UGTV
Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 45 to 66 of 266

Thread: ~~~Cabal problémák esetén~~~

de engem az lepett meg hogy guildba rá kérdeztem és ott senki se laggolt és senki se DC-lt
    edit:valamit tuti csinálnak mert maintenance van
    Last edited by neo9410; 28-12-2009 at 10:00.

beAstyy_'s Avatar

Character Name
     adze
    Character Level
      170
    Character Class
      Wizard

Status: Offline

Leszedtem oldalrol frissen ropogósan cabalt majd a patchet is de felrakom sem jo... vagyis a sienna-s update van fent a kép is az van kint mikor inditom de aztirja h failed to download info. restart launcher...

EDIT: huskyval feljutottam!
    Last edited by beAstyy_; 30-12-2009 at 21:47.

OneEyeHunter's Avatar

Character Class
      Blader

Helló az a probémám h kiszeretném törölni az egyik karim és akár hanyszor a delre klikelek azt irja jobb oldalt h "not used" pls help

Character Name
     W4lkingt4ll
    Character Level
      157
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by OneEyeHunter View Post
    Helló az a probémám h kiszeretném törölni az egyik karim és akár hanyszor a delre klikelek azt irja jobb oldalt h "not used" pls help
    Hanyas szintű karakter? Van rajta subpassword?

OneEyeHunter's Avatar

Character Class
      Blader

50-es és nincs subpasswordja

Character Name
     W4lkingt4ll
    Character Level
      157
    Character Class
      Warrior

50-es és nincs subpasswordja
    Pont lvl50 az a határ ami felett már nem törölheted a karaktered (biztonsági megfontolásokból).

OneEyeHunter's Avatar

Character Class
      Blader

ha vissza szenvedem dungeonokba a karit 49-es re akkor tom törölni vagy sem ?

Character Name
     W4lkingt4ll
    Character Level
      157
    Character Class
      Warrior

Akkor ki, de ha írsz egy angol ticketet a support.cabalonline.com-ra akkor is megvan rá az esélyed hogy kívülről töröljék. Bár egy GA megerősíthetne ebben az ügyben.

Kiborg's Avatar

Character Name
     Kiborg666
    Character Level
      150+
    Character Class
      Force Blader

Szintet nem lehet visszafejlődni

OneEyeHunter's Avatar

Character Class
      Blader

Amikor bemész egy dungiba az elején ir -xxx exp ha mehalsz anyit veszitesz (azaz visszafejlötsz)

Kiborg's Avatar

Character Name
     Kiborg666
    Character Level
      150+
    Character Class
      Force Blader

Amikor bemész egy dungiba az elején ir -xxx exp ha mehalsz anyit veszitesz (azaz visszafejlötsz)
    Igen vissza fejlődsz! De szintet nem! Az exp-ed minuszba számolja, ha eléred a 0 expet! Tesztelve! A kék kis pálcika már visszafelé kezdett el mutatni nekem

Jah és nekem is van problémám a caballal! Sokáig nem játszottam, és nem is fogok aktívan, de ma letöltöttem a sienasat, feltelepítettem, fel is updatelt, minden szuper, semmi hibát nem talált, meg is jelent a karácsonyi cucc, de mikor a startra kattintok, akkor meg nem történik semmi!!! Eltűnik minden, és mintha meg se nyitottam volna. HELP!
    Last edited by Kiborg; 05-01-2010 at 21:57.

trees13's Avatar

Character Class
      Blader

Nos nekem olyan gondom van,hogy letöltöm a klienseket és regisztrálás közben egy-egy filet rossznak érez (broken file).Általában a telepítésnél 5-6. csiknál áll így le,de kb 7-8 install közben.Próbálkoztam flashget-el,amivel ugyebár lecsökken az esélye,hogy letöltés közben hibásodik meg.+azóta újra is telepítettem a windowst és most sem engedi.Esetleg megpróbálom majd torrentel.(általában gamonáról szedem,de gamershell-t is kipróbáltam és ott mégcsak ki sem tudtam csomagolni)

Character Class
      Blader

Tudom hogy ez nem ide tartozik,de az emailcimemre mire csinaltam az accomat az adatokat nem tudom arra az emailraráküldeni? pls hamarvalaszoljatok ty

trees13's Avatar

Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by trees13 View Post
    Nos nekem olyan gondom van,hogy letöltöm a klienseket és regisztrálás közben egy-egy filet rossznak érez (broken file).Általában a telepítésnél 5-6. csiknál áll így le,de kb 7-8 install közben.Próbálkoztam flashget-el,amivel ugyebár lecsökken az esélye,hogy letöltés közben hibásodik meg.+azóta újra is telepítettem a windowst és most sem engedi.Esetleg megpróbálom majd torrentel.(általában gamonáról szedem,de gamershell-t is kipróbáltam és ott mégcsak ki sem tudtam csomagolni)
    A probléma megoldódott,torrenttel kellett letölteni...

Character Class
      Blader

csa all Az a problémém hogy amikor elinditom a cabalt azt irja ki hogy "Please re-install CABAL online"(pedig mar vagy 10X ujraraktam)

Character Class
      Blader

csa all Amikor elinditaom a cabalt azt irja ki higy "Please re-install CABAL online"(pedig már vagy 10X ujraraktam)

Wattt's Avatar

Character Name
     XelonkaHUN
    Character Level
      141
    Character Class
      Force Archer

Lehet hogy ez most nemide tartozik de kúrva jó lenne hakezdenének vmit a TG-n lévő bugokkal pl: az öv helyére berakja a fegyverem meg hogy 55-kor ledob azt nemtok vissza menni és buktam 1kk-t meg ilyenek...

beAstyy_'s Avatar

Character Name
     adze
    Character Level
      170
    Character Class
      Wizard

gép format után minden tökéletesen működik, kivétel a cabal! Inditom és a kis GG ablak után ujraindul a gép(nemdob kékhalált), próbálkoztam ezzel azzal de sehogysem jó...

tatto20's Avatar

Character Class
      Blader

sziasztok én még nagyon kezdö vok de nagynehezen beregiztem magam de meg nem birok belepni a jatékba az miért van?
    megcsináltam az accountot meg mindent a email cimemre adott jelszott és azt átirtam de még nem kaptam email-ben semmit akkor mit tegyek?

HA LENNA VALAKI AKI SEGITENE NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM !!!!!!!
    Last edited by tatto20; 25-01-2010 at 17:09.

Az miért van hogyha a cabal shopot megnyitom és a fancy/Nation részre kapcsolok ahol vannak a costumok is azzonal kilép a játékbol és mindig.

Kiborg's Avatar

Character Name
     Kiborg666
    Character Level
      150+
    Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by beAstyy_ View Post
    gép format után minden tökéletesen működik, kivétel a cabal! Inditom és a kis GG ablak után ujraindul a gép(nemdob kékhalált), próbálkoztam ezzel azzal de sehogysem jó...
    Hát ez érdekes... Lehet, h hardver hiba. Próbáld meg más azonos vagy erősebb gépet igénylő játéknál, és ha akkor se jó meg van a hiba. Ha más játék menni fog, akkor meg sztem várj meg egy másik updatet, hátha utána kijavítják ezt a hibát és menni fog.

Quote Originally Posted by tatto20 View Post
    sziasztok én még nagyon kezdö vok de nagynehezen beregiztem magam de meg nem birok belepni a jatékba az miért van?
    megcsináltam az accountot meg mindent a email cimemre adott jelszott és azt átirtam de még nem kaptam email-ben semmit akkor mit tegyek?

HA LENNA VALAKI AKI SEGITENE NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM !!!!!!!
    http://cabalonline.com/index.asp
    Próbálj meg itt bejelentkezni, és ha nem megy, akkor sztem kezd előrről a regelést...

---------
    A többieknek meg csak játék újrarakást, vagy ha az se megy, akkor formázást tudok ajánlani...
    Last edited by Kiborg; 27-01-2010 at 06:23.

Lenne egy olyan problémám hogy ha megnyitom a CC shopot és rákapcsolok bármelyik kategóriára egyböl kilép a játékból.

Reinstal volt, és más accountal is ezt csinálja.

Valami ötlet? Írjak a supportra?

Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast