PDA

View Full Version : Mi legyen a neve?

Succubus
11-11-2008, 14:04
Van egy ChaChám. Még csak lvl1-es, de majd szeretnék neki nevet adni. Ötleteket várok :D

(egy név már felmerült, csak Sziszoka azt mondta, ne merjem :D)

FanFar0
11-11-2008, 14:09
cica ? :D

sziszoka
11-11-2008, 14:26
Hát ne merészeld.............

cica ? :D nem.

FanFar0
11-11-2008, 14:36

nem.

a 'cica' egy tipp volt, hogy mi legyen a neve :D
de lehet mondjuk Tiger vagy vmi ilyesmi :D

kovacs725
11-11-2008, 14:37
Chakris<<<<<<

roland1994
11-11-2008, 15:06
Joker

(10 char)

KicsiRigo
11-11-2008, 15:29
LadyOfCats ;)

zolika
11-11-2008, 15:49
Mióta kivették PL grocer-től a pet rename card-ot egyet se láttam még traden hogy árulná vk :(

Névnek meg: Szisza vagy Makka :D

manicionalisPD
11-11-2008, 15:50
lehet hogy a sziszire gondolt:laugh1: bocs sziszo és most beállok a sarokba:sorry:
az én petemnek bonyolúltmókus lesz a neve vagy fazékbakurtfrontálispocokbefött

ClarkyS
11-11-2008, 16:33
Kyra :) - - - - - - - - - - -- -

Vikusz
11-11-2008, 16:38
The_LoL :D

kovacs725
11-11-2008, 16:40
CirmiHUN xPPP

Vikusz
11-11-2008, 16:43
LakeBalaton XD

trees13
11-11-2008, 17:20
ha lessz petem és rename cardom akkor van DirEnGrey vagy NiikuraKaoru,ha itt tartunk akkor lehetne (GA)"jóska" pet is xD

kovacs725
11-11-2008, 17:28
vagy pedig LUPP

Syranne
11-11-2008, 18:01
Most nekem igy a Mortisha jut eszembe :D (ha valaki nem tudná Adams family)

Én már tudom, hogy fogom átnevezni a Red Garliem, ha lesz rename cardom: Pocok :D (In the loving memory of my hörcsög :()

trees13
11-11-2008, 18:03
Most nekem igy a Mortisha jut eszembe :D (ha valaki nem tudná Adams family)

Én már tudom, hogy fogom átnevezni a Red Garliem, ha lesz rename cardom: Pocok :D (In the loving memory of my hörcsög :()
Zelda xD am részvétem,imádom a hörcsögöket,régi házunkban volt 1 hörcsögtemető. Annyira vigyáztam rájuk,hogy 8 év alatt 3 került oda

Amfetamine
11-11-2008, 18:33
Zelda xD am részvétem,imádom a hörcsögöket,régi házunkban volt 1 hörcsögtemető. Annyira vigyáztam rájuk,hogy 8 év alatt 3 került oda

3? Termelted rendesen, témához pedig "Taknyos"(havernak macskája neve volt)

sziszoka
11-11-2008, 18:35
Mióta kivették PL grocer-től a pet rename card-ot egyet se láttam még traden hogy árulná vk :(

Névnek meg: Szisza vagy Makka :D

Succ, ha jót akarsz magadnak, akkor nem Szisz-szel fog kezdődni a peted neve :girl_devil:

roland1994
11-11-2008, 18:55
KECSKE :D asdasdasd

trees13
11-11-2008, 19:14
3? Termelted rendesen, témához pedig "Taknyos"(havernak macskája neve volt)
Ahhoz képest,hogy ezek általában 2-3 évet élnek...

ZYARTY
11-11-2008, 19:16
PityiPalko xDDDD vagy UCH :D:D:D

trees13
11-11-2008, 19:18
Pinguinjewel :P

manicionalisPD
11-11-2008, 19:35
Samantha Fox

FanFar0
11-11-2008, 19:36
vagy csak írd egyszerűen FanFar -nak azt jóvan :D
vagy esetleg Isten, de tök mind1 melyik, mert egyforma :D

sanity111
11-11-2008, 19:54
Longcat .

manicionalisPD
11-11-2008, 20:29
Polgár Jenő ÚR

kovacs725
11-11-2008, 20:33
PlumaKiller :D

trees13
11-11-2008, 21:54
böff
/off sanity,viccnek nagyon állat az avatarod

Succubus
11-11-2008, 22:56
Köszi az eddigi ötleteket, eddig a Chakris tűnik a legszimpatikusabbnak.....am hogy lelőjem a poént, felvetődött már korábban a Sziszoka mint petnév...de....

...nos igen....ebből arra következtetek, hogy Sziszoka tenne egy újabb látogatást Debrecenbe, és bizonyos fontosabb testrészeimet letépné, és felküldené őket....nos, igen, ott :D

Ja meg a guildmasterem javasolta hogy legyen a klán kabalaállata, a neve pedig TheBestHUNGamer :D

ZYARTY
12-11-2008, 00:12
Köszi az eddigi ötleteket, eddig a Chakris tűnik a legszimpatikusabbnak.....am hogy lelőjem a poént, felvetődött már korábban a Sziszoka mint petnév...de....

...nos igen....ebből arra következtetek, hogy Sziszoka tenne egy újabb látogatást Debrecenbe, és bizonyos fontosabb testrészeimet letépné, és felküldené őket....nos, igen, ott :D

Javallom ezugyben egy vedelmi eszkoz hasznalatat! Regebben mikor a keresztes lovagok mentek hadjaratba az asszonyaiknak vas -bol keszitett bugyit rakattak a kovaccsal, nehogy mas ferfi hozzaferjen a no nemiszervehez! Namost keszitess te is ijet csak ferfinak valot :D es nem kell felj sziszoka kemeny kezetol :laugh1: ! Csak hasznald :ok:

sziszoka
12-11-2008, 06:53
Javallom ezugyben egy vedelmi eszkoz hasznalatat! Regebben mikor a keresztes lovagok mentek hadjaratba az asszonyaiknak vas -bol keszitett bugyit rakattak a kovaccsal, nehogy mas ferfi hozzaferjen a no nemiszervehez! Namost keszitess te is ijet csak ferfinak valot :D es nem kell felj sziszoka kemeny kezetol :laugh1: ! Csak hasznald :ok:

Ha már a középkornál tartunk... Megoldanám azt is, csak rosszabb lenne :girl_devil: mondjuk eltüntetném az erényöve kulcsát...

Shadowfollower
12-11-2008, 07:40

Ha már a középkornál tartunk... Megoldanám azt is, csak rosszabb lenne :girl_devil: mondjuk eltüntetném az erényöve kulcsát...

A fém nagy hő hatására megolvad nekem elhihetitek:D micsoda kínzások lesznek itt még :D

Nekem van 3 macskám otthon a hivatalos neveik: Minie, Sipirc, Iszkiri, A nem hivatalos pedig: *itle* :D és számmal vannak ellátva.

Syranne
12-11-2008, 07:42
Szerintem elég abba belegondolni, ha nincs kulcs mi lesz az alapvető emberi szükségletekkel. :taunt:

kurosakiHUN
12-11-2008, 07:48
pityu,bobby,dzsordzs vagy mihály:)

Succubus
12-11-2008, 08:53
WTB Erényöv for male person :D
Még jó hogy arról kell beszélni a cicám neve helyett hogy mit tenne velem a fél fórum erényöv nélkül :p

A fém nagy hő hatására megolvad nekem elhihetitek:D micsoda kínzások lesznek itt még :D

ÚÚÚÚÚ, még adjátok az ötleteket, ezaz, hurrá :D ......habár elviselem én a cicámat Azmodian névvel is.....igaz, akkor nem sziszoka jön ki látogatni, hanem azmo. Nemtudom hogy hiányzik-e nekem hogy lepk-zzanak a Kossuth téren :laugh1: Vagy akár rosszabb is.....ha az erényövemre pályázol, akkor visszamennyéé!!:D Nem akarom, mert még sosem voltam férfival :blush::laugh1:

sziszoka
12-11-2008, 08:59
Ugye nem nevezted még át???????

Shadowfollower
12-11-2008, 09:05
Még jó hogy arról kell beszélni a cicám neve helyett hogy mit tenne velem a fél fórum erényöv nélkül :p

ÚÚÚÚÚ, még adjátok az ötleteket, ezaz, hurrá :D ......habár elviselem én a cicámat Azmodian névvel is.....igaz, akkor nem sziszoka jön ki látogatni, hanem azmo. Nemtudom hogy hiányzik-e nekem hogy lepk-zzanak a Kossuth téren :laugh1: Vagy akár rosszabb is.....ha az erényövemre pályázol, akkor visszamennyéé!!:D Nem akarom, mert még sosem voltam férfival :blush::laugh1:

Én csak tippet adok TEEEEEEEEE, de gondolkodtam, hogy végre megmutathatom majd sziszónak a börtön trükköt. :D

sziszoka
12-11-2008, 09:14

Nem is tudom, melyikünkkel járnál jobban... :girl_devil:

Én csak tippet adok TEEEEEEEEE, de gondolkodtam, hogy végre megmutathatom majd sziszónak a börtön trükköt. :D

Mondtam már, hogy nem fogod feketén látni a nevem, nem? :girl_wink:

Shadowfollower
12-11-2008, 09:14
Mondtam már, hogy nem fogod feketén látni a nevem, nem? :girl_wink:

Pedig a fekete a kedvenc színem.

Succubus
12-11-2008, 10:37
Ugye nem nevezted még át???????

Nyugi, még vadászok a kitre....addig szedj össze jó érveket hogy miért jobb a Chakris, mint a Sziszoka :laugh1:

Ja és sürgősen adjon el vki egy erényövet férfikiadásban, Sziszoka már megvette a jegyet sztem :D

Kiscsibor
12-11-2008, 10:52
Ha lenne PET-em meg Rename Cardom akkor háát szerintem Nagycsíbor vagy Akoszisz, vagy esetleg SZISZtemOfCsíbor./semmi rossz indulat vagy szúrkálódás./:D

sziszoka
12-11-2008, 10:55
Ha lenne PET-em meg Rename Cardom akkor háát szerintem Nagycsíbor vagy Akoszisz, vagy esetleg SZISZtemOfCsíbor./semmi rossz indulat vagy szúrkálódás./:D

De nincs :girl_haha:

Succubus
12-11-2008, 11:02
De nincs :girl_haha:

Kár, remélem nekem előbb lesz....vajon akkor is mosolyogsz majd? '-,..,-'

sziszoka
12-11-2008, 11:07
Kár, remélem nekem előbb lesz....vajon akkor is mosolyogsz majd? '-,..,-'

Nem fogod megtenni, mert akkor véged van. Egyszerűen véged...

Shadowfollower
12-11-2008, 12:03
Ez disznóság. Úgy beállítani, mintha bántanálak...
Hiszen én sose bántok senkit sem... Jelentkezzen, akit valaha bántottam!!! MOST!

Nem fogod megtenni, mert akkor véged van. Egyszerűen véged...

A hajlam megvan! Vagy nem csak az.. érdekes, ki tudja...

p.s.:És mindig az ördögi lánnyal kezdi..
Edit: ami önmagát ábrázolja vajon?

sziszoka
12-11-2008, 12:16
A hajlam megvan! Vagy nem csak az.. érdekes, ki tudja...

p.s.:És mindig az ördögi lánnyal kezdi..
Edit: ami önmagát ábrázolja vajon?

Továbbra sem bántok senkit... De ha megteszi... ... ... ... ... Keresheti azt a kulcsot az erényövhöz...
Mondjuk én se vagyok teljesen normális.
Tudod, mit Succ, nevezd Sziszonak a peted, legalább kettő fog belőlem rohangálni.
Sőt, Kiscsi, Te is. És mindenki nevezze sziszonak a petjét. Az lesz a legjobb. Majd csinálunk csoportképet. Ahányszor meghalok a játék folyamán, egy petbe reinkarnálódom, akinek sziszo lesz attól fogva a neve. Milyen sok lenne belőlem :girl_crazy: Terjednék, mint Mr. Smith.
A :girl_devil: meg nyilvánvalóan engem ábrázol, hiszen rövid fekete hajam van, és piros a bőröm... Egyértelmű. Hogy? Áhá, a tulajdonságra gondoltál... Értem már. Persze, az is vagyok, gonosz boszorka, nem? Mondjuk az ostor jól áll a kezében, de mivel nem bántok senkit sem...

FanFar0
12-11-2008, 12:31
Am nem akarok bele folyni, de a 'Sziszkó'-t se szereted?:D

sziszoka
12-11-2008, 12:32
Am nem akarok bele folyni, de a 'Sziszkó'-t se szereted?:D

Nem, azt sem :girl_smile:
De ha elmondanám, hogy még mit nem szeretek, akkor tuti úgy hívnának...

KicsiRigo
12-11-2008, 12:56
legyen Miszi :D

Succubus
12-11-2008, 14:38
Továbbra sem bántok senkit... De ha megteszi... ... ... ... ... Keresheti azt a kulcsot az erényövhöz...
Mondjuk én se vagyok teljesen normális.
Tudod, mit Succ, nevezd Sziszonak a peted, legalább kettő fog belőlem rohangálni.
Sőt, Kiscsi, Te is. És mindenki nevezze sziszonak a petjét. Az lesz a legjobb. Majd csinálunk csoportképet. Ahányszor meghalok a játék folyamán, egy petbe reinkarnálódom, akinek sziszo lesz attól fogva a neve. Milyen sok lenne belőlem :girl_crazy: Terjednék, mint Mr. Smith.
A :girl_devil: meg nyilvánvalóan engem ábrázol, hiszen rövid fekete hajam van, és piros a bőröm... Egyértelmű. Hogy? Áhá, a tulajdonságra gondoltál... Értem már. Persze, az is vagyok, gonosz boszorka, nem? Mondjuk az ostor jól áll a kezében, de mivel nem bántok senkit sem...

Tiszta kéjérzésem lesz hogy folyton ott fosz ugrálni mögöttem :D:D:D

Ja és miután előtört belőled a Sötét Sziszoka.....hát igen, a kis terrorista, we hate all people, becoz' we're mad :D