Deci vreau sa-mi cumpar un laptop si io nu le prea am cu informatica...Care ar putea sa-mi zic ce ar fi bine sa iau?
...Ms...
Deci vreau sa-mi cumpar un laptop si io nu le prea am cu informatica...Care ar putea sa-mi zic ce ar fi bine sa iau?
...Ms...
Roby20 - FB - Lvl 154
>>RETIRADO<<
Pai da jocuri si lucruri de astea,nu o sa lucrez pe el sau sau ceva de genu asta...
Roby20 - FB - Lvl 154
>>RETIRADO<<
iti recomand un laptop core duo peste 2.00 ghz rami 2 gb ddr2 placa video de 512 daca te tin bani poti sa ei si peste ce zic eu
laptop uri : toshiba , sony vaio
asta care le stiu cel mai bine ca altele sa zica altii useri
deci nu urma sfatul meu doar mai asteapta ce zic altii
Am pus ochi pe un HP Dual core 4 g memorie ram 320 gb hardware placa video Nvidia Geforce 9200M dar are 265 MB la placa video...Singuru care am vazut cu 512 era ATI Radeon si am auzit ca ii mai bine Geforce.
Roby20 - FB - Lvl 154
>>RETIRADO<<
Deci tu vrei sa bagi un avion in laptop.Ma mir kum de incap asemenea componente intr-un laptopica..
An amateur practises until he gets it right while a pro practises until he can't get it wrong.
Filthy,nasty and dirty - all in one
vreau sa vad daca zice vre-o unu ca s-ar masturba XD
There is a bit of testicle at the bottom of our most sublime feelings and our purest tenderness.
Better to reign in Hell then to serve in heaven!
It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious.
Nu cred ca avem asa geeks e aici.![]()
Deci azi am luat.Un HP Core 2 Duo 4 g rami 250 hard nVidia geforce 9600 cu 512 gb
Roby20 - FB - Lvl 154
>>RETIRADO<<
ala de care am zis eu e sute de ori mai smecher
Si pretul e direct proportional cu calitatea.![]()