Infine...nu mai conteaza...dar se pare ca respectu' e prea putin cunoscut pe aici.Am incercat sa deschid un thread sa vad daca exista cineva care sa ma ajute intradevar...nu am batut pe nimeni la cap,nu am insistat si nu am injurat pe nimeni.Se vede cu cat sunt mai serios pe aici pe atat creste si felul de "a fi luat peste picior". Peace out.
Tzi-am mai zis k dk pun mana pe tin3 se lasa cu **** shi ku **** asha ca phoogi de mine.
@PutzaBlindata : Tu asta numesti serios ?
In primul rand poate ca am greshit sectiunea unde sa postez despre craft...acuma am cautat si mi-am dat seama...Dar avataru nu avea nici-o legatura si nicku din jok nici atat.Incercati sa lasati criticile la o parte si ajutati un frate ca nu muriti.Tota lumea se grabeste sa analizeze in mod negativ celelalte persoane si asta ma face sa ma intreb: D c mai exista forum dak nimeni nu se ajuta si numai se critica?
Forumul este facut ca sa ne exprimam opiniile, iar parerea mea este ca tu ai gresit sectiunea in care sa postezi, ce parere ai ? Am dreptate sau nu ? Aici e offtopic nu Craft Section.
Daca vrei sa te respectam atunci respecta-ne si tu pe noi, si nu ne vorbi ca unor cocalari.
Last edited by RatzaTM; 04-02-2010 at 11:10.
bueey facetzi pl1scu mic,ca vah da godu altayr ban ba
gata nu vreau ban pl1z scuze nu vreau sa vine Altayr sa ma baneze
( iarta`mi pakatele pfuu ce nenorocit sunt
pupu hai ba sa lasam prostiile ba ca mia zis gasca ca nu e bine ce facem ba,chiar daca a botat a scamat a facut striptise la web,ie baiat bun ba,da fara numar la toti t0varas1 lui ba,hai sa ne pretenim cu el
nuj m3n,hai sa vedem,poate vrea m3n
Last edited by RatzaTM; 04-02-2010 at 11:29.
hai m3n ca eu plec m3nca imi da altayr ban,mai ni vidim pe mess m3n
Ati inebunin m3n.Chair aja
Care imi da un site de manele pls m3n!!
Make 100 posts:Done
Make 200 Posts:Done
Make 500 Posts:Not done
Make 1000+ posts:Not done
Have a SEH Drop:Not Done
Ban a Player for hacking:Done
Banned for hacking:Done
Have a good drop :Done

@SHADYJPJRBOY2
Deschide thread la sectiunea "Craft" http://forum.cabalonline.com/forumdisplay.php?f=185
Poate asa vei avea parte de putin ajutor![]()
M3n dar crek stia de asta :-??
Sia batut jok de noi m3n!!Merem la el akasa sai umflam![]()
Make 100 posts:Done
Make 200 Posts:Done
Make 500 Posts:Not done
Make 1000+ posts:Not done
Have a SEH Drop:Not Done
Ban a Player for hacking:Done
Banned for hacking:Done
Have a good drop :Done
http://forum.cabalonline.com/member.php?u=59189 uitatzii me3ns am ggasit un chats pentru n0i
As Vrea sa fiu Un ******* Cu o Bebelusa de Carcotasi.