de engem az lepett meg hogy guildba rá kérdeztem és ott senki se laggolt és senki se DC-lt
edit:valamit tuti csinálnak mert maintenance van
de engem az lepett meg hogy guildba rá kérdeztem és ott senki se laggolt és senki se DC-lt
edit:valamit tuti csinálnak mert maintenance van
Last edited by neo9410; 28-12-2009 at 10:00.
Leszedtem oldalrol frissen ropogósan cabalt majd a patchet is de felrakom sem jo... vagyis a sienna-s update van fent a kép is az van kint mikor inditom de aztirja h failed to download info. restart launcher...
EDIT: huskyval feljutottam!
Last edited by beAstyy_; 30-12-2009 at 21:47.
Helló az a probémám h kiszeretném törölni az egyik karim és akár hanyszor a delre klikelek azt irja jobb oldalt h "not used" pls help
ha vissza szenvedem dungeonokba a karit 49-es re akkor tom törölni vagy sem ?
Amikor bemész egy dungiba az elején ir -xxx exp ha mehalsz anyit veszitesz (azaz visszafejlötsz)
Igen vissza fejlődsz! De szintet nem! Az exp-ed minuszba számolja, ha eléred a 0 expet! Tesztelve! A kék kis pálcika már visszafelé kezdett el mutatni nekem
Jah és nekem is van problémám a caballal! Sokáig nem játszottam, és nem is fogok aktívan, de ma letöltöttem a sienasat, feltelepítettem, fel is updatelt, minden szuper, semmi hibát nem talált, meg is jelent a karácsonyi cucc, de mikor a startra kattintok, akkor meg nem történik semmi!!! Eltűnik minden, és mintha meg se nyitottam volna. HELP!
Last edited by Kiborg; 05-01-2010 at 21:57.
Nos nekem olyan gondom van,hogy letöltöm a klienseket és regisztrálás közben egy-egy filet rossznak érez (broken file).Általában a telepítésnél 5-6. csiknál áll így le,de kb 7-8 install közben.Próbálkoztam flashget-el,amivel ugyebár lecsökken az esélye,hogy letöltés közben hibásodik meg.+azóta újra is telepítettem a windowst és most sem engedi.Esetleg megpróbálom majd torrentel.(általában gamonáról szedem,de gamershell-t is kipróbáltam és ott mégcsak ki sem tudtam csomagolni)
Tudom hogy ez nem ide tartozik,de az emailcimemre mire csinaltam az accomat az adatokat nem tudom arra az emailraráküldeni? pls hamarvalaszoljatok ty![]()
csa all Az a problémém hogy amikor elinditom a cabalt azt irja ki hogy "Please re-install CABAL online"(pedig mar vagy 10X ujraraktam)
csa all Amikor elinditaom a cabalt azt irja ki higy "Please re-install CABAL online"(pedig már vagy 10X ujraraktam)
gép format után minden tökéletesen működik, kivétel a cabal! Inditom és a kis GG ablak után ujraindul a gép(nemdob kékhalált), próbálkoztam ezzel azzal de sehogysem jó...
sziasztok én még nagyon kezdö vok de nagynehezen beregiztem magam de meg nem birok belepni a jatékba az miért van?
megcsináltam az accountot meg mindent a email cimemre adott jelszott és azt átirtam de még nem kaptam email-ben semmit akkor mit tegyek?
HA LENNA VALAKI AKI SEGITENE NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM !!!!!!!
Last edited by tatto20; 25-01-2010 at 17:09.
Az miért van hogyha a cabal shopot megnyitom és a fancy/Nation részre kapcsolok ahol vannak a costumok is azzonal kilép a játékbol és mindig.
Hát ez érdekes... Lehet, h hardver hiba. Próbáld meg más azonos vagy erősebb gépet igénylő játéknál, és ha akkor se jó meg van a hiba. Ha más játék menni fog, akkor meg sztem várj meg egy másik updatet, hátha utána kijavítják ezt a hibát és menni fog.
http://cabalonline.com/index.asp
Próbálj meg itt bejelentkezni, és ha nem megy, akkor sztem kezd előrről a regelést...
---------
A többieknek meg csak játék újrarakást, vagy ha az se megy, akkor formázást tudok ajánlani...
Last edited by Kiborg; 27-01-2010 at 06:23.
Lenne egy olyan problémám hogy ha megnyitom a CC shopot és rákapcsolok bármelyik kategóriára egyböl kilép a játékból.
Reinstal volt, és más accountal is ezt csinálja.
Valami ötlet? Írjak a supportra?