UGTV
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 45 to 66 of 72

Thread: vreau sa imi fac gear de 2 slot drop

RatzaTM's Avatar

Character Name
     None
    Character Level
      1

Status: Offline

Quote Originally Posted by TechN9ne View Post

Muhaha 0% 2 slot drop, am folosita alta metoda ca sa pice
    DT-urile au drop nativ marit de titanium 2slotted. Ia incearca sa obtii asa blade la Dark Bladers ... vorbim atunci peste 2 ani cand ti-o pica

Character Class
      Blader

Sorry dude , dar nu mi-a picat in DT ci in PL
    Intrebare: Ce is scriu mai nou ardelenii pe gard in loc de caine rau? Raspuns: Moldovean in gazda.

RatzaTM's Avatar

Character Name
     None
    Character Level
      1

Bravo. Fa-o iar, daca mai poti.

NarutoRo's Avatar

Character Name
     NarutoRO
    Character Level
      171
    Character Class
      Blader

Bravo pentru drop,am stat o zi cu damage set in PL si mi-a picat item cu amp,acum un an totusi.
    -1 Year Break-

-Join Then Apply-

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by RatzaTM View Post
    Bravo. Fa-o iar, daca mai poti.
    Este posibil sa fi incercat o metoda mai noua (cred). La mobii unde sunt farm bots/farmeri cu 2 slot, s-a dus si el, dar pe ch diferit si i-a picat. I s-a intamplat unui guildie si unui prieten la lihorns din UG. Este posibil, dar foarte greu.

RatzaTM's Avatar

Character Name
     None
    Character Level
      1

Quote Originally Posted by dedantemon View Post
    Este posibil sa fi incercat o metoda mai noua (cred). La mobii unde sunt farm bots/farmeri cu 2 slot, s-a dus si el, dar pe ch diferit si i-a picat. I s-a intamplat unui guildie si unui prieten la lihorns din UG. Este posibil, dar foarte greu.
    Botii nu au set de drop pe ei ci alz set. Am stat si am urmarit indeaproape, asa ca sunt sigur de asta. Au full set de aramid 30% si chiar si accesorii.
    Nu-s prosti nici aia care i-au setat, de la companiile de botting, dar nici destepti nu sunt.

Quorthon's Avatar

Character Name
     Goatruler
    Character Level
      155
    Character Class
      Blader

Si am mai luat un Lapis Crystal cu un slot de la mobi...

Katana am facut-o +0 foarte usor, am craftat-o si mi-a dat 4 rate... era mai bine daca o vindeam dar care mai e farmecul atunci...

Ce am aratat aici nu e mare lucru, nu sunt expert in farmatul cu set de drop, si am doar 3650%, dar merita incercat...
    Asta e dovada ca setul fuctioneaza... eu nu am luat asa ceva cu set de damage si ma indoiesc ca voi ati luat.... Toate dropurile sunt de la mobi!

Asa ca incercati-l inainte sa criticati...
    Last edited by Quorthon; 18-09-2010 at 14:54.

lucssj's Avatar

Character Name
     Lucssj
    Character Level
      15x and rising
    Character Class
      Warrior

Lol, poti sa ii dovedesti si unei persoane care nu are pic de experienta, ca setul de 2slot are efect, prin cateva propozitii scurte ->

Setul exista, si e folosit, daca nu ar avea nici un efect, atunci logic nu ar exista/nu ar fi fost implementat sau nu ar fi folosit. Tot ce exista in jocul asta, exista cu un scop precis(flee rate, adept, crit. rate, etc.), doar pentru ca unii nu inteleg/nu au rabdare sa foloseasca un astfel de set de farm, nu inseamna ca nu are efect, ci pur si simplu inseamna ca nu e inteles de cei care nu au experienta necesara.

Asa ca majoritatea oamenilor stiu ca are efect, ar fi foarte prostesc sa zicem ca nu are.

Quorthon's Avatar

Character Name
     Goatruler
    Character Level
      155
    Character Class
      Blader

lucssj tin sa te contrazic. Eu cred ca supraestimezi nivelul de inteligenta al majoritatii...

Chiar acum stau si farmez in UG dupa niste RS, si ce-o mai pica... si vine unu' si zice: "noob","u so high level and stay this mobs", etc...
    Deci multi nu stiu nici ce e ala farm, apoi sa stie catusi de putin cu ce se mananca un set de drop

rothmans's Avatar

Character Class
      Force Blader

Zi-mi si mie cati bani ai bagat in set si cam in cat timp crezi ca ti-i scoti?

Rahaturi de arme cu 2 sloturi am dropat fara nici un 2-slot pe mine, fara premium. Doar la vrajeala. La ce preturi sunt acum la arme cu 2 sloturi, mai bine omori mobi cu damage set in UG si le cumperi direct doar de pe alz de la NPC.

Deja mi se pare ca e aproape un cult al farmerilor, toti sustineti ca merge de minune, creste dropul, te scalzi in bani, vin femei de pe strada sa iti faca un sex oral etc. Balarii. Azi eram in FGR si omoram mobi pana sa imi treaca PK penalty. La un Blade Peryton pick FC .078, circuit extender.

Daca tot merge asa de strasnic cu drop set, vreau sa vad pe cineva ca pune un screen cu un drop valoros, nu mizerii de 2-slot tita weapons. Acum ceva zile am gasit cu phery crystal cu 2 sloturi, 500k. Ce rost are sa mai stai aiurea la farm daca prinzi oferta la AH?
    PhatLwet - lvl 14X - Capella - FA - dual trans
    Nimeni - 13X - Capella - WI - dual trans

My IQ is 145 - Free-IQTest.net - Free IQ Test

http://www.ctrlaltdel-online.com/comics/20080227.jpg

Quorthon's Avatar

Character Name
     Goatruler
    Character Level
      155
    Character Class
      Blader

Sincer nu vad problema ta. Daca tu crezi ca nu are rost da-l dracu de set si farmeaza tu *** vrei... poate altii gandesc altfel decat tine...
    De ce te strofoci atat? Fa-ti gameplay-ul *** vrei tu si nu fa pe desteptul...

"My IQ is 145" pe naiba, esti prost bota!

Oricum, numele threadului e "vreau sa imi fac gear de 2 slot drop"
    Macar posteaza ceva folositor, *** au facut-o altii... daca vrei sa mi te adresezi personal fa-o prin mesaj, si nu aici...
    Eu am postat cateva din efectele setului, deci, ceva folositor si on-topic.
    Last edited by Quorthon; 18-09-2010 at 18:16.

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by rothmans View Post

Rahaturi de arme cu 2 sloturi am dropat fara nici un 2-slot pe mine, fara premium. Doar la vrajeala. La ce preturi sunt acum la arme cu 2 sloturi, mai bine omori mobi cu damage set in UG si le cumperi direct doar de pe alz de la NPC.

Deja mi se pare ca e aproape un cult al farmerilor, toti sustineti ca merge de minune, creste dropul, te scalzi in bani, vin femei de pe strada sa iti faca un sex oral etc. Balarii. Azi eram in FGR si omoram mobi pana sa imi treaca PK penalty. La un Blade Peryton pick FC .078, circuit extender.

Daca tot merge asa de strasnic cu drop set, vreau sa vad pe cineva ca pune un screen cu un drop valoros, nu mizerii de 2-slot tita weapons. Acum ceva zile am gasit cu phery crystal cu 2 sloturi, 500k. Ce rost are sa mai stai aiurea la farm daca prinzi oferta la AH?
    Eu am dropat 3-4 phery orbs 2 slot, 2-3 phery crystals, tit blades/kat/day (15-20 2 slots) si mi-am scos banii pe set de mult

Setul a inceput sa functioneze *** trebuie cand am depasit 3k 2 slot. Acuma avand 3.6k 2 slot, am observat ca imi pica si mai des, insa depinde de multi factori. In orice caz, RS duo cu WI, amandoi 2 slot drop set la fel, rupe totul
    De abia astept sa fac dupa update

Dupa update, itemele 2 slot vor fi mult mai scumpe.

lucssj's Avatar

Character Name
     Lucssj
    Character Level
      15x and rising
    Character Class
      Warrior

@Quorthon, Da.. am vorbit mai in general. Nu pot vorbi in numele tuturor. :P

Pentru ca is mai multe metode sa joci, si fiecare e cu preferintele lui, e un concept simplu; Cei cu prejudecata asta care o ai asupra unei metoda pe care, unii oameni, pur si simplu o prefera?

Si setul de 2slot e cu mult mai mult decat o metoda de a strange iteme cu doua sloturi. Daca esti interesat sa afli mai multe, atunci dai un PM la cineva care e mai informat decat amandoi la un loc, si iti explica daca vrea. Ei nu-s bun la a da explicatii. :P

Nu am sa te conving deloc sa il folosesti, din contra, joaca *** iti place, scopul e sa gasesti ceva distractie sa te tina ocupat in jocul asta. Atat. Daca tu nu preferi o anumita metoda, atunci nu o folosii, niciodata.
    Last edited by lucssj; 18-09-2010 at 19:15.

rothmans's Avatar

Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by lucssj View Post
    Nu am sa te conving deloc sa il folosesti, din contra, joaca *** iti place, scopul e sa gasesti ceva distractie sa te tina ocupat in jocul asta. Atat. Daca tu nu preferi o anumita metoda, atunci nu o folosii, niciodata.
    Ideea nu e sa ma convingi pe mine. Tot scopul acestui thread e o discutie normala. Daca cineva trebuie sa-mi explice pe privat ceva legat de joc, mai bine lasa. Nu am chef de soapte pe la colturi. Tot ce vreau sunt niste argumente mai consistente.

In momentul de fata o arma tita/phery cu 2 slot e in jur de 10 milioane. Asta face cam jumatate dintr-o bucata de set cu 2 slot care se vinde cam la 20 de milioane. Deci numai pentru armuri si arme ai nevoie de 12 dropuri ca sa amortizezi investitia. Sa nu mai vorbim de core pt upgrade si SEM. Plus jewelry.

Nu disput faptul ca faci bani cu setul de 2 slot. Intrebarea pe care o am este daca diferenta de profit intre un damage set cu care faci cam tot ce tine de joc, dungeons, TG, exp, si unde faci bani destul de constant, cel putin in cazul meu, chiar si fara un drop spectaculos, si farmul tipic cu 2 slot set este atat de spetaculoasa. As vrea sa vad un drop list comparat, in acelasi loc, pe aceasi durata de timp, cu damage set si cu 2 slot set.
    PhatLwet - lvl 14X - Capella - FA - dual trans
    Nimeni - 13X - Capella - WI - dual trans

My IQ is 145 - Free-IQTest.net - Free IQ Test

http://www.ctrlaltdel-online.com/comics/20080227.jpg

Character Class
      Blader

Ideea nu e sa ma convingi pe mine. Tot scopul acestui thread e o discutie normala. Daca cineva trebuie sa-mi explice pe privat ceva legat de joc, mai bine lasa. Nu am chef de soapte pe la colturi. Tot ce vreau sunt niste argumente mai consistente.

In momentul de fata o arma tita/phery cu 2 slot e in jur de 10 milioane. Asta face cam jumatate dintr-o bucata de set cu 2 slot care se vinde cam la 20 de milioane. Deci numai pentru armuri si arme ai nevoie de 12 dropuri ca sa amortizezi investitia. Sa nu mai vorbim de core pt upgrade si SEM. Plus jewelry.

Nu disput faptul ca faci bani cu setul de 2 slot. Intrebarea pe care o am este daca diferenta de profit intre un damage set cu care faci cam tot ce tine de joc, dungeons, TG, exp, si unde faci bani destul de constant, cel putin in cazul meu, chiar si fara un drop spectaculos, si farmul tipic cu 2 slot set este atat de spetaculoasa. As vrea sa vad un drop list comparat, in acelasi loc, pe aceasi durata de timp, cu damage set si cu 2 slot set.
    Cine se bucura de un set de drop bun daca stie *** sa il foloseasca si face setul ala de fapt scoate un profit de ai zice ca e alz buyer.
    De exemplu, toata lumea care pune mana pe un set de drop pe undeva la 3000% + - se asteapta sa dropeze 2 slot items in 200-300 kills sau in primele 2 ore de farm (banuiesc ca ti-ai dat seama ca asta este o prostie cat casa poporului) un set de drop poate afecta si dropul din chesturi, felul in care afecteaza asta depinde de chestii pe care numai vreo 10 persoane le pot explica si daca nu ai oarecum o minte matematica si o pasiune imensa pentru farm nu vei avea rabdarea necesara sa intelegi ce fac si *** seturle de drop.

Character Name
     EagleEyeRo
    Character Level
      161
    Character Class
      Wizard

Setul de drop isi face efectul doar daca stai in acelasi loc sau poti sa te muti dintr-un loc in altul?

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by tomitza100 View Post
    Setul de drop isi face efectul doar daca stai in acelasi loc sau poti sa te muti dintr-un loc in altul?
    Mutatul il faci depinzand ce drop rate ai pe locul ala. Daca ai 0 drop rate (nu pica nimic), setul tau devine 0 deoarece modifica itemele albe pe care le dropezi si e logic ca trebuie sa te duci intr-un loc unde pica ceva.

Vezi si tu daca nu dropezi nimic in 2 mins, schimbi ch-ul.

Character Class
      Blader

Parerea mea e ca setul devine din ce in ce mai dificil de amortizat.Perioada cand a fost foarte profitabil se cam duce.Inainte multa lume alerga dupa arme/helm-uri titanium.Si materialele pt craft s-au dus de rapa.Problema este ca nu exista monstrii cu drop constant de osm si redosm(in special arme).Pur si simplu de la shadow titanium in sus se rupe firul.Am folosit setul in ep1(ls pt cine isi aminteste era red osm weap drop fest).Au fost rezultate frumusele.Rs a fost iarasi o zona excelenta pt farmat cu setul dar de cand preturile au sarit de la 150-250k la 4-500 si pretul discurilor a scazut consider ca nu se merita.Sincer momentan nu vad nici o intrebuintare pt set de 2 slot drop.Nu exista o zona care sa fie profitabila la nivel ridicat constant(bine inteles s-ar putea sa ma insel).Mai bine solo b2f in damage set.

Character Name
     EagleEyeRo
    Character Level
      161
    Character Class
      Wizard

Eu am costum cu 2100% 2 slot drop , dar ca sa imi iau amuleta si inele cu slot drop costa prea mult. Am facut cateva rs-uri si s-a vazut o imbunatatire , dar ca sa imi pice iteme cu 2 sloturi nu stiu ce sanse am.

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

^ Sansele sunt foarte mici, nu mai pierde timpul cu 2.1. Faci 3k+ si apoi incepi. Pana atunci, fugi eod1 farm sau RS/SOD/B2F duo.

Character Name
     EagleEyeRo
    Character Level
      161
    Character Class
      Wizard

Mersi mult, dar cand faci un b1f,sod omori toti mobii sau numai bossi si cuferele?

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by tomitza100 View Post
    Mersi mult, dar cand faci un b1f,sod omori toti mobii sau numai bossi si cuferele?
    Eu de obicei, urmez metoda sa merg numai dupa cufere cand am dmg set. Am observat ca e mai binea sa cand nu ai drop set...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast