View Full Version : A 2-slot item drop-ról
CasperTm
09-10-2008, 07:15
Itt egy szép guide ratza-tól...Amint hazaérek sztem lefordítom h az angoltudás nélküliek is megértsék mert sztem nagyon hasznos...
http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=72677
Shadowfollower
09-10-2008, 07:22
Már postolták de a fordítás egyedi lesz, hogy meglegyen szerintem tegyél ebbe a threadbe egy helyfoglalót én pedig ezt a postot majd törlöm és akkor második helyen lehet. Akkor is ha esetleg túl hosszú lenne (lehet érdemes 2 helyfoglalót is tenni)
Succubus
09-10-2008, 08:41
Gyorsan átfutottam szegényes angoltudásommal, a leglényegesebb hogy a 2slot item drop csak akkor műkszik, ha eléred a 45 times-t. És ennek a módja az, ha ezeket a cuccokat titániumként szerzed meg, és extendeled. Ez még aránylag tűrhető árban is van, és a +7, +8, +9-es titániumok magasabb szinten is megállják a helyüket. Az ára elvileg visszajön, szépen le volt írva a sok 2slotos aqua meg osmium fegyó a dungeonokban. És állítólag emiatt olyan gazdagok a koreaiak...mindnek van ilyen 2slot item droppolós settje.....
Hát erről annyit hogy nekem is volt egy elég egyszerű 2slot item droppolós settem, alzossal vegyesen. Tuti nem volt meg a 45 times, ígyis droppoltam 2slotos titániumokat Ruinában az apeknél. Sőt, a legtöbb 2slotos item DT instákban esett nekem, méghozzá 2slot item droppolós sett nélkül :p
Hmmmm, ha Shadowfollower nem előz meg, lefordítom a szöveget:)
CasperTm
09-10-2008, 09:02
Estére kész lesz a fordítás, postolok másikat majd sztem, úgyhogy ezt majd törölni lehet...
Shadowfollower
09-10-2008, 09:13
Gyorsan átfutottam szegényes angoltudásommal, a leglényegesebb hogy a 2slot item drop csak akkor műkszik, ha eléred a 45 times-t. És ennek a módja az, ha ezeket a cuccokat titániumként szerzed meg, és extendeled. Ez még aránylag tűrhető árban is van, és a +7, +8, +9-es titániumok magasabb szinten is megállják a helyüket. Az ára elvileg visszajön, szépen le volt írva a sok 2slotos aqua meg osmium fegyó a dungeonokban. És állítólag emiatt olyan gazdagok a koreaiak...mindnek van ilyen 2slot item droppolós settje.....
Hát erről annyit hogy nekem is volt egy elég egyszerű 2slot item droppolós settem, alzossal vegyesen. Tuti nem volt meg a 45 times, ígyis droppoltam 2slotos titániumokat Ruinában az apeknél. Sőt, a legtöbb 2slotos item DT instákban esett nekem, méghozzá 2slot item droppolós sett nélkül :p
Hmmmm, ha Shadowfollower nem előz meg, lefordítom a szöveget:)
Én nem fordítok nekem erre nincs most időm meg más már úgyis elkezdte + a téma is hidegen hagy, csak átekinthetőségre akartam neki segítséget adni de gondolom úgyis a leírások közé akkar egyet tenni és akkor meg új topicot nyit neki, csak gondolom nem akarja, hogy egyszerre 10 ember fordítsa.
Succubus
09-10-2008, 10:45
Én nem fordítok nekem erre nincs most időm meg más már úgyis elkezdte + a téma is hidegen hagy, csak átekinthetőségre akartam neki segítséget adni de gondolom úgyis a leírások közé akkar egyet tenni és akkor meg új topicot nyit neki, csak gondolom nem akarja, hogy egyszerre 10 ember fordítsa.
Akkor jobb ha hagyom, én átolvastam, értettem, mások meg várjanak csak amíg megjön a fordítás estére muhahahahaha :girl_devil:
A témához annyit hogy ennek a 2slot item droppolásnak akkor lenne igazán értelme, ha Tescosan mondva: A legkisebb is számít, Tesco.... szóval ha 2,5 times is beszámítana, vagy 5 times stb. Ez most olyan mintha az alz droppolós cuccok csak akkor működnének, ha eléred a 250% ot vagy 300% ot -.-
Nah ez érdekes. Ha lesz egy kis feles pénzem tuti beruházok egy tita 2 slot item dropos setbe.
Nah ez érdekes. Ha lesz egy kis feles pénzem tuti beruházok egy tita 2 slot item dropos setbe.
desok feles pénzed lessz. :9
Aki esetleg nem látta volna, itt (http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=72889) elkészült a leírás.