PDA

View Full Version : Am aflat cine ne face pe noi romani de kkt pe the nest

DRUYD
16-04-2008, 19:21
Retardu ala este juukinunleashed poate multi dintre voi il stiti . imi pare rau ca nu am *** sa va arat ce vb despre noi si ce zicea pe the nest :(( zice ca vroia sa fac un guild numit TARFE PENALE Si multe altele dar in fine .astept pareri despre acest fraier ca altfel nu am *** sai i zic

iesiFMM
16-04-2008, 19:25
Si tu tre' sa te pui la mintea lui?

SnK_Ripp3R
16-04-2008, 19:48
Scopul acestui thread?

oh,btw unui copil de 12 are caruia i s-a urcat smecheria la cap nu-i trebe dat atentie :|

TopCat10k
16-04-2008, 21:03
nu prea putem sa banam ratonii astia chiar daca stim de ei :).
decat sa ii blestemam manelele pe care le asculta :rofl:

DRUYD
16-04-2008, 21:46
Scopul acestui thread?

oh,btw unui copil de 12 are caruia i s-a urcat smecheria la cap nu-i trebe dat atentie :|

ai dreptate dar totusi .si ne mai miram de ca astia straii se comporta najpa cu noi romanii , x(

Si tu tre' sa te pui la mintea lui?

pai nu mah dar daca ai fi vazut ce zicea cred ca si tu teai enerva

TopCat10k
16-04-2008, 22:17
fara double posting--->OPTIUNEA EDIT

DRUYD
16-04-2008, 22:50
mah dar ce treaba are asta cu double posting ca nu inteleg :)

DRUYD
17-04-2008, 08:34
as sunt romanii in general , in cabal din ce am observat eu sunt oricum mult mai superiori in comparatie cu romanii de pe conquer si mu

vrei sa spui ca si pe conquer si pe mu sunt din "astia" ??? :|

iesiFMM
17-04-2008, 08:52
decat sa ii blestemam manelele pe care le asculta :rofl:

Sa vezi ce te blestem eu dak te mai iei de manelisti:laugh1:

soarilimati
17-04-2008, 08:57
as sunt romanii in general , in cabal din ce am observat eu sunt oricum mult mai superiori in comparatie cu romanii de pe conquer si mu

ce imi place flame:X... ia zi Vraz cine facea thred despre cei care nu stiu gramatica limbii romane?

RazvyPoWeR
17-04-2008, 11:23

Asai pe zhypermu forum , este thread special pentru romani , sa vedeti acolo certuri si tot felu , pana si amenintari , acuma s-au mai potolit , dar uitativa in spate...
Aicea , e un fel de concurenta...

ce imi place flame:X... ia zi Vraz cine facea thred despre cei care nu stiu gramatica romana?

Ba nu ma mai cacati pe voi cu gramatica , omu mai si greseste cand scrie...asta nu inseamna ca nu stie vorbeste romaneste :laugh1: , dar daca se repeta aproape tot timpul :laugh1:

emoticot
17-04-2008, 17:22
pffff

ala il cheama "Juukin" personaju principal

da are Proxy si nui pasa de ban :|

face asta deadracu

:|

GhostGuyX
17-04-2008, 18:14
ouch ce greseli de ortografie mergi ma inapoi in clasa I

DRUYD
17-04-2008, 20:44
ouch ce greseli de ortografie mergi ma inapoi in clasa I

la cine te referi??

TopCat10k
17-04-2008, 22:50
superior nu are grad de comparatie=> mai superiori este exprimare gresita.

gramatica romana ->gramatica limbii romane este corect

in rest...no comment.

soarilimati
18-04-2008, 06:49
Ai inteles acum nu? am postat numai asa ca sa nu mai critici pe toata lumea , pentru ca si tu faci greseli
Si eu fac greseli h3h3 dar ...edit ftw :X

RazvyPoWeR
18-04-2008, 11:57
superior nu are grad de comparatie=> mai superiori este exprimare gresita.

gramatica romana ->gramatica limbii romane este corect

in rest...no comment.

superior - SUPERIÓR, -OÁRĂ, superiori, -oare, adj. 1. Care ocupă un loc în spaţiu deasupra altuia; de sus. ♦ (Muz.) Registru superior = registru care cuprinde sunetele cele mai înalte ale vocii sau ale unui instrument. ♦ (Despre cursul apelor curgătoare) Care se află mai aproape de izvor decât de vărsare. 2. Care are sau ocupă un rang sau o demnitate mai mare în raport cu altcineva. ♦ Ofiţer superior = ofiţer cu un grad înalt (de la maior în sus). Animal superior = animal care ocupă locul cel mai evoluat pe scara zoologică. Învăţământ superior = treaptă a învăţământului care urmează ***ă învăţământul liceal, cuprinzând universităţi şi institute, în care se predau cunoştinţe speciale, aprofundate, menite să formeze specialişti cu o înaltă calificare. (În vechea organizare a învăţământului) Curs superior = ciclu de învăţământ cuprinzând ultimele trei (sau patru) clase din cursul de şapte (sau de opt) ani ai liceului. ♦ (Substantivat) Calificativ atribuit unei persoane încadrate într-o ierarhie, în raport cu cei pe care îi are în subordine. 3. Care este de calitate mai bună; care se distinge de ceilalţi prin merite deosebite. [Pr.: -ri-or] – Din lat. superior, fr. supérieur. Superior ≠ inferior SUPERIÓR s. v. egumen, stareţ. SUPERIÓR adj., s. 1. adj. v. selecţionat. 2. adj. v. fin. 3. adj. (livr.) preeminent. (~ ca valoare, rang etc.) 4. s. şef. (~ul şi subalternii.) 5. adj. v. deosebit. 6. adj. evoluat. (Stadiu ~ de dezvoltare.) 7. adj. v. ridicat. superiór adj. m. (sil. -ri-or), pl. superióri; f. sg. superioáră, pl. superioáre

eu zic sa stati pe treaba voastra ....

Primu zice ce isi m-ai aminteste din clasa a 7 a si a 8 a
Al doilea a copiat de undeva tot textul...

Amandoi si Nici unu , Aveti , Nu aveti dreptate :laugh1:

RatzaTM
18-04-2008, 12:18
Razvan , acum fara suparare ... daca disecam definitia aia ...

Are sau ocupa un rang mai mare in raport cu cineva ... da ..

Insa, daca stai sa te gandesti , orice valoare are grad de comparatie atata timp cat este inferioara ...

Ceva gen

Superior
foarte bun
bun
normal
slab
putin mai slab
etc.
...
..
...
Cel mai slab.

Dar precum vezi, peste superior nu mai e nimic ca valore, reprezinta limita superioara de comparatie si atunci la el nu se mai aplica ... Poti folosi comparativele pana la valoarea de foarte bun de exemplu, pt ca exista o alta valoare deasupra, si una dedesubt.

Deci, gramatical vorbind, nu ai *** sa zici mai superior. Definitia ta se aplica la toate valorile de sub "Superior".

Zice clar : "Care are sau ocupă un rang sau o demnitate mai mare în raport cu altcineva." ... De aici eu deduc ca doar acel altcineva poate avea termene de comparatie, pentru ca nu reprezinta nici limita superioara, nici limita inferioara ale termenilor de comparatie.

Dar superior, mi se pare cam ultima valoare maxima pe care o poate atinge termenul.

Sincer acum , sunt mai superior decat superiorul tau , *** suna ? Superior in sine, inseamna plafonul maxim.

emoticot
18-04-2008, 12:23
pff

asai asai

RatzaTM
18-04-2008, 12:52
corect , dar e cu dus si intors

de exemplu : un soldat are ca superior un plutonier , plutonierul are ca superior un colonel , in cazul asta colonelul e mai superior pentru soldat decat plutonierul

Da , insa asta ca listare ...

Ca exprimare gramaticala corecta , spui ca intre cei 3 colonelul este superiorul, iar ca plutonierul este MAI MARE IN GRAD ca soldatul

:) ... Sau cel putin asa era cand am facut eu scoala . Luai limita superioara si doar in context cu ea foloseai superior, in rest, aveai pentru intermediari alti termeni de comparatie.

RazvyPoWeR
18-04-2008, 13:19
Amandoi si Nici unu , Aveti , Nu aveti dreptate :laugh1:

Dupa *** se vede , ramanem la ce e mai sus... :friends:

RatzaTM
18-04-2008, 14:52
ehh tre sa ne certam profesorii in cazu' asta :))

Eu pe a mea s-o frec in ochi ca mi-a dat 7 la purtare (era diriginta) ca cica sunt obraznic cu fetele :( ..

Si numai eu stiu ca nu le-am facut nimic (pana in momentul in care mi-a dat 7 la purtare in catalog :D )

Scarba naibii :)

RazvyPoWeR
18-04-2008, 15:03
ehh tre sa ne certam profesorii in cazu' asta :))

O sa ma vezi la televizor , protv stirile de la ora 5 :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Eu pe a mea s-o frec in ochi ca mi-a dat 7 la purtare (era diriginta) ca cica sunt obraznic cu fetele :( ..

Si numai eu stiu ca nu le-am facut nimic (pana in momentul in care mi-a dat 7 la purtare in catalog :D )

Scarba naibii :)

SI eu o am pe profa de romana diriginta , zici ca nu le-ai facut nimic la fete ?
eu am 9 la purtare pentru ca rad cam tot timpul (colegii astia) si am o colega ""buna"" :D

Scoryllo
18-04-2008, 15:57
Astea sunt gradele de comparatie. Deci, toate se raporteaza la un anumit lucru/context.

Deasupra unu lucru A "superior" poate exista alt lucru B care este mai bun, atat timp cat lucrul A este inferior lui B. In acest caz, B este superior lui A. Deci, oameni din Cabal sunt superiori celor din Silkroad (de ex.).

A fi superior unui anumit lucru/persoane, nu inseamna musai cel mai bun. De aci si: superior sau "mai bun" sunt adjective care au gradul comparativ de superioritate.

Gradul absolut este "cel mai bun".

Deci adjective gen inferior/superior, au nevoie musai de un punct de referinta. Daca ar fi sa ne uitam la *** se formeaza gradele de superioritate sau inferioritate, s-ar putea spune ca "inferior" si "superior" ar fi defective, pt ca nu se formeaza ca majoritatea prin particula "mai". Ele insele exprima gradul de superioritate/inferioritate.

Deci, superior inseamna doar mai bun decat punctul de referinta. Altfel, s-ar folosi "cel mai bun" pt a desemna absolutul.

"Cheia asta franceza este superioara tuturor celorlate chei franceze pe care le-am folosit pana acum... Dar este posibil, sa nu fie cea mai buna".

"Cheia asta franceza este cea mai buna si v-o dau de cap daca ma contraziceti".

In principiu, din punct de vedere al folosiri adjectivului "superior", afirmatia s-ar baza mai mult pe experienta personala a celui care afirma ca un anumit lucru sau o anumita situatie este superioara.

DRUYD
18-04-2008, 19:53
mah baieti va rog io frumos incetati cu astea .daca vreti fac un thred si acolo va spuneti tot ce aveti pe suflet :D :laugh1:

Honiahakaa
14-12-2008, 17:15
nu inteleg rostul acestul thread:)

SnK_Ripp3R
14-12-2008, 17:49
nu inteleg de ce ai inviat un thread vechi de 8 luni

iNFiNiTy3
14-12-2008, 17:58

nu intelegi intelesul neinteles a unui copil kre a inteles qm sa devina forum addict
a inceput bine:laugh1:dar nu unde trebuia, are si el un post :ok:

T0r3n0
14-12-2008, 22:17

Hai de parca nai sti. 1 post in plus, nici macar nu a spus ceva, e "gol".

Swadowar
14-12-2008, 22:39
Razvan , acum fara suparare ... daca disecam definitia aia ...

Are sau ocupa un rang mai mare in raport cu cineva ... da ..

Insa, daca stai sa te gandesti , orice valoare are grad de comparatie atata timp cat este inferioara ...

Ceva gen

Superior
foarte bun
bun
normal
slab
putin mai slab
etc.
...
..
...
Cel mai slab.

Dar precum vezi, peste superior nu mai e nimic ca valore, reprezinta limita superioara de comparatie si atunci la el nu se mai aplica ... Poti folosi comparativele pana la valoarea de foarte bun de exemplu, pt ca exista o alta valoare deasupra, si una dedesubt.

Deci, gramatical vorbind, nu ai *** sa zici mai superior. Definitia ta se aplica la toate valorile de sub "Superior".

Zice clar : "Care are sau ocupă un rang sau o demnitate mai mare în raport cu altcineva." ... De aici eu deduc ca doar acel altcineva poate avea termene de comparatie, pentru ca nu reprezinta nici limita superioara, nici limita inferioara ale termenilor de comparatie.

Dar superior, mi se pare cam ultima valoare maxima pe care o poate atinge termenul.

Sincer acum , sunt mai superior decat superiorul tau , *** suna ? Superior in sine, inseamna plafonul maxim.
:on_the_quiet:Filozofie gresita prin ceea ce vrei sa insinuezi:laugh1:

Raz
15-12-2008, 05:25
:on_the_quiet:Filozofie gresita prin ceea ce vrei sa insinuezi:laugh1:

RatzaTM
Banned by request - Community Helper

daca ai vazut asta la numele lui .... e clar ca nu mai apare sa raspunda

care e scopul "quoteului"? ca sa nu mai zic ca threadul asta este foarte foare vechi

ceacea1
15-12-2008, 07:13
Uitati parerea mea despre aceia care se cred "smecheri" in cabal...:

Pur si simplu nu cred ca au mai mult de 10 ani... hai 12 dar e prea putin posibil. Cand vezi ca te striga cineva : "bah stai asa! baaaaaah!" si tot insista, e clar ca acel om/copil nu stie sa vorbeasca... personal urasc adresarea " bah". Mi se pare urata...
Sa revenim: Daca vede ca nu raspunzi, incepe sa faca un fel de criza si sa strige pe shout, eventual iti da whisper. Dupa ce te-a oprit, ori incearca sa te prosteasca, ori iti cere alz, ori te injura din motive de nimic.... Raspunsul permanent la adresa lor ar trebui sa fie: "Valea!" si sa-ti continui drumul...

Daca in cazul exceptional in care acel player va vorbi frumos, din bun simt ar trebui sa ii vorbesti si tu frumos chiar daca are in vocabular " bah" unii au acest instinct datorita faptului ca sunt bucuresteni, si nu am nimic cu ei.

Cam atat... Daca vedeti vreo greseala de exprimare, scrieti.... E cam dimineata pentru mine :derisive:

HiDe
15-12-2008, 13:01
Daca asta e oricum 2nd flame topic,as vrea sa spun ceva:

Am intrat pe aionsource.com(fansite aion).

Forum-ul are aproximativ 1000 de persoane si NICIUNA(chiar daca vreo 100 sunt romani) nu vorbeste "messingeruit".

Asta deoarece jocul e P2P si nu orice taran(sensul figurat) are chef sa dea 15$ lunar(pfuuua...ce mult!).

BlackDragon
18-12-2008, 15:43
Noi ne facem de ras prin felul nostru de a fi , asta insemnand Hotzi , Tzigani , Oameni in care sa nu ai incredere , Hackeri si tot asa . Noi nu stim sa respectam regulile si nici nu vom sti daca nu incercam sa ne bazam unul pe altul si sa ne ajutam.
De exemplu ati vazut vreo guild in top de romani ? deoarece majoritatea sunt romani si suntem dezorganizati de debea facem o guilda cu 3-4 oameni si a doua zi te trezesti ca Guild Masteru a luat ban pe motiv bot sau Speed Hack :))

alexcristea3
18-12-2008, 15:46
cine imi spune si mie daca mai e nevoie de patscu ala sal downlodez sau merge si fara?
pls:(

Swadowar
19-12-2008, 22:12
cine imi spune si mie daca mai e nevoie de patscu ala sal downlodez sau merge si fara?
pls:(

:laugh1:PC-ul daaaaaa merge si fara peticul ala:friends:

HiDe
19-12-2008, 22:20
Noi ne facem de ras prin felul nostru de a fi , asta insemnand Hotzi , Tzigani , Oameni in care sa nu ai incredere , Hackeri si tot asa . Noi nu stim sa respectam regulile si nici nu vom sti daca nu incercam sa ne bazam unul pe altul si sa ne ajutam.
De exemplu ati vazut vreo guild in top de romani ? deoarece majoritatea sunt romani si suntem dezorganizati de debea facem o guilda cu 3-4 oameni si a doua zi te trezesti ca Guild Masteru a luat ban pe motiv bot sau Speed Hack :))

Respect hackerii!

ceacea1
20-12-2008, 13:48
Noi ne facem de ras prin felul nostru de a fi , asta insemnand Hotzi , Tzigani , Oameni in care sa nu ai incredere

Eu nu am incredere in nimeni, indiferent de nationaliate.... Singura persoana in care am incredere sunt EU

Swadowar
20-12-2008, 15:22
Eu nu am incredere in nimeni, indiferent de nationaliate.... Singura persoana in care am incredere sunt EU

:friends:A+

SmexyJuukin
23-03-2009, 07:40
@DRUYD

1 Sunt un ratat

2 Sunt agramat

3 Sunt banat

Celshye
23-03-2009, 10:41
Iote na, s-a apucat Mitica asta de gravedigging. Ai noroc ca te-a gasit Alty primu'.

/thread