UGTV
Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast
Results 243 to 264 of 266

Thread: ~~~Cabal problémák esetén~~~

spori858's Avatar

Character Name
     SoulOfForce
    Character Class
      Wizard

Status: Offline

Pietro .. Az az igazság, hogy nem egy olyan játékosnak szálltak el a cuccai, akit nem neveznék noob nak.. ezt arra értem, hogy még az anyjával se osztaná meg az adatait, nemhogy a guild-el..
    Mercury-n a TT ből nem egy ember nek tüntek el a cuccai kb egy éve...
    Külföldiek is voltak áldozatok szintén nem kezdők..
    A mostani guildemet is lezúzták (3 tagot az 5 ből).. Az egyik guildtagot épp ma.. és érdekes módon még csak dc-ztetni se lehetett a kedves behatolót.. de sebaj..
    nembaj.. WebberWi épp most árulja a guildtag cuccait.. (biztos olcsón vette ch 1 en..)

ui.. én lassan 5 éve játszok és akit lehuztak az se kezdő nub, hogy ide-oda adogassa az accját, vagy hogy különböző alz/cc szerző oldalakra menjen fel.. lényegében a guildben senki se szűkölködött...
    The best FB skill : InferAby StoneImpact

Character Name
     PietroHD
    Character Level
      16x
    Character Class
      Warrior

rendben, nem kívánok többet a témában hozzászólni mivel hidegen hagy a dolog, létezik, nincs mit tenni, élvezzétek amíg lehet.
    .d

Hunjoe's Avatar

Character Name
     Arzena
    Character Level
      140+
    Character Class
      Force Archer

Érdekes dolog.... 20 perce történt pvpztem egy sráccal a második menetben cancelozott kinyirtam egy arra tévedt mobot.. amiből 3kk alz esett.....
    Screent is csináltam de nem tudom ide felrakni.... de itt a link: http://kepfeltoltes.hu/view/120410/C...toltes.hu_.jpg
    Mi ez?????
    Last edited by Hunjoe; 09-04-2012 at 22:16.

DawnChild's Avatar

Character Name
     IDawn
    Character Level
      180
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by Hunjoe View Post
    Mi ez?????
    • Bug
    • Pszerver
    • Photoshop
    • Hiba a mátrixban

Az a problémám, hogy a bejelentkező képernyőnél azt írja hogy cabal hiba.png mi lehet a hiba?minden megvan regelve vagyok 3 accom is van feltelepítettem a cabalt a full clientet töltöttem le.

DawnChild's Avatar

Character Name
     IDawn
    Character Level
      180
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by kribeg View Post
    Az a problémám, hogy a bejelentkező képernyőnél azt írja hogy cabal hiba.png mi lehet a hiba?minden megvan regelve vagyok 3 accom is van feltelepítettem a cabalt a full clientet töltöttem le.
    Felesleges ide is spamolnod a problémád, ha már nyitottál egy témát neki.

Character Name
     PietroHD
    Character Level
      16x
    Character Class
      Warrior

A hiba az, hogy nem tudsz csatlakozni a szerverre.
    .d

Character Class
      Blader

Nekem az lenne a problémám, hogy mikor bemegyek ic1-be már az elején mikor beszéltem a csontvázzal és megyek beljebb egyből kikapcsol a cabal teljesen és nem ír ki semmit csak kilép az egész programból. :/ win7-en van asszem 32 bites. már újratettem 2x-3x is de nem jó. valaki tudna segíteni? akár GM akár Player.
    előre is köszönöm: Oimen

DawnChild's Avatar

Character Name
     IDawn
    Character Level
      180
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by oimen View Post
    Nekem az lenne a problémám, hogy mikor bemegyek ic1-be már az elején mikor beszéltem a csontvázzal és megyek beljebb egyből kikapcsol a cabal teljesen és nem ír ki semmit csak kilép az egész programból. :/ win7-en van asszem 32 bites. már újratettem 2x-3x is de nem jó. valaki tudna segíteni? akár GM akár Player.
    előre is köszönöm: Oimen
    Ismerős probléma, nekem is sokszor csinálja IC1 és IC2 elején. Még szerencse, hogy újra csatlakozni tudsz utána és nem veszik el a belépőd.

Mivel a hiba a játék kódjában van, ezért nem tudsz ellene tenni semmit. A játék üzemeltetői sem tudják kijavítani. Kizárólag az ESTSoft javíthatja ki ezt a bugot.

Nekem sokszor bejön, ha a dungi belépése után 1-2 percet AFK-zok. Így adok időt a dunginak betöltődni és kevesebb eséllyel lép ki a játék. Ha viszont a játék fájljaid hiányosak akkor is csinálhat hasonlót dungik elején, ezért azt javaslom mindenképpen futtass le egy check files-t a launcherben, hogy letöltsd az esetlegesen hiányzó fájlokat.

Hunjoe's Avatar

Character Name
     Arzena
    Character Level
      140+
    Character Class
      Force Archer

Sziasztok!
    A Problémám a következő: 3 napja egyik nem használt accountomról átküldtem mailban kb 1.5b holmit és alz t az aktív karakteremnek... A gond hogy máig nem érkezett meg, és a küldő karakternél sincs... Mi a túró ez?? Lehúzott a Cabal??
    A másik.. ez 2 napja jelentkezett be loggolás után kb 4-5 percre leáll az egész játék visszadob windowsba, közben a wincseszter majd megőrül.. semmi hibát nem ír ki a játék és a windows sem... Légyszi segitsen valaki mi lehet a megoldás!

n0rby92's Avatar

Azmiaz hogy törölték az utolsó ticketem ami 3-4 hónapja válaszra várt?? Jópáran már visszakapták a szettjüket,nekem meg törlik a ticketem..fasza. Legalább egy nemkapsz lófaszt se üzenetet dobhattak volna.

Character Name
     f1rtv1rtu4l
    Character Level
      170+
    Character Class
      Blader

Hali! Microsoft Visual C++ Runtime Errorral egyre gyakrabban kidob! Most lett újratelepítve a gép, de előtte is csinálta..:/ (win7em van) valaki tudna segíteni?

Hali,
    a problémám a következő: 1 dungeonba se tudok bemenni, mert ahogy belépnék, kiírja: File not found or corrupt world_xx.mcl
    újratelepítés, valamint a fájlok külön letöltése és a Cabal mappába való bemásolása sem segített. Ha valaki tud valamilyen megoldást és megosztja velem, megköszönném.

Character Level
      171
    Character Class
      Wizard

Quote Originally Posted by Robcsi View Post
    Hali,
    a problémám a következő: 1 dungeonba se tudok bemenni, mert ahogy belépnék, kiírja: File not found or corrupt world_xx.mcl
    újratelepítés, valamint a fájlok külön letöltése és a Cabal mappába való bemásolása sem segített. Ha valaki tud valamilyen megoldást és megosztja velem, megköszönném.
    Nekem is ugyanaz a problémám. És még sokaknak.
    Wizard-MARS-Lvl 171-Trans/Trans-Honor class 10-Procyon

Character Name
     Dancsi
    Character Level
      160
    Character Class
      Force Blader

Sziasztok a game guardal lenne egy olyan problémám hogy pár perc játék után kidob a cabal egy üzenetet amit ha le OK ézok kidob teljesen a cabal probálkoztam már ujra tettem a win 7 et a cabalt kikapcsoltam NOD32+ win tűzfalat game guard mappát törötem ki és semmi változás valakinek valami ötlete esetleg válaszotokat előre is köszönöm by Dancsika

Quote Originally Posted by Dancsika View Post
    Sziasztok a game guardal lenne egy olyan problémám hogy pár perc játék után kidob a cabal egy üzenetet amit ha le OK ézok kidob teljesen a cabal probálkoztam már ujra tettem a win 7 et a cabalt kikapcsoltam NOD32+ win tűzfalat game guard mappát törötem ki és semmi változás valakinek valami ötlete esetleg válaszotokat előre is köszönöm by Dancsika
    Próbáld meg a cabalt xp sp3 kompatibilitásban és rendszergazdaként indítani.
    "(majd 1x énis postolok 1 screent hogy LÁTTAM tyrantot ! bezony ám!)"

Sziasztok!

Updateltem a cabalt, és azóta nem indul.
    Rákattolok a start game-re a luncher-ben, elindul a game és azonnal bezár...valaki tud segíteni?
    2x újra telepítettem, megpróbáltam manuálisan is peccselni, ugyanaz az eredmény.

edit: megoldottam.
    akinek hasonló problémája van, az próbálja meg bezárni az összes programot a feladatkezelőben, amelyek a felhasználód alatt futnak, kivéve az explorer.exe-t.
    Last edited by zsineg15; 15-12-2012 at 07:50.

hello!nekem az a problémam hogy pacheles kozben azt irja hogy eroe file es megalla pach.ellenorzes utan is ha belépek es miutan beiroma jelszavakat azt irja hogy pacheljek es inditsam ujra a gamet.mit tegyek?elore is koszi

Üdv. Hosszú idő után felraktam újra a cabalt, de mint általában, most se megy zökkenőmentesen, kutakodtam jó sokat enc fájl pakkok után. de nem igazán sikerült megoldanom a problémát . szeretnék öteletet kérni, mit tudok tenni az esetben ha kötekedik hogy márpedig ő vagy nem talál vagy "korrupt" fájlt talál a cabalonline(europe)\Data\assitant.enc helyen. plííz help mííí

Helló,ma jelenkezet 1 olyan probléma hogy elinditanám a játékot, és nem indul el 2x ujra raktam.Megnéztem a feladatkezelőbe cabal updeter fut valaki segitsen ha tud plz

I think, that you are mistaken. I can prove it. Write to me in PM.

Precisely, you are right

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast