Mert egy ilyen is jó, ha van.
Régebben olvastam a Bartimaeus 3 részét, azok nagyon jók. Arról szól, hogy a varázslók a hétköznapi emberekkel együtt élnek angliában meg még pár helyen a világban, de a varázslók olyanok, mint a nemesek. A főszereplő egy fiatal fiú, (akit azthiszem örökbe fogadtak, de nem biztos) akit egy varázsló tanít...
1.: A szamarkandi amulett
2.: A gólem szeme
3.: Ptolemaiosz kapuja
A Harry Pottereket is nagyon szeretem, de azokat azthiszem senkinek sem kell bemutatnom.
Akkor nemrégiben olvastam az Eragon meglévő 3 részét. Az lett a kedvencem.
A történet egy Alagaesia nevű földön játszódik, ahol egy zsarnok király uralkodik, a sárkányával, mivelhogy ő egy sárkánylovas, és egyben az egyetlen akiről tudnak. Ám a vardeneknek (az ellenállók) sikerült ellopni 1 tojást Galbatorix (a király) várából. Ám a benne lévő sárkány csak akkor kel ki, hogyha megérzi lovasát. Így 4 tünde állandó úton van a tojással, hogy megtalálják a lovast. De Galbatorix emberei elkapják őket. Arya, az egyetlen túlélő utolsó erejével elteleportálja a tojást, hogy ne kerüljön vissza a királyhoz. Az így elküldött tojás, egész véletlenül az éppen csámborgó Eragonhoz kerül...
1.: Eragon
2.: Első szülött
3.: Brisingr
4.: - Még nem jelent meg, ismeretlen. -
Szeretném, ha ebben a topicban mindenki megosztaná a többiekkel kedvenc könyveit, élményeit velük kapcsolatban.
Nyílj téma, nyílj!![]()

Reply With Quote

meg ugye az örök kedvenc, a Lord of the Rings.

vagy 3-jára olvasom. Azonkivűl Gyűrűk ura, Da Vinci kód, A folyó istene (Wilbur Smith), ezeket olvastam legutoljára. 

Másik ami mindig szerettem volna lenni gondolataimban az ezekhez a könyvekhez fűződik: elf lord (ugye a lordok a fantasyban mindig jobbak többek) ennek hatására vagyok minden játékban elffel, még ha a közelharcoshoz ált nem is illik de mindig megtalálom a módját, hogy az ügyeséget felhasználjam az errő ellen.