Wolerine su oyun teması görüntüsünü nereden buldun bilgi verirmisin teşekkürler![]()
Özel o özel
Gizli. Sadece ben kullanıyorum :P
Tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.Keyifli oyunlar ve bol droplar dilerim!...![]()
Dün Sabah ft 1 den blue bike aksam üstü mapparttan SeL + s.tit WI helm 2 Slot 8 rate düştü uzun süredir drop alamıyordum iyi oldu bunlar(SS çekmedim
)
Exp ve BM3 bitince droplar akmaya başladı yine![]()
Off GA Wolerine!...O itemi droplamak isterdim şuan döndüğüm emektar BL ilaç olurdu.Solo girdiğim dg'lerde malesef adam akıılı drop çıkmadı charıma işe yarar.140 BL şuan FT B1F bitirebilirmi?...Soruyorum çünkü mercury server türk guilde birine dahil olmak istiyorum takan yok oyun içinde binbir naz ile gelen yarım yamalak cevaplar...yabancılar ile pt yapmak bir yere kadar ama adamlar haksızlık yapmıyor hakkını veriyor bu güne kadar bana rast gelmedi ters birisi!.Biraz sitemkarım oyunda hergün bulunamıyorum olsamda max 2-3 saat!.
Aos 1 drobu ve iki günde arka arkaya düşen droblar: Topaz orb Fatal 2 slot craft 16 (36 DMG) ,Redosmium GS 14 amp 2 slot (14/40),Mystic suit (wizard) 1 slot craft %7 amp,Mystic suit (blader) 1 slot %7 amp,Teragrace kolluk (fb) slot yok craft %7 amp, predius bracelet 7dmg+7dmg+2 amp , predius bracelet 7dmg+5dmg+2dmg NO-BİNDİG (bind degildir yani satılabilir)
orb ve suitler hemen satıldı (3b).
(Dg'ler solodur.181 Fa yeteri kadar dmg ,amp ve hp ile defansa sahiptir,tabiki en güzel yanı bm3 mod 1 ile mod 2 açık olması)
Not:Teragrace kolluk hariç diğer droblar gizli chestten düşmüştür.
![]()
Last edited by AlienForc3; 21-05-2012 at 02:15.
AlienForc3; tebrik ederim çok güzel droplar almışsınız, devamınıda alırsınız inşallah. Yanlız taktığınız itemleri neden gizlediniz bi anlam veremedim.
charlar soyuluyor. acık hedef olmasın diye olabilir. saklayacak bir şeyleri varsa bence charın ismini hatta forumdaki bilgilerini saklasa yerinde olacak. mesela o arkadasın kasada 729kk kadar parası varken postun altında başka bir fotoda 3kkklik alzsi görünüyor. aman dikkat hırsızlık arttı iyice.
JUPITER / 181 BL / PROCYON / Aeon / xXxRAZORxXx[/COLOR]JUPITER / 153 WA / CAPELLA / SMEK / lejioner
JÜPİTER / 172 Wİ / PROCYON / Aeon / conann
Sanırım yeni braceletlerin değeri fazla.
ic1'den sevgilerle,
![]()
Last edited by GrimmjowJjack; 23-05-2012 at 08:55.
Time maybe make you forgot everything, but never recovers anything.
Bir de bu vardı, tabi ki +0 ve slotları boş olarak düştü
![]()
Time maybe make you forgot everything, but never recovers anything.