PDA

View Full Version : Care stie ?

RazvyPoWeR
06-09-2008, 12:23
Am cumparat de pe net acum 2 zile microsoft intellimous 1.1 A , 100 ron , e in bune conditi si e nou dar nu merge *** trebuie , ma refer ca joc cs si cand misc cate odata imi sare brusc intr o parte , nu pot juca asa , care stiti ce trebe facut sau daca v i s a intamplat si voua va rog sa ma ajutati , ms :stink:

SnK_Ripp3R
06-09-2008, 13:54
uhh razvy :))

probabil are driver ...nu ma bag :D

nicoLa3Gutza
06-09-2008, 14:48
Trebuia thread aici?trebuia sa ne spui si cat ai dat pe el?Si o intrebare,un maus la 100 ron poate avea driver?Adik nu stiu eu am un amarat de mouse optic care nu imi face probleme dar ma gandesc ca celor impatimitzi de cs(un joc de cultura generala..defapt generala e putzin spus)le tre' mouseuri scumpe ca sa poata "da bine" si acu sa revenim,un mouse poate avea driver?

GhostGuyX
06-09-2008, 15:35
incearca alta mufa USB si dc face lafel dute in control panel la optiuni la mouse si dai viteza mai mare sau seteaza si u ceva pe acolo, nu este asa greu :ok:

Gogosica
06-09-2008, 17:39
cu bani aia imi faceam viata bautura cat cuprinde

am si eu un mause* de 10 ron si merge catifelat 0_o

im flamer ( unori )

T0r3n0
06-09-2008, 17:45
Trebuia thread aici?trebuia sa ne spui si cat ai dat pe el?Si o intrebare,un maus la 100 ron poate avea driver?Adik nu stiu eu am un amarat de mouse optic care nu imi face probleme dar ma gandesc ca celor impatimitzi de cs(un joc de cultura generala..defapt generala e putzin spus)le tre' mouseuri scumpe ca sa poata "da bine" si acu sa revenim,un mouse poate avea driver?

Da un mouse mai scump pt acesti jucatori de cs, are si driver, dar nu as da mai mult de 50 lei pe un amarat de mouse. off cs-istii astia :D

ROvladutz
06-09-2008, 18:07

hah...foarte multa cultura generala...superb joc...pui tinta si tragi. gata o tura..incepe runda 2 ;)