View Full Version : Am patit'o
Mi s'a furat acc nu stiu *** dar a reusit stie cineva km ce as putea face sa'l recuperez k nu mai stiu intrebarea de siguranta si se pare k adminii ma km ignora sau makr sa'l blochez pt o perioada de timp sa nu'mi fure ala toate itemele... astept niste sfaturi ceva ma gasiti pe max200004@yahoo.com ms anticipat :ok:
eu unul rog seriozitate razvan dak nu ai ceva mai bun de zis nu te mai chinui si asa iti incalzesti destul creierul ... chiar mi s'a intamplat ce vrei sa fac nu stiu *** sa rezolv problema asta ... asa k cer niste sfaturi nu ma dau mare si tare
SnK_Ripp3R
01-07-2008, 15:06
eu unul rog seriozitate razvan dak nu ai ceva mai bun de zis nu te mai chinui si asa iti incalzesti destul creierul ... chiar mi s'a intamplat ce vrei sa fac nu stiu *** sa rezolv problema asta ... asa k cer niste sfaturi nu ma dau mare si tare
Ceea ce este recomandat pe un forum de secole..foloseste "Search" inainte de a face un thread nou.
In plus daca ai citi tot ce scrie inainte sa-ti faci un cont nou
AMES-MASTERS.COM LTD is not responsible in the event that the Account is "hacked," or if the Account or your computer is damaged by a virus, or for any other issues with your computer or the Account.
Si multe altele..deci nu poti face nimic
geez, cata rabdare pot sa am :))
TopCat10k
01-07-2008, 16:42
si daca avem sugestii nu putem sa le zicem pe forum? trebuie sa le trimitem pe mail :rofl1:.
nu vrei de acu sa iti zic pass si user pe forum si ingame?:lol:
Little_B
01-07-2008, 17:04
cred ca o sa fac un subforum cu "mi-o furat acc , habar n-am ***" si "am luat ban , ce pot sa fac? " =))
romaniaa
01-07-2008, 17:24
b ar trebui sa inchizi ca e inutil
te-au hakuit pt ca ai virus sau ai dat contu
punct
GhostGuyX
02-07-2008, 08:59
stiu care e traba ori ai fost hackuit care sansele sunt dar cam de 1-2%max sau esti un incepator si vrei sa ai avantaj in joc ca nu te descurci sau esti prea lenesi ca sa joci,,, am vazut dinastia ca tine la greu..
asa ca lasane si invata sa minti mai frumos...
si eu am fost hackuit cu 1honor point vb serios ieri aveam 5679 azi am 5678 nushu e bug ceva deci sa faca GM ceva:))
"OFF TOPIC PENTRU TOTI COPIII TEMBELI NUMI MAI DATII ADD PE MESS AIUREA DE ACEA MIAM SCOS ADRESA DC VRETI DATI PM SI VAD EU DC VI-O DAT NUMAI VREAU COPI NECOPTI PE MESS"
Muratura
02-07-2008, 15:38
si yo am patit'o
Prietene nu mai incerca aici ..... lumea nu e proasta ... , data viitoare foloseste "SARCI"
alexsama14
01-08-2008, 10:56
Lol, in fiecare zi vine unu cu o "declaratie":laugh1: