PDA

View Full Version : Noobs ala' aucs ez fájt

kovy5
13-06-2008, 19:28
Oké gyerekek, új téma, Cabalos (nem feltétlenül kell annak lennie) noobok, vagy igen kezdők beszólásait lehet itt megvitatni, röhögni ballépésein, illetve milyen csőbehúzásokat végeztetek el rajtuk.

Kezdem én.

Haverom le szerette volna tölteni Cabalt. Mondom neki, hogy van 1 oldal, ahol egész jól jön (http://www.gamershell.com/download_21783.shtml) szal innen nyugodtan leszedheted, ha európai szervert választassz. Erre megkérdezi, hogy mire kell kattintani. Mondom neki, hogy van ott csomó Download gomb, valamelyikre kattints, és bejön letöltés. Erre mire kattint? Próbáld meg kitalálni mire, ha nem sikerül kialálni itt egy kép.
Nah mondom ügyes vagy te is.....:D:D:D

FanFar0
13-06-2008, 19:39
Én meg azt csodálom, hogy ez a Roland1994 le tutta egyáltalán tölteni! :laugh1:

katsa
13-06-2008, 21:32
annyi :DD és milyen igazad van :DD

Iridescent
14-06-2008, 05:48
Katsa te is nyomi vagy, örülj együtt Rolanddal, íme egy példa amiben kérdezel Soracte-től vmit.

Ok, akkor ide is beírom:

Az Open Betának 13-án reggeltől vége van, és elkezdődött a hétfő 13 óráig tartó Premium Platinum hétvége. Sajnos már most föllépett néhány hiba, erről Dragon írt itt (http://forum.cabalonline.com/showthread.php?p=449546#post449546):

Mivel sokan játszanak most a Caballal, előfordulnak weboldal/forum leállások és kapcsolódási nehézségek, ezenkívül disconnectek a játékban.

Kivizsgálták a problémát a mi adatközpontban, és kiderült, hogy az ISP-nél (internetszolgáltató) léptek föl hardverhibák.
Mivel ez már nem a Cabal szerverközponthoz tartozik, a probléma megoldása csak az ISP-től függ, ahol most is dolgoznak.
Ha valamilyen hardvercserére van szükség, elképzelhető, hogy le kell állítani a játékot - remélhetőleg a késő éjszakai órákban.
A probléma tehát NEM a cabal szerverekkel van, és a cabalos szerverüzemeltetők is csak az ISP-re várnak, hogy megjavítsák a problémát.

És ha mondjuk leállitják a játékot az mennyi idelyig fog tartani? és ha esetleg nagy lessz a kiesett idő akkor az ingyen prémium meghosszabitódik? vagy nem?

Nyomi 1: Ha leállítják a játékot, akkor leállítják és vagy megtudakolják a szolgáltatótól (MIVEL A CABAL TEAM-NEK KÖZE NINCS A HIBÁHOZ) és kiírják főoldalra, ahogy minden leállásról adtaki infót vagy a szolgáltató azt mondja: "majd szólunk ha kész lesz" és ez lesz kiírva főoldalra.
Nyomi2: fogyatékos commented 2. felében te már tudod, hogyha leáll a szerver az tuti, hogy az ingyen prémium hétvége alatt lesz, de az biztos, hogy nem hosszabbítódna meg a premium hétvége a kiesett pár óra miatt.

roland2 vagy csak 11 éves verzióban :punish: :punish: :punish: te szerencsétlen, egyszer majd benő a fejed lágya :stink:

roland1994
14-06-2008, 06:03
Nem értem miért engem kell piszkálni? Egyébként FanFar0 a "letutta" valójában "le tudta". Előbb tanulj meg írni. Én nem azért kérdezek mert nem fogom fel, hanem bizonytalan vagyok és nem nagyon nyomtam ilyen játékokkal. A géphez jobban értek, mint a kockuláshoz.

edit.: NEM VAGYOK OLYAN BÉNA, HOGY NE TUDJAM LETÖLTENI. (szerintem XD)

katsa
14-06-2008, 08:41
Katsa te is nyomi vagy, örülj együtt Rolanddal, íme egy példa amiben kérdezel Soracte-től vmit.

Nyomi 1: Ha leállítják a játékot, akkor leállítják és vagy megtudakolják a szolgáltatótól (MIVEL A CABAL TEAM-NEK KÖZE NINCS A HIBÁHOZ) és kiírják főoldalra, ahogy minden leállásról adtaki infót vagy a szolgáltató azt mondja: "majd szólunk ha kész lesz" és ez lesz kiírva főoldalra.
Nyomi2: fogyatékos commented 2. felében te már tudod, hogyha leáll a szerver az tuti, hogy az ingyen prémium hétvége alatt lesz, de az biztos, hogy nem hosszabbítódna meg a premium hétvége a kiesett pár óra miatt.

roland2 vagy csak 11 éves verzióban :punish: :punish: :punish: te szerencsétlen, egyszer majd benő a fejed lágya :stink:

buta buta buta....:stinker::stinker::stinker:

roland1994
14-06-2008, 09:07
Szerintem azért, mert valaki kérdez valamit attól nem nyomorék. Ha teszem azt te megkérdezed anyudat/munkatársad vagy valaki, hogy "milyen nap van", akkor gondolom nem az a válasz, hogy NYOMORÉK. Ugyanis a NYOMORÉK: szellemi vagy testi fogyatékos, és mielőtt azt hinnéd, hogy azért tudom, mert én is az vagyok akkot tévedsz. ALAP TUDÁS!

Scrage
14-06-2008, 09:32
jól van, lehet röhögni a noob-okon, vagy azokon, akiknek hiányosabb a tudása és kérdez, de végtére is épp azért kérdez, hogy tudjon. amikor megkérdeznek valami hülyeséget akkor először ki kell javítani és válaszolni neki, aztán még el lehet mosolyodni rajta.
azért van a fórum, hogy a hülye is eligazodjon végül...

katsa
14-06-2008, 12:13
jól van, lehet röhögni a noob-okon, vagy azokon, akiknek hiányosabb a tudása és kérdez, de végtére is épp azért kérdez, hogy tudjon. amikor megkérdeznek valami hülyeséget akkor először ki kell javítani és válaszolni neki, aztán még el lehet mosolyodni rajta.
azért van a fórum, hogy a hülye is eligazodjon végül...

ott a pont :ok:

fasz1991
14-06-2008, 13:33
<3 scrageeeee

Iridescent
14-06-2008, 13:46
Ha van egy alap intelligenciád, akkor nem fogsz hülyeségeket kérdezni. Utána lehet mindennek járni kérdezés nélkül, mert akinek van esze, az megérti mielőtt megkérdezné, és nem tesz fel "TÉNYLEG" idióta kérdéseket. Persze könnyű mindent megkérdezni, de más csak kineveti a hülyeségeket, gondolok itt a "2M Alz vagy a 3M alz több" tipusú kérdésekre:stink:
És látnátok Nevareth Cronicles topicban mennyi idióta kérdés van, amit már előtte is megkérdeztek, válaszoltak rá, de az ember lusta keresni és csak azért is megkérdezi ötödjére is:punish:
Szal amíg lowok vagytok addig ne prédikáljatok, inkább tanuljanak meg páran gondolkozni, mielőtt nagy baromságokat kérdeznékek:stink:

FanFar0
14-06-2008, 14:05
<3 scrageeeee

A nevedből ítélve az IQ-d nem lehet több az életkorodnál.

Szerintem azért, mert valaki kérdez valamit attól nem nyomorék. Ha teszem azt te megkérdezed anyudat/munkatársad vagy valaki, hogy "milyen nap van", akkor gondolom nem az a válasz, hogy NYOMORÉK. Ugyanis a NYOMORÉK: szellemi vagy testi fogyatékos, és mielőtt azt hinnéd, hogy azért tudom, mert én is az vagyok akkot tévedsz. ALAP TUDÁS!

Pff, azért megértük ezt is, hogy egy 14 évesek oktatnak....
Elírtam, nem fogom editelni, mert az úgy már nem hiteles.
Lehet nem vagy annyira kocka, bár azt nem tudom milyen összefügés van a gondolkodás és a "függés"(Meszaros2008erno) között.

Többet nem kívánok ezzel a témával tovább foglalkozni.

kurosakiHUN
14-06-2008, 15:13
ez a téma se épp a kedves szavakról szól,ezért kár volt csinálni ...

devilke
14-06-2008, 15:39
engem az b@szott fel agyilag amikor szerver költözés és egyéb dolgok miatt nem lehetett játszani és akkor a darksite-on napjában vagy 20-szor megkérdezték hogy mi van most pedig kb 10 perce írták le

katsa
14-06-2008, 16:47
Ha van egy alap intelligenciád, akkor nem fogsz hülyeségeket kérdezni. Utána lehet mindennek járni kérdezés nélkül, mert akinek van esze, az megérti mielőtt megkérdezné, és nem tesz fel "TÉNYLEG" idióta kérdéseket. Persze könnyű mindent megkérdezni, de más csak kineveti a hülyeségeket, gondolok itt a "2M Alz vagy a 3M alz több" tipusú kérdésekre:stink:
És látnátok Nevareth Cronicles topicban mennyi idióta kérdés van, amit már előtte is megkérdeztek, válaszoltak rá, de az ember lusta keresni és csak azért is megkérdezi ötödjére is:punish:
Szal amíg lowok vagytok addig ne prédikáljatok, inkább tanuljanak meg páran gondolkozni, mielőtt nagy baromságokat kérdeznékek:stink:

gmh.... de mégis nem arra van a fórum hogy KÉRDEZZ??
és ne gyere azzal hogy hulyeségeket kérdezek.. mert énis modnhatnék példát hogy mekkora baromságot mondtál...

Scrage
14-06-2008, 16:48
Persze, hogy vannak "low"-ok, meg "degeneráltak", akik megkérdik, hogy "a 2 a nagyobb-e vagy a 3?"... És most igyekszem ebben a HSZ-omban mind a 2 oldalt figyelembe venni:

-Van a lusta, aki komolyan mihelyst felnéz a fórumra a kérdezgetéssel kezd és nem olvas vissza 1-2 oldalt. Ez hiba, nem szabad restnek lenni.
-Van az, aki pl 1 hete szedte le a Cabal-t és még életében nem játszott MMORPG-vel és vissza is olvasott jobb esetben a topic-okban, és megkérdi, hogy "mi ez meg az?" -na velük kell türelmesnek lenni és legfeljebb mosolyogni egy jót magunkban.

Röviden van, aki azért ír hülyeséget mert lusta utánnajárni a dolgoknak és talán még alapból is retardált kicsit, de azokat nem szabad kiröhögni, akik utánnajárnak a dolgoknak és akkor kérdeznek, ha máshol nem találtak válaszokat.
A kezdők keresgéljenek, ha nem tudnak angolul az sem baj, itt már sok mindenről szó volt. Ha már nincs remény, kérdezzetek nyugodtan -én biztos segítek, ha tudok.

edit: Azt hiszem az aláírásom sokat elárul az álláspontomról.

Zred83
14-06-2008, 19:00
Én is szívesen segítek bárkinek :) Nincs hülye kérdés - legfeljebb olyan, amit úgy tettek fel, hogy ne legyen kedve az embernek rá válaszolni

Scrage
14-06-2008, 19:26
Pontosan.:)

mondjuk lehet ide beirogatni meg idézgetni a noob-nak számító dolgokat, de lenézni nem szabad azt, aki csak tudni akar valamit. (szerintem...)

Wacci
14-06-2008, 20:49
Pontosan.:)

mondjuk lehet ide beirogatni meg idézgetni a noob-nak számító dolgokat, de lenézni nem szabad azt, aki csak tudni akar valamit. (szerintem...)

Ezzel egyetértek, de amikor valaki csak ír , olyat kérdez amire kb 20x válaszoltak elötte akkor már idegesítő, és amikor olyat kérdez amin a ha kicsit gondolkodna rájönne.

Alkesz1987
14-06-2008, 22:11
Igazából inkább azon törné a fejét a sok kicsi kakas, hogy tenné, tehetné átláthatóbbá és könnyebbé az állítólagos nooboknak a fórumot, hogy mégse legyenek azok. Az sose szégyen ha kérdez valaki, még akkor se, ha tizenéves.
Mintha éppen most lett volna egy esemény a fiatalok elleni rasszizmusról. :D:D:D
Azért pedig, hogy te olvasod hónapok óta, ő lehet hogy csak 1 hete kezdte, és nem 1 2 téma van, lehet hogy nem 5 perc végigolvasni. Az infók pedig nem mindíg a megfelelő helyen vannak és kissé szórtan is (lásd pl a szerverköltözés esete).
Ha meg azért nézel le valakit, mert tizenéves te pedig már a kőkemény nagykorú, akkor viselkedj is úgy és inkább felnőtt légy. Azthiszem van min elgondolkodni.

Wacci
14-06-2008, 22:23
Azért pedig, hogy te olvasod hónapok óta, ő lehet hogy csak 1 hete kezdte, és nem 1 2 téma van, lehet hogy nem 5 perc végigolvasni. Az infók pedig nem mindíg a megfelelő helyen vannak és kissé szórtan is (lásd pl a szerverköltözés esete).

Search ^^
:beee:

Alkesz1987
14-06-2008, 22:57
Szerintem nem véletlen van egymás után pakolva az a pár mondat, mert talán egy egybefüggő eszmefuttatás, mondanivaló, nevezzétek aminek akarjátok. Én is beleköthetek bármibe, ha kiragadok 1-2 mondatot. A példa pedig valószínű azért lett felhozva, mert nem a főcímeknek megfelelő helyeken is voltak infó morzsák, de lehet nehéz átgondolni. Elég elolvasni, a kiragadásod utolsó mondatát és rájössz. :P uniqum :)

kingofterrors
15-06-2008, 03:17
Szerintem meg aki akarja és venné a fáradtságot megtalálná amit akar. Csak sok lusta ember van aki még mellette a szemét se nyitja ki és inkább indit egy új postot anélkül hogy a felette levő postba bele olvasna aminek a cime alapján sejthető hog ott megtalálja a választ arra amit keres. Még ha 14 éves is valaki akkor is tud olvasni, 1 osztályba tanulják, ha nem akkor meg írni se tud. De ehhez gondolom egy értelmi szint is szükséges hogy valaki megértsen és meglásson valamit.

Iridescent
15-06-2008, 04:31
Én is szívesen segítek bárkinek :) Nincs hülye kérdés - legfeljebb olyan, amit úgy tettek fel, hogy ne legyen kedve az embernek rá válaszolni

Ez a lényeg, nem kell a körítés :beee:

thesoulriper
15-06-2008, 07:32
Szerintem meg aki akarja és venné a fáradtságot megtalálná amit akar. Csak sok lusta ember van aki még mellette a szemét se nyitja ki és inkább indit egy új postot anélkül hogy a felette levő postba bele olvasna aminek a cime alapján sejthető hog ott megtalálja a választ arra amit keres. Még ha 14 éves is valaki akkor is tud olvasni, 1 osztályba tanulják, ha nem akkor meg írni se tud. De ehhez gondolom egy értelmi szint is szükséges hogy valaki megértsen és meglásson valamit.

+1 tolem is.

kurosakiHUN
15-06-2008, 07:38
na én abból tudom h ki ért kevesebbet az internethez meg stb ,hogy msnen küldözgetik a virust:D

Sitcomstar
16-06-2008, 03:10
Sztem Iriscident, te sem keresnél át 300 oldalt hogy megtaláld a válaszod ;)

Iridescent
16-06-2008, 05:56
Sitcomstar: tudod régebben én is sokat kerestem az angol fórumon, ha esetleg vmit nem tudtam és meg is találtam és tizedannyi segítségem nem volt mint ami most rendelkezésre áll a magyarok számára:beee: Ez régen volt, azóta nincs kérdésem CABAL-ról, mert amit kell tudok és amit tudok az a minden, de ha esetleg vmi kérdésem felmerül olyan dolgokról amikről egyesek csak hetek múlva fognak hallani; 5 perc alatt meglelem rá a választ és mindezt a fórumon kérdezés nélkül:ok: Arról meg nem tehetek, hogy LOW-ok egyesek. Annyi buta magyar kissrác írásait olvasom naponta a shoutban vagy mondják ventrin a haverok, hogy megvan a CABAL-ban eltöltött szórakozás egy része:punish:

Thedy
16-06-2008, 09:41
Na akkor visszatérek az EREDETI témához...

TG-n odajött egy gyerek...a chat-et figyeljétek...>.<

Zeigh
16-06-2008, 11:08

Miért van az hogy minden magyar threadbe ahova benézek mindig egymást csesztetik a magyarok? El kéne ezen gondolkodni. =/

FanFar0
16-06-2008, 11:34
Magyar vírtus.

cogi64
16-06-2008, 11:40

LOL! no comment...

Scrage
16-06-2008, 11:43
OFF
elég baj az a magyar virtus, legalább a fórumokon lehetne értelmesen és normálisan, közvetlenül beszélgetni.
/OFF

Thedy: lol :]

Shadowfollower
16-06-2008, 12:43

Vonzod a hülyéket :D

zolika
16-06-2008, 16:24
Elég szánalmas vagy és degenerált honor huzogato kis faszopo köcsög bocs tom sziven talált ezel már nem dicseketc

Te meg menj vissza szépen általános iskolába és tanulj meg írni. TyBB.

Zeigh
16-06-2008, 16:42
lol, ez a szinted.

devilke
16-06-2008, 16:49
Elég szánalmas vagy és degenerált honor huzogato kis faszopo köcsög bocs tom sziven talált ezel már nem dicseketc

lol megszólalt a kultúra

Zeigh
16-06-2008, 16:59
jo hogy enyi seg nyalo van

Nem seggnyaló csak igaza van :o

King182
16-06-2008, 17:17
LoL azt hittem a szájkarate szó az én találmányom. De ezekszerint mégsem :D :D

Zred83
16-06-2008, 17:33
Majd intézkedem mindjárt David ügyében (amint kapok választ MSNen)

roland1994
16-06-2008, 19:29
Ha már úgy is noob-nak tituláltatok, akkor hagy legyen nekem is egy kis beleszólásom. Lehet, hogy valaki azért kérdez, mert épphogy odakerült a géphez pár percre, mert segíteni kellett valamit. Szerintem, ha valki1-2 percre tud odaülni a géphez és nem perfect angolból, hogy keresgessen attól még nem biztos, hogy noob. Ha te úgy érzed, hogy "húúúúúúú de kemény vagyok, mert perfect-ül nyomom az angolt ez a kis 14 éves pedig nem" és nem is segítesz neki. Szerintem ez a noob-ság. Lehet, hogy nem sokan értenek velem egyet, vagy már csak ezért is noob vagyok amiért ilyet írtam. Leht, hogy ti ehhez értetek. Senki sem érthez mindenhez. De mondjuk teszem azt megkérdeznéd, hogy "Hogyan kell egy bicikliben kereket cserélni?" és az lenne rá a válasz, hogy noob vagy. TE MIT SZÓLNÁL?

ypoons
16-06-2008, 19:51
Zred ha már ilyen igazságosztósat csinálsz, akkor nézd már vissza megint miket írkált egy bizonyos személy, és szerintem nem szeretnéd hogyha itt folytatódna az a bizonyos vita, úgyhogy ha lehetséges azokat a commenteket töröld, előre is kössz ha megteszed, ha meg nem...

Iridescent
17-06-2008, 06:04
Ha már úgy is noob-nak tituláltatok, akkor hagy legyen nekem is egy kis beleszólásom. Lehet, hogy valaki azért kérdez, mert épphogy odakerült a géphez pár percre, mert segíteni kellett valamit. Szerintem, ha valki1-2 percre tud odaülni a géphez és nem perfect angolból, hogy keresgessen attól még nem biztos, hogy noob. Ha te úgy érzed, hogy "húúúúúúú de kemény vagyok, mert perfect-ül nyomom az angolt ez a kis 14 éves pedig nem" és nem is segítesz neki. Szerintem ez a noob-ság. Lehet, hogy nem sokan értenek velem egyet, vagy már csak ezért is noob vagyok amiért ilyet írtam. Leht, hogy ti ehhez értetek. Senki sem érthez mindenhez. De mondjuk teszem azt megkérdeznéd, hogy "Hogyan kell egy bicikliben kereket cserélni?" és az lenne rá a válasz, hogy noob vagy. TE MIT SZÓLNÁL?

Annyira még nem vagy noob, csak hülyeségeket kérdezel ami a korodnak betudható, mert nem tudsz végiggondolni dolgokat. Nem minden kérdéseddel van baj, de elég sok nem is kérdés csak jobban meg kéne nézni mi is a probléma. Angolt én se vágom, mert németet tanultam, szal itt akkor egálban is vagyunk. A biciklikerék cseréhez meg annyit, hogyha vmit én nem tudok akkor elismerem, hogy nem tudom és "noob" vagyok hozzá, de meg fogom tanulni és ennyi. Nem EMO-zok be rajta, mint azt egy csomó magyar teszi, főleg a fiatalabb korosztályból. Majd beletanulsz CABAL-ba vagy megunod, csak ne add fel és ne keresd az idióták társaságát.

ájpúnsz: te tényleg nem tudsz helyesen írni:punish:, az még szvsz nembaj ha pár betűt felcserél vki, de amikor más betűket raksz egy szóba az már azért szellemi LOW-ság, de nem bántalak. Anyu, apu így is eléggé elrontott. Azért szeretünk David haveroddal együtt:girl_witch::ok:

GOA - peace

DavidTM
17-06-2008, 08:09
Zred amugy áruld már el mért véded enyire Amphiliont? Amikor az egészet ö kezte.

Shadowfollower
17-06-2008, 08:41
nem tűrte a fórumot az eredeti ezért megváltoztattam /Thomas-aki válaszol/.

Csak azért nem akarok ide írni semmit mert nem szívesen vetetném el a magyar fórumot de belátásom szerint a megszüntetése jogos lenne.

Edit pmeljetek egymásnak! Továbbiakban meg hanyagold az otthon megszokott stílusodat köszi.

ypoons
17-06-2008, 09:08
Most ebben igazat adok neked...

a1da
17-06-2008, 09:27
Csak azért nem akarok ide írni semmit mert nem szívesen vetetném el a magyar fórumot de belátásom szerint a megszüntetése jogos lenne.

Edit pmeljetek egymásnak! Továbbiakban meg hanyagold az otthon megszokott stílusodat köszi.

Énsem akarok belefolyni, de talán tényleg elkéne gondolkodni, hogy is kezdődött ez az egész, én aláírom 1ik sem jobb a másiknál, de Ypoons nem csinálná ezt ha nem kapott volna rá okot, és azzal hogy Traki leszólta enyhén szólva, azt énsem hagytam volna szónélkül. Zred én kérlek meg téged (azt hiszem mi elég jóban vagyunk) légyszives a jővőben nem csak a reagálást töröld, hanem a kiváltó okot is ami megalapozta a reakciót. Talán akkor nem fog ez bekövetkezni, Traki neked meg annyit, hogy amihez nem értessz vagy nem próbáltad inkább ne húzd le, mert én is írhatnék nagyon sok mindent de élőben nem találkoztunk és így nem alkotok rólad véleményt a ventri alapján vagy a játék alapján. Azzal meg nem remegnék a helyedben hogy ki mennyi karit húzott fel, mert te vagy az egyetlen aki elmondhatja hogy minden kariját bottal rángatta. játszani attól nem tanultál meg max ami azmótól rád ragatt.
na mentem vissza melózni béke veletek.
UI.:
Ypoons ne hagyd magad, de kicsit azért kevesebb HÉVvel. :D

Zred83
17-06-2008, 09:32
Ilyen alpári stílust egész egyszerűen nem tűrök meg a fórumon. Ypoons, ha valami postot úgy érzed moderálni kellene, akkor dobj egy PMet a linkkel, lehet elkerülte a figyelmemet. David, talán nem olvastad a saját hozzászólásaid? Teljesen mindegy, hogy igaz vagy sem, jogos-e vagy sem, a stílus az, ami nem megengedett! Tegnap sajnos TGre mentem és így elsiklott az ügy, és akinek nem esett volna még le, igen, ezen a fórumon tilos mindennemű trágár megnyilvánulás, és az egymással szembeni sértő magatartás (egy bizonyos tűréssel). David neked eddig szinte csak olyan hozzászólásodat olvastam, ami a szabályoknak nem megfelelő, és lelkiismeret-furdalás nélkül fogok neked fórum bant kérni a legközelebbi alkalommal (és ez Ypoonsra is vonatkozik)

Szerk: Akinek ezek a dolgok nem tetszenek, azoknak tudom ajánlani az SG fórumot.

ypoons
17-06-2008, 09:54
Zred látod most is csak két emberről beszélsz...Tom kicsit túlzásba vittem a trágár beszédet, de ez van, én tegnap írtam hogy lezártnak tekintem ezt a vitát, erre ez a gyöktörzs elkezdi írni a hülyeségeit...Sztem azt nem is nézed hogy ő miket írkál, de olyszinten letojom őt is meg téged is,mert milyen "irányító" vagy, úgy gondolom neked, nem az a dolgod, hogy olyan embert védj akit mondjuk jobban ismersz, hanem teljesen semleges személynek kéne lenned, és ha valamilyen probléma van, akkor azt másképpen megoldanod. Megkérnélek rá hogy olvasd vissza azokat is amiket ő írt, azt tán úgy rájössz hogy mivel váltotta ki ezt belőlünk! Csak tudod, hogyha nem mindig mások hibáit írná le és nem másokat oltogatna, hanem saját magával foglalkozna, akkor nem lenne itt semmiféle probléma! Utólag boccs a trágár beszédért... pá

snekassin
17-06-2008, 10:05
Ypoons, ha valami postot úgy érzed moderálni kellene, akkor dobj egy PMet a linkkel, lehet elkerülte a figyelmemet.

Megkérnélek rá hogy olvasd vissza azokat is amiket ő írt, azt tán úgy rájössz hogy mivel váltotta ki ezt belőlünk!

Pár karakter, hogy el tudjam küldeni a postot...

ypoons
17-06-2008, 10:33
Boccs nem fogok most itt postolgatni...1 oldallal visszamegy azt megtalálja, nem béna meg szerencsétlen, úgyhogy megtudja csinálni!

Zred83
17-06-2008, 10:34
Zred látod most is csak két emberről beszélsz...Tom kicsit túlzásba vittem a trágár beszédet, de ez van, én tegnap írtam hogy lezártnak tekintem ezt a vitát, erre ez a gyöktörzs elkezdi írni a hülyeségeit...Sztem azt nem is nézed hogy ő miket írkál, de olyszinten letojom őt is meg téged is,mert milyen "irányító" vagy, úgy gondolom neked, nem az a dolgod, hogy olyan embert védj akit mondjuk jobban ismersz, hanem teljesen semleges személynek kéne lenned, és ha valamilyen probléma van, akkor azt másképpen megoldanod. Megkérnélek rá hogy olvasd vissza azokat is amiket ő írt, azt tán úgy rájössz hogy mivel váltotta ki ezt belőlünk! Csak tudod, hogyha nem mindig mások hibáit írná le és nem másokat oltogatna, hanem saját magával foglalkozna, akkor nem lenne itt semmiféle probléma! Utólag boccs a trágár beszédért... pá

Rájöttem melyik postra gondolsz, és ja, kitörlöm, mert flame szagú, de sokkal kisebb mértékben zavaró mint azok amiket már ezelőtt töröltem. Irit már ismerjük, tudjuk hogy provokatív, és ha valaki valami közepes vagy nagyobb méretű hülyeséget ír be, ő lesz az első aki leszólja. De arra mindig ügyelt, hogy ezt a szabályokon belül tegye. És ha túl ment a határon úgyis kapott érte a többiektől. Igazából ez az elmúlt pár nappal bezárólag egy nagyon kényelmesen moderálható fórum volt - én sem szeretem az erősen moderált fórumokat. Nem célom az, hogy a szabatságotokat korlátozzam, vagy hogy "eltusoljak" dolgokat. Mindössze a szabályok betartatása a feladatom. Épp ezért nem is szólok bele a vitákba, amíg az a megfelelő helyen és hangnemben folyik.

Ami történt ebben a threadben az nagyon röviden az, hogy felültetek Iri provokációjának. Ha nekem írta volna ezt, akkor egészen másképpen reagáltam volna, és egy törölt hozzászólás sem lenne ebben a témában.

Az okosabb enged, legyen béke végre

ypoons
17-06-2008, 10:41
Traki te fa**cingár, én nemvetek rajtad hogy mekkora egy csíra vagy, neked nagy a szád, de mit tudsz felmutatni a lopott cuccokon kívül? Hát semmit... Jah sztem menj vissza általános iskola első osztályba, azt tanulj meg újra olvasni meg írni, mert ezzel hogy próbálod parodizálni a nevemet, ezzel csak tovább égeted magad! Ez a parodizálás neked nemnaon megy... És mielőtt másokat fikázgatsz, néz már magadra, ismerd el a hibáidat, azt fogd be a pofád!!! És tod én nem "sírok", csak egyszerűen nem tűröm, hogy ilyen LOOSER emberek mint TE, oltogassanak engem! A másik meg mit akarsz mit mutassak? Nekem nem csak a szám jár , amúgy meg ezzel csak magadat írod le: a nevetés miatt alig bírtam beírni a BLOCK listre a neveket. BB noobs -.-

lacerka
17-06-2008, 11:03
Azzal meg nem remegnék a helyedben hogy ki mennyi karit húzott fel, mert te vagy az egyetlen aki elmondhatja hogy minden kariját bottal rángatta.

Mielőtt ilyeneket írsz kérdezd meg, hogy mit csinált Hadrid(ypoons) pl tegnap este FR-ben, hátul az Excavator Alfanal, miután leöltem, 3 percig ott feküdt, stb.

De Tirpyyy barátodat is megkérdezhetnéd, hogy mit csinál esténként CH5 UG-ben.

:girl_impossible::ok:

Traki te fa**cingár, én nemvetek rajtad hogy mekkora egy csíra vagy, neked nagy a szád, de mit tudsz felmutatni a lopott cuccokon kívül? Hát semmit... Jah sztem menj vissza általános iskola első osztályba, azt tanulj meg újra olvasni meg írni, mert ezzel hogy próbálod parodizálni a nevemet, ezzel csak tovább égeted magad! Ez a parodizálás neked nemnaon megy... És mielőtt másokat fikázgatsz, néz már magadra, ismerd el a hibáidat, azt fogd be a pofád!!! És tod én nem "sírok", csak egyszerűen nem tűröm, hogy ilyen LOOSER emberek mint TE, oltogassanak engem! A másik meg mit akarsz mit mutassak? Nekem nem csak a szám jár , amúgy meg ezzel csak magadat írod le: a nevetés miatt alig bírtam beírni a BLOCK listre a neveket. BB noobs -.-

Erre meg csak azért nem írok semmit, mert nem akarok Zrednek pluszmunkát :laugh1:

de amugy szánalom

Shadowfollower
17-06-2008, 11:28

A magyar társadalom nem érett a normális fórumhasználatra. Ezentúl nem hiszem, hogy látogatni fogom sziasztok.

zolika
17-06-2008, 11:32
Pff no comment ami itt megy a sok nagyszájú idiota beszólogat egymásnak szánalmas mindegyik....

a1da
17-06-2008, 11:35
Mielőtt ilyeneket írsz kérdezd meg, hogy mit csinált Hadrid(ypoons) pl tegnap este FR-ben, hátul az Excavator Alfanal, miután leöltem, 3 percig ott feküdt, stb.

De Tirpyyy barátodat is megkérdezhetnéd, hogy mit csinál esténként CH5 UG-ben.

:girl_impossible::ok:

Erre meg csak azért nem írok semmit, mert nem akarok Zrednek pluszmunkát :laugh1:

de amugy szánalom

nem érdekel, hogy ki botozik és ki nem. csupán megemlitettem hogy arra azért ne húzza ki magát. :)

Iridescent
17-06-2008, 12:06
Egyesek mekkora tévedésekben vannak -.-
ájpúnsz te meg csak lejáratod magadat mégjobban és ezért sajnállak is bár tudom, hogy nem kérsz belőle, de ez van, ezt mindenki tudja.
ajda te meg a másik fele vagy, neked szimplán feltűnési viszketegséged van, olyan lettél mint shielderofhun, ami nembaj, te leszel az új óvóbácsi.
Ti 3an kezdtetek mindennemű provokációt irányomban az FB hozzászólásommal kapcsolatban (ez van, LOW kari LOW embereknek, de akinek nem inge...) és semmi olyat nem írtatok ami zavart volna engem, viszont jót nevettem a szerencsétlenségeteken. Én szeretlek titeket akármekkora hülyeségeket is írtok le, mert nem tehettek róla. Ventrin meg megtaláltok, ha épp nem alszom, gyertek nevettessetek meg. Jó játékot nektek, a LOW erő veletek van.

GOA -peace

a1da
17-06-2008, 12:10
Egyesek mekkora tévedésekben vannak -.-
ájpúnsz te meg csak lejáratod magadat mégjobban és ezért sajnállak is bár tudom, hogy nem kérsz belőle, de ez van, ezt mindenki tudja.
ajda te meg a másik fele vagy, neked szimplán feltűnési viszketegséged van, olyan lettél mint shielderofhun, ami nembaj, te leszel az új óvóbácsi.
Ti 3an kezdtetek mindennemű provokációt irányomban az FB hozzászólásommal kapcsolatban (ez van, LOW kari LOW embereknek, de akinek nem inge...) és semmi olyat nem írtatok ami zavart volna engem, viszont jót nevettem a szerencsétlenségeteken. Én szeretlek titeket akármekkora hülyeségeket is írtok le, mert nem tehettek róla. Ventrin meg megtaláltok, ha épp nem alszom, gyertek nevettessetek meg. Jó játékot nektek, a LOW erő veletek van.

GOA -peace

:) csak ennyi.

Zeigh
17-06-2008, 12:13
Hát ami flameléseket itt láttam magyar fórumon, azt mind te kezdted el Iridescent.

a1da
17-06-2008, 12:20
Hát ami flameléseket itt láttam magyar fórumon, azt mind te kezdted el Iridescent.

tudja mindenki, :D de hagyd így legalább azt hiszi ő röhög rajtunk. :) pedig nem is. :yahoo:

roland1994
17-06-2008, 12:23
tudja mindenki, :D de hagyd így legalább azt hiszi ő röhög rajtunk. :) pedig nem is. :yahoo: hehe XD:D:)

ypoons
17-06-2008, 12:28
Traki már kezd egy kicsit sok lenni belőled, tényleg úgy állítod be magad minthogyha te lennél a tökéletes, te lennél isten, mikor közöd sincs hozzá sőt...Tud ha magadba néznél akkor rájönnél, hogy te voltál a köcsög, mert hogyha nem oltogatnál másokat és magaddal foglalkoznál, meg a drágalátos clánoddal, akkor nem lennének itt összetűzések, csak te ezt már élvezetből csinálod hogy másoknak beszólogatsz, miközben te sokkal nyomorékabb vagy azoknál...Mást ezen kívül tudsz még mondani hogy LOW karik, LOW emberek, tud mindenki magából indul ki, de amúgy komolyan te se vagy különb, csak te ezt nemvagy képes beismerni, mert egy öntelt, beképzelt, egoista vagy!!! Ha neked megfelel akkor innentől fejezzük be a vitát, és hagyd abba az oltogatásokat, és akkor NP!!! Kiv. vok hogy eljut egy a kis agyadig... :S bb

Zred83
17-06-2008, 12:32
Pff no comment ami itt megy a sok nagyszájú idiota beszólogat egymásnak szánalmas mindegyik....

+1, csak hűledezek, hogy mi folyik itt. Most töröljem ki? Véget vetne az ennek? Úgylátom senki nem ébredt rá, hogy ennek az egésznek semmi értelme nincs (Traki included).

Shadowfollower
17-06-2008, 12:34
tudja mindenki, :D de hagyd így legalább azt hiszi ő röhög rajtunk. :) pedig nem is. :yahoo:

Én tegnap jót röhögtem a csürhéteken eltorzult agyú emberek eltorzult hangon azt üvöltötték "trakit akarjuk" hiába mondtam nekik, hogy alszik a válasz ugyanazon a hangon ez volt: "de mi akkor is trakit akarjuk ébresszétek fel" következő mondtata meg az volt, hogy verekedni akar.. no comment. Jah és mielött valakinek a hangját elkezditek kritizálni azelött légyszives vegyétek fel és hallgasátok vissza a sajátokét mert 1 kicsit a tiétek olyanabb volt 2 mert akié nem olyan abból meg sütött hogy az állatkertben mogyorót dobnak neki a járókelők. Ha meg azt mondom most ezzel és ezzel akarok beszélni és valahol vendég vagy akkor kérlek takarodj onnét ki mivel direkt mentem el tőlled. Akinek nem inge az ne vegye magára (soha nem értettem ezt a beírást mivel így a buták azt gondolják majd nem rájuk vonatkozott az egész pedig igenis tud bizony rólad volt szó!!)

Csak azért írkálok ilyeneket mert a jelenlegi körülmények közt úgysincs értelme a fórumot látogatni így nem gond ha bannolnak.

mity89
17-06-2008, 12:36
én azt birom amikor egymást fenyegetik(más forumokon láttam már párszor) a sok kis 10 éves kocka, hogy "jajj, gyere el ......... mittomén hova, azt lerugom a szádat, mert én kickboxozok már 8 éve és simán eltöröm a gerincedet, egy csák norrisz féle körbepörgő rugással" az ilyeneken olyan jokat lehet nevetni :D

a1da
17-06-2008, 12:39
drága cimbim nekem nincs csürhém. :) és én nem voltam ott. :) ha lehet ilyenbe ne keverj bele. mellesleg látom nem értetted mondandóm mondani valóját, kezd el légyszíves még1x. sztem menni fog. ha nem szólj segítek értelmezni, forumfightolhatunk ezerrel, 3 év cs után hidd el, simán pofán verek forumon keresztül bárkit.

ypoons
17-06-2008, 12:39
előbb nem azt mondtad, hogy:A magyar társadalom nem érett a normális fórumhasználatra. Ezentúl nem hiszem, hogy látogatni fogom sziasztok.---Akkor legalább tedd is meg ezt, azt ne irogass, te is csak egy beképzelt ember vagy...

Iridescent
17-06-2008, 12:41
"Maybe OFF"
Pedig én tényleg csak nevetek ezen az egészen, de ájpúnsz megint EMO-zik, de ez látszik a hozzászólásán is. És téged idegesíteni tényleg perverz örömöket okoz számomra, mert téged lehet. Ezzel a mindenki magából indul ki szöveggel sosem értettem egyet, mert rám nem igaz. Az egoistaságomról meg annyit, hogy miért fáj neked, hogy én tökéletes vagyok? Irigykedni nem szép dolog.
Zeigh te meg nemtom milyen noname vagy, de majd megismerünk. Mindig a Topic-hoz szólok hozzá általában hisz azért írok be, de a LOW-ok az idiótaságaikkal mindig elterelik a figyelmemet, majd kinövik.
Az a legnagyobb baj veletek, hogy csak irogattok mindent, de nem tudtok semmit se megmagyarázni.
"Maybe OFF"

Topic:
Tegnap épp tisztogattuk ch21-en GD-ben a dummykat és találtunk egy warriort aki annyira fel volt tüzelve az ingyen premiumtól, hogy bm2+aurában kezdte el csapni a full hp-s dummyt, a könnyem is kicsordult annyira aranyos volt:laugh1:

Shadowfollower
17-06-2008, 12:45
drága cimbim nekem nincs csürhém. :) és én nem voltam ott. :) ha lehet ilyenbe ne keverj bele. mellesleg látom nem értetted mondandóm mondani valóját, kezd el légyszíves még1x. sztem menni fog. ha nem szólj segítek értelmezni, forumfightolhatunk ezerrel, 3 év cs után hidd el, simán pofán verek forumon keresztül bárkit.

Kezdheted egy tükörrel mert a magas ló amin traki elhelyezkedik a tiéd melett van(ez már a postodból is virít). Hozzátéve te jó pontot kaptál a tegnap amikor feljöttél és bocsánatot kértél..
Azért azok a tagok elég csűrhe volt minthogy a neveik kimerültek ebben ypoons, buzi traki, traki buzi, traki potyer, meg mitom én milyen értelmes és szellemes és különleges kitalált nevekkel így bizony nekem a következő történt:
ANGELS klán jött és kioktatott minket a saját ventrinken, hogy trakit hozzuk elő és verekedjünk ha nem a te guildodból voltak köszönd ypoonsnak a szervezést, hogy ilyen kedves emberekkel jött akik legalább a játékbeli nevüket felválalták.

előbb nem azt mondtad, hogy:A magyar társadalom nem érett a normális fórumhasználatra. Ezentúl nem hiszem, hogy látogatni fogom sziasztok.---Akkor legalább tedd is meg ezt, azt ne irogass, te is csak egy beképzelt ember vagy...

Alap köszi a megerősítést ha te nem akkor simán válalom.

ypoons
17-06-2008, 12:47
Te se tudsz semmit se megmagyarazni, már nem idegesítesz, csak nevetek rajtad és lenézlek, amiatt hogy milyen egy buta ember vagy!!! Méghogy tökéletes... haggyuk már, épp azért írkálunk neked mert egyáltalán nem vagy tőkéletes, csak nemtud ezt beismerni, mert agyilag a kisebbség közé lehetne téged besorolni...

Zred83
17-06-2008, 12:48
A jelenleg vitatkozók közül, ha bárki is azt hinné, hogy különb (vagy az új divatos szleng szerint kevésbé "low") mint a másik, az nagyot téved. Ez vonatkozik azokra akiket jól ismerek éppúgy, mint azokra kiket nem. Téma lezárva. Folytassátok PMben vagy MSNen. Akár vegyetek fel engem is, megtalálható a cím a profilomban.