View Full Version : Games si mai multe jocuri
buna tutturor vroiam sa vb de downlodat jocuri gratis io descarc de pe downloadzoneforum.net(i in italiana forumu)
da am ca luat tot ce se poate gasi.ma gandeam daca nu cumva stiti si voi ceva situri sau forumuri de unde sa descarci jocuri free full gratis(vb de jocuri serioase nu flash).
Flacarica
31-07-2008, 09:47
xtremezone.eu
filelist.ro
....
la amandoa imi trebuie invitatie ca sa ma inregistrez
1katalin
31-07-2008, 10:45
TORRENTS(macar nu tre sa te inregistrezi).
din pacate nu pot sa stau o eternitate pe net.acasa am trafic limitat asa cavin la net cafe si descarc din greu.deci cu torrenturile nu fac treaba.faptu ca ma registrez nu-i problema sa ma pot registra numa.
NinjaBob
31-07-2008, 17:38
in general sa sti ca mai toate jocurile poti sa le downloadezi de pe gamershell.com acum numai sa sti exact ce vrei sa gasesti si sa ai banda, ca posibilitati ..sunt mai multe. pe gamershell.com nu trebuie sa fi inregistrat ca sa poti downloada. gasesti si jocuri si crack-uri cam tot ce vrei. o alta solutie este si computergames.ro fiind o alegere buna daca ai un metropolitan cu banda larga. dar pe computergames.ro nu prea sunt crack-uri pentru ca oamenii sunt in legalitate si vor sa-si vanda si ei marfa, fiind singuri din tara (daca nu ma insel) care sunt oficial atestati pentru hosting la steam (sti tu ...cs, cod, cs-source, dod, etc). Daca acasa nu ai banda si la caffe nu poti sta mult poti sa incerci si cu un client de DC++ asta numai daca ai banda si la sala respectiva ca sa poti trage imaginile de jocuri sau filme si ce mai vrei tu. Sunt cateva adrese de hub-uri care au cateva mii de utilizatori *** ar fi: warez2.dyn.ro, warez.dyn.ro, enigma.evolva.ro si lista continuua dar atentie ca pe aceste hub-uri tre sa ai si o ratie de share corespunzatoare pentru conectare si in general de la minim 20 Gb in sus.
In concluzie AI DE UNDE ... numai SA AI CU CE !!
SnK_Ripp3R
31-07-2008, 18:53
top.tbdev.ro
www.trackers.ro
Flacarica
03-08-2008, 09:28
Stie cineva de unde pot face rost de un patch la Port Royale 2 care sa imi traduca jocu din italiana in engleza ?T_T
GhostGuyX
03-08-2008, 10:31
www.gamestorrents.com