UGTV
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 45 to 47 of 47

Thread: Pożegnania- jak kończysz z grą...

Character Class
      Blader

Status: Offline

miałem skończyć grę, gdy se obiecałem, że do 3 razy w hacku sztuka, i hackli mnie trzeci raz, postanowiłem jeszcze raz wytrzymać, ostatni... jeżeli ktoś coś z hackerami nie zrobi to dużo osób przestanie grać... (100% ostrożności, 0 jakichs stron czy nawet codzienna zmiana hasła nie pomogła...)

jeloneq7's Avatar

Character Name
     HentaiQueeN
    Character Level
      unknown
    Character Class
      Wizard

Haha, dawno sie tak nie usmialem

Quote Originally Posted by AcronPL View Post
    Zostałeś zraportowany.
    Enjoy your ban.

zgryz's Avatar

Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by kowal1528 View Post
    miałem skończyć grę, gdy se obiecałem, że do 3 razy w hacku sztuka, i hackli mnie trzeci raz, postanowiłem jeszcze raz wytrzymać, ostatni... jeżeli ktoś coś z hackerami nie zrobi to dużo osób przestanie grać... (100% ostrożności, 0 jakichs stron czy nawet codzienna zmiana hasła nie pomogła...)
    Wybacz ziom, ale jeżeli "shakowano" cię 3 razy, tzn że trzy razy byłeś głupi i nieuważny, nie patrząc na pliki jakie ściągasz lub odbierasz od innych.

Przez 3+ lata nie byłem nigdy zhakowany, naprawdę wybacz - tylko głupcy tak mówią. Możnaby rzec, ż zostałem okradziony, ale tak naprawdę nie, bo przekazałem komuś konto z własnej, nieprzymuszonej woli.

Naprawdę nie rozumiem i posiadam głęboki szacunek i podziw dla osób, które zostają "shakowane". Podziękujcie swojej głupocie.

Page 3 of 3 FirstFirst 123