Tu możesz się ze wszystkimi pożegnać![]()

Tu możesz się ze wszystkimi pożegnać![]()
Originally Posted by Herms
Baj baj, maszkary!![]()
Ja juz dawno odszedłem z cabala ... jakies 4 miechy juz bedzie xD ..... oddalem konto koledze , ktory przekazal je koledze , ktory dal je bratu , i ten brat przekazal je koledze ... i w koncu nie wiem co sie z nim dzieje ..... i jakos mnie to nie interesuje specjalnie xD
na forum bede bywal z nudów jak do tej pory xD , nie bede wypowiadal sie na temat gry bo pewnie w chooj sie zmienilo ale do off topa zawsze chetnie zajrzę xD
Wtedy żałosny ziemby by sobie kozaczył ze swoim 100 lvlkiem bo dawałby rade na praktycznie wszystkich dungach. Nie wiem czy są jakieś statystyki, ale porównując połowe EP1 a dzisiejszą aktywność ludzi w cabalu raczej jestem pewny że teraz więcej osób gra i nie przeszkadzają im:
Wyższy lvl
Nowe ciekawsze skille
Nowe dungi
AH a nie stanie jak baran 10h z włączonym kompem tylko po to żeby pare uch sprzedać
i wiele innych
Jedno wiem na pewno ze 100 lvlkiem i setem za 10kk nie byłeś na FT b1f, EoD b2f, FI, FT b2f, Altar of Siena, mutant forest, pontus ferrum. Zatem co ty niby wiesz o tej grze?! Nie rozśmieszaj mnie bo padłem z krzesla już 2 razy. Raz przy temacie quali o jailu a teraz z tym że ty wiesz coś o tej grze.
PS Żeby nie było offtopa kończe z cabalem na pare dni bo karta graficzna, a raczej sterowniki odmówiły posłuszeństa... [jak ziemby wyskoczysz z tekstem usuń i wgraj na nowo to od razu ci powiem w tyłek se wsadź te rade]
brok3n, Ty zawsze musisz pokazywać, jaki jesteś kox i bogacz? pokory... jakby Ziemby siedział 25/24h to też by miał sprzęcik i lvl. ale on ma znajomych, rodzinę, więc to trudne do osiągnięcia. co do Twojego problemu: usuń i wgraj na nowo, zawsze pomaga.
na temat :P
żegnam się z Cabalem, papawakacje są, więc sami wiecie
nie można w letni czas marnować czasu przed kompem, trzeba gdzieś wyjść.
Radzio dzięki za rade[jak ziemby wyskoczysz z tekstem usuń i wgraj na nowo to od razu ci powiem w tyłek se wsadź te rade]Otóż nie zawsze pomaga i zamiast do rodziny znajomych etc pójdź na korepetycje z czytania w wakacje, przyda się !usuń i wgraj na nowo, zawsze pomaga.
PS Ty grałeś na jupku tak? Żegnamy w sumie nie ma czego bo odchodzi z cabala kolejna nic nie znacząca postać warta 10kk
PS2 Jakby Ziemby siedział 25/24 to by nic nie wbił chyba że milion słów wystukanych na klawiaturze.
PS3 Już naprawiłem kompa jak coś artefakty zniknęły a powodem tego była karta graficzna, która się przegrzewała. Mogłem sobie instalować 10 000 razy sterowniki i to by nic nie dało(każdy by pomyślał tak bo komunikat wyskakuje ofc że coś ze sterownikami jest -.-)
troszku więcej od 10kk, bo butki i łapki po 30kk były, suit za 20kk i 2 orby po 10kk. do tego RoL +1 x2, AoP z 5%cd. ale to mało istotne, nigdy nie uważałem się za pro playera. dla mnie to była tylko gra, która służy rozrywce, nie wytrzeszczaniu gał, by zarobić na orbek lapis +6 5cr 20cd.
ale nie oszukujmy się - Ty też jesteś G wartym folderem w bazie danychdla EST nic nie znaczysz, bo nie dałeś $$$ na CC (chyba, że dałeś).
zauważyłem też, że każdemu wytykasz nieumiejętność rozumienia tekstu. znam ten trik - brakuje sensownych argumentów, to pozostaje oskarżyć współrozmówcę o idiotyzm. niedosłownie co prawda, ale każdy rozumie![]()
Last edited by r4dz10; 30-06-2009 at 13:34.
Miejscami zbaczacie z głównego tematu. Osobiste argumenty/kłótnie kontynuujcie na PM.
Ty uważasz, że to była rada? eech![]()
Hmm... Nie było mnie tutaj od mojej ostatniej wypowiedzi w tym temacie ale widzę że spoooro się nasz No-Life rozpisał.
brok3n, w tej grze, nie wiem czy zauważyłeś, chodzi nie tylko o lvl, set, skille, dungi, pvp. Nie chodzi czasem w ogóle o grę. Bicie lvla, dungi i to wszystko inne, stanowiły kiedyś tylko dodatek, mało one kogo obchodziły. Powiedziałeś że mam 100lv. I gratulacje! Znowu popisałeś się swoją wiedzą i rozgarnięciem.
Powiadasz że kiedyś sprzedasz swojego chara, a są ludzie którzy się postarają o to żebyś go stracił.
To był mój ostatni post na tym forum. Jeśli ktoś coś ode mnie potrzebuje to zapraszam na XFire.
Od siebie dodam, że są potwierzone przez Blizzard informacje, iż w D3 i SC2 nie będzie rozgrywek LANowych.. Czyli dupa jednym słowem.
Dla Blizzarda to może i zysk, ale dla graczy ogromna strata. I tak spowoduje to spadek zainteresowania i wcale tego zysku z abonamentu nie będzie widać.
Baj baj, przyszłe turnieje LANowe, WCG i inne turnieje. T_T
Rapsi nie rob takich tematow wiecej :P na forum PD taki zrobilas i widzisz co siie stalo![]()
Rock'N'Roll umarł
Rock jest martwy stary
Po co kończysz to piwo
Masz karabin zamiast gitary
Ja kieszenie pełne czereśni
Może nie żegnam się z grą, ale dzisiaj żegnam się z tym forum. Powód - dwóch userów: mungrejf i brołken xD Mam ich dosyć po prostu i nie będę się tłumaczył dlaczego.
Proszę nie usuwać tutaj mojego konta ani jego banować bo czasem tutaj zajrzę jak będę miał jakiś problem z CabalemByło miło
PS.Pozdro dla Paradoxa ( vandra ), Acrona, Krzyśka, domcika [?] i Kimesa, osób które najbardziej pomagały mi na tym forum![]()
Tak brzydko Avenue? To teraz zobaczysz upierdliwego moda.![]()