-
Login problem
Sziasztok valamiért nemtudok bejelentkezni az oldalra mer azt írja ki loginnál, hogy "You need Flash & Javascript to login to cabal"
Adobe Flash Player fentvan a legújabb....
Java is fentvan abból is a latest...
Mi lehet a probléma? se chrome, se mozilla, se ie...
pls help ^^
-
üdv
látom nem igen kaptál itt segítséget...nekem ugyan az a poroblémám.
ha közben sikerült megoldanod légyszi ird már meg...
-
nekem is ezt írja ki, valszeg nem nálunk van a probléma, ne aggódjatok!
"Ti ott fogtok sírni a már nem működő Cabal kliens-el a gépeteket és mondogatjátok a screenshot-okat nézegetve, hogy "fasza vagyok .. fasza vagyok" ... Amit el tudsz érni ebben a játékban az, hogy szociopata leszel és a kérdésre az állásinterjún csak annyit felelsz "Kemény csávó voltam a Cabal-ban az elmúlt pár évben".."
- spori858

-
üdv
nos nekem sikerült a problémát megoldani ami igen egyszerű volt az esetemben
lehet valakinek segít..
nekem a mozillán be kellett külön állítanom a felugró ablakok engedélyeztetését onnantól minden rendesen működik..
-
kérdem én,ezek minek kellenek a cabal inditásához? enyje gamemasters.com
-
Sziasztok.... nekem 2 olyan problémám van hogy...bejelentkezek az oldalra..meg akarom változtatni a jelszót beírom ( amivel be vagyok jelentkezve..meg a 2 újat) és submit ugye és azt írja ki a régire h incorrekt password....és azzal vagyok bejelentkezve...ok ez még nem is lenne gáz h nem tudom megváltoztatni... de a játékba sem enged belépni...kiírja h nemjó a felhasználónév vagy a jelszó....segítsetek légyszi h mivan ilyenkor ha tudtok... tenksz...