Most mar muszaj volt ezt is megnyitni, sziszo hatha nem zarja bekap egy puszit akkor a legkozelebb talinal
![]()
Annyira, de annyira pepialtam, hogy emberfelettien boldog vok az izomgorcsok es a vereseg (5-3, geci biro)ellenere is![]()
Most mar muszaj volt ezt is megnyitni, sziszo hatha nem zarja bekap egy puszit akkor a legkozelebb talinal
![]()
Annyira, de annyira pepialtam, hogy emberfelettien boldog vok az izomgorcsok es a vereseg (5-3, geci biro)ellenere is![]()
Mert van 1 kocsmánk, és ma elhívtak egy másikba és nem mentem.Így spóroltam egy csomó pénzt.Ezért nem vagyok bánatos
Edit néni: Látom az írás annyira nem megy![]()
mert hnap megyek 4 napra HOLIDAY-reés szeptemberig bevagyok táblázva bulikkal
szal élek
![]()
hogy miért nem vagyok bánatos?!
jelenleg...... hát... ő... semmi jó dolog nem jut eszembe![]()
Nem vagyok bánatos, mert ránéztem Szák Jú Bász avatarjára és beugrott, hogy hentes![]()
Nem vagyok nem bánatos.
"Ti ott fogtok sírni a már nem működő Cabal kliens-el a gépeteket és mondogatjátok a screenshot-okat nézegetve, hogy "fasza vagyok .. fasza vagyok" ... Amit el tudsz érni ebben a játékban az, hogy szociopata leszel és a kérdésre az állásinterjún csak annyit felelsz "Kemény csávó voltam a Cabal-ban az elmúlt pár évben".."
- spori858
Anyamek bejelentettek, h ma este nem lesznek itthon...... kell ennel jobb ?![]()
Vagy:
![]()
juj bamme
Tom hogy ti ezt csinaltatok, en csak befustoltem kicsit , oszt tunes ejjeli hajszara)
most ma itthon vok, hivtam anyam, "mindjart megyunk " szo utan letettem a telot..... a mindjart az nala olyan 3 ora korul van + meg egy ora az ut. szal
amugy ezen a matyizaon besirtam![]()