PDA

View Full Version : mi-se pare mie sau support-ul e cam de kkt ?

NinjaBob
11-08-2008, 19:13
Bai deci dupa o luna jumate si 2 tichete detaliate nici macar n`am primit un raspuns cu motivul pentru care am fost banat si nici macar nu am primit un mail in care sa zic "asteapta boule 4 luni ca sa ajungem si la tine"
Mie mi-se paare cam naspa sa stai o luna si ceva sa fi si user premium si sa nu te bage nimeni in seama ... sti cineva daca`s astia in concediu sau daca lucreaza careva la ei ? sau ce plm sunt o companie de 4 angajati sau ce ?

Ps: am postat in off topic pentru ca e off topic, adica stateam asa si ma gandeam cu aia 5 neutroni care`i mai am : ce anume sa fac ? dar cu siguranta am ajuns la o concluzie astia`s de kkt

samuraiStefan
14-08-2008, 21:00
nu stiu...nici mie nu prea imi place conduita GM sau cel putin regulile pe care trebuie sa le respecte...un prieten a trimis ticket pt. ca a fost banat dintr-o cauza necunoscuta...nu a primit mail sau altceva.pe langa asta,in raspunsul GM scria ca daca nu le trimite in 2 zile numele si date of birth(pt a se asigura ca,contul e al lui)primeste ban permanent..el a trimis(stiu sigur ca era bine ce a trimis,am stat langa el cand si-a facut contul)si nu a mai primit nici un raspuns inapoi,doar s-a trezit cu permanent bann...
si lucreaza UN SINGUR GM la account support(caesar)^^

Gogosica
15-08-2008, 00:03
de la 5 neuroni la 5 neutroni uou ce chimie

NinjaBob
16-08-2008, 10:26
sincer ma fut in el de joc ca mi-a trecut de el :) dar acu ca tot vine vorba chiar ca mi`am luat ban aiurea si nu cred ca`s singurul in situatia asta .. oricum daca`s mărlani ma doare`n sex nu mai am nici un chef ...