UGTV
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 45 to 66 of 83

Thread: Putin ajutor in craft

SHADYJPJRBOY2's Avatar

Character Name
     PutzaBlindata
    Character Level
      155
    Character Class
      Force Shielder

Status: Offline

Ms de sfat...si chiar nu gaseam sectiunea cu craftu.Nu prea folosesc forum si de asta incerc sa intzeleg combinatiile pe aici.Iar faptul ca altii nu pot sa raspunda scurt si concret prea incultii ii face.

Uite'te la modul in care te exprimi si scrii si dupa aceea spune de altii ca sunt inculti. Poate daca foloseai un limbaj mai adecvat te ajuta mai multa lume. (Parerea mea )

SHADYJPJRBOY2's Avatar

Character Name
     PutzaBlindata
    Character Level
      155
    Character Class
      Force Shielder

Limbajul folosit de mine nu cred ca reprezinta pt altii o insulta.Exista doar fenomenul de critica aici si poate nu le convin ca scriu intr-un "dialect" mai de era noastra-argou.Nu am luat pe nimeni la mishto asa ca cer respect.Uitete si la ceilalti in ce mod au scris si apoi criticama pe mine.Faptul ca am greshit sectiunea unde sa postez thread-ul asta nu inseamna ca trebuie sa-ti bati joc de mine.
    Last edited by SHADYJPJRBOY2; 04-02-2010 at 22:10.

RatzaTM's Avatar

Character Name
     None
    Character Level
      1

Quote Originally Posted by EuVlad View Post
    Uite'te la modul in care te exprimi si scrii si dupa aceea spune de altii ca sunt inculti. Poate daca foloseai un limbaj mai adecvat te ajuta mai multa lume. (Parerea mea )
    Taci fratzik, nu te lua de cei ce scrie pe forum !

...... "dialect" mai de era noastra .... adica analfabet ? :P
    Dialectul este altceva, ce folosesti tu este numit argou. Zi buna.

Nu stiam ca este la moda sa nu vorbesti corect limba natala, a fost vreodata moda asta si nu am prins-o si eu ? Ce naspa.
    Last edited by RatzaTM; 04-02-2010 at 12:25.

Quote Originally Posted by SHADYJPJRBOY2 View Post
    Limbajul folosit de mine nu cred ca reprezinta pt altii o insulta.Exista doar fenomenul de critica aici si poate nu le convin ca scriu intr-un "dialect" mai de era noastra.Nu am luat pe nimeni la mishto asa ca cer respect.Uitete si la ceilalti in ce mod au scris si apoi criticama pe mine.Faptul ca am greshit sectiunea unde sa postez thread-ul asta nu inseamna ca trebuie sa-ti bati joc de mine.
    (ROSU)Vad ca in general ai incercat sa scrii mai corect dar din reflex sau obisnuinta tot ti'au mai scapat cateva greseli.
    (ALBASTRU)Eu nu am zis nimic despre faptul ca ai gresit sectiunea.

SHADYJPJRBOY2's Avatar

Character Name
     PutzaBlindata
    Character Level
      155
    Character Class
      Force Shielder

Hai gata! Thread inchis pt mn. Se vede ca n-am cu cine discuta. Odata intru si yo aici si incerc sa fac ceva si atunci sunt luat la mishto si criticat pt orice cuvant. Uitatziva intai la pacatele voastre nu la altii. Crezi ca yo am timp acuma sa scriu cu liniute de dialog si cratime? Da' lucrez la banca sau la parlament cumva? Am incercat sa obtin ceva doar atat.Daca nu se poate se pare nu sunteti sociabili.Mai bine miai fi dat sfaturi din prima nu vorbe in sictir.

Hai gata! Thread inchis pt mn. Se vede ca n-am cu cine discuta. Odata intru si yo aici si incerc sa fac ceva si atunci sunt luat la mishto si criticat pt orice cuvant. Uitatziva intai la pacatele voastre nu la altii. Crezi ca yo am timp acuma sa scriu cu liniute de dialog si cratime? Da' lucrez la banca sau la parlament cumva? Am incercat sa obtin ceva doar atat.Daca nu se poate se pare nu sunteti sociabili.Mai bine miai fi dat sfaturi din prima nu vorbe in sictir.
    Valabil si pentru tine.

Praslea5's Avatar

Character Name
     Magic
    Character Level
      168
    Character Class
      Force Blader

Man nu trebuie sa lucrezi la banca sa scrii normal .
    Si stai calm ca nimeni nu ti-a sarit la gat... plu si simplu sa facut caterinca p'aci p'colo
    As Vrea sa fiu Un ******* Cu o Bebelusa de Carcotasi.

SHADYJPJRBOY2's Avatar

Character Name
     PutzaBlindata
    Character Level
      155
    Character Class
      Force Shielder

Poi faptu asta ma deranjeaza.Deschid un thread...imi dau seama ca am greshit...recunosc...dar aici se vorbeste de mess...manele...critici ca scriu in ("dialect" mai de era noastra) adica argou *** zicea domnu Ratza...in concluzie nimic la subiect.

Hai gata! Thread inchis pt mn.
    Parca era inchis thread-ul pentru tine, sau nu?
    Last edited by EuVlad; 04-02-2010 at 12:56.

SHADYJPJRBOY2's Avatar

Character Name
     PutzaBlindata
    Character Level
      155
    Character Class
      Force Shielder

No comment.Case closed.

RatzaTM's Avatar

Character Name
     None
    Character Level
      1

Poi faptu asta ma deranjeaza.Deschid un thread...imi dau seama ca am greshit...recunosc...dar aici se vorbeste de mess...manele...critici ca scriu in ("dialect" mai de era noastra) adica argou *** zicea domnu Ratza...in concluzie nimic la subiect.
    Eu personal duc un razboi impotriva inculturii si lipsei de scoala.
    Nu trebuie sa te simti prost din cauza faptului ca m-am luat de tine, daca ai inteles ceva din ce ti-am zis si nu ai luat-o ca pe o ofensa, tot e ceva.

Hai sa zicem doar ca nu voi fi impasibil in momentul in care se greseste, si ma astept de la ceilalti sa ma corecteze de asemenea. Consider ca nu sunt obligat sa citesc argouri, avand in vedere ca gramatica limbii romane e una singura. Daca eu vorbesc corect gramatical cu cineva si acel cineva imi raspunde in 'mess style' pentru ca asa "s-a obisnuit el" atunci ii spun verde in fata, la revedere, esti concediat, revino cand ai invatat sa vorbesti corect.

Este o crima sa ai standarde ridicate ? Nu. Motiv pentru care vreau sa ma inconjor de oameni cu care sa nu imi fie rusine pe strada cand au deschis gura. Cei care nu se incadreaza in categoria asta, vor fi luati peste picior, nu e vina mea ca tu tii mortis sa scrii incorect.

Ah, si inca ceva, daca scrii prea mult timp asa, la un moment dat o sa-ti intre in reflex, si nu o sa stii de ce pici examenele, asa ca ca ai putea sa-mi multumesti ca ma iau de tine. Daca ar fi fost mai multi ca mine prin scoli, profesori care sa nu treaca cu vederea cacaturile astea, ar fi ramas nivelul de cultura undeva la un prag acceptabil si multi ar fi fost corijenti.

Sunt foarte rari fudulii care-si dau seama ca gresesc, si sunt si mai rari cei care se indreapta, majoritatea sunt cei care nu constientizeaza ca au gresit si incep cu injuriile. Sper ca tu sa petreci mai putin timp prin Cabal si sa citesti mai multe carti si manuale, te va ajuta mult in viata, si atunci o sa iti dai seama : bai, in ce hal puteam sa scriu si sa gandesc. (sau poate o sa ma injuri inca o data, pentru ca ai impresia ca am ifose de om destept, cand de fapt eu nu sunt decat normal, si ca standardele sunt mult sub normal in zilele noastre).
    Last edited by RatzaTM; 04-02-2010 at 13:12.

arianaa's Avatar

Character Name
     adutzu
    Character Level
      136
    Character Class
      Warrior

daca ii mai spui ceva iara posteaza
    pariu ca il pot face sa imi umple frigideru?
    arianaa, Alty, DigitalPh3er, Uffiee, SHADYJPJRBOY2, raull, hellraven
    Last edited by arianaa; 04-02-2010 at 13:15.
    Quote Originally Posted by PuPuMaRiUs View Post
    lasa ca stiu eu ca Alty se prostitueaza pentru iteme...
    Quote Originally Posted by SnK_Ripp3R View Post
    pune-ti avatar cu craci si poate o sa fii tu exemplu nostru
    Ma spal pe cap cu extracte de THC

SHADYJPJRBOY2's Avatar

Character Name
     PutzaBlindata
    Character Level
      155
    Character Class
      Force Shielder

Scuza-ma dar nu sunt la scoala ca eu sa scriu corect gramatical si sa nu folosesc argouri.E logic ca mi-a intrat in reflex sa scriu in modul asta cand sunt la pc.Daca doresti sa stii cu exactitate..FYI..eu nu scriu in "Mess Style" decat la computer.Totusi sa lasam deoparte scoala si iti demonstrez ca pot sa scriu si corect daca vreau.Oricum nu am inteles ce legatura are acuma faptul ca am scris in argou pe cand daca ma uit inapoi ce au scris altii nu pare deloc corect.Ce ar fi acuma sa stau si eu sa analizez cuvintele la fiecare?Omul se mai grabeste...scrie din fuga...scrie *** s-a obisnuit...nu prea cred ca asta e important...conteaza ceea ce vrea sa zica si mesajul pe care vrea sa-l scoata in evidenta.Nu vreau si nu am timp sa intru in detalii acuma pentru ca nu are rost si cazul parca a fost deja inchis.

SHADYJPJRBOY2's Avatar

Character Name
     PutzaBlindata
    Character Level
      155
    Character Class
      Force Shielder

Postez pentru ca sunt un luptator al dreptatii.

arianaa's Avatar

Character Name
     adutzu
    Character Level
      136
    Character Class
      Warrior

Postez pentru ca sunt un luptator al dreptatii.
    nai vrea sa te crucificam?
    eu aduc ciocan si cuie voi lemne

Cate zeci de minute ti'a luat sa scrii tot ce ai zis mai sus?

RatzaTM's Avatar

Character Name
     None
    Character Level
      1

Scuza-ma dar nu sunt la scoala ca eu sa scriu corect gramatical si sa nu folosesc argouri.E logic ca mi-a intrat in reflex sa scriu in modul asta cand sunt la pc.Daca doresti sa stii cu exactitate..FYI..eu nu scriu in "Mess Style" decat la computer.Totusi sa lasam deoparte scoala si iti demonstrez ca pot sa scriu si corect daca vreau.Oricum nu am inteles ce legatura are acuma faptul ca am scris in argou pe cand daca ma uit inapoi ce au scris altii nu pare deloc corect.Ce ar fi acuma sa stau si eu sa analizez cuvintele la fiecare?Omul se mai grabeste...scrie din fuga...scrie *** s-a obisnuit...nu prea cred ca asta e important...conteaza ceea ce vrea sa zica si mesajul pe care vrea sa-l scoata in evidenta.Nu vreau si nu am timp sa intru in detalii acuma pentru ca nu are rost si cazul parca a fost deja inchis.
    Sorry for breaking it down to you, dar sa scrii corect NU este ceva ce trebuie facut doar la scoala. Daca te duci la sectia de politie sa dai o declaratie, daca scrii o scrisoare de intentie, daca dai un mail, daca sustii un interviu in scris, ce o sa le spui lor ? Scuzati-ma, nu sunt la scoala ? De ce forumul reprezinta ceva unde iti poti bate joc de modul in care te exprimi ? Nu e logic deloc faptul ca ti-a intrat in reflex, te-ai obisnuit prost si trebuie sa te corectezi, parerea mea.

Ai mentionat ce au scris altii, stai calm ca si-au luat si isi vor lua puli in continuare, de la mine cel putin, pentru ca nici ei nu sunt mai breji, insa pana sa vina ei cu ineptiile lor, te-am observat pe tine. Pana sa dovedeasca ei cat de bine stiu sa scrie in limba romana, te-ai dat in petec, si am vrut sa vad doar care e scuza ta pentru asta. Evident, consideri ca am exagerat, si ca tu de fapt esti exceptia care pe forumuri scrie ca pula si in viata de zi cu zi esti un scriitor desavarsit. Ma bucur ca am apucat sa te intalnesc, fiinta rarisima, si imi cer scuze ca m-am asteptat la mai mult de la tine. Ma voi intoarce in pestera mea in care locuiesc cu inca cativa oameni care spera in continuare ca nu ne vom indobitoci in anii care urmeaza.

Banuiesc ca schimbarea este inevitabila, indiferent ca este in bine sau rau, doar ca e trist faptul ca in cazul nostru a trebuit sa fie din normalitate in rau. Nu pot sa nu imi aduc aminte de generatia '84 si cele anterioare, cand existau oameni prosti, insa parca nu erau la fiecare colt de strada. Acum suntem invadati de un val de imbecilitate, si mi-e groaza sa ma gandesc ca dintre toti care pot aparea la un interviu pentru un job la firma mea, cel mai de succes ar fi unul care vorbeste/scrie ca tine.

Sper ca ce ai zis sa fie adevarat, si sa ma insel, sa scrii corect in viata de zi cu zi si aici sa scrii cu picioarele si pe fuga, insa tare ma indoiesc de asta.

Welcome to hell. Enjoy your stay.
    Last edited by RatzaTM; 04-02-2010 at 13:40.

PuPuu's Avatar

Character Name
     pupuuu
    Character Level
      190
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by RatzaTM View Post
    Sorry for breaking it down to you, dar sa scrii corect NU este ceva ce trebuie facut doar la scoala. Daca te duci la sectia de politie sa dai o declaratie, daca scrii o scrisoare de intentie, daca dai un mail, daca sustii un interviu in scris, ce o sa le spui lor ? Scuzati-ma, nu sunt la scoala ? De ce forumul reprezinta ceva unde iti poti bate joc de modul in care te exprimi ? Nu e logic deloc faptul ca ti-a intrat in reflex, te-ai obisnuit prost si trebuie sa te corectezi, parerea mea.

Ai mentionat ce au scris altii, stai calm ca si-au luat si isi vor lua puli in continuare, de la mine cel putin, pentru ca nici ei nu sunt mai breji, insa pana sa vina ei cu ineptiile lor, te-am observat pe tine. Pana sa dovedeasca ei cat de bine stiu sa scrie in limba romana, te-ai dat in petec, si am vrut sa vad doar care e scuza ta pentru asta. Evident, consideri ca am exagerat, si ca tu de fapt esti exceptia care pe forumuri scrie ca pula si in viata de zi cu zi esti un scriitor desavarsit. Ma bucur ca am apucat sa te intalnesc, fiinta rarisima, si imi cer scuze ca m-am asteptat la mai mult de la tine. Ma voi intoarce in pestera mea in care locuiesc cu inca cativa oameni care spera in continuare ca nu ne vom indobitoci in anii care urmeaza.

Banuiesc ca schimbarea este inevitabila, indiferent ca este in bine sau rau, doar ca e trist faptul ca in cazul nostru a trebuit sa fie din normalitate in rau. Nu pot sa nu imi aduc aminte de generatia '84 si cele anterioare, cand existau oameni prosti, insa parca nu erau la fiecare colt de strada. Acum suntem invadati de un val de imbecilitate, si mi-e groaza sa ma gandesc ca dintre toti care pot aparea la un interviu pentru un job la firma mea, cel mai de succes ar fi unul care vorbeste/scrie ca tine.

Sper ca ce ai zis sa fie adevarat, si sa ma insel, sa scrii corect in viata de zi cu zi si aici sa scrii cu picioarele si pe fuga, insa tare ma indoiesc de asta.

Welcome to hell. Enjoy your stay.
    De ce te mai obosesti?...
    Ala zice ca e luptatorul dreptatii, si tu incerci sa i dai lectii de viata, iti irosesti energia de pomana. (din pacate )

Character Class
      Blader

e un fel de forum in care se predau lectii de limba romana? vede-tzi-va de manelele voastre ca mai sus doar de guta si salam era vorba si lasati omul in pace,ca nu are examene de luat. get a life...aveti *** sa-l ajutati,ok,daca nu,liniste! presupun ca majoritatea nu au mai mult de 14 ani si fiind total absorbiti de realitatea lor cotidiana,scoala,nu se gandesc decat la limba romana...ia duce-ti-va si lucrati intr-o tara straina sa vedem cat va ajuta,huh? dumb asses.

arianaa's Avatar

Character Name
     adutzu
    Character Level
      136
    Character Class
      Warrior

bou esti!

Character Class
      Blader

auzi?domnisoara,te trezesti in jungla?adevarul e ca se vede din ce mahala provii probabil. mai bine iti tii gura decat sa mai scoti vreun porumbel.sincer,mi-e rusine sa vorbesc cu fel de fel de personaje,asa ca liniste!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast