Hát akkor szerintem kezdhetek új accountot mert a barátom semmire nem emlékszik már![]()
Sziasztok!
Letöltöttem az új Update-t, és ez ltt az eredménye. :O :
Töröljem a komplett klienst és telepítsem újra? :S
[Mercury] Titanium MartialHelm Craft (100%) Pm in game: XmoqsX
Hát őőőőő.. a bejelentkező ablak alatt nem kéne kijönnie a betűknek, hogy beírhassam a jelszavam? Mert begépeltem, de rögtön kiírja, hogy 'disconnected'. 2-3 napja voltam fent legutóbb, akkor még betudtam lépni és semmi probléma nem volt vele.
[Mercury] Titanium MartialHelm Craft (100%) Pm in game: XmoqsX
megint karbantartás van
TomDenem Level. 150
Sword FS
Honor class 10 and Capella
Guild - Momentum
,, If you can dream it, u can achive it too "
Az miért van hogy a mercury meg a marsra ha bekarunk lépni 1 chra 80% esélyel mindig kijön hogy faild connect to server, please try later. De a jupiteren 100% esélyel mindig belehet lépni a channelekre pillanat alatt. Nem értem mit basztak el.
én múlthét szombaton elkezdtem játszani újra, semmi baja nem volt, de tegnap óta 5-35 perc játék után kidob login képernyőhöz hogy Disconnected for the Server. Press "OK" and try reconnect. ezután beenged és megint jó, egy olyan 5-35 percig és után megint.. nem értem, semmi nem fut hátérbe, előtte nem volt ilyen gondom.valakinek volt már ilyen gondja? próbáljam újra rakni?
Hali, az lenne a probléma ujra :S,hogy elinditottam update-nél kiirja,hogy olyan mintha nem lenne netme,de közben mindent tudok böngészővel csinálni. És husky-val meg tölt tölt és nem tesz be sehova. Pls HelpElőre is köszi
OMFG. én meg már beszartam,hogy net hiba vagy modemhuu köszi mindenkinek. Remélem ma még lesz :]
amióta újra megy cabal állandóan laggok és minden 2-5 percben DC/EC vel kidob
vmi jó tipp?
úgy tudom mindenkinek laggog, és mindenkit ki dob 2-5 percenként
nem az ön készülékében van a gond