raz(azi am ceva cu posturile tale h3h3)..este "unique" nu "unick"....si skill max e mai mult...."do the maths !:D"
Ex: blade adept 4 skil cu slot 4 skill...deci 8 skil un item...din set faci 48 skil....amuleta 10 , 2 inele cu 5 .... bratari(a.k.a bracelets)ink 4 skil din amn2
Ia zi...e maxim 50 skil?(sa nu vbim de EOx din cash shop...de board..si altele)
SnK_Ripp3R
01-03-2008, 16:41
Nu ai inteles max e 32 adica daca ai gear care da mai mult de atata,ce e in plus nu ajuta deloc sa faci mai repede skill
soarilimati
01-03-2008, 17:08
Nu ai inteles max e 32 adica daca ai gear care da mai mult de atata,ce e in plus nu ajuta deloc sa faci mai repede skill
Dude read carefully...eu ma refer la ce a spus RAz..."max care poti sa-l ai e 50 , eu am + 50 skill xp...."...bine el se si contrazice singur:)...dar din ce zice el suna de parka maxim pe care poti sa il ai din set e 50...si i-am demonstrat ca se poate mai mult...ca e inutil e alta poveste ...am zis clar sunt de acord cu skil cap la 32...
Daca toata lumea spune k 38 este cap de ce esti contra?Si vad k leet e la hall of shame nu m-as lua dupa el asa rpd:)
:clap3:
leetforums
01-03-2008, 18:30
Dar tu ai ?
Ahura e un jucator vechi si experimentat, tu in cine ia vrea sa cred, tu sau el.....fii serios
era un program mai demult, iti scria tot, cat SP iei, cat skill exp pe fiecare skill si mai multe chestii facea.... -- trial de 5 days
am testat adept si am constatat ca dupa 32 skill exp pe mine nu mai imi dadea puncte
stiu ce vorbesc, trust me
leetforums
01-03-2008, 18:31
Daca toata lumea spune k 38 este cap de ce esti contra?Si vad k leet e la hall of shame nu m-as lua dupa el asa rpd:)
:clap3:
ce hall of shame ?=)
SnK_Ripp3R
01-03-2008, 19:09
omfg leet m-ai dezamagit :| PROfund :D
leetforums
01-03-2008, 19:23
n-am nicio idee despre ce vorbesti :)
Dar de un set martial silk cu skill xp in slot si extended ce ziceti :D, ar fi fain pt inceput alt caracter
In fine, maxim nu e 50. Vreo 50 si putin exte maximul atins practic, 60+ daca extinzi set cu skill xp in slot. Dar maximul teoretic trece de 100
SnK_Ripp3R
01-03-2008, 21:53
oo yea un n00b in al 9lea cer :D
brollyssj
02-03-2008, 07:27
Dar de un set martial silk cu skill xp in slot si extended ce ziceti :D, ar fi fain pt inceput alt caracter
In fine, maxim nu e 50. Vreo 50 si putin exte maximul atins practic, 60+ daca extinzi set cu skill xp in slot. Dar maximul teoretic trece de 100
Sa pui skill in slot nu e chiar asa usor...mai bn stai cu +4skil :)
leetforums
02-03-2008, 13:35
chiar nu se poate pune skill exp in slot
nu e lvl 2 enchant
la fel *** nici amp nu este
leetforums
02-03-2008, 15:52
stiu
ziceam ca nu poate sa iasa daca bagi 2 force coruri
valentin12
03-03-2008, 13:06
cu cat mai mult skill points cu atat mai repedede faci skill up (^_^) :D
EvilDoll
03-03-2008, 13:52
cu cat mai mult skill points cu atat mai repedede faci skill up (^_^) :D
nu-i adevarat capu ii undeva la 36 sau 38 skill ep per hit...
eu stiu de 38..
si am citit mai de mult pe nush ce thread niste teste facute de un player.. si de exemplu la 42 avea nev de 7 hits sa mute bara iar la 46 de 8-9.. si folosea aceeasi metoda.
oricum cel mai bine e sa testeze fiecare si sa-si potriveasca capul care necesita cele mai putine hits
brollyssj
03-03-2008, 15:30
Si concluzia din toate astea care este? :))
Si concluzia din toate astea care este? :))
Ca ar trebui sa iti faci singur niste teste...doar ca sa fii sigur:D
Vreau sa stiu daca ai +38 skill pe tn faci mai rpd decat atunci cand ai +46 sau mai mult....uni zic ca e mai bncu 38 :|....nu e logic sa faci mai rpd cu +38skill
In Episode 2 nu mai e valabil . Skillingul a fost accelerat . Dar foloseste asa :
Pt sword : Cat mai mult skill xp posibil
Foloseste 3 skill-uri care dau cel mai mare additional damage la lvl 9 si au cast time sub 2.0.
Pt magic : Foloseste FIX 42 skill xp (sau intre 40 - 44)
MEREU sa foloseste 3 lances la level 9 (orice lance)... Motivul , pentru ca au mai mult additional damage, deci dau mai mult skill xp decat arrows, plus ca poti sa farmezi undeva mai avansat si sa faci si alz in acelasi timp.
PS : Daca va ganditi sa ma stresati ca nu e adevarat, va invit la un test. Eu deja l-am facut.
eu stiu de 38..
si am citit mai de mult pe nush ce thread niste teste facute de un player.. si de exemplu la 42 avea nev de 7 hits sa mute bara iar la 46 de 8-9.. si folosea aceeasi metoda.
oricum cel mai bine e sa testeze fiecare si sa-si potriveasca capul care necesita cele mai putine hits
Eu eram acel player :) .... Cu cat cresteam skill xp crestea si numarul de hits... (pentru magic cel putin)... Cu Lances si 42 skill xp mutam bara cu 5 hits. Cu aceleasi iteme, cu arrows , mutam din 7. (deci este 40% improvement)
SnK_Ripp3R
04-03-2008, 07:11
lance au cast mai mare ai tinut seama si de asta?
2swordmaniac
04-03-2008, 08:18
chiar nu se poate pune skill exp in slot
nu e lvl 2 enchant
la fel *** nici amp nu este
Ce vorbesti tu tinere? skill xp si amp sunt lvl 2 enchant:smokin:
leetforums
04-03-2008, 10:18
ahahaha
ia fa tu niste teste
ia 100 de chestii cu slot, si baga 2 force coruri in ele
vezi daca iti iese amp sau skill exp
pana atunci nu mai spune prostii..
Ce vorbesti tu tinere? skill xp si amp sunt lvl 2 enchant:smokin:
:laugh1:
(message to short)
leetforums
04-03-2008, 11:22
lol
62357as67532562367sahdxfastdy*message too short)**
lance au cast mai mare ai tinut seama si de asta?
Lance au tot 1.8 ca si arrows .
2swordmaniac
04-03-2008, 17:28
ahahaha
ia fa tu niste teste
ia 100 de chestii cu slot, si baga 2 force coruri in ele
vezi daca iti iese amp sau skill exp
pana atunci nu mai spune prostii..
pacat de nivelul tau.......uita-te pe toate guid-urile posibile....doar pentru ca nu ti-a iesit tie asta nu inseamna ca nu exista.
P.S. nu mai jigni ca nu am ciocnit valizele in gara
P.S. Final: vezi link-ul si nu mai comenta aiurea si in necunostinta de cauza
http://shiningforce.ucoz.com/forum/15-10-1
leetforums
04-03-2008, 22:46
Amp si Skill exp +4 iese numai din drop
Pentru ca, in istoria acestui joc, nimanui nu i-a iesit amp sau skill exp ca lvl 2 enchant la alchemist (daca bagi 2 force coruri, fara catalyst)
Ghidul acela e o prostie..
Foarte multi jucatori pot confirma ce am spus mai sus..
asa ca nu te mai contrazice cu mine.. ca stiu despre ce vorbesc.
nu m-am apucat ieri de joc.
Intreaba pe akire sau ravenutz sau little_b daca pe mine nu ma crezi.
sunt sigur ca-ti vor spune aceasi chestie
Ia uite ce a scris cineva pe forumu' ala
You also should say that Magic/Sword Amp and Skill Exp upgrades can be only looted from mobs - you can't make them at Core Alchemist.
S-a mai scris:
Quote (StrangeGorn)
That isnt the truth, you can get Amp and Skill exp (with luck!!! and 2 FCs but the chance is low thats right!) And thats 100% correct!
How do u want to know that?
No developer said that itīs possible and no one has said that he get amp by using force cores.
You would be the first who get amp by using force cores
So far, for me itīs impossible as long as someone show that it is possible.
The current truth is: IMPOSSIBLE!
PS: there is also a chance to get attacked by a shark in the desert ...
:D
deci uite...
EvilDoll
04-03-2008, 22:50
ar fi fost cativa care au zis ca le-a iesit amp in slot la alchemist, dar nu au dovada concreta(adika un screen-shot), pana cand vineva va posta asa ceva va ramane la fel, amp in slot e drop only, dar teoretic ar trebui sa fie posibil
Offtopic: Leet oricum, nu-ti mai da aere pe aici ca pute...
leetforums
04-03-2008, 23:33
ahahaha
ati ras ?
you so love me .. :S.. se vede
Little_B
05-03-2008, 08:26
pot spune ca in niste gloves de bluestin cu 1 slot am impresia am cand aveam lvl 60 si FS asta de muuult , daca imi aduc aminte am reusit din grerseala sa bag amp, dar nu imi aduc aminte bine , ca eu pusese-m force core / red core/ med / core, ca nu shtiam *** mama dreq se face...da poate ma inshel...