UGTV
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 23 to 44 of 47

Thread: Pożegnania- jak kończysz z grą...

Acron's Avatar

Character Name
     AcronShinra
    Character Level
      AcronShinra#2408

Status: Offline

Quote Originally Posted by Moongrave View Post
    Tak brzydko Avenue? To teraz zobaczysz upierdliwego moda.
    Wszyscy Cię nienawidzą nabz0rze,
    Jak ty to robisz :0 tesz tag hciem T.T
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

「  "As a nomad, you must hunt in WASTELANDS! Abandon all humanity, forget the FACES!" 」
     ~Original UI files~ - restore your UI in time of need!
    < Reti/ar(d)ed Hiver since 1.05.2012, had enough fun, grind, haters and CTDs in 4 years of playtime >

Moongrave's Avatar

Character Name
     M00ngrave
    Character Level
      11x
    Character Class
      Force Blader

Szczery do bólu, nie bluzgający na lewo i prawo - a co za tym idzie nie mogą wdać się w pyskówkę. Dlatego mnie nie lubią. :P

M00nGrave | Force Blader | 11X | <Soul> | Jupiter

Technical Support

AvenuePL's Avatar

Character Name
     AvenuePL
    Character Level
      8x
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by AcronPL View Post
    Wszyscy Cię nienawidzą nabz0rze,
    Jak ty to robisz :0 tesz tag hciem T.T
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    już się wystraszyłem że to do mnie x.x

a do brołkena, nie powiedziałem ze role +1 sa lepsze od +2, tylko ze taniej wyjdzie nam kupic 2x rol+1 ktore dadza nam 20%cr i zaplacimy z 4kk, niż 2x rol +2 za które zapłacimy 300+k a dadzą nam tylko o 10% więcej cr

or e-mail me - better .

Moongrave's Avatar

Character Name
     M00ngrave
    Character Level
      11x
    Character Class
      Force Blader

a dadzą nam tylko o 10% więcej cr
    Co za różnica.. 42, czy 52...
    Dobra, koniec gadania. :P Balcerowicz, przecież odszedłeś.

Technical Support

brok3n's Avatar

Character Class
      Force Blader

Różnica jest taka, że:

Rol+2 ~150kk
    2x rol+1 max 4kk

Jak ktoś ma już tego rola+2 to kupienie drugiego rola+1 za 2kk max jest chyba nietrudnym wyczynem i jest 25%, a nie 20%. Każdy szanujący się wiz/warek powie ci, że rate to podstawa.

Mój kumpel jechał na 2x rol+1 a reszta setu full CD (tit daika 80% cd helm 36% cd, 157 lvl) i z ratem 25% i tak dużo nie mógł wykręcić dmg na łatwych bosach w FT b1f, w większości przypadków nawet nesbite nie padał na 2 SP xD

PS Moon nie usuwaj moich postów nubie xD
    PS Ja usunąłem Twój post.
    Last edited by VandraGor; 22-08-2009 at 20:24.

brok3n's Avatar

Character Class
      Force Blader

Dbl post rox Ja kończe grę swoim Force Bladerem, znudziła mnie polityka cabala polegająca na graniu 3 lata żeby do czegoś dojść, sprzedaje eq i robie sobie archera 126 lvl z kox eq żeby dołować dzieci na TG1 aby mogły mnie wyzywać od hackerów. xD

A więc żegnamy fb witamy fa xD

AvenuePL's Avatar

Character Name
     AvenuePL
    Character Level
      8x
    Character Class
      Warrior

hehe skończyłem z cabalem grałem ok. rok dlaczego? zdenerwowały mnie ceny w cabalu, nie wiem skad ludzie biora miliony/ardy Alz, kiedy ja na 87 lvlu mam tylko 30kk a zbieram regularnie, na nic nie wydaje itp. co do craftu, 1 shape disk lvl 2 = ok 100k, a zeby wbic 100% trzeba ze 100+ shapów, czyli 10 kk zeby wycraftowac wogole nie oplacalne bluestiny ;/ na razie zaloguje sie raz dziennie zeby sprzedac cale swoje eq, i postac zostawie, moze kiedys zaczne od nowa. na razie przerzucam się na Ai**'a (? - patrz niżej)

Ai** czyt. uoıɐ

or e-mail me - better .

brok3n's Avatar

Character Class
      Force Blader

Masz zamiar wydawać 150zł na gre + 30-50 zł co miesiąc na Aiona? Uwierz mi w nim też pewnie nie będzie łatwiej dorobić się eq xD dlatego ja wybieram diablo 3, na które czekam z niecierpliwością

PS Do modów, wiele razy widze słowo tibia oraz innych mmo rpg bez wyciągania konsekwencji, więc dlaczego Aion miałby być inny? Chyba, że dlatego bo Est trzęsie ***ą ze strachu, że straci ostatnich najbardziej zagorzałych graczy jak koxy z marsa patrząc po tym kto jest w tej gildi na stronce oznaczonej **** xD bo, w końcu oni nabijają kase kupując setki tysięcy CC jak ostatnio koleś ode mnie z gildi, który daje tekst, że ma już 8 różnych Costume -.-

AvenuePL's Avatar

Character Name
     AvenuePL
    Character Level
      8x
    Character Class
      Warrior

Diablo 3 ... hmm będę musiał sprawdzić bo o ile sie nie myle to jest również gra offline z trybem LANowym?

może jeszcze chwile pogram, a co do dropu z rs, łatwo jest tam dropnąć coś za kilka kk? bo mi ani razu nie dropło nic z Ampem, albo innym bonusem, tylko UCH, material cory, titanumy i stity slotowane, osmy slotowane...
    Last edited by AvenuePL; 31-08-2009 at 06:56.

or e-mail me - better .

brok3n's Avatar

Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by AvenuePL View Post
    Diablo 3 ... hmm będę musiał sprawdzić bo o ile sie nie myle to jest również gra offline z trybem LANowym?

może jeszcze chwile pogram, a co do dropu z rs, łatwo jest tam dropnąć coś za kilka kk? bo mi ani razu nie dropło nic z Ampem, albo innym bonusem, tylko UCH, material cory, titanumy i stity slotowane, osmy slotowane...
    Jest pare różnych opcji (przynajmniej tak było do tej pory w diablo):

1) Single player
    2) Otwarty battlenet
    3) Zamknięty battlenet

Już nie pamiętam, na którym, ale chyba na zamkniętym grasz przez neta swoją nową postacią i tylko tam, a na otwartym battlenecie możesz grać postacią, którą grasz w single player.

W diablo na dodatek po każdym włączeniu gry w multi masz inny układ mapy danego miasta i inny układ dungeona z innymi typami potworków (z potworkami to zaczyna być widoczne od poziomu koszmar)

Na dodatek w diablo jest różnica w sile potworów między wejściu gdzieś solo, a w party (zazwyczaj polega to na dodaniu potworkom hp) i duele są 10x lepsze niż w cabalu bo nie ma kretyńskiego 3.2.1 i klikamy 1-2-3-4-5 z resztą ten koreański styl też jest bez sensu ...

W diablo po prostu okazujesz komuś "wrogość" i jak wyjdziesz za miasto to zaczyna się walka na wszystkie chwyty dozwolone (oprócz picia hp potków chociaż czasem ludzie tego używają) i nie ma ograniczenia czasowego albo jakiegoś execration czy innych tego typu rzeczy, które sprawią, że ktoś ma przewage.

Moongrave's Avatar

Character Name
     M00ngrave
    Character Level
      11x
    Character Class
      Force Blader

Oficjalne wystąpienie Blizzarda: Diablo 3 będzie bez LANa. Aczkolwiek pojawiła się petycja w tej sprawie, podpisana przez wieeele tysięcy (jak nie milionów) ludzi. Więc czekać aż będzie wprowadzony Patch lub zmienią plany co do wydania.

Technical Support

brok3n's Avatar

Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by Moongrave View Post
    Oficjalne wystąpienie Blizzarda: Diablo 3 będzie bez LANa. Aczkolwiek pojawiła się petycja w tej sprawie, podpisana przez wieeele tysięcy (jak nie milionów) ludzi. Więc czekać aż będzie wprowadzony Patch lub zmienią plany co do wydania.
    Na 100% będzie to zrobione bo nie wierze, że pozbawią 80% swoich zysków jakie diablo 3 będzie miało z multi

PS Chyba, że obawiają się zdetronizowania WoW i utraty tam zysków w co jednak wątpię

Character Name
     IDeeJay
    Character Level
      162+
    Character Class
      Force Blader

bye bye NUPy

brok3n's Avatar

Character Class
      Force Blader

Ja ogłaszam, że teraz oficjalnie skończyłem z cabalem nie chce mi się już w to grać może kiedyś wrócę w co szczerze wątpię. Pozdrawiam wszystkich z jupka fajnie się grało Szczególne podziękowania dla ludzi takich jak:

Heinokuro
    Holyanger
    Draga
    Forcexxxbl
    wachlarz
    Alk
    YamakasiPL
    Xsarla
    Moon

i wielu wielu innych, głównie dzięki wam chciało mi się grać i miałem motywację żeby dorównać np heńkowi ;D pozdro dla was wszystkich, a co do heńka to pokaż wszystkim, że Force bladerem numer 1 na jupiterze jesteś Ty

PS Robiłem od paru tygodni archera, ale doszedłem do wniosku, że to nie ma sensu szkoda czasu, a co raz to nowe kretyńskie update czy masa nowych haxów + botów przekonały mnie co do tej decyzji. Nie wspomnę o wczorajszym totalnym w****ieniu gdy 20x pod rząd nie wbiłem adeptów z +3 na +4. Przy 10 razie wiedziałem już, że kolejny bug ftw, ale chciałem mieć bekę z tego i zobaczyć czy faktycznie wszystkie ucm będą failed.
    Last edited by brok3n; 23-09-2009 at 20:42.

Character Name
     Alkanvaar
    Character Level
      160+
    Character Class
      Warrior

No elo broken ziom... i dzięki dedykację ;p
    Ja też powoli zaczynam się żegnać...
    Jeszcze tylko hełmik 15/24 i kończe

brok3n's Avatar

Character Class
      Force Blader

Heh nie ma za co, a co do ludzi takich jak Acron czy Scheiden to muszę was rozczarować, ale nie macie po co sprawdzać allegro czy sprzedaje alz albo postacie bo 1kkk rozdałem gildi, a 700kk heńkowi Pozdrawiam też was i to także mnie trzymało przy grze oraz wiele śmiechu np z luck seta acrona, który nic nie dawał xD

Acron's Avatar

Character Name
     AcronShinra
    Character Level
      AcronShinra#2408

Hehe ignorant do końca hehe.

Tylko graj uczciwie w przyszłości, kisu :*
    Pogadałbym jeszcze, ale trza zebrać kasę na nową mith katankę bb.
    Dodajmy >legalnie<
    Nie musisz odpisywać i tak jesteś na /block list
    Last edited by Acron; 24-09-2009 at 12:44.

「  "As a nomad, you must hunt in WASTELANDS! Abandon all humanity, forget the FACES!" 」
    < Reti/ar(d)ed Hiver since 1.05.2012, had enough fun, grind, haters and CTDs in 4 years of playtime >

Character Name
     Kolol
    Character Level
      134
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by brok3n View Post
    bo 1kkk rozdałem gildi, a 700kk heńkowi , a resztę już sprzedałem
    Jak 2,1kkk to 2,1kkk;p
    Nie dokończyłeś więc zrobiłem to za ciebie

nara broken

brok3n's Avatar

Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by kolol View Post
    Jak 2,1kkk to 2,1kkk;p
    Nie dokończyłeś więc zrobiłem to za ciebie

nara broken
    Widocznie jesteś tak głupi, że nie wiesz, że nie których itemów nie da się sprzedać.

PS Napisałem pożegnanie żeby wiedzieli o tym ludzie tacy jak Ci co wymieniłem. Nie obchodzą mnie opinie innych zer, więc nie musisz się wysilać ze swoimi żałosnymi komentarzami
    Last edited by brok3n; 25-09-2009 at 15:49.

S1LV3R0N3's Avatar

Character Name
     DRISQ
    Character Level
      175
    Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by NOnumeuser View Post
    Hi mózgozjeby
    Zamiast grac w te zjebane MMO od miesiaca chodze na siłke, basen znalazlem dziewczyne!!
    SO ?

PIERDOLE NIE ROBIE xd
    bijcie dalej ten jebany 170 a moze ktos was hacknie xd (jak mu sie zachce)
    ALE! ... Boter jako pierwszy wbije max lvl ... i full eq.
    BB, CYA, NARA, BAJO BONGO, itp ....
    (Moncostam[nigdy nie wiem jak to sie pisze] mozesz wjebac mi warna, cieszysz sie ?? Miłego wychowywania 10 latków ) ^^
    PS:Ci co muszą wiedzą kim jestem ,,!,, xd
    no popatrz taka niechec do gry a jednak musial cos po sobie zostawic...

teraz tylko czekazc az metke zacznie wpieeee... szamac i kroic telefony na osiedlu...

zalosne po prostu

Mars || Force Blader || 174 lvl || Capella
    Quote Originally Posted by MrSandman View Post
    Stop complaining, Cabal EU is flawless...

Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by S1LV3R0N3 View Post
    no popatrz taka niechec do gry a jednak musial cos po sobie zostawic...

teraz tylko czekazc az metke zacznie wpieeee... szamac i kroic telefony na osiedlu...

zalosne po prostu
    Spokojnie Silver, jemu już podziękowałem.

Acron's Avatar

Character Name
     AcronShinra
    Character Level
      AcronShinra#2408

Little necro:
    Wlaśnie czytnąłem to co silver zacytował i kurcze piór muszę to skomentować.

Zamiast grac w te z[ciach]e MMO od miesiaca chodze na siłke, basen znalazlem dziewczyne!!
    SO ?
    Więc to był true no-lifer skoro, żeby kobitę znaleźć musiał przestać grać LOL.

A mówią, że to ja jestem dziwny D:

Sincerely
    Acron

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast