View Full Version : Chaos aréna + Completer skill prob.
KOLLARGABOR
27-09-2008, 13:43
játék közben nem látszodnak a completer skillek (csak áll a kari) és a chaos arénás itemek + a C.A. mapja is rosz nem találja. hol tudom ezt letölteni
plz help.
Cabal reinstall :D
Újratelepítés előtt, menj a Registry editorba (Start menü - Futtatás - regedit), keress rá a "cabal" szóra, és amiket talál ki kell törölni. Aztán gép újraindít, ellenőrzöd, hogy tényleg nem maradt cabal-os bejegyzés és kezdheted az újratelepítés.
KOLLARGABOR
27-09-2008, 14:34
de az ujjratelepitésnél meg 379_1.dat update probléma van
Manuális update akkor, de ha jól emlékszem ezt már tisztáztuk egyszer :)
nekem meg auto kilép a játék amikor töltene be :S
332-es update segített nekem amit a játék magától nem szed le. Azt szedd le és azzal kezd a patchelést és utánna a többi.
oké de én még nem csináltam ilyet :s
elmagyaráznád vagy valaki más h h kell?
Ez amit én írtam a miracle key-re van. A kilépésre nem tudok megoldást.
Bár de. Szedd le azt a verziót amit Mogyoró töltött fel. Itt van a gyakroi problémák, megoldások topicban azt hiszem.
http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=70845
nekem az a bajom hogy registryből kitöröltem minden cabaloc cuccot felraktam az alap telepítőt asszem 071029es updateket letölti és még mindig nemlátszik a comp skill se az arenas itemek
mi lehet a baj mer már nagyon unom:S
Lloriska
12-01-2009, 13:26
HA hiányzik a miracle key-raw platinum akkor a CA-s updatet ujra kell patchelni ez csak akkor lehet ha kézileg csinálod ha nemaz akkor passz