View Full Version : am o problema:(!!plz ajutatima
am o problema..:(va rog ajutatzima...deci DarkDelirium m-a rugat acum 1 saptamana sa ii dau accountu si parola mea..deoarece cik ar fi vrut sa ma bage la sub masters..sau plm ceva de genu...i-am dato..cu greu..apoi dupa o saptamana el impreuna cu blanzi,alllexya si RockDefender mi-au furat tot de pe account:(..plz as vrea sa le dea cineva BAN!!:(:helpme::helpme:
Nope, nu o sa ia ban , pentru simplul motiv ca ai fost indeajuns de copil ( ca sa nu folosesc alt termen) si i-ai dat contul.
I-ai dat contul de bunavoie, la revedere , te-am salutat , sa fii sanatos.
Data viitoare vei sti.
Apropos, nici nu vei vedea itemele inapoi , nici nu poti sa il faci sa ia ban , nici nimic.
Singurele 2 optiuni :
Faci alt cont si le dai PK pe unde ii prinzi cu un char lvl 140 Dual Trans , ca razbunare
Te lasi de Cabal.
PS : Cred ca rad aia si cu curu de faptul ca ai avut incredere in ei .
NICIODATA SUB NICI O FORMA SA NU MAI DATI PAROLA DE LA CONT NIMANUI , NICI MAMEI VOASTRE PRIN TELEFON.
blondu9my
09-05-2008, 05:48
pfff noroc k nu teau inchis in baie....
white soul
09-05-2008, 06:28
hmmm...nimeni nu o sa ia ban sau chestii de genu...
stai linistit ca nu ejti primul si nici ultimul care si-a golit accountu' de unu singur
(nu inteleg frate ....*** sa iti dai accountu' la cineva?)
Ps- bucurate ca ti-a mai lasat charu
hmmm...nimeni nu o sa ia ban sau chestii de genu...
stai linistit ca nu ejti primul si nici ultimul care si-a golit accountu' de unu singur
(nu inteleg frate ....*** sa iti dai accountu' la cineva?)
Ps- bucurate ca ti-a mai lasat charu
Daca caracterul e mai mare de lvl 50 nu mai poate fi sters.
Daca e sub 50 oricum te caci pe el si faci altu
Inuyasha92
09-05-2008, 06:45
o sugestie:
ii dai parola daca e sati fie prieten si sa stea in oras cu tn,pt a putea sa te duci la el la usa si sai zici: "ba fi al naibi dami itemele pe cabal" si BAUU una in freza lu ala :))))
daca nu poti sal bati dai 3 lei la un tigan si ial cu tn dai nu da ala in freza de se caca pe el :D
romaniaa
09-05-2008, 08:43
foarte bune sfaturi inuyasha, o romana perfecta ;)
rothmans
09-05-2008, 08:48
o sugestie:
ii dai parola daca e sati fie prieten si sa stea in oras cu tn,pt a putea sa te duci la el la usa si sai zici: "ba fi al naibi dami itemele pe cabal" si BAUU una in freza lu ala :))))
daca nu poti sal bati dai 3 lei la un tigan si ial cu tn dai nu da ala in freza de se caca pe el :D
Cati ani ai?
peste tot ti se spune acelasi lucru "nu da parola nimanui, nici unui GM GA " nimeni din joc nu are voie sa iti ceara parola. Ai patit-o acum o sa stii sa nu mai dai parola nici la fratele tau.
RataTM peste lvl 50 nu te mai lasa jocu sa stergi caracteru? am intzeles bine?
Daca tot suntem la capitolu asta inca o intrebare. de pe pc-u meu se mai joaca inca 2 pers , conturi diferite, nu am facut trade intre noi si nici nu o sa facem. Se poate sa luam ban?
peste tot ti se spune acelasi lucru "nu da parola nimanui, nici unui GM GA " nimeni din joc nu are voie sa iti ceara parola. Ai patit-o acum o sa stii sa nu mai dai parola nici la fratele tau.
RataTM peste lvl 50 nu te mai lasa jocu sa stergi caracteru? am intzeles bine?
Daca tot suntem la capitolu asta inca o intrebare. de pe pc-u meu se mai joaca inca 2 pers , conturi diferite, nu am facut trade intre noi si nici nu o sa facem. Se poate sa luam ban?
Da , o sa vezi ca daca vrei sa il stergi zice ceva intr-o engleza tipica japonezilor ... charcter in use still .... xD ... Nu te lasa in orice caz ... trebuie sa scrii un support ticket cu motive bine intemeiate plus dovezi ca e contul tau , etc , daca vrei sa il stergi peste lvl 50.
si la a doua intrebare? imi raspunzi?
Dar nu iei ban nici daca faci schimb de conturi ... Doar ca in momentul ala nu te mai baga nimeni in seama daca pateste ceva contul.
Ban iei doar daca folosesti magarii (heck-uri *** le zice cineva xD) sau daca jignesti jucatorii , limbaj trivial.
Ii doare pe ei in cur de pe ce ip-uri joci tu.
Sa nu vinzi contu, sa nu vb urat, sa nu faci probleme. In rest poate juca tot familionul de pe un singur cont de pe 20 de ipuri diferite.
soarilimati
09-05-2008, 13:14
hmm si asa de fantezie.....esti acuzat ca ai un cont cumparat ...si tu spui "vai nu eu dom'le Kru eu nu fac asa ceva" ...si el zice "bai acesta ma crezi prost?eu nu vad ca ai jucat 6 luni de pe 1 singur IP si acum joci de pe un Ip din Spania?"....
variante de raspuns:
1. Bai Gigi da tu nu ai auzit de AOL?
2.Am plecat in Spania si ma joc de acolo acum.
3.Vai am dat 100 euro pe un erou de lvl 140 si acuma iau ban ce tare sunt eu.:punish:
"just kiddin":laugh1:
soarilimati
09-05-2008, 15:26
heloo!! "just kiddin'' ? intelegi? e o gluma si aia 100 de Euro sunt doar o suma simbolica......sau sunt prea subtil pentru tine?Daca ceva nu e scris gresit nu esti atent ?:D