PDA

View Full Version : DT Cards

Scoryllo
23-04-2008, 10:19
Salut,

Tot omorand la phantom crew (rata Exp/kill e mai buna chiar cand sunt galbeni decat la golemi/dark bladers) am strans o gramada de DT Cards lvl 60/65 (Ghost Ship, Infested Zombie Cottage, Trolgo Lair si alte 2 tipuri).

Deja am 2 mules plini numai cu DT card-urile alea. Nu mai pun la socoteala bafta cu 4 EoG+4 intr-o zi, ca apoi ziceti ca am calcat in ceva...

As vrea sa stiu daca sunt dropuri bune in dungeonurile alea sau mai degraba sa le vand pe toate. Nu am musai nevoie de bani, desi craftu ca sa ajung sa fac titanium katanas a cam costat multicel.

Daca merita sa bat ce misca in dungeonurile alea, cam ce lvl ar fi potrivit? 60, 65 sau 70? Se poate face skilling/lvl usor in dungeonurile de lvl 60/65?

In momentu de fata, bladeru meu este 60.

Mersi mult.

Zion|X|
23-04-2008, 10:39
Salut,

Tot omorand la phantom crew (rata Exp/kill e mai buna chiar cand sunt galbeni decat la golemi/dark bladers) am strans o gramada de DT Cards lvl 60/65 (Ghost Ship, Infested Zombie Cottage, Trolgo Lair si alte 2 tipuri).

Deja am 2 mules plini numai cu DT card-urile alea. Nu mai pun la socoteala bafta cu 4 EoG+4 intr-o zi, ca apoi ziceti ca am calcat in ceva...

As vrea sa stiu daca sunt dropuri bune in dungeonurile alea sau mai degraba sa le vand pe toate. Nu am musai nevoie de bani, desi craftu ca sa ajung sa fac titanium katanas a cam costat multicel.

Daca merita sa bat ce misca in dungeonurile alea, cam ce lvl ar fi potrivit? 60, 65 sau 70? Se poate face skilling/lvl usor in dungeonurile de lvl 60/65?

In momentu de fata, bladeru meu este 60.

Mersi mult.

Poi dropu e destuld e bunicel in ele ai sansa sati cada Eox +3 +4 inele de luck sau critical +2 shi UCH, dar de obicei cad chestid e titanium bluestine cu 1 sau 2 slot si ucm.... numai ca... alea de solo la ultimu boss e super greu sal faci de obicei da 1 hit....iar la party au multa viata moobi......iti ia o gramada de timp pana le faci......da orcum merita sa le faci pentru questurile de la cruce.... bafta :punish:

RatzaTM
23-04-2008, 10:48
Lasa EoX+3 sau alea, gandeste-te la slot extender, titanium double slotted.

Boss-ul e floare la ureche de batut. Ca blader folosesc mereu Hasing Dance sau Assault (depinde de dungeon) + fade step + Hasing + fade ..

Sunt banali daca ai rank-uri bune.
Faza e sa nu pui Aura sau BM1/2 pe tine , ca primeste si el bonusurile si te caca instant.

Doar sa ai rank-uri bune.

rothmans
23-04-2008, 11:33
Pt party DT cards ai nevoie de AoE skills ca sa le termini in timp la lvl mic.

Pt solo, vezi la tips and tricks ca a facut Eraven niste clipuri despre *** sa bati bossii.

Scoryllo
23-04-2008, 12:33
Mersi de raspunsuri. Probabil ca primele 3-4 incercari o sa fie mai amuzant pana ma obisnuiesc cu ritmuldin dungeonurile alea.

Oricum, BL-u meu e 60 acu. Voiam sa stau sa grinduiesc pana pe la vreo 65-70 si apoi sa ma apuc de dungeon.

In momentu de fata am A.Exp 89/105 (parca) si tre sa imi fac pe magic ca is inca Apprentice si nu mi-ar strica niste HP in plus :). Asa daca stau pana pe la 65-70 fac sigur si Master la sword.

Hasing dance si Grind-urile is super meseriase. E super amuzant sa aduni vreo 10-12 Stone Golem si sa ii toci sistematic cu Hasing Dance/Storm Grind/Mirage Grind.

Acu, parca imi vine sa cumpar un blessing bead pt 25% more Exp pt diminetile in care nu e nimeni la golemi. Luam cate 15-19k Exp/skill folosit pt grupuri de 10 golemi si parca ar renta niste 25% Exp increase.

De asemenea, mi-au iesit la upgrade la Alchemist 2 shadowtitanium katana cu Slotted items drop +1.2. Asta inseamna ca o sa am +2.4 sau este alt mod de calculare?

TopCat10k
23-04-2008, 12:35
boss de solo il bati lejer cu vreun lance sau ce ai tu + dash.
dai si fugi :).ca daca ajunge langa tine ,ti-a zis ratza ce se intampla :P.

poti sa faci si questurile cu honour (3000 honour+uch) cu bossi din ele.deci merita sa le faci :).
si la lvl tau faci exp :).

Scoryllo
23-04-2008, 12:42
Uitasem sa intreb...

Daca intru in dungeon folosind un card si crap sa zicem la boss, pierd cardu respectiv sau doar niste Exp si apoi o iau de la capat?

Ca daca mobii par sa aiba dropuri mai bune, parca l-as lasa pe boss sa mi-o dea de cateva ori fara nici o remuscare ca sa fac pe fiecare DT card de 2-3 ori (stiu, greedy tinand cont ca am o caruta de carduri... da' mai bine decat sa fac ninja cu itemurile altora doar ca ale vecinului stralucesc mai tare).

rothmans
23-04-2008, 13:54
La party DT, daca mori, o iei de la inceput, pana ti se termina timpul sau termini dungeonul. La solo, daca mori, te scoate din dungeon.

TopCat10k
23-04-2008, 17:23
si de fiecare data cand intrii ti se duce 1 card :)

Scoryllo
23-04-2008, 17:42
Deci e bine sa nu mor chiar asa din prima.

Multam fain

PS: dupa ce fac prima oara, va zic cat de repede am crapat.

TopCat10k
24-04-2008, 12:05
sa nu fii descurajat...toti am murit la inceput :rofl:
:music:

sasus63
30-04-2008, 07:11
eu am incpeut un D T de 2 ori .. si mi s-a blocat jocu si m-a scos ... am pierdut 2 carduri :( nici nu stiu daca sa mai intru sau nu .
ma ajuta cu ceva daca fac D T-U rile alea?

SnK_Ripp3R
01-05-2008, 10:09
poti sa ai dropuri bune(extenders,titanium 2 slot)

TopCat10k
01-05-2008, 12:22
honour :) (si ca le termini si daca faci questurile de la cruce)