View Full Version : Kinek milyen problémája van a prémium accountjával
Szerintem kezdem én , ahogy a drop threadben itt is meg említem , hogy nekem se az eventes se a prémium droprate nem müködik, de a prémium drop nem csak most hanem amíóta prémium vagyok kb január óta....
Kiváncsi vagyok vajon más is küszködik e hasonló problémákkal amióta prémium
Szerintem működik, de furcsán. Amikor premium vagyok érezhetően több kacat esik mobokból, de szerintem a ládák dropját, és egyébként a ritka tárgyak esélyeit nem növeli érezhetően.
Zred ehez csak annyit füzök hozzá , hogy tegnap este 3 órát partyztam az egyik guild társammal aki free user neki 4 poh esett nekem egyse , neki ft card nekem az se , és ez nem uj keletü , a nagy update óta nem müködi rendesen nálam és egy párunknál a prémium acc..
Szóval azt kell mondjam , hogy hozzám képest egy free usernek 50x jobb a droprate je és a dropjai..
Ugyhogy én becsapotnak érzem magam
hercO_oL
20-06-2008, 10:35
Szerintem működik, de furcsán. Amikor premium vagyok érezhetően több kacat esik mobokból, de szerintem a ládák dropját, és egyébként a ritka tárgyak esélyeit nem növeli érezhetően.
Én is ezt érzem. S*ar az esik bőven...
Azt még hozzá tenném, hogy toltam ki B1F-et úgy, hogy a legértékesebb amit találtam az egy 2slotos helm volt..
snekassin
20-06-2008, 10:46
A drop rate-et én a következők szerint értelmezem:
Drp RATE: azaz annak az esélye, hogy valami dop valamit.
Tehát, a kapott tárgyak számának, nem pedig a minőségének növelése.
Tekintve, hogy a ládák mindig dobnak valamit (kivéve RS mistery capsule), ezért
belőlük ne várj(atok) javulást.
Javítsatok ki, ha tévednék.
hercO_oL
20-06-2008, 10:50
A drop rate-et én a következők szerint értelmezem:
Drp RATE: azaz annak az esélye, hogy valami dop valamit.
Tehát, a kapott tárgyak számának, nem pedig a minőségének növelése.
Tekintve, hogy a ládák mindig dobnak valamit (kivéve RS mistery capsule), ezért
belőlük ne várj(atok) javulást.
Javítsatok ki, ha tévednék.
De azért titkon mégis reméltem, hogy nem csak a mennyiségbe hanem a minőségbe is adnak egy kis pluszt, ha már fizetünk érte xP
Nem tévedsz 25 % több dropodnak kéne lenni mint egy free usernek, plusz event 50% drop.
Nos én azt kritizálom benne , effektíve nincs dropom és nem csak a ritka tárgyakat bele értve , egy free user az event óta több dropot szedd össze mint én ....
Ezt furcsálom, ezért írtam hogy nálam nem müködik
Elnézést, de nem sok értelme van a drop rateről vitatkozni - bár az az egyetlen dolog, ami nem látszik "kézzelfoghatóan", ha valaki Premiumot fizet, valóban ott van és működik. És ahogy snekassin is mondta, a Drop Rate+25% inkább a dropok számát növeli, nem feltétlenül a minőséget.
És attól hogy partyzol valakivel x órán át és neki sokkal jobb tárgyak esnek mind neked (pedig ő free to play), az csak a véletlen műve...ennyire nem számszerűsíthető a premiumos drop rate. Lehet hogy neki pont a drop event alatt esnek jó cuccok, neked meg pont utána fognak. Éppen ez a szép ebben :D
Egyébként a 30-ig tartó Drop Rate event 50% Drop Rate-t és 200% Alz Bomb Drop Rate-t ad, így akinek Premiumja van összesen 75% Drop Rate bónuszt kap.
Bocs hogy ezt mondom Soracte , de akkor félre érthető voltam én nem a minőségét firtatom hanem a mennyiségét, mert nincs mennyiségem se....
Egy free to play user nek ugyan annyi idő alatt több dropja van mint nekem ..
roland1994
20-06-2008, 11:16
nekem jó a mennyiség most
ha végig ölöm b1f et akkor 4 inventoryval jövök ki a legtöbbször, de az elmult napokban ha 2 őt kihoztam akkor az már jónak számít. én nem veszek többé prémet az biztos. ezért nem fogok fizetni.
Shadowfollower
20-06-2008, 12:18
B1f ben amikor bb+ nélkül voltam illetve az event nem volt akkor volt, hogy nem kelett törnöm a tárgyakat a 4 inventoriban elfért amióta ez van igaz kacattal de teli van. Minthogy a minőségi tárgyak esélye minden nemű növekedés ellenére alacsony marad ezért továbbra is szerencse kérdése lesz. A prémiumról nem tudok szólni mert több mint 100 szint óta az vagyok. Illetve volt néhány nap amikor nem ment a c@b és nem tudtam venni akkor viszont sehova sem találtam oda.
Merchion
03-08-2008, 23:27
Na má most mivel én még nem vok prémiumos ezér még nincs is gondom vele XDDD Amm mennyit fizettek havonta?
sanity111
03-08-2008, 23:42
Öhm, ne haragudj, de ha nincs premiumod(tehát problémád sincs vele), akkor miért itt kérdezel?
De hogy azért annyira bunkó ne legyek: 30 napos: 10 euró, 60 napos: 19 euró, 90 napos: 27 euró.
olyan legyen a prém mint amikor a drop event volt ugy türhető volt :)