PDA

View Full Version : drop rate...........<-> szted...

a1da
18-09-2008, 20:23
hi

nem tudom probalta e mar valaki rajtam kivul a dungikat, de leirom a velemnyem a tapasztalatommal.

1 sod bol kihoztam 1 UCH-át némi redosmival keverve... gondoltam a szokasos baleszerencsem.., a következő sod bol kihoztam ismét 1 uchát némi redosmival keverve. kicsit kurvara telivan a kisfaxom az atbasz**okbol. remelem nem csak en lattam azt a komentet ami 1 gm szajabol kelt eletre, miszerint drop increased. és nem decreased. ezek után kivánok nekik minden szépet és minden jót.. jó sok pénzt amit gyógyszerre tud költeni. hozzá tenném hogy ez a prémiums drop rate.

tehát ahgy számolom:

SOD 4-4,5 mill. uch 1 mill
1sod/1uch (jobb esetbe 2)
akkor kirakom az uchkat 2 millaba vagy sodot ne vegyek 4 millaba?

most őszintén a kurva annyukért csinálják ezt?

már elnézést ha kifakadok...

Darabolo
18-09-2008, 20:28
Add 2 milláért...
:jester:

DeathBladee
18-09-2008, 20:29
Ha solozod EOD B2F-et menny azt sztem jobban jársz vele :)

a1da
18-09-2008, 20:30
de azt nem viszem ki 20 perc alatt...

DeathBladee
18-09-2008, 20:31
az lehet söt biztos akkor marad SOD :(

DeathBladee
18-09-2008, 20:31
Valaki segítene nekem ebben az Auto update-ban holnap pls

snekassin
18-09-2008, 20:34
Valaki segítene nekem ebben az Auto update-ban holnap pls

???
Indítsd el a Cabalt, ahogy szoktad.
Várj türelmesen, míg letölti az update-et (holnap már gyorsabb lesz)
Start Cabal...

DeathBladee
18-09-2008, 20:37
k igyis-ugyis holnap töltöm már csak le addig is izgulok tovább xD :D

lacerka
18-09-2008, 20:43
Mit vársz egy Lv.95-ös dungeontol?

Shadowfollower
18-09-2008, 20:51
Mivel mindenki ki tudja vinni ezért mit vársz tőlle? A belépő árát nem a gm ek szabályozzák aki buta és drágán veszi az számoljon vele, hogy veszteséges lesz... azt hiszem a mobok sebzése is lement innentől nem értem mit gondoltál?

trees13
18-09-2008, 20:53
4-4% a letöltés,de gondolom ez még gyorsul bár engem az update nem sokban érint: nincs petem,nem vok honor rank 11 b2f hez és nem is wizzardom van...
Témára visszatérve: sod ban 1uch rakás osmium meg chaos lamp és néha slotos redosmi
míg b1f ben 4uch rakás slotos osmi EOD:b2f prt 1 FCh-ok meg lvl3as discek,emellett 400k 1 eod b1f

Soracte
18-09-2008, 21:17
Nincs drop increase, nincs uch siker esély increase, nincs slot extender craft esély increase stb. Ki lehet fakadni, de azért nem kell mindenféle rossz dolgot beképzelni. Esetleg páran segíthetnek, de magadnak kell eldönteni, mit és hogyan csinálsz a kariddal.

adzeye
19-09-2008, 09:04
Mivel mindenki ki tudja vinni ezért mit vársz tőlle? A belépő árát nem a gm ek szabályozzák aki buta és drágán veszi az számoljon vele, hogy veszteséges lesz... azt hiszem a mobok sebzése is lement innentől nem értem mit gondoltál?

FT b1f változott valamiben? tudsz róla valamit esetleg(pl. ott is kisebb a mobok sebzése?)
köszi

Shadowfollower
19-09-2008, 09:18
2. boss debuffolható annak a szintjét nem vitték le így a dolgok is maradtak (gondolom) a régiek de tegnap este nem mentem le inkább kiálltam fchh-t árulni ft megvár de az fchh piaci értéke szerintem most roppant ingatag és addig kell ütni amíg lehet.

RS re mondta azt sziszó, hogy nagyon vissza vették a sebzést 12 őt ütnek bele a mobok amik régen totál sokat.

Darabolo
19-09-2008, 09:24
Pedig, ha a sebzést levitték, akkor lehet, hogy a drop is megszenvedte a dungik lvl csökkentését.

Aida, szerintem több futamból összegezzük majd az eredményt.
Ha marad a nagyon rossz drop, akkor egyértelmű, hogy negatívba megy át az összes dungi kihozatala.

Igaz, hogy a noob-ok is ki tudják majd vinni azokat is, de legalább a többiek is szivnak akkor a szar droppal. (Mindez csak akkor érvényes, ha tényleg visszafogott droppok lesznek.)

sziszoka
19-09-2008, 09:30
RS-drop nem csökkent - ugyanolyan szar.

a1da
19-09-2008, 10:29
Pedig, ha a sebzést levitték, akkor lehet, hogy a drop is megszenvedte a dungik lvl csökkentését.

Ha marad a nagyon rossz drop, akkor egyértelmű, hogy negatívba megy át az összes dungi kihozatala.

Igaz, hogy a noob-ok is ki tudják majd vinni azokat is, de legalább a többiek is szivnak akkor a szar droppal. (Mindez csak akkor érvényes, ha tényleg visszafogott droppok lesznek.)

RS-drop nem csökkent - ugyanolyan szar.

7 runbol lehetz szurni eredményt? mert akkor továbbra is tartom borzalmas...
a masik sodban ugyan nnyit sebeznek a mobok... 1 percel nem viszem ki hamarabb.. pedig amennyit mostanaban tolok eszre vennem..
nem baj talaltam mas penzszerzesi lehetoseget és elég jó :D gyorsan elmegy és olcso. eddig 120 milla haszon 5 ora alatt. de nem mondom meg majd ha mar lecsengett elárulom. .D

PhiZo0
19-09-2008, 10:35
4-4% a letöltés,de gondolom ez még gyorsul bár engem az update nem sokban érint: nincs petem,nem vok honor rank 11 b2f hez és nem is wizzardom van...
Témára visszatérve: sod ban 1uch rakás osmium meg chaos lamp és néha slotos redosmi
míg b1f ben 4uch rakás slotos osmi EOD:b2f prt 1 FCh-ok meg lvl3as discek,emellett 400k 1 eod b1f

Még mindig class rank 11 kell B2F-hez, nem honour.

Amúgy nekem SoD ugyan úgy dobál, mint eddig, és a nehézsége sem változott. Eddig kivittem 8-at patch óta, és semmi változást nem észleltem.

Shadowfollower
19-09-2008, 10:39
a masik sodban ugyan nnyit sebeznek a mobok... 1 percel nem viszem ki hamarabb.. pedig amennyit mostanaban tolok eszre vennem..
nem baj talaltam mas penzszerzesi lehetoseget és elég jó :D gyorsan elmegy és olcso. eddig 120 milla haszon 5 ora alatt. de nem mondom meg majd ha mar lecsengett elárulom. .D

Hát én szerintem tudom: FCHH-t árulsz gondolom, elmult napokban 300 milla jött belőlle de még mindig van egy rakat.. remélem a következő update után az acm lesz a menő tárgy mert nekem valahogy mindenkinél több van ezekből a szemét értéktelen dropokból(amiből egyik most felértékelődött :D).

a1da
19-09-2008, 10:49
Hát én szerintem tudom: FCHH-t árulsz gondolom, elmult napokban 300 milla jött belőlle de még mindig van egy rakat.. remélem a következő update után az acm lesz a menő tárgy mert nekem valahogy mindenkinél több van ezekből a szemét értéktelen dropokból(amiből egyik most felértékelődött :D).

fail. 10 char

Shadowfollower
19-09-2008, 10:52
fail. 10 char

Lehet de jobb mint a tiéd :D 4óra 300kk...
Ha meg cash shopban veszel valamit az annyira *******. amit mindig is utáltam.

a1da
19-09-2008, 10:53
Lehet de jobb mint a tiéd :D 4óra 300kk...

de az enyem a semmibol jön. :DD

Shadowfollower
19-09-2008, 10:55
de az enyem a semmibol jön. :DD

Szóval scammels.
Nekem semmibe nem kerül az fch csak annyiba, hogy raktároztam.

trees13
19-09-2008, 11:03

Ez baromság,ok h a lvl65 noobok is tudnak LIDot jáccani,de azon a szinten nem olyan nehéz még tíz szintet tolni.Az update 1etlen nagy baromsága ez a 10 szint visszalépés.Minden dungi full noob lessz.Nem kapsz expet se már rendesen

bulint2
19-09-2008, 11:06
na neee! lejebb fog menni a dungik min lv.-je??

trees13
19-09-2008, 11:09
jah lid:lvl65
RS:75
EODB1F 85
SOD 95
MC:B1F 105 és így tovább

zolika
19-09-2008, 12:18
Toltam ma reggel 3 sod-ot, 4-5 uch körönként red osm cuccok, 1 slotos osm blade, sztem maradt a drop rate ugyanugy.

a1da
19-09-2008, 13:08
Toltam ma reggel 3 sod-ot, 4-5 uch körönként red osm cuccok, 1 slotos osm blade, sztem maradt a drop rate ugyanugy.

akkor csak az en drop ratemet vettek le? tegnap este ejfelig sodoztam es loszar. nem viccelek loszar dropppom volt :/

Shadowfollower
19-09-2008, 13:15
Mondjuk neked már itt az idelye, hogy valamikor vissza vegye.. sehek max craftos osm ek..

katsa
19-09-2008, 13:26
jah lid:lvl65
RS:75
EODB1F 85
SOD 95
MC:B1F 105 és így tovább

templet nem vették lelyebb... deolvass vissza levan irva hogy mi, hogy...

Blase87
19-09-2008, 14:23
droprate-t írták valahol hogy magasabb lesz?
én mentem 1 sodot meg FT-t
sodban 5 uch + szokásos szutykok
FT-ben meg 4 fch 3 uch
nem változott semmit :D

amúgy ha ilyen profik vagytok pénzszerzésben akkor taníthatnátok engem is :D
(most komolyan, van olyan elvetemült aki képes megvenni az fchh-t 500k-nál drágábban? :D)
jó mondjuk én sem panaszkodhatok
a régi, extendelt titanium ampos kesztyűmre rápróbáltam a +8-at, fail lett, az account binding lejött róla szóval már adom is el :D tiszta jó, 250m extra csak emiatt :D

sziszoka
19-09-2008, 15:44

Nem azt mondtam, hogy a mobokat könnyebb megölni, hanem hogy kevesebbet ütnek. Én is ugyanannyi idő alatt viszem ki rs-t, csak kevesebbszer kell healelni, mert nem ütnek annyit...
A hp-jük, és a def maradt, csak kisebbet ütnek, talán kevesebbszer is talál el, de ezt nem tudom biztosan állítani.

kovy5
19-09-2008, 21:46
Nem tudom, én nem vettem észre különbséget haverral mentünk 4 UCH

a1da
20-09-2008, 11:07
na toltam pár uj sodot, és valami tényleg nincs rendben. :/
most teljesen normális volt a drop 7 uch+eof6. :/ biztos csak unlucky voltam. :/

fasz1991
20-09-2008, 11:11
jó mondjuk én sem panaszkodhatok
a régi, extendelt titanium ampos kesztyűmre rápróbáltam a +8-at, fail lett, az account binding lejött róla szóval már adom is el :D tiszta jó, 250m extra csak emiatt :D

ezt énis megjatszanám, de nem áll fent olyan veszély hogy kiveszi az ampot mert akkor inkabb hanyagolom :p

zolika
20-09-2008, 13:37
ezt énis megjatszanám, de nem áll fent olyan veszély hogy kiveszi az ampot mert akkor inkabb hanyagolom :p

Nem fogja kivenni az amp-ot max eltűnik az item vagy pedig szimplán +0 lesz :)

Blase87
20-09-2008, 13:44
Nem fogja kivenni az amp-ot max eltűnik az item vagy pedig szimplán +0 lesz :)

az extendelt cucc soha nem tűnik el
pont ehelyett van az, hogy az utolsó slot megszűnik (és vele az account bind is)

daveehun
21-09-2008, 08:57
LOL! Ez komoly h lehet debufolni a 2.bosst FT-ben? OOOooO

zolika
21-09-2008, 09:47
LOL! Ez komoly h lehet debufolni a 2.bosst FT-ben? OOOooO

Ja, az előbb majdnem megvolt FT solo potik nélkül, csak sokat laggoltam+haltam és nem maradt idő utcsó bossra :)