PDA

View Full Version : Force core la level 43

waterproof
22-05-2008, 11:17
am lvl 42 si am adunat cateva fc si low si medium, port un set shadowsteel daca nu ma insel (sunt warrior), nu pot verifica acum ca sunt la munca, ma intrebam daca are rost sa fac upgrade la itemele care le am momentan cu cele cateva fc care le am sau sa mai astept, armura are un slot, are rost sa bag ceva in slotul ala?

TheBeAsTx
22-05-2008, 11:34
Pararea mea este sa nu irosesti alea , + iati armura cu cat mai mult skill (set +4skill) (sabie : +8skill ) inele , amulete adept :)

waterproof
22-05-2008, 11:45
am inele cu 2 skill si amuleta cu 6 daca imi aduc bine aminte. deci nu bag acum fc in iteme, totusi pe cand ar trebui sa ma gandesc sa raman la un set si sa il imbunatatesc pe ala cat mai mult posibil?

TheBeAsTx
22-05-2008, 11:48
deci cel mai bun set poate fi Osmium dupa parerea mea... si atunci ar trebui sa imbunatatesti cu uch + fch PAREREA MEA

Inuyasha92
22-05-2008, 11:50
nu folosi core pana la shadowtita. eu zic ca nu-i nevoie,daca vrei asta este alta treaba,dar arunci cu bani...

waterproof
22-05-2008, 12:04
pai tocmai asta e ca nu prea vreau sa arunc cu banii sau sa le irosesc, am ramas cu impresia ca pica foarte greu si voiam sa stiu cand are rost sa le folosesc.
Toata stima TheBeAsTx si Inuyasha92 pentru ajutor.

lavandut
22-05-2008, 13:12
1)la mana force cores si uch nu pica asa greu ai sa te plict de ele la lvl mare, dar la lvl mediu gen 100 ai sa ai nevoie de aceea recomand sa nu vinzi NIMIC
2)iteme bune sunt de la titanium in sus depinde ce vrei sa faci si ce set vrei sa iti faci deci practic daca ai avea un set bazat titanium nu ai avea ce face cu uch, deci e bine sa le pastrezi pt cand ai sa intelegi mai bine jocul
3)skileaza mult si ai sa poti sta in setul de adepte pana la 100 lejer si apoi iti alegi ce set iti faci
4)fa-ti rost de un guild cu oameni de la care ai ce invatza eventual care pot spune chestii pe care le pot sustine, fara prea multi daca si poate
5)aduna orice nu stii si intreaba ce face caci dupa parerea mea cei care vand orice dak nu au noroc la drop fac foamea urat rau
Pt nelamurir lasati un mesaj

Cristaline
22-05-2008, 19:36
shadowsteel este bun cand ai un set +4 skill
atunci e bine sa il faci +6 pt ca il vei folosi pt skill pana te faci dual
Insa pt el nu ai nevoie decat de upgrade core low
Cele medium (desi pica o gramada in lid si dturi ) poti sa le pastrezi pt un set bun titanium craftat

pt uch ai urmatoarele optiuni :
1.poti sa pastrezi multe si sa incerci sa iti faci setul de pve +6 ( o risipa in opinia mea)
2. sa pastrezi si la un mom dat sa le vinzi , cu banii luati sa cumperi direct +6 (ce am facut eu in final )

alegerea pana la urma iti apartine

waterproof
23-05-2008, 10:16
ieri am facut rost de shadowsteel adept daca nu ma insel, oricum toate au skill si am si amuleta + inele cu skill deci din ce am inteles de la cristaline le voi upgrada pe astea.
in legatura cu uch a 2-a optiune mi se pare mult mai buna, si plus de asta momentan pentru mine craftingul e un mare semn de intrebare. Tot ce stiu e sa bag in iteme sa faca + la fel *** faceam pe MU de bagam jwluri, insa am inteles ca in Cabal upgrade-ul de iteme e ceva mai complicat.

lavandut
23-05-2008, 10:25
upgrade nu e complicat am sa fac un ghid azi :D (dak nu mi-o ia altu inainte)

lavandut
23-05-2008, 13:08
1) nu intra pe ventrilo
2)poate o sa vrea si altu sa stie
3)ma plict 30 min pe TG
4)nu exista 4 da aveam chef sa scriu mai mult

waterproof
23-05-2008, 13:28
orice ghid cat de mic ar fi bun avand in vedere ca nu stiu aproape nimic si asa cu a zis lavandut poate mai vor si altii sa afle ca sigur mai sunt o gramada in situatia mea sau chiar mai rau.

lavandut
23-05-2008, 15:33
Tu nu prea erai bun la compuneri la scoala nu ?

Tot asa faceai si rezumatele sau caracterizarile, cu puncte de paragraf ? :)

Deci faci tu sau se ofera altu ? .. Mie mi-e o lene generala. .. .

Fa-l tu daca te deranjeaza STILUL meu
ps de plict : da chiar nu mi-a placut sa fac compuneri, nu mi-e rusine sa recunosc

sasus63
26-05-2008, 08:49
nu face nimeini acest ghid? si eu as vrea sa vad *** si ce se face. Mai ales la basic craft . Ms mult

waterproof
26-05-2008, 09:07
L-a facut Ulizai si e pus la stickyuri deja "Folosirea Core-urilor" (http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=39996)

sasus63
26-05-2008, 09:57
la basic craft trebuie sa am formula card lvl 1 ca sa pot face lvl 2 si tot asa mai departe? Sa zic asa trebuie sa am formula card lvl 1 pt MP ca sa pot sa utilizez formula card lvl 2 pt MP?
Unde gasesc formula card lvl 2 MP?

waterproof
26-05-2008, 10:15
si eu sunt incepator si nu te pot ajuta la intrebari despre crafting, dar posteaza in topicul dedicat facut de Ulizai si sigur vei primi raspuns.

sasus63
26-05-2008, 10:54
Mersi dar eu intrebam daca is obligat sa fie in ordine ... adik trebuie sa ai fomula lvl 1 ca sa poti face lvl 2
Spre expelu eu sunt lvl 5 si vreau sa pun formula card lvl 5 of eppaulete si inainte eu nu am avut lvl 1 lvl 2 lvl3 la eppaulete . Pot sa sar sa zic asa ?

sasus63
26-05-2008, 11:32
k am intzeles .. mersi mult pt rabdare :P