View Full Version : Átverések & Próbálkozások
Egy bizonyos Monroe Joshua írta hogy ő (GA)Mortech, és küldött egy szép levelet amit itt olvashattok. És még írta hogy kéri a felhasználónevet és a kódot is ... Egy bizonyos support.cabalonline@yahoo.com email címről.
Hello,
We have recently received a ticket that your account was used to spam another users account, your account will likely get blocked permanently if we find out that you indeed spam the other account, a member of our staff will review it and contact you accordingly in the next 2 days. Listed below are details of this Ticket.
Please make sure that the Ticket ID remains in the subject at all times
kicsit érdekes az angol használata, amugy én ma meg jelentettem egy botsellert. mars channel 10en reklámozott a noobja, én meg válaszoltam, majd kis beszélgetés után közöltem, hogy feljelentem, erre azt mondta hogy akkor ingyen adja a botot csak ne szóljak, majd miután közöltem hogy nem érdekel a botolás, azt mondta hogy igazából nem is botseller, csak nézte mi a reakció, hát...
Iridescent
08-07-2008, 20:13
Egy bizonyos Monroe Joshua írta hogy ő (GA)Mortech, és küldött egy szép levelet amit itt olvashattok. És még írta hogy kéri a felhasználónevet és a kódot is ... Egy bizonyos support.cabalonline@yahoo.com email címről.
Hello,
We have recently received a ticket that your account was used to spam another users account, your account will likely get blocked permanently if we find out that you indeed spam the other account, a member of our staff will review it and contact you accordingly in the next 2 days. Listed below are details of this Ticket.
Please make sure that the Ticket ID remains in the subject at all times
És? Van vmi mondanivalója a hozzászólásodnak? Régen is volt ilyen, most is van, lesz is.
kicsit érdekes az angol használata, amugy én ma meg jelentettem egy botsellert. mars channel 10en reklámozott a noobja, én meg válaszoltam, majd kis beszélgetés után közöltem, hogy feljelentem, erre azt mondta hogy akkor ingyen adja a botot csak ne szóljak, majd miután közöltem hogy nem érdekel a botolás, azt mondta hogy igazából nem is botseller, csak nézte mi a reakció, hát...
Ennek a "botsellernek" a szellemi szintje a TOPIC első hozzászólójának a szintjén van -.-
Miért kell megint lehurrogni mindenkit?
Iridescent
08-07-2008, 21:15
Mert megtehetem és igazam van.
Mert megtehetem és igazam van.
Megtehetni megteheted, de igazad az nincs. A többi fórumon ilyenkor megköszönik a figyelmeztetést.
Iridescent
09-07-2008, 09:37
A többi fórumon 11 éves nyomorékok olvassák más 11 éves nyomorék hozzászólásait (Katsa ezt most ne vedd magadra, nem rólad van szó) és hozzátenném akinek nem inge ..., a gyengébbek kedvéért.
Ha nekem küldenének egy YAHOO-s email címről ilyet, jót nevetnék rajta, de még ha cabalos mailről küldenék akkor is kiröhögném az illetőt, és akkor legalább tudnék lépni vmit. Soha nem kérnek semmilyen pass-t a GM-ek, de ez alap. Nem kell ezen semmit megköszönni, szimplán egy kis tudás. Aki ilyeneknek bedől, menjen MARIO-zni vagy LEGO-zni, ne játsszon MMO-t, de ezt már máshol is leírtam. Ergo igazam van.
Hát az valóban elég alacsony értelmi képességekkel rendelkezhet aki ilyen Yahoos levélnek bedől ...
most kabutoka lépéseit nem akarom leírni megint, régi sebeket nem kéne felszabni...
most kabutoka lépéseit nem akarom leírni megint, régi sebeket nem kéne felszabni...
Én szeretem a vérző sebeket.
(Nem vagyok emós ^^. :laugh1:)
sztem jo ötlet volt ez a topic, ugyanis sok olyan kezdő van aki esetleg bedőlne ha ilyet kapna( ha egyáltáln érteni ami le van irva.. :)) sztem jo
a bot seller meg lol Iridescent -el együtt
gaborvok
09-07-2008, 19:13
Hali!Én ide irok valami hasonlot!valameik nap traden árulok és hirdetem a amumat!erre rám ir egy csoka hogy cserélne a mirthli gs ére amiben dmg van crittel+4 es!Már tradelünk is betette és én már leokkoltam erre ö véletlen cancelre ment erre monta sorry... azt ujra beteszem amut ö a kardot és már okkoltam volna le amikor nlzem a kard +0 no slotos :9 Mondom loooolllll NOOOOBXdazt el is ment a picsbe:D
Havert hajnalba bedőlt egy iennek...80kk +7es armoursuit+7%sw amp :D kapott egy 2slot+0-t :S
gaborvok
09-07-2008, 20:19
ehhe...... Én szerencsére még éber voltam :D
Havert hajnalba bedőlt egy iennek...80kk +7es armoursuit+7%sw amp :D kapott egy 2slot+0-t :S
Demish azóta is rinyál nekem xD de titanium cuccokba faszán beletette a maxcriteket szal vissza is szerezte a lóvét:D
Iridescent
09-07-2008, 22:18
Ezek régi trükkök, aki ilyennek bedől az igencsak low szinten van.
Mintha Nevareth Chronicles-ben olvasnám egy két ember nyavajgását.
:stink::stink::stink:
Nightwolf1987
10-07-2008, 12:32
80kk +7 suittal havert us átverték:PMarson van egy tirany nevű gyerek aki avval játszik h 20kkért aop+4et árul trade beirod a lovét nyom egy cancelt asszongya hopp sorry pvp request....ujra trade beirod a 20kk-t és ő behuz egy adept amut 8 skill xpvel mert ugyanugy néz ki az a sz*r mint az aop+4.........ajánlom mindenkinek h personal shopbol vásároljatok
Arigato-nak már elmeséltem a részleteket, a Screenshotokat ide postoltam.
( b4lint , Noobzorz , AGRESSOR89 )
rövid összefoglalás:
- b4lint majdnem mesztelenül egyik nap árulta a Honorját PL-ban (scammer) Még a legutóbbi update előtt
- nemrég feltűnik AGRESSOR89, köszön és mondja hogy ő b4lint stb.
- elkezd dicsekedni hogy 30kk meg 70kk-kat húztak le haverjával ezzel a módszerrel
- (haverját nem ismerem), de 3 kari is az övé szóval az ilyen megérdemli a Bann-t
rövid összefoglalás:
- b4lint majdnem mesztelenül egyik nap árulta a Honorját PL-ban (scammer) Még a legutóbbi update előtt
- elkezd dicsekedni hogy 30kk meg 70kk-kat húztak le haverjával ezzel a módszerrel
- (haverját nem ismerem), de 3 kari is az övé szóval az ilyen megérdemli a Bann-t
Angol fórumon azt hiszem erre szokták mondani: This made my day! :D
(a történet oké, de mit kezdjünk vele?)
Nekem csak fájdítják a szívem a scammerek...>.<
Ma 36%os shtit helm-et akart 100kk-ba ide adni aztán a vége 26%os WA helm lett volna :D szal nem mentem bele :D előtte 27%os shtit blade és a vége +0 1slot lett volna :D bepróbálkoznak de nem jön be :D
rövid összefoglalás:
agressor89-hez annyit fűzök hozzá h szaros lv 60 körül már mindenkinek pofázott hogy ő mindent tud a cabalról, utánna meg engem kérdez hogy miért nem tudott bejutni tg-re -_-", meg nekem is elkezdte mondani h miatta vették ki azt hogy ne lehessen átadni honourt, de monodm te kis pályás vagy bambou-hoz képest(agressor talán 5 ezer honourt lopott:D)
rövid összefoglalás:
szval ez a bu** noobzorz egy agressorar..pff tartozik 2kk-val..várjon csak
Shadowfollower
11-07-2008, 15:03
agressor89-hez annyit fűzök hozzá h szaros lv 60 körül már mindenkinek pofázott hogy ő mindent tud a cabalról, utánna meg engem kérdez hogy miért nem tudott bejutni tg-re -_-", meg nekem is elkezdte mondani h miatta vették ki azt hogy ne lehessen átadni honourt, de monodm te kis pályás vagy bambou-hoz képest(agressor talán 5 ezer honourt lopott:D)
Bambou jó fej volt kár, hogy bannolták. Amúgy egyiknek sincs köze hozzá csak ennyi a varázsszó wexp ha lehetne tradelni a h-t akkor milyen magas szinten váltaná már be mindenki.
Bambou jó fej volt kár, hogy bannolták. Amúgy egyiknek sincs köze hozzá csak ennyi a varázsszó wexp ha lehetne tradelni a h-t akkor milyen magas szinten váltaná már be mindenki.
tudom azmo ezt mondtam is neki:D
(a történet oké, de mit kezdjünk vele?)
A képen van egy olyan rész idézem:
"csak átpakoltam mindent erre meetr
féltem
:D
hogy letiltják" = bann
Hát eddig talán nyugodt volt, de ami késik nem múlik.
Szóval szerintem lazán egy Bann-t lehet neki intézni.
szval ez a bu** noobzorz egy agressorar..pff tartozik 2kk-val..várjon csak
desok :D :laugh1:
Alexiana
11-07-2008, 16:13
Az talán nem átverés ha adod a craft matit a klánodba mint a barom aztán amit kapsz az egy ló...sz??Erről ennyit. Vannak itt átvágások rendesen. Tömi a nép matival a krafter, az szépen felhúzza magát, elkezd jó kis dolgokat kraftolni, megszedi magát, hogy már a mocskos száján is alz csorog miközben belevigyorog a képedbe amikor neked kellene valami. Neki lesz pénze jobbnál jobb cuccokra te meg szakadj meg.
jah és ha kinyitod a szád akkor mehetsz a picsába. És még valami:
törölve
És a hulláját majd én eltemetem.
Nekem ez a véleményem :D
Hellosztok !
Sikerült kiraboltatni saját magam :S:( csak mondom leirom h még véletlenül se akarjatok botozni mert tel vannak keyloggerekkel és nézi a progi hogy milyen billentyűket ütsz le és menti és küldi is egyben annak aki megcsinálta a progit.
És igy hiába irod át a progit egy csomó helyre felmásolja magát és lehetetlen letörölni :S ezért format C és reinstall után egy jelszóváltoztatás jelentette nekem megoldást. Tanuljatok ebből :S csáóosztok
Sitcomstar
12-07-2008, 12:31
Magyarul botolni akartál? GZ -.-
Magyarul botolni akartál? GZ -.-
jah csak tanulságként mondom :) /most fikázhattok meg minden csak mondom beirom hogy más nehogy így járjon ahogy én jártam/
Sitcomstar
12-07-2008, 12:51
Én spec rühellem a botosokat, ők szépen hátradölnek és nézik, ahogyan dolgozik a bot, mi meg kockulunk (szenvedünk?) a gép előtt naphosszakat.
Edit: ( ne értsétek félre ) Régebben nagy SRO s voltam. Volt egy fórum ahol mindenki utálta a botokat, fikázták őket stb. Egyszer valaki beírta, hogy botol. Akkor a másik is ráírta: "na jó, bevallom én is". és erre a fél fórum bevalotta, hogy botol. Nah ez ütött meg és hagytam ott az SRO t a bús pi**ába.
jah csak tanulságként mondom :) /most fikázhattok meg minden csak mondom beirom hogy más nehogy így járjon ahogy én jártam/
Bocs ,de más nem fog így járni mert nem használunk még véletlenül sem Bot progit, aki itt jelen van az mind a bot progik és használóik ellen van !
Sitcomstar
12-07-2008, 12:59
Bocs ,de más nem fog így járni mert nem használunk még véletlenül sem Bot progit, aki itt jelen van az mind a bot progik és használóik ellen van !
Nem azért, de ugyanez volt SRO fórumon is ;) Vannak fekete bárányok
Nem azért, de ugyanez volt SRO fórumon is ;) Vannak fekete bárányok
Ez célzás akart lenni??????????
énis utálom őket alap :S hisz ők amit más keserves munkával megkeres megdolgozik érte ők azt secpercalatt elérik csalással....:S nem fair eskü csak kiakartam próbálni nemkell elhinni persze semmit amit mondok csak igyvan gondoltam elmondom tényleg sok keyloggeres exe állomány van nemcsak cabalba de crackkeknél is sokvan nagyon. Szoval vigyázzatok és : Fair Play :)
Sitcomstar
12-07-2008, 13:02
Ez célzás akart lenni??????????
Olvass. Ott van a "Nem azért". Én csak crackeket használok de azt is szánándreász meg ilyenekhez :D
(ezt inkáb mégsem idézem)
Kiről is van szó?
desok :D :laugh1:
Van akinek nincsen több kkk-ja.. és nem billiomos..
Kiről is van szó?
leirhatnam, de abbol megint csak vita lenne, kerd meg kuldjon pmet. :) vagy elkuldhetem en is?!. :pile:
Shadowfollower
13-07-2008, 06:35
leirhatnam, de abbol megint csak vita lenne, kerd meg kuldjon pmet. :) vagy elkuldhetem en is?!. :pile:
Nekem jöhet a pm mert nem tudom kiről van szó és mindig is kiváncsi voltam.
majd lexi elmondja ha ugy erzi, nem folyok bele az ugyeitekbe, de visszhangos volt, nem is ertem miert nem tudsz rola. :(
Alexiana
13-07-2008, 20:36
Nekem jöhet a pm mert nem tudom kiről van szó és mindig is kiváncsi voltam.
Pm ment. És valóban privátnak szánom!!!
Shadowfollower
13-07-2008, 21:46
Az egész hülyeség.
Edit:
Mivel nem lehet neked válazolni privátba ezért ide írom:
1, az illető ingyen craftol és nem csak azoknak akik a mi klánunkba vannak hanem azoknak is akik egykor segítették persze aki baszogatta az ne várjon jót...
2, senki se gondolja azt, hogy amit adott az olyan hatalmas érték(bizony sokkal kevesebb mint amit írtál) ráadásul nem a személyes pénzszerzést szolgálta hanem a fejlesztést aminek az a haszna, hogy most tudsz vele craftolni
3, a guild alapításánál voltak bizonyos kikötéseim most ennek megfelelően kellene cselekednem ha legközelebb belépek de 4-5 embert megkérdezek erről elötte.
Kiről is van szó?
Feltételezem rólam, mivel a másik crafter Han, elmondása szerint sosem kapott semmit tőle.
Az talán nem átverés ha adod a craft matit a klánodba mint a barom aztán amit kapsz az egy ló...sz??Erről ennyit. Vannak itt átvágások rendesen. Tömi a nép matival a krafter, az szépen felhúzza magát, elkezd jó kis dolgokat kraftolni, megszedi magát, hogy már a mocskos száján is alz csorog miközben belevigyorog a képedbe amikor neked kellene valami. Neki lesz pénze jobbnál jobb cuccokra te meg szakadj meg.
jah és ha kinyitod a szád akkor mehetsz a picsába. És még valami:
törölve
Ezzel a posttal csak magadat minősíted, de elmondom, hogy amit kaptam, megegyezett kb azzal, amit adtam. Nekem a craftból nem lett pénzem, maximum pillanatnyilag, de ha azt nézzük, hogy előtte mennyi ment arra hogy felhuzzam, szerintem még minuszba is lennék. A craftbol főleg a klántársaknak lett haszna, ugyanis előző klánban volt hogy olyannak is ingyen craftoltam, aki előtte semmit nem hozott, rengetegszer azok gazdagodtak, akik craftoltattak, a craft amit magamnak csináltam, max visszahozta a craft felhuzásának költségeit.
leirhatnam, de abbol megint csak vita lenne, kerd meg kuldjon pmet. :) vagy elkuldhetem en is?!.
Itt a kitűnő példa, caba1da, neked pl. azután is craftoltam, miután a guild szétment, szerintem bőven visszakaptad azt (hacsak nem többet) mint amit adtál. Ha tévedek javíts ki.
Az egész hülyeség.
Edit:
Mivel nem lehet neked válazolni privátba ezért ide írom:
1, az illető ingyen craftol és nem csak azoknak akik a mi klánunkba vannak hanem azoknak is akik egykor segítették persze aki baszogatta az ne várjon jót...
2, senki se gondolja azt, hogy amit adott az olyan hatalmas érték(bizony sokkal kevesebb mint amit írtál) ráadásul nem a személyes pénzszerzést szolgálta hanem a fejlesztést aminek az a haszna, hogy most tudsz vele craftolni
1, ingyen craftolok, sehol nemtalálsz még egy olyan hülyét mint én, aki ingyen craftol bárkinek is bármit.
2, ezt fent leirtam
(ezt nem Azmo postjára írom, csak megjegyzésként)
A többiektől, akikre ez nem tartozik, elnézést kérek az offért, már megint.
(Eleve nem értem, ha valakinek baja van, miért nem tudja megmondani, miért kell a fórumra írni azt..)
Legyetek szívesek privátban rendezni a dolgot. Egy kicsit most szüneteltetem ezt a threadet.