PDA

View Full Version : Im out...

RazvyPoWeR
06-04-2008, 16:47
Vreau sa zic ca am patit acelasi lucru care ma dispera si pe cabal la fel ca pe zhypermu , cand m-am apucat de zhyper mu (acu 1 an) totul era ok , oamnei buni , destepti , rar cate un noob , dupa cateva luni aia destepti , buni s-au lasat , si au inceput sa vina generati de idioti si noobi , si o problema a mai fost ca s-au lasat de zhyper si prieteni deai mei...ceva de genu s-a intamplat si pe cabal , cand m-am apucat totul era ok , s-au lasat cativa la care sincer sa spun , se simte lipsa , si incep sa vina noobi...

@celor care m-au "tachinat" , cred ca au facut-o pentru ca is mai mic (varsta) fmmiesi , ravenutz si altii...
@respect Eraven , zomago , vrazvan , Cealupan...sunt sigur ca am uitat pe mai multi...

Contu , nu stiu ce o sa fac cu el...ma gandesc...
Pe forum o sa mai intru de curiozitate...

sentimentele astea :cray: :D

Va salut si Mult Noroc

Flacarica
06-04-2008, 17:07
Mult noroc

Ravenutzzz!
06-04-2008, 17:16
nu o sa te lasi

MostWanted0502
06-04-2008, 17:20
...................

soarilimati
06-04-2008, 17:26
"Profile
need I say more?

3 luni de cabal...din care :
1 luna"ce clasa e mai buna la pvp?"
3 saptamani "care e cel mai bun wizz?ce equip imi trebuie pt. wizzu meu"
1 luna "wow dupa ep2 wizzu e nerfed ?ce sa fac ? ajutooor"
1 sapt" sa ma las ?sa nu ma las?hai ca ma las"

rothmans
06-04-2008, 17:28
Pt noobi exista block. Daca lasi prostii sa-ti conduca viata, nu o sa ajungi departe.

Flacarica
06-04-2008, 17:44
In loc sa ii urati un calduros "La revedere" voi il......:)

soarilimati
06-04-2008, 17:48
adio?sau la revedere?a zis ca nu mai joak, nu ca o sa revina
si la urma urmei el s-a jucat cabal pe forum
Eu inteleg sa fie nemultumit si sa nu mai joace, e alegerea lui, dar atitudinea asta de "gandeste tu in locul meu , si joaca tu in locu meu", ca si obsedati de reality show care traiesc prin actorii preferati si uita de viata lor ....no comment

Cealupan
06-04-2008, 18:06
Chill soarilimati...

Daca asa a ales sa faca , e decizia lui ..

Farewell :) multumesc pentru respectul acordat.

RazvyPoWeR
06-04-2008, 18:39
nu o sa te lasi

Chiar o sa ma las...

mai razvy dak te lasi dami mie contu k sa nu fim toti tristi:D

Nu cred ca e cineva trist...

"Profile
need I say more?

3 luni de cabal...din care :
1 luna"ce clasa e mai buna la pvp?"
3 saptamani "care e cel mai bun wizz?ce equip imi trebuie pt. wizzu meu"
1 luna "wow dupa ep2 wizzu e nerfed ?ce sa fac ? ajutooor"
1 sapt" sa ma las ?sa nu ma las?hai ca ma las"

Joc Cabal de 6 luni , de 4 luni am contu , de 3 luni mi-am facut cont pe forum
1 luna"ce clasa e mai buna la pvp?" , eram noob am jucat cu toate clasele si la lvl mare (peste 130) nu stiam care *** eram noob :D
3 saptamani "care e cel mai bun wizz?ce equip imi trebuie pt. wizzu meu" , nu-mi amintesc...
1 luna "wow dupa ep2 wizzu e nerfed ?ce sa fac ? ajutooor" - haide sa afli si tu ceva , eu puteam sa primesc 1 Bl , 1 Wa si un Fa pe gratis lvl mare , skil rank mare , am refuzat si m-am pus de la inceput cu un wiz , sa invat cabal de la lvl mic...dupa update nu mi-au mai oferit nimic , or zis ca or vandut conturile , si am regretat ca nu mi-am ales unu din cei trei...
1 sapt" sa ma las ?sa nu ma las?hai ca ma las" , asta am hotarat intr-o ora...nu singur...

Pt noobi exista block. Daca lasi prostii sa-ti conduca viata, nu o sa ajungi departe.

Explica-mi si mie ca nu am inteles...

In loc sa ii urati un calduros "La revedere" voi il......:)

Asa sunt unii... :laugh1:

adio?sau la revedere?a zis ca nu mai joak, nu ca o sa revina
si la urma urmei el s-a jucat cabal pe forum
Eu inteleg sa fie nemultumit si sa nu mai joace, e alegerea lui, dar atitudinea asta de "gandeste tu in locul meu , si joaca tu in locu meu", ca si obsedati de reality show care traiesc prin actorii preferati si uita de viata lor ....no comment

Nu inteleg daca nu iti place ceva de ce nu incerci sa ingnori acel ceva ?
Nu ma-m jucat cabal pe forum , nici nu ai de unde sa sti asta , vb numa ca sa te afli in treaba asa aiuirea , nu ai de unde sa sti cate charactere am crescut si de la cat la cat... :punish:

Asta nu trebea sa fie thread de flaming....
nici in thread urile in care spui "o larevedere placuta :laugh1:" nu se pot abtine...

soarilimati
06-04-2008, 18:42
Bine boss..."La revedere!" si atat
Scz
Later edit : da-mi un PM sa jucam un cs :D

lauraluly
06-04-2008, 18:48
Multa bafta in tot si ai grija de tine :) noi te mai asteptam pe aici:friends:

MostWanted0502
06-04-2008, 18:50
ru o sa fiu trist daca nu-mi lasi contu:D

RazvyPoWeR
06-04-2008, 19:10
ru o sa fiu trist daca nu-mi lasi contu:D

M-ai lasama mah , crezi ca contu meu e valoros ? stiu peste 3 conturi "high"...

Mi-a placut f f mult postul lui lauraluly :friends:

soarilimati cu ce nick joci cs ? pe ce server -e ? de cati ani ? steam ? :laugh1: glumeam...

Little_B
06-04-2008, 19:42
Bafta dragu' tatii :P

SnK_Ripp3R
06-04-2008, 20:26
Haha poate e unul dintre threadurile in care se fac posturi...dar motiv sa te lasi nu gasesc..inca nu ai descoperit farmecu unu party in b2f sau ft...(care pana la urma dispare dar macar te mai tine legat de cabal ceva timp)

lvl tau e unu la care putini se lasa cei mai muli o fac dupa 100+

oricum daca e *** zici tu bft si gl

leetforums
06-04-2008, 20:45
si io crek ma las

TopCat10k
06-04-2008, 21:47
acu toti incepem sa ne lasam a?:))

leetforums
06-04-2008, 22:15
glumeam in UPS AM VB URAT ( SHAME ON ME )

lauraluly
06-04-2008, 22:16
Din pacate multi s-au lasat si inca se mai lasa de Cabal, si sincer si eu in ultima vreme m-am cam lasat n-am mai fost asa activa, la un moment dat incepi sa te plictisesti :(

TopCat10k
06-04-2008, 23:29
true....poate o sa bage ceva mai mult la ep 3.....free roam world :D,jump...fly...:D

Cealupan
07-04-2008, 05:10
Si eu sincer m-am plictisit .. dar .. am schimbat char ( de vreo 3 ori xD ) WA --> WI --> FS .. Sincer pt mine a revenit pofta care o aveam acum un an cand am inceput WA-ul :)

Cristaline
07-04-2008, 08:56
Bafta in RL.
Si mai usor cu posturile de schimbat conturi ! Dupa *** am spus nu este voie.OFff copii mici ^.^

Oricum gl in cea ce o sa faci si noi te asteptam pe aici.

RazvyPoWeR
07-04-2008, 11:44
Bafta dragu' tatii :P

:laugh1: :blind:

Haha poate e unul dintre threadurile in care se fac posturi...dar motiv sa te lasi nu gasesc..inca nu ai descoperit farmecu unu party in b2f sau ft...(care pana la urma dispare dar macar te mai tine legat de cabal ceva timp)

lvl tau e unu la care putini se lasa cei mai muli o fac dupa 100+

oricum daca e *** zici tu bft si gl

Am descoperit farmecul b21 , b1f , am fost la war , am facut multe , aproape tot ce se putea , dar nu cu charu meu personal...

Cika nu merge PM...nick e Soulja...servere mai multe (hulk.idle.ro, deva.laleagane.ro)si da am si steam...de vro 3 ani joc cs

Bun eu joc cu [BiA]*NighTMarE , joc de 5 ani dar nu in continu , un serever recomandat de mine este cs.smn.ro . o sa intru pe serverele alea care le-ai postat de curiozitate , n-am steam :| , am avut mi s-a furat...

si io crek ma las

ar fi si cazul :laugh1:

acu toti incepem sa ne lasam a?:))

s-or lasat multi intr-un timp foarte scurt , asta e...

glumeam in UPS AM VB URAT ( SHAME ON ME ) ....

frumoss.... :punish:

Din pacate multi s-au lasat si inca se mai lasa de Cabal, si sincer si eu in ultima vreme m-am cam lasat n-am mai fost asa activa, la un moment dat incepi sa te plictisesti :(

Asa e...

true....poate o sa bage ceva mai mult la ep 3.....free roam world :D,jump...fly...:D

Nu m-ai am rabdare pana atunci....

Si eu sincer m-am plictisit .. dar .. am schimbat char ( de vreo 3 ori xD ) WA --> WI --> FS .. Sincer pt mine a revenit pofta care o aveam acum un an cand am inceput WA-ul :)

joci de f mult timp , nu am stiut...

Bafta in RL.
Si mai usor cu posturile de schimbat conturi ! Dupa *** am spus nu este voie.OFff copii mici ^.^

Oricum gl in cea ce o sa faci si noi te asteptam pe aici.

"ofoff copii mici ^.^" nu mi-a placut :D

oricum mersi...

P.S. - in cateva luni , maxim 3 , se deschide un Silk exclusiv europea , cu exp mare...pana atunci cs , era si timpul ca am lipsit la prea multe meciuri....

Cristaline
07-04-2008, 11:57
NO bad language PLS

Ravenutzzz!
07-04-2008, 12:00
bata-te prajina, lasa spamul, dute joaca-te cs, asta e forum de CABAL, nu mai freca menta pe aici, nu iti dai seama ca esti enervant?