mai inteligentule de unde reiese ca sunt femeie?doar din nick?
Exorcist in izmene asta ce iti spune ma?
E femeie,incearca sa va induca in eroare![]()
poti fi si animal la cat imi pasa mie,subiect asupra caruia nu prea am dubii. chestia este ca pe cat esti de insignifianta,pe-atat esti de ignoranta. fa-ti o viata si nu mai avea grija altora,FEMEIE!
bine. hai sa nu mai sufar de mine. sa incep sa sufar de tine? grow up,kids! by the way,cel mai probabil asta o sa fie ultima chestie pe care o voi scrie,deci din partea mea impusca-te,ariana.
Vorbeste-i in romana pura ma,ca la cat de prost e o sa caute in DEX cuvantul "recurs")
Injuratrura necenzurata.
Dute akolo unde ai stat 8 luni fara sa platesti nimika)
Este luata dinute'n pizda amti
![]()
Make 100 posts:Done
Make 200 Posts:Done
Make 500 Posts:Not done
Make 1000+ posts:Not done
Have a SEH Drop:Not Done
Ban a Player for hacking:Done
Banned for hacking:Done
Have a good drop :Done
Profu' ai cam exagerat sincer,omu' nu se descurca cu forumu' mai greseste si el, dar a fost politicos.Sincer eu cred ca te crezi perfectiunea intruchipata (prea ne pui pe noi "prostii" la respect) ,iar noi ceilalti suntem niste prosti pe langa unii cocalari care folosesc forumu' pe post de MESS,de ei nu te iei ca ei sunt bazati !
Si nyls scria cu sh,tz (nu ma iau de nyls,dau ex.) si lui nu-i faceai observatie,MAI ALES ca el avea 30 + ani din cate stiu.
Am si o vorba,am glumit,dar gluma asta e teribil de serioasa.
An amateur practises until he gets it right while a pro practises until he can't get it wrong.
Filthy,nasty and dirty - all in one
Nu stiu daca voi observati dar faceti totusi diferenta intre airammya si altii. Cred ca s-a adresat mult mai frumos si a scris mult mai bine fata de MULTI altii ca voi sa-l luati la misto asa. Omul a zis o idee iar voi il luati de incult (desi nu dovedeste ca este asa) dupa care tot voi ziceti ca e plin de el. Ce-i adevarat, multi sunt obisnuiti sa scrie mai diferit la PC, am si eu momente cand scap, e si de la graba. Stai in PF si te apuci sa scrii poezii, merge scenariul? Va luati de ala care nu intelegi ce scriu ori, sa zicem ca la PutzaBlindata, mai e si reputatia din joc dar nici chiar asa sa sari la gatul oricui
Lui Nyls i-am zis de X mii de ori ca e cocalar obosit pe MSN, asa ca nu avea sens sa-i si scriu. Sincer cred ca n-ai citit nimic din ce am zis, eu nu sunt perfectiunea intruchipata, sunt normal, voi in schimb dovediti zi de zi ca forumul romanesc n-are motive sa existe.
Cat despre cocalarii care folosesc forumul pe post de mess, daca te referi la Beast si Pupu, i-am futut in gura in privat, tot pe MSN.
Apropos : (prea ne pui pe noi "prostii" la respect) - Daca eram profesorul tau, ai fi considerat chestia asta normala, pentru ca ala ar fi fost job-ul meu. Pentru ca sunt un necunoscut de pe Internet, vii cu atitudinea asta nepotrivita si imi sari la gat ca ma iau de voi ? Ar trebui sa zici mersi ca va mai da cineva un wake-up call si ca nu va lasa sa muriti batuti in cap.
Last edited by RatzaTM; 05-02-2010 at 08:31.
Sti ce-a zis Dabija? Sa nu te ....grija.
De ce defiecaredata mentalitatea romaneasca trebuie sa gandeasca astfel : "pai bah io da si ala nu, *** asha zi si de neamu` lui sa moara familia mea", "citeste-o carte,frate "
Asa a fost si asa va fi intodeauna, "E Romania..."
P.S. Du-te si asculta Puya, si nu mai scrie porcari.![]()
Last edited by PuPuu; 05-02-2010 at 09:24.
Sti ca ori cat ai incerca tot esuezi?Crezi ca tu ca un strain pe internet poti sa-i schimbi atitudinea, modul de exprimare etc. unui alt strain de pe internet?Crezi ca ar asculta de tine?Da ar fi ascultat poate de prof. deoarece e o persoana cunoscuta.Nu am sarit la gatu' tau da prea mi se pare exagerata treaba;am citit tot thread-ul.
Auzi ma?Eu cred ca tu si beast v-ati facut veacul in n'spe mii de thread-uri,pe care sincer nu aveati ce cauta.Auzi pe cine doare tata ca voi n-aveti mess si cacaturi?
Discutati problemele pe privat,nu ca ne faceti capu' balon pe thread-ul acesta de ex.
L-ati indus pe tipul asta in eroare,total.De ce?Ca voi sunteti prea smecheri pentru privat si ca "The public deserves to know all about you even though, they don't give a damn?"
Si din moment ce te-ai "ofticat" din cate vad inseamna ca te-ai simtit ca fiind un cocalar neobosit.
Oameni care mai intra pe forum care posteaza/nu posteaza ma intreaba ce-i cu retardatu' ala de pupu si de beast.
An amateur practises until he gets it right while a pro practises until he can't get it wrong.
Filthy,nasty and dirty - all in one
Hate the sin...Love the sinner.Only GOD can judge me.Toate cacaturile astea inutile nu s-ar fi petrecut daca nu ar fi existat o prima persoana sa comenteze aiurea si sa impartaseasca motive banale.Dar asa se intampla cand "loose lips sinks the ships".
Last edited by SHADYJPJRBOY2; 05-02-2010 at 16:47.