View Full Version : Force Blader új BM2-je...
Force Blader szekcióban találtam, végre fb játszható és erős (ha nem a legerősebb) karakter lesz. Azt nemtudom, hogy mikor hozzák ezt be, de remélem hogy a mostani updattel...
1.
http://pl.youtube.com/watch?v=ox4CV5bCK7s&fmt=18
2.
http://www.soribada.com/DownMV/Detail.html?mvNum=6210398
Aki szerezne további infókat ezzel kapcsolatban, azt postolja pls, köszi :)
A második link -nek mi köze az új skilekhez?
Tetszik!!
Lehet hogy nem FS -t kellet volna kezdenem a nagy mellé, hanem FB -t? :D
úgy tudtam,h a FS provocation skillje 5 mobot húz össze
2.vid,érdemes megfigyelni lvl10-es husky petet
értékelés.FS skillje AOD közbe jó.
FB bm2 special skillje nagyon erősnek tűnik.FS-ével is csinálhatnának vmit,mert igazán csak mfs-ek tudják használni
A második linken a srác az FB bm2-vel auto targetel. Arra van aza vidi :)
VegitaUSSJ
15-12-2008, 16:42
Ez tök zsír:D
Na karácsony utánn felhúzom az FB-met:)
Amúgy ennek az egésznek az előzményét itt találjátok:
http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=85927
a 7. oldal környékén...
Forceware
15-12-2008, 16:50
szép,szép...majd ha már betették az eu-ba és látom másoknál hogy jó a dps stb. akkor esetleg kezdek fb-t, addig marad a blader ;)
szép,szép...majd ha már betették az eu-ba és látom másoknál hogy jó a dps stb. akkor esetleg kezdek fb-t, addig marad a blader ;)
/OFF
jéé má új tag :laugh1:
üdv nálunk :ok:
Hát nem tudom..
Nekem a 2. vid egy családi összeröffenés tortával és gyertya el fújással.. :D
Vagy csak nekem adja be?
Vagy nem várom meg a végét?
Vagy mi van?
:D :D :D
/OFF
heheheheh :D mintha dejavum lenne. :D :girl_wink:
Üdv a fórumon..! :) nem tudom, hogy tegezhetem-e, ezért magázom..
ön mikor szokott fellépni game-ba?:D
Succubus
15-12-2008, 19:29
/OFF
Nem is meséltél az ikertestvéredről eddig :girl_devil:
Most én maradtam le vagy ez most valami Fake-je lenne Coginak?
Cögi fan klub!
Bevállalja!
:D
WoW!!!
FB bm2je h úgy fejezzem ki magam odabasz rendesen...
holnaptól nem fs-t hanem fb-t kezdek kiskarinak :D
fb bm2 újítás mikkora várható?
Lloriska
16-12-2008, 05:51
dec 18. án lesz a Episode 3 de (nemhiszem hogy még benne lenne az új FB bm2) a FS skill az biztos benne lesz
Forceware
16-12-2008, 12:50
/OFF
csak poénnak szántam, nem szerettem/szeretnék vele senkit megbántani ;)
Fanfar: kiszámíthatatlan vagyok, ha van msn-d pls vegyél fel
Lehet hogy hujeseget kerdek, de kb mennyi ideig fog tartani az updateles?
sMMatsuo
16-12-2008, 12:59
Lehet hogy hujeseget kerdek, de kb mennyi ideig fog tartani az updateles?
Még nem tudni, feltételezem majd az update napján kiírják, hogy meddig fog tartani a leállás.
Karsh026
16-12-2008, 14:02
Force skizo... :D
ám nemtudom figyeltétek-e, de az nem új skill amit nyom... hanem csak sima normal attack :D
kovacs725
02-02-2009, 20:07
http://www.youtube.com/watch?v=8yJCYgd5tOM
találtam egy ilyet
Menthiris
02-02-2009, 20:17
Máshol is láttam már, BM2-t benyomják és amikor már csak 1/3 idő van belőle hátra, akkor nyomnak aurát, ez miért van?
kovacs725
02-02-2009, 20:22
hogy tovább legyen rajtuk mert az aura megnöveli az idejét
marsal2000
02-02-2009, 20:22
akkor amikor majdnem vége bmnek akkor nyomnak aurát így tovább tart bm is meg a végére aurát is kap
am naon jó kis vidi kiváncsi vagyok mien lesz itt:)
Menthiris
02-02-2009, 20:23
Óóóó! Gondoltam rá, hogy ez lenne, de túl imbának tűnt, jó tudni. Köszönet. ;)
tudom hogy hülyeség megint megkérdezni, de nemtudja valaki, mikorra tervezik ezt az újítást behozni?:)
tudom hogy hülyeség megint megkérdezni, de nemtudja valaki, mikorra tervezik ezt az újítást behozni?:)
Holnap lesz valami update... Ki tudja.... :D
Holnap csak új cashshop itemeket raknak be.
xXToMiXxBLXx
03-02-2009, 06:08
Force Blader szekcióban találtam, végre fb játszható és erős (ha nem a legerősebb) karakter lesz. Azt nemtudom, hogy mikor hozzák ezt be, de remélem hogy a mostani updattel...
1.
2.
Most kapcsolódok be és nincs olyan a LEGERŐSEBB kaszt...minden karakter jó imba szetbe.. és D.T.-n erre ennyit nincs olyan,hogy szar vagy legjobb kari minden karinak van előnye+hátránya WA-ra a cuccok pl...GS or DK kibaszott olcsó,de a heavy rohadt drága 3 kaszt használja BL FS WA...
NINCS LEGJOBB KARI
kovacs725
03-02-2009, 13:50
sőt még fb is tol heavy-t
Menthiris
03-02-2009, 16:33
NINCS LEGJOBB KARI
Te olyan okos vagy, lehetek a barátod?
roland1994
03-02-2009, 16:44
Most kapcsolódok be és nincs olyan a LEGERŐSEBB kaszt...minden karakter jó imba szetbe.. és D.T.-n erre ennyit nincs olyan,hogy szar vagy legjobb kari minden karinak van előnye+hátránya WA-ra a cuccok pl...GS or DK kibaszott olcsó,de a heavy rohadt drága 3 kaszt használja BL FS WA...
NINCS LEGJOBB KARI
Mát nem flame miatt, de nem írta sehol sem, hogy az FB lesz a legjobb kari :bye:
Menthiris
03-02-2009, 16:47
Akkor nyisd ki a szemed. ;)
roland1994
03-02-2009, 17:38
Azt írta, hogy játszható és erős nem azt, hogy a legjobb.
Menthiris
03-02-2009, 18:46
Akkor segítek. :)
1.
2.
roland1994
03-02-2009, 19:06
Akkor segítek. :)
HA NEM A LEGERŐSSEB!
Menthiris
03-02-2009, 19:15
Ajh Roland, fárasztassz... Figyelj, elmagyarázom mégegyszer, egyszerűen:) :
Az 1. postban bennevan egy olyan, hogy "ha nem a legerősebb". Erre Tomi mondta, hogy de márpedig olyan, hogy legerősebb, nincs. Erre te vitatkozol al*****anul, vágod? :)
sanity111
03-02-2009, 20:00
Ejjnye Róóóóóland.. :D
daveehun
03-02-2009, 20:40
OMG....Tomi,Roli ülj le 1-es:bye:
Alig jött vissza, de már okosít :D
roland1994
04-02-2009, 06:49
Eddig örülhettetek ^^
Szerintem minden kari jó valamibe, nem nagy szám hogy új bm2 attól ugyanúgy maradnak gyengéi
xXToMiXxBLXx
05-02-2009, 05:44
OMG....Tomi,Roli ülj le 1-es:bye:
LoL mert most nincs igazam?!!!!!!
És az FB-t alapból nem komálom..és most ezel a Bm2-vel tiszta erős lesz biztos...
és Davee nem én égettem a klánt pl...amikor oda mentem haver azt mondta,
"jéh a hungay"-be mentél....és mért is változtatott nevet a HunBlades?
Talán ErrorCode06 szartok talán..És most nyaljátok a XXXXXXX-üket erre ennyit Davee nem én égettem a klánt és örülnék ha lesszál-nál rólam.. :ok: :black_eye:
(Ezeket hallottam sok embertől...)
lesszál-nál rólam <-ez olyan aranyos:)
kovacs725
05-02-2009, 11:57
A force bladernek kijárt ez az új bm és . Miért?
Azért mert ha megnézitek letöbb wa wi és blader solozza temple-t 150-n nem pro cuccban. És ez igazságtalan hogy a bm2-nk egyenlő a 0val szerintem
Fa is képes rá, MFS is... de akkor jöhet az FS-nek is egy uj bm2...
El kell fogadni az erősségeket és gyengeségeket egy karakterben, amellett elismerem hogy egy használhatatlan hulladék az FB bm2-je.
Mellesleg csak WA szempontbol tudok nyilatkozni. Oda azért kell ruházat és fegyverzet különben mész a levesbe+ használni kell egy csomo rövidítést mert nem lesz időd rá.
jaja am még az FA-k is szólózzák már 150+ on
Teljesen no offense de mi a reteknek kell 20as betümérettel írkálni Tomi?
Darksite szavazás meg , hogy is mondjam, egyáltalán nem ad releváns infót.
omg darksite.. ok :)
Am meg a sok hümmm csak éppen beixelte, hogy neki milyen karija van, mert ugye mindenkinek a top, amivel épp akkor van -.-'
StukaFighter
05-02-2009, 21:20
force blader a 2.???? megkérdezhetem azt hogy??Aza kaszt mástse tud csak debuffolni....
és wi 6.????????
Akik szavaztak szerintem még életükben nem cabaloztak.
force blades a 2.???? megkérdezhetem azt hogy??Aza kaszt mástse tud csak debuffolni....
és wi 6.????????
Akik szavaztak szerintem még életükben nem cabaloztak.
Ehhez tudni kell, kik járnak a DarkSite-ra...legtöbbször kezdők, akik valóban nem cabaloztak még életükben. Ha nem gond, kiveszem a listát, mielőtt bárkit megtévesztene.
xXToMiXxBLXx
06-02-2009, 06:40
Ehhez tudni kell, kik járnak a DarkSite-ra...legtöbbször kezdők, akik valóban nem cabaloztak még életükben. Ha nem gond, kiveszem a listát, mielőtt bárkit megtévesztene.
LvL 60-as voltam kb...xD :ok:
És mi jó van az FB-be?!!!
Nem tank karakter.(Dungiba nem igen jó,se mf spot pl.)
Nincs party buff
Csak 8-10 debuff ami vagy TG-n vagy Boss-ozásra való..
Egyik FB-s player elmondaná mi tetszik a Force Bladerbe?
roland1994
06-02-2009, 12:24
szerintem FB-vel lehet bírni dungikat eléggé jól. Ráadásul mf spotot is :)
mf spotot nem bírja? lol ez hülyeség 130-140 felé 80 hp steal/hitel simán lehet bírni(talán még sokat is mondtam)
most azon megy a vita h meik a legjobb kaszt?
mind1ik a legjobb a maga módján. mindegyiknek van előnye és hátránya is. ha tudsz játszni, mind1 mivel játszassz ;)
omg darksite.. ok :)
Am meg a sok hümmm csak éppen beixelte, hogy neki milyen karija van, mert ugye mindenkinek a top, amivel épp akkor van -.-'
Hát én kifejezetten utálom FS-t...Habár TG-n nagyon hasznos,de nem csak arrol szól a cabal...Ha újraválaszthatnék BL vagy WA lennék...Mindenhol megállják a helyüket.
kovacs725
06-02-2009, 20:32
mfs ;)
LoL mert most nincs igazam?!!!!!!
És az FB-t alapból nem komálom..és most ezel a Bm2-vel tiszta erős lesz biztos...
és Davee nem én égettem a klánt pl...amikor oda mentem haver azt mondta,
"jéh a hungay"-be mentél....és mért is változtatott nevet a HunBlades?
Talán ErrorCode06 szartok talán..És most nyaljátok a XXXXXXX-üket erre ennyit Davee nem én égettem a klánt és örülnék ha lesszál-nál rólam.. :ok: :black_eye:
(Ezeket hallottam sok embertől...)
1. Kutyát nem érdekli, hogy te milyen kasztot szeretsz.
2. Nem nyaljuk senki seggét.
3. Azért utálnak sokan, mert nem bírják elviselni, hogy jobbak vagyunk.
4. Ha Dave-el bajotok van egymással, pm-ben légyszi, mert nem tartozik senkire sem a problémátok, és nem az egész guildet kell oltani, csak azért mert bajod van EGY emberrel.
Másrészt:
Igazából szerintem Bolcsi írta rosszul, nem hiszem, hogy arra gondolt volna, hogy FB lesz a legerősebb kaszt update után. Bár, ha végigolvastátok volna a mondatot, szerintem erre rá lehetett volna jönni könnyen, egyedül is. Olyan butaságokon tudtok vitatkozni... Úgyhogy, remélem senki nem haragszik meg, de korrigálnék: "ha nem IS a legerősebb kaszt".
yomega19
24-02-2009, 18:45
Szerintem ha új karaktert kezdenék biztos FB-t csinálnék...föleg ezzel az új BM2-vel.
Nekem kicsit hasonlít a DMC4-ből Nero Devil Triggerjére. :)