Szisztok.Valaki aki tud valami információt a dummyról és esetgleg van kedve leírást csinálni azkérem tegye meg![]()
Szisztok.Valaki aki tud valami információt a dummyról és esetgleg van kedve leírást csinálni azkérem tegye meg![]()
Hell.Hát Én annyit tudok róla,hogy lasabban megy rajta a Skill EXP per skill mint a mobokon![]()
A training dummy = 80 lvl körüli mobbal, csak soooookal több defel.
Droppok is hasonlóak, ami azt jelenti hogy uch, fch stb stb
Lvl-töl függöek, attack/magictol függetlenek. Minnél nagyobb lvled van annál többet ütsz, és ha fegyverekkel vagy nélküle ütöd az teljesen mindegy. Critical dmg viszont hat rá, ezért minnél több dmg-d van annál nagyobbat ütsz criticalba.
Szerintem idiótaság ez a dummy... mármint ha alszol és közben skillez akkor nemtudom.. nem éri meg szerintem mivel 4 óra alatt megy 2 supot -_- és különben meg max 10 perc egy sup... szal én nem tanácsolom de ti tudjátok![]()
:declareszeritem nem idiotság mert ha nem vagy othon vagy alszol este és nem 2 ora alatt 1 sup ot csinál
(nekem egy éjaszka alatt 30-35 között csinál

Hozzátéve, hogy G.masteren nem maxos skillesben (kb 26-30 körül van a skillexpem) fél óra egy skill, Compon 50-60p.
pet xp nem megy rajta...
(nekem kb 1 óra 1 skill, de az sword master, és wi vagyok...)
Scenia, lvl 138 WI, Capella, Honour rank 7 (66%), Active, Jupiter
Ithillen, lvl 95 FB, Procyon, Honour rank 2 (7x%), Inactive, Jupiter
Celewan, lvl 62 BL, Procyon, Honour rank 2 (2x%), Active, Jupiter
[url=http://profile.xfire.com/aquarius11]
Nekem lenne egy olyan érdekes kérdésem, hogy milyen skillekkel érdemes nyomulni a dummyn? Mert most Master rankon állok, 69/96nál, tegnap 2óra alatt ment fel kb 6ot. Lehet a legalapabbakkal is ütni a dummyt, amit novice-ként megveszek, vagy azokkat inkább hagyjam? Mert tegnap a 2 óra alatt elcsesztem erre majd 400 lvl3as mana potit...skill exp-es cuccokkal...

A legkisebb skillekkel. Azok gyorsak, és kevés potit esznek. 2-3 skill használatával lazán dummyzhatsz kaszttól függően.

Akkor ide is leírom: egyáltalán nincs korlát a dummyknál. LV1-től lehet max transig dummyzni.
Természetesen a szintkorlát megmarad, de azon belül szabadon lehet garázdálkodni.
ha wizard vagy akkor freeze meg burning hand
ha nem wizard vagy akkor magic arrow wind arrow es fire arrow.
"Ti ott fogtok sírni a már nem működő Cabal kliens-el a gépeteket és mondogatjátok a screenshot-okat nézegetve, hogy "fasza vagyok .. fasza vagyok" ... Amit el tudsz érni ebben a játékban az, hogy szociopata leszel és a kérdésre az állásinterjún csak annyit felelsz "Kemény csávó voltam a Cabal-ban az elmúlt pár évben".."
- spori858
én direkt ezért vettem tegnap éjszaka adeptes cuccokat, kivéve a stita baldem, mert az már rédóta megvan, de minden mást vennem kellett, hogy csak skill expes cuccokkal nyomjam...belekedrült 300kba, de megéri.
sziszoka -> köszi a választ, akkor megveszek 3 alapskillt, s azzal fogom nyomni...
Szeretném kérdezni meddig lesz így a dummy. Eventig vagy korlátlan
(\(\
(o.O)
d( )b
(,,)(,,)

Elvileg korlátlan, ami azt jelenti, hogy addig, amíg meg nem változtatják![]()
Van egy kérdésem és szerintem ez ide tartozik valamilyen szinten.
Sok guild tagom neve után láttam már az (away) feliratot.
Hogyan tudom ezt elővarázsolni,amikor Dummyt használok és nem vagyok a gép előtt?
Inactive Cabal Online User!
Sehogysem, az bizönyős idő után kiírja magától ha nem érsz hozzá a géphez.. Pl: berakod Dummy-ra estére és egész este nemérsz a géphez akkor kiírja valamennyi idő után.. Vagyis AFK vagy (away from keyboard).
Értem!
Kösz az infót! Keresgélhettem volna in-cabal![]()
Inactive Cabal Online User!
g.masteren és a felett már nincs értelme mert annyira lassú