View Full Version : Care este metoda voastrade a produce alz??
yonutnr1tm7
29-01-2009, 09:52
Puteti sa spuneti si voi cateva metode ale voastre despre *** facety voi alz ???
yonutnr1tm7
29-01-2009, 10:18
*** adica scammm???:dash1:
Ai lvl prea mic sa te intereseze asta acum. Crede-ma decat sa te ia altii peste picor mai bine stai jumate de zi cautand pe forum asta sau pe google si vi diseara si dai sfaturi..inclusiv la aia care ti-o dau in barna acuma.
Puteti sa spuneti si voi cateva metode ale voastre despre *** facety voi alz ???
facand lvl normal si questuri si am vandut fiecare item la npc , nu o sa strangi averi sa iti iei uber seturi dar o sa ai destul pentru un set decent pentru pve
Ai lvl prea mic sa te intereseze asta acum. Crede-ma decat sa te ia altii peste picor mai bine stai jumate de zi cautand pe forum asta sau pe google si vi diseara si dai sfaturi..inclusiv la aia care ti-o dau in barna acuma.
Eu nu am nevoie de sfaturile lui :)
Normal nici nu o sa ti le dea in schimb o sa iti dea in barna cand o sa spui o alta prostie sau faci pe retardul sau pur si simplu in momentele cand dupa ce postezi ceva singurul mesaj pe care il transmiti din ceea ce scri au ca rezonanta in mintea oricui om doar cuvintele ridicol si penibil.
Praslea5
29-01-2009, 13:31
La lvl mic..potzi ajunge la lvl 50 ..apoi sa craftezi citrine.ss.aramid.+4 skil :P faci ceva eu sunt 149 si inka ..mai fak ^_^
Normal nici nu o sa ti le dea in schimb o sa iti dea in barna cand o sa spui o alta prostie sau faci pe retardul sau pur si simplu in momentele cand dupa ce postezi ceva singurul mesaj pe care il transmiti din ceea ce scri au ca rezonanta in mintea oricui om doar cuvintele ridicol si penibil.
se pare ca m-am ales cu inca un emeny.Nush dc te agiti asa ca daca scormon in forum mai gasesc 3 topicuri la fel
+uitate la id lui,ionutznr1 ***?
Em,esti prea serios,glumea si el.. :)