PDA

View Full Version : BAC-ul la romani.

rothmans
24-06-2008, 14:26
Au gasit un elev in Cluj cu subiectele de la proba orala. A zis ca le-a primit pe mess. A luat 10. Sursa ramane ascunsa, dar pedeapsa cea mai drastica e concedierea. Ce gluma proasta a ajuns sistemul de invatamant.

lavandut
24-06-2008, 14:29
de-a dreptul patetic , sa fii prost sa invetzi 100 de variante la ORAL , tre sa fii retardat sa nu te descurci macar aici

NightMistress
24-06-2008, 14:41
Depinde si de om...dar mi se pare exagerat. Sa iti pierzi timpul invatand atat pentru o singura proba.
Am vazut si scandalul de la tv,dar din cate am inteles subiectele alea nu era aceleasi cu cele care s'au cerut. ( oare? )

Un nou an,un nou scandal...

lavandut
24-06-2008, 14:46
nu erau aceleasi pentru ca le-am primit si eu, erau total diferite

GhostGuyX
24-06-2008, 15:07
Bacu si examenu :D sunt multi care stiu subiectele zile, saptamani inainte de a se da..

Stiu din propria experienta...

TopCat10k
24-06-2008, 15:11
nu e nimic nou in pilele de la examene....
acu e doar mai mediatizat :music:

GhostGuyX
24-06-2008, 15:13
asai asai... +1 for you

rothmans
24-06-2008, 15:44
Mi se pare de necrezut ca dupa ce un elev e prins cu subiectele inainte de examen, mai e admis la proba. Sau poate am innebunit eu si uit in ce tara traiesc.

TopCat10k
24-06-2008, 16:22
pfff...nu dadeam lucrurile alea niciodata.

lavandut
24-06-2008, 17:27
am o cunostinta care a dat un apartament cu 3 camere si un opel astra ca sa intre fisu la un liceu bun

asa m-as face si eu profesor

romaniaa
24-06-2008, 17:59
plm eu am avut bulan la bac sper sa o tin tot asa^_^

TopCat10k
24-06-2008, 17:59
da....dar daca e sa te faci...sa te duci intr-un oras mare cu multi prosti :rofl1:

lavandut
24-06-2008, 18:25
las k pana termin facultatea poate creste nivelu spagii =))

romaniaa
24-06-2008, 18:30
ce 2 apartamente o vilutza:))

lavandut
24-06-2008, 18:31
nimic fac studii afara nu dau spagi , vin sa iau

romaniaa
24-06-2008, 18:39
>_> bulanosule:|

AleXXX89
25-06-2008, 04:49
:D si eu am avut bulan la prima proba... mi-au dat chioampele alea 10 si n-am zis mare lucru... knd am ajuns acolo eram complet afon dar vazand subiectul am reusit sa arunc cate ceva p ciorna aia... sper sa mai fie bulaneala de-asta si mai incolo :D :rofl1::rofl1::rofl1:

lavandut
25-06-2008, 05:47
lasa ca am un prieten care a tras enimescu si a vbit despre politica si a luat 10

romaniaa
25-06-2008, 06:29
eh lasa ca trece si asta:P

Matul
25-06-2008, 07:29
Oralul nu este niciodata obiectiv si este si f usor....la scris daca aveti norok sa copiati bv voua....daca nu o sa se pice pe capete si o sa se uimasca toti la tv ca s-a dat mult prea greu si saracii elevi care au "invatat"(rezulta ca nu e vina lor ca au picat) nu au avut nici o sansa cu astfel de subiecte....

Asa e la noi:)

lavandut
25-06-2008, 07:33
la romana anu asta s-a bagat cam tot ce se putea baga , profesorii ne incurajau la inceputul anului : nu aveti *** invatza atata , dar poate o sa fie corectorii mai indulgenti
Si *** is eu super talent la romana ...weeeeeeeeeee

HymuraX
25-06-2008, 07:48
Spagile din sistemul de invatamant nu or sa dispara prea curand, fie ca e vorba de BAC, liceenta, masterat etc..... Ca deh sunt multi prosti cu bani care habar nu au sa lege o propozitie, si deh prefera sa se plimbe in Mertz sau BMW cu maneaua la maxim... Cand am dat BAC-ul stiam cel putin 3-4 insi care aveau subiectele de foarte multa vreme si culmeau au luat note f mici si unu din ei chiar a picat, asta in cinstea prostiei. Sa nu mai zic ca vad elevi in anii terminali care sunt doxa de mate, sau alta materie dar la cultura generala sunt fix 0 , si nu poti purta o discutie mai elevata de nici o culoare. Oricum Multa Bafta celor care au de sustinut examenul de BAC!!!!!

blackened
25-06-2008, 09:39
Depinde si de om...dar mi se pare exagerat. Sa iti pierzi timpul invatand atat pentru o singura proba.
Am vazut si scandalul de la tv,dar din cate am inteles subiectele alea nu era aceleasi cu cele care s'au cerut. ( oare? )

Un nou an,un nou scandal...

Dupa ce treci prin liceu 4 ani de zile, ar trebui sa fi in stare sa sustii macar proba orala, fara sa te "iti pierzi timpul invatand atat pentru o singura proba" ;)

nu e nimic nou in pilele de la examene....
acu e doar mai mediatizat :music:

Cam asa ceva. PCR-ul (pilele, cunostintele si relatiile) a existat de cand lumea. Atata tot ca, pana acum, nu se faceau miscarile chiar asa pe fatza.

Mi se pare de necrezut ca dupa ce un elev e prins cu subiectele inainte de examen, mai e admis la proba. Sau poate am innebunit eu si uit in ce tara traiesc.

Probabil s-au dat bani frumosi pt. subiectele alea :laugh1: era de neinchipuit ca elevul sa nu ajunga sa sustina examenul.
Dar daca te gandesti, pe de alta parte, ce id-iot o fi ala... sa ii trebuiasca subiectele de la _oral_... pe vremea cand am dat eu BAC-ul, la oral n-au picat pe nimeni... iar la scris, s-a descurcat toata lumea.

tre sa fi macar inspector sau pe la minister .... sunt singur ca o spaga ca aia nu a fost data unui simplu profesor supraveghetor la examen , celor "mici" le-au dat bani din alte spagi mai mici , pliculete cu valuta :))

Daca vrei sa ajungi sa ai o functie mai "inalta", trebuie sa dai la randul tau spaga... daca ajungi ceva inspector prin minister, macar iti poti recupera paguba in timp :)

EDIT:

Uitasem... succes tuturor celor care sustin examenul de BAC!

lavandut
25-06-2008, 09:42
chestiile astea se fac aproape pe fatza si nimeni nu face nimic : cineva a intrebat odata pe un deputat cat a dat sa ajunga acolo ; 200 mil a zis el si apoi a venit intrebarea
-dar ca om de afaceri *** va veti scoate banii ca nu cred k faceti afaceri in pierdere
-vreau sa fiu deputat ca sa ajut oamenii

SA MORI TU?!