「 "As a nomad, you must hunt in WASTELANDS! Abandon all humanity, forget the FACES!" 」
~Original UI files~ - restore your UI in time of need!
< Reti/ar(d)ed Hiver since 1.05.2012, had enough fun, grind, haters and CTDs in 4 years of playtime >
Szczery do bólu, nie bluzgający na lewo i prawo - a co za tym idzie nie mogą wdać się w pyskówkę.Dlatego mnie nie lubią. :P
Co za różnica.. 42, czy 52...a dadzą nam tylko o 10% więcej cr![]()
Dobra, koniec gadania. :P Balcerowicz, przecież odszedłeś.
Różnica jest taka, że:
Rol+2 ~150kk
2x rol+1 max 4kk
Jak ktoś ma już tego rola+2 to kupienie drugiego rola+1 za 2kk max jest chyba nietrudnym wyczynem i jest 25%, a nie 20%. Każdy szanujący się wiz/warek powie ci, że rate to podstawa.
Mój kumpel jechał na 2x rol+1 a reszta setu full CD (tit daika 80% cd helm 36% cd, 157 lvl) i z ratem 25% i tak dużo nie mógł wykręcić dmg na łatwych bosach w FT b1f, w większości przypadków nawet nesbite nie padał na 2 SP xD
PS Moon nie usuwaj moich postów nubie xD
PS Ja usunąłem Twój post.
hehe skończyłem z cabalemgrałem ok. rok dlaczego? zdenerwowały mnie ceny w cabalu, nie wiem skad ludzie biora miliony/ardy Alz, kiedy ja na 87 lvlu mam tylko 30kk a zbieram regularnie, na nic nie wydaje itp. co do craftu, 1 shape disk lvl 2 = ok 100k, a zeby wbic 100% trzeba ze 100+ shapów, czyli 10 kk zeby wycraftowac wogole nie oplacalne bluestiny ;/ na razie zaloguje sie raz dziennie zeby sprzedac cale swoje eq, i postac zostawie, moze kiedys zaczne od nowa. na razie przerzucam się na Ai**'a
(? - patrz niżej)
Ai** czyt. uoıɐ
Masz zamiar wydawać 150zł na gre + 30-50 zł co miesiąc na Aiona? Uwierz mi w nim też pewnie nie będzie łatwiej dorobić się eq xD dlatego ja wybieram diablo 3, na które czekam z niecierpliwością
PS Do modów, wiele razy widze słowo tibia oraz innych mmo rpg bez wyciągania konsekwencji, więc dlaczego Aion miałby być inny? Chyba, że dlatego bo Est trzęsie ***ą ze strachu, że straci ostatnich najbardziej zagorzałych graczy jak koxy z marsa patrząc po tym kto jest w tej gildi na stronce oznaczonej **** xD bo, w końcu oni nabijają kase kupując setki tysięcy CC jak ostatnio koleś ode mnie z gildi, który daje tekst, że ma już 8 różnych Costume -.-
Diablo 3 ... hmm będę musiał sprawdzić bo o ile sie nie myle to jest również gra offline z trybem LANowym?
może jeszcze chwile pogram, a co do dropu z rs, łatwo jest tam dropnąć coś za kilka kk? bo mi ani razu nie dropło nic z Ampem, albo innym bonusem, tylko UCH, material cory, titanumy i stity slotowane, osmy slotowane...
Last edited by AvenuePL; 31-08-2009 at 06:56.
Jest pare różnych opcji (przynajmniej tak było do tej pory w diablo):
1) Single player
2) Otwarty battlenet
3) Zamknięty battlenet
Już nie pamiętam, na którym, ale chyba na zamkniętym grasz przez neta swoją nową postacią i tylko tam, a na otwartym battlenecie możesz grać postacią, którą grasz w single player.
W diablo na dodatek po każdym włączeniu gry w multi masz inny układ mapy danego miasta i inny układ dungeona z innymi typami potworków (z potworkami to zaczyna być widoczne od poziomu koszmar)
Na dodatek w diablo jest różnica w sile potworów między wejściu gdzieś solo, a w party (zazwyczaj polega to na dodaniu potworkom hp) i duele są 10x lepsze niż w cabalu bo nie ma kretyńskiego 3.2.1 i klikamy 1-2-3-4-5 z resztą ten koreański styl też jest bez sensu ...
W diablo po prostu okazujesz komuś "wrogość" i jak wyjdziesz za miasto to zaczyna się walka na wszystkie chwyty dozwolone (oprócz picia hp potków chociaż czasem ludzie tego używają) i nie ma ograniczenia czasowego albo jakiegoś execration czy innych tego typu rzeczy, które sprawią, że ktoś ma przewage.
Oficjalne wystąpienie Blizzarda: Diablo 3 będzie bez LANa. Aczkolwiek pojawiła się petycja w tej sprawie, podpisana przez wieeele tysięcy (jak nie milionów) ludzi. Więc czekać aż będzie wprowadzony Patch lub zmienią plany co do wydania.
bye bye NUPy
Ja ogłaszam, że teraz oficjalnie skończyłem z cabalemnie chce mi się już w to grać może kiedyś wrócę w co szczerze wątpię. Pozdrawiam wszystkich z jupka fajnie się grało
Szczególne podziękowania dla ludzi takich jak:
Heinokuro
Holyanger
Draga
Forcexxxbl
wachlarz
Alk
YamakasiPL
Xsarla
Moon
i wielu wielu innych, głównie dzięki wam chciało mi się grać i miałem motywację żeby dorównać np heńkowi ;D pozdro dla was wszystkich, a co do heńka to pokaż wszystkim, że Force bladerem numer 1 na jupiterze jesteś Ty
PS Robiłem od paru tygodni archera, ale doszedłem do wniosku, że to nie ma sensu szkoda czasu, a co raz to nowe kretyńskie update czy masa nowych haxów + botów przekonały mnie co do tej decyzji. Nie wspomnę o wczorajszym totalnym w****ieniu gdy 20x pod rząd nie wbiłem adeptów z +3 na +4. Przy 10 razie wiedziałem już, że kolejny bug ftw, ale chciałem mieć bekę z tego i zobaczyć czy faktycznie wszystkie ucm będą failed.
No elo broken ziom... i dzięki dedykację ;p
Ja też powoli zaczynam się żegnać...
Jeszcze tylko hełmik 15/24 i kończe![]()
Heh nie ma za co, a co do ludzi takich jak Acron czy Scheiden to muszę was rozczarować, ale nie macie po co sprawdzać allegro czy sprzedaje alz albo postacie bo 1kkk rozdałem gildi, a 700kk heńkowiPozdrawiam też was i to także mnie trzymało przy grze oraz wiele śmiechu np z luck seta acrona, który nic nie dawał xD
Hehe ignorant do końca hehe.
Tylko graj uczciwie w przyszłości, kisu :*
Pogadałbym jeszcze, ale trza zebrać kasę na nową mith katankę bb.
Dodajmy >legalnie<
Nie musisz odpisywać i tak jesteś na /block list
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Last edited by Acron; 24-09-2009 at 12:44.
「 "As a nomad, you must hunt in WASTELANDS! Abandon all humanity, forget the FACES!" 」
< Reti/ar(d)ed Hiver since 1.05.2012, had enough fun, grind, haters and CTDs in 4 years of playtime >
Little necro:
Wlaśnie czytnąłem to co silver zacytował i kurcze piór muszę to skomentować.
Więc to był true no-lifer skoro, żeby kobitę znaleźć musiał przestać grać LOL.Zamiast grac w te z[ciach]e MMO od miesiaca chodze na siłke, basen znalazlem dziewczyne!!
SO ?
A mówią, że to ja jestem dziwny D:
Sincerely
Acron