UGTV
Results 1 to 7 of 7

Thread: Ajutor Crafting

Character Class
      Blader

Status: Offline

Default Ajutor Crafting

Deci m-am apucat de proffesional crafting.. sunt d'abia lv 1 in jur de 40% .. si am incercat sa avansez cat de repede pot, dar alzul nu prea este generos cu mine. am incercat cat de cat sa farmez si nu prea am reusit cine stie ce.
    de asemenea unde pot gasi aramid martialhelm ? ca m-am bagat pe helms pentru deathblow/cdi/cr. am incercat la moscutter si la bitterleafs si cam nici un rezultat adica , pica mai mult shadowsteel, a picat doar un helm, deci unde as putea farma? si as avea nevoie de niste tips/hints sa ma ajute *** sa avansez mai repede in lv la crafting, de unde pot face rost de alz mai mult si mai repede.. etc.

Multumesc pentru cine ma ajuta !

T0r3n0's Avatar

Character Name
     BloodyPhobos
    Character Level
      17x
    Character Class
      Warrior

Nu pierde timpul sa cauti helmuri din mobi, daca ai alz cumpara de la npc din DS.

If you have been victim of account hacking or want to join a silent protest against it, just copy and use my avatar.

adrian26miguel's Avatar

Character Name
     Ieko
    Character Level
      160
    Character Class
      Force Shielder

daca nu ai alz ptr craft nu te baga.Oricum iti zic din propia experienta o sa te coste mult si daca nu esti ambitios nu faci nimica,ai sa renunti.Eu sunt lv7 la armourgloves si lv 3 la armour helm.Pinala lv 3 faci cu iteme cumparate de la NPC,dupa aia vine greul .Good luck

T0r3n0's Avatar

Character Name
     BloodyPhobos
    Character Level
      17x
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by adrian26miguel View Post
    daca nu ai alz ptr craft nu te baga.Oricum iti zic din propia experienta o sa te coste mult si daca nu esti ambitios nu faci nimica,ai sa renunti.Eu sunt lv7 la armourgloves si lv 3 la armour helm.Pinala lv 3 faci cu iteme cumparate de la NPC,dupa aia vine greul .Good luck
    Daca ai guild care sa pompeze materiale in tine, nu e foarte greu, dar daca vrei sa faci singur, mai bine te lasi, de banii aia cauta un crafter de lvl mare sa iti crafteze el.

If you have been victim of account hacking or want to join a silent protest against it, just copy and use my avatar.

cheetor's Avatar

Character Name
     cheetor
    Character Level
      15x
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by T0r3n0 View Post
    Daca ai guild care sa pompeze materiale in tine, nu e foarte greu, dar daca vrei sa faci singur, mai bine te lasi, de banii aia cauta un crafter de lvl mare sa iti crafteze el.
    lvl6 la amulete facut aproape singur....foarte putin ajutor de la cativa prieteni.....trebuie sa ai mai mult ambitie decat bani.... banii se fac. cat despre cautatu` crafterului....nu cred ca toti care se apuca de craft se apuca neaparat pentru a scoate profit.....eu am luat boala de la veta si ratza....pot sa zic ca de la ei am proastele obiceiuri cu craftatu`

Alty's Avatar

Character Name
     Altayr
    Character Level
      1337
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by cheetor View Post
    lvl6 la amulete facut aproape singur....foarte putin ajutor de la cativa prieteni.....trebuie sa ai mai mult ambitie decat bani.... banii se fac. cat despre cautatu` crafterului....nu cred ca toti care se apuca de craft se apuca neaparat pentru a scoate profit.....eu am luat boala de la veta si ratza....pot sa zic ca de la ei am proastele obiceiuri cu craftatu`
    Lv6 amu si crappy set, *cough* =D

But i still love you <3
    Quote Originally Posted by Girl View Post
    When we are good, we don't tell others how good we are. They just know.

cheetor's Avatar

Character Name
     cheetor
    Character Level
      15x
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by Alty View Post
    Lv6 amu si crappy set, *cough* =D

But i still love you <3
    u gotta stop doing that or i`ll pk <3