UGTV
Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 22 of 105

Thread: MFS stat build, és Itemek

tomassyno's Avatar

Character Class
      Force Shielder

Status: Offline

Default MFS stat build, és Itemek

Hát gyerekek, én 159-ig sfs voltam, átlagos szettel, sajnos nem volt rendesen soha pénzem. A critjeim szépek voltak pvp-ben de nagyon meguntam hogy mobokra (crit nélkül) alig ütök, és buzilassan fejlődik 155 fölött, így a 160-at már mfs-sel csináltam meg, és azóta csak hümmögök.
    Félreértés ne essék, sfs is igen jó kari lehet, de sokkalta több pénzbe kerül. Jupiteren pedig egyenesen horror a dmg kraftos osmi és lapis fegyó.

Mielőtt mfs lettem csináltam 5 stat buildet hogy képbe kerüljek. www.orazur.free.fr
    Úgy mint:
    3 féle INT mfs (blade / katana + orb, blade + crystal),
    DEX mfs, (blade / katana + orb)

+6-OS MITHRIL FEGYVEREK STATJÁVAL SZÁMOLVA!

Fegyverek statjai:

Mithril Blade +6 (335/268/134) Fs stat
    Mithril Katana +6 (268/201/268) Fb stat
    Mithril Orb +6 (67/536/134) Wi stat
    Mithril Crystal +6 (268/268/201) Fs stat

Lássuk a buildeket (stat pontokat lv 160-hoz néztem, 2def, 2 magic, def rate upgrade-ekkel együtt):

INT MFS Katana + Orb stat elosztással, fegyver, ruha, és ékszerek nélkül
    278/668/268

Magic atk 504
    Def 391
    Atk rate 976
    Def rate 1236

INT MFS Blade + Orb stat elosztással, fegyver, ruha, és ékszerek nélkül
    335/745/134

Magic atk 496
    Def 389
    Atk rate 795
    Def rate 1121

INT MFS Blade + Crystal stat elosztással, fegyver, ruha, és ékszerek nélkül
    335/678/201

Magic atk 493
    Def 394
    Atk rate 885
    Def rate 1181

DEX MFS Katana + Orb stat elosztással, fegyver, ruha, és ékszerek nélkül
    278/268/668

Magic atk 488
    Def 419
    Atk rate 1516
    Def rate 1596

DEX MFS Blade + Orb stat elosztással, fegyver, ruha, és ékszerek nélkül
    335/268/611

Magic atk 477
    Def 423
    Atk rate 1439
    Def rate 1550

Arra jutottam hogy mivel egyszer majd Mithril ruhát akarok hordani (persze magic amppal ) akkor a katana mehet a kukába, mert a mithril ruha statja az 300 atk fölött kezdődik.
    A crystalt is végül elvetettem, mert több dex kell hozzá ( 268/268/201) +6-on, de esetemben ennek fő oka hogy a Wi-mmel is tudom hordani az ampos mithril orbot, tehát nem fogok két fegyót megvenni, ellenben crystal-lal nincs semmi gond, a statkülönbség elhanyagolható.

Innentől maradt az hogy akkor Blade + Orb, nade INT vagy DEX build.
    Hát én az INT mellett döntöttem. Mellette szólt a 19 + magic atk, de azért sajnáltam azt az elveszített 34 defet, 644 Atk rate-et és 429 Def rate-et, de megmaradt a tudat hogy ha mithrilem lesz akkor úgyis tök mindegy

Ruházat: sisak mindenképp dmg kraftos, kezes, lábas, kabát 7 magic ampos,
    Ékszerek: bracelet of sage+x, amulet of pain +x, critical ring +x, ring of luck +x
    (az X a pénztárcádnak megfelelő számot jelenti, minél drágább annál jobb )
    Fegyverek: alap esetben mindkét fegyver +6-os ampos Mithril, de amíg nincs elég pénz az rá, addig crties is jó, de kell a mithril a magic miatt.

Amennyiben neadjisten van 7-es vagy 8-as sage köpenyed, bos+6/7, akkor mehetnek a dmg kraftos osmium / lapis fegyverek a BASZOTTNAGY critek érdekében

Az alábbi videók csak reprezentatív jellegűek, ez már nem a sufnituning kategória (első pár másodpercben látható a kolléga szettje, lehet találgatni miféle kraft is az )
    http://www.youtube.com/watch?v=bp2Qm0gkttg
    http://www.youtube.com/watch?v=lNlConPE6Jk

Az én véleményem / tapasztalatom alapján azt mondanám hogy mfs-sel jobb a dps, ezáltal a vampiric hatás, gyakoribbak a critek, mert adott idő alatt több skillt castol el, nagyobbakat is üt.
    Negatívumként elmondható hogy kisebb az aoe effect mert ugye a cannon csak limit 2-es, ezt persze kiküszöbölhetjük a mobok közti váltogatással. Na persze a cannonok knock back effect-je miatt gyakorta szerteszét repkednek, dehát Istenkém

Az sfs comp skillje tényleg halálos, ezt bárki tanusíthatja. Ellenben mivan ha nem critel?
    Alap esetben comp és gm skill is 4-4 másodperces (comboban rövidül, sajnos csak azt nem tudom mennyire) de ha az auto attackot nézzük egy comp skill alatt elnyomok két cannont vagy 2.2 lance-et, ami ha mind critel, jóval túlüti a comp v. gm skillt (szerintem).
    És amennyiben mindkét fegyver ampos mithril az összességében nagyonsok amp, szóval még az alapsebzés is jelentős.

Én azért is döntöttem még mfs-re váltás mellett mert a bm1 de főleg az aura az mfs-nek kedvez. Több magic-et adnak (az aura majdnem dupla annyit) mint attackot, és aki már volt bossolni vagy bármi mást csinálni sfs-sel ahova érdemes az AoD+Mortal Bane, az tudja milyen idegesítő mikor pl a Wi túlüti az embert, majd lehúzza róla a mobot, ami hatótávon kívül kerülve kissé megnehezíti a "letalpalt" sfs dolgát. Ilynekor ugye fel kell oldani, és utána szaladni.
    Mfs -sel ellenben ez a veszély nem annyira fenyeget mert 7-8-as range-ben körbelövöm magam aod+mortal használat közben (is).

Én pl pve-ben az sfs comp skillt nem is használtam mert se down effect, se stun (update óta van hozzá stun effect, DE persze CSAK player ellen... OMFG), inkább kiraktam egy down-os dps combot amivel igen jól ment a cornus solo is.

Ja igen még egy dolog... az fs egyetlen pve stun skillje a Blade of Judgement...
    Hát mit ne mondjak, sfs-nek eléggé értelmetlen a skill tekintve hogy magic skill, tehát sebzése körülbelül egyenlő a nullával, viszont ha használod utána futnod kell, különben minden mob egyszerre üt (ahogy a jó stunnál szokás) és a LOW def rate miatt csúnyán fűbe is harap.
    Mfs-nél viszont elég jó a sebzése, és a cannonok knock back effectje miatt ha elmúlt a stun hatás szimplán odébb pöcköljük a mobokat (a bennünket távolról zaklató mobokra ott a lance).

Remélem ezzel segítettem kicsit a döntésben, én épp eleget agyaltam rajta.

Akinek van használható ötlete, hozzászólása, szívesen kiegészítem a fentieket.
    Last edited by tomassyno; 05-04-2010 at 13:48.
    Fair Player
    Sword, then Magic Force Shielder (160+) Jupiter [-|-] Wizard (170+) Jupiter [-|-] Warrior (170+) Jupiter [-|-] Force Blader (160+) Jupiter [-|-] Blader (140+)

Csíterek reszkessetek!!!
    Cheaters Beware!!!

A friend in need is a friend indeed, but the best of friends is a friend with weed...

Kiscsibor's Avatar

Character Name
     Kiscsibor
    Character Level
      13X
    Character Class
      Blader

MFSnek csak katana+orb párosítás az életképes, ha valamit sebezni is akarsz nem csak lézengeni. Az ampos mithril szintén kuka. "Drága", és csak defet ad. Ezenkívűl lezúzza statodat. ami a legjobb az a 7ampos Shineguard, mivel ugyanolyan stat kell hozzá mint az osmihoz, és viszonylag olcsó.

Nem minél drágábbnak kell lennie egy ékszernek hanem minél nagyobb +X legyen. Csak egy példa:
    BoS+5 ---> 100kk
    Bos+2 (slot) ---> 80kk
    (az árak csak saccperkábé)
    A te felfogásod szerint a BoS5 a jobb, ami nem igaz.
    Semmiképpen sem mehet mindkét kézbe DMG craftos osmik. Az egyikben mindig Mithril kell, hogy legyen, a másik pedig... az is. Az EoS+7/8 nem pótol annyi magicet amennyit mondjuk egy fegyver cserével vesztesz.

Zolee19's Avatar

Character Name
     GiantZ
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Shielder

Quote Originally Posted by tomassyno View Post

INT MFS Blade + Crystal stat elosztással, fegyver, ruha, és ékszerek nélkül
    335/678/134

Magic atk 493
    Def 394
    Atk rate 885
    Def rate 1181

Arra jutottam hogy mivel egyszer majd Mithril ruhát akarok hordani (persze magic amppal ) akkor a katana mehet a kukába, mert a mithril ruha statja az 300 atk fölött kezdődik.
    A crystalt is végül elvetettem, mert több dex kell hozzá ( 268/268/201) +6-on, de esetemben ennek fő oka hogy a Wi-mmel is tudom hordani az ampos mithril orbot, tehát nem fogok két fegyót megvenni, ellenben crystal-lal nincs semmi gond, a statkülönbség elhanyagolható.

Innentől maradt az hogy akkor Blade + Orb, nade INT vagy DEX build.
    Hát én az INT mellett döntöttem. Mellette szólt a 19 + magic atk, de azért sajnáltam azt az elveszített 34 defet, 644 Atk rate-et és 429 Def rate-et, de megmaradt a tudat hogy ha mithrilem lesz akkor úgyis tök mindegy

nincs sok kedvem javítgatni meg segítgetni de pár hibára rámutatok:

1.kiemelés: crystalnak nem 134 a dex-kövije, ezt a statfelépítést javítsd ki.

2-3.kiemelés: mithrilt hordassz buksz vagy 100 intet/vagy dexet számold ki az mennyi magic minusz még ha int build is lennél..
    ám ha lenne 134dexed (mithril +6 suit 152dex kell) pve-ben hiába lennél mithrilben, olyan kevés lenne a def rate-d hogy az összes hit-et bekapnád.

mfs legjobb felépítés:
    -full int
    -katana+orb statokat ismered. (magic ampos mind2 vagy 16-17 dmg /20dmg)
    és fontos hogy +7 legyen a base magic miatt.
    -max SG suit csuka kesztyű de az osmi 100hp 7ampos suit +csuka +sima sg kesztyű még jobb is.
    így a def rate-d (maxolt def rate-s runával) olyan 1,950 körül lesz bár már nem emléxem nekem mennyi volt.

am 170-en az új update-el SFS powa .
    GiantZ
    Force Shielder
    Lv.180 Honor rank:
    Knight of Protection

tomassyno's Avatar

Character Class
      Force Shielder

Kiscsibor...

A bos5 valóban jobb mint a bos4, persze csak azzal az szánalmasan kevés + magic-kel amit ad, ellenben ár-érték aránya egy rakás... hát hümm.
    A slotos bos2 alig-alig jobb mint a bos4, (több ampot ad de ezt az előnyét el is veszti az ember a kevesebb magic ponton), és jóval drágább tehát szerintem nem megérős. Akinek van rá pénze minimum bos6.

Zolee, a statot elírtam, javítva...

Azzal tisztában vagyok, hogy Mithril suit (mint bármilyen más karinál) eszi a legtöbb str és dex statot, ott kezdődik ahol a +6-os mithril kesztyű/***ő, tehát ez az egy elem tényleg nem biztos hogy megéri. Viszont ha igazán nagy defet akar az ember, akkor mithril suit sem árt. A def rate mindenképpen szánalmasan gyér, INT statnál, még mithrilben is, tehát ezzel nem is nagyon foglalkoznék.

Ténylegesen a legideálisabb választás az általad is említett 7 ampos shineguard kesztyű/ ***ő, 7amp+100 hp-s osmi suit (nekem mondjuk full osmi settem van 7amp 100hp-s suittal, spórolok sg-re majd mithrilre).
    A mithrilt csak azoknak mondtam akiknek van rengeteg pénzük erre, és persze +7-es a mithril blade és az orb is, a magas szintű ékszerekkel és köpennyel együtt. Tehát ez csak "ilyen is lehet" szintű info volt.

Hozzáteszem még azt is hogy nekem a +6-os blade és orb, 2x bos4 mellett 6-os köpennyel ad 850 magicet, ami azért nem kevés. És ugye én költséghatékony voltam de nagyon...
    Last edited by tomassyno; 05-04-2010 at 13:52.
    Fair Player
    Sword, then Magic Force Shielder (160+) Jupiter [-|-] Wizard (170+) Jupiter [-|-] Warrior (170+) Jupiter [-|-] Force Blader (160+) Jupiter [-|-] Blader (140+)

Csíterek reszkessetek!!!
    Cheaters Beware!!!

A friend in need is a friend indeed, but the best of friends is a friend with weed...

Zolee19's Avatar

Character Name
     GiantZ
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Shielder

értem, hajrá!
    de még mindig sfs powa. ha eod2 meg pf buzi az ember akkor mfs, de pve- party dung- (bm2) és ha comp crt akkor pvp -ben is erősebb az sfs.
    GiantZ
    Force Shielder
    Lv.180 Honor rank:
    Knight of Protection

Frakkl2s's Avatar

Character Name
     eRRorGYilkolok
    Character Level
      25
    Character Class
      Force Blader

Akkor ezek szerint mFS sehova nemjó és semmiben? x D

Kacs4's Avatar

Character Name
     DyingInside
    Character Level
      OVER 9000
    Character Class
      Wizard

Egy betűt átírva ugyanez érvényes a sFS-re is.

Frakkl2s's Avatar

Character Name
     eRRorGYilkolok
    Character Level
      25
    Character Class
      Force Blader

Mivel ez jobban foglalkozik mFS-el ide is leírom amit a másikba kérdeztem hogy valaki letudná részletesebben írni hogy a mFS és a sFS miben jó és miért ill. miben nem és miért?
    Szerintem sFS bm2-ben jobb mivel gyors és erős mFS bm(esetleg+aura) comboval tudja ugyanazt
    Meg ott van a comp skill crit sFS-nek ami nincs mFS-nek. Ezt tudja egyáltalán pótolni valamivel?
    Ahogy youtube-on nézegettem a videókat mFS elég harmat.

tomassyno's Avatar

Character Class
      Force Shielder

Quote Originally Posted by Frakkl2s View Post
    Mivel ez jobban foglalkozik mFS-el ide is leírom amit a másikba kérdeztem hogy valaki letudná részletesebben írni hogy a mFS és a sFS miben jó és miért ill. miben nem és miért?
    Szerintem sFS bm2-ben jobb mivel gyors és erős mFS bm(esetleg+aura) comboval tudja ugyanazt
    Meg ott van a comp skill crit sFS-nek ami nincs mFS-nek. Ezt tudja egyáltalán pótolni valamivel?
    Ahogy youtube-on nézegettem a videókat mFS elég harmat.
    Editáltam a fő gondolatsort, a végén megtalálod kérdésedre a válaszomat
    Fair Player

Csíterek reszkessetek!!!
    Cheaters Beware!!!

Frakkl2s's Avatar

Character Name
     eRRorGYilkolok
    Character Level
      25
    Character Class
      Force Blader

Igen-igen. Köszi. A vidikkel egy gond van hogy ez valami tört szeró mert lehetetlen ugye annyi crit dmg amennyi neki van.

http://www.youtube.com/watch?v=XwUR6sYVlao sFS
    http://www.youtube.com/watch?v=b6Ofeu5m_yY mFS part1
    Én ezekből a vidikből merítettem....érdemes nézni az lvl-t, az időt meg hogy ki mennyit üt.....
    Bár énis mFS párti (akarok lenni) vagyok.
    Last edited by Frakkl2s; 22-03-2010 at 11:55.

tomassyno's Avatar

Character Class
      Force Shielder

Quote Originally Posted by Frakkl2s View Post
    Igen-igen. Köszi. A vidikkel egy gond van hogy ez valami tört szeró mert lehetetlen ugye annyi crit dmg amennyi neki van.

http://www.youtube.com/watch?v=XwUR6sYVlao sFS
    http://www.youtube.com/watch?v=b6Ofeu5m_yY mFS part1
    Én ezekből a vidikből merítettem....érdemes nézni az lvl-t, az időt meg hogy ki mennyit üt.....
    Bár énis mFS párti (akarok lenni) vagyok.

Az általam belinkelt dúúúrva mfs videóról annyit hogy egyátalán nem lehetetlenek azok a brutál critek, ha megnézed hogy a boss szarrá van debuffolva (panic, hard luck stb.) és az mfs is fullpowerben vagyon (bm2+aura+aod+mortal bane+fury+manacondense+ampos poti+magices poti, és ugye max kraftos fegyók és extendelt tita sityak, a többi iteméről nem is beszélve...

Az általad linkelt sfs temple solohoz csak annyit hogy a végén az ember megmutogatja a cuccait.. Ampos mithril blade, hát még nem olyan vészes, de az az extendelt topaz crystal hát az belefájt pár fityingbe.

A fő problem még mindíg az hogy adott mondjuk 1 kkk, ebből egy fs-t felszerelek mondjuk átlagos cuccokkal, nem lesz olyan jó, egy mfs-t viszont elég durvára meg lehet csinálni ebből a pénzből.
    Fair Player

Csíterek reszkessetek!!!
    Cheaters Beware!!!

Character Class
      Force Shielder

1 kkk-ból ? Max Sg+7-es settet meg ékszerek és ennyi. Honnan szerzel fegyvereket ?
    Mivel az Orb kerül annyiba mint az egész ruházat+ékszerek.
    De sok sikert kívánok azért hozzá !

Azthiszem itt olvastam, hogy Mithrilt akarsz hordani, akkor inkább SfS légy mert az mfs-t úgy elkúrod vele mind a fene..

tomassyno's Avatar

Character Class
      Force Shielder

Quote Originally Posted by Thakasi View Post
    1 kkk-ból ? Max Sg+7-es settet meg ékszerek és ennyi. Honnan szerzel fegyvereket ?
    Mivel az Orb kerül annyiba mint az egész ruházat+ékszerek.
    De sok sikert kívánok azért hozzá !

Azthiszem itt olvastam, hogy Mithrilt akarsz hordani, akkor inkább SfS légy mert az mfs-t úgy elkúrod vele mind a fene..

No, hát Jupiteren jelen pillanatban +6-os 7 magic ampos mithril orb cirka 450kk,
    +6-os 7 mampos mithril blade kb 50 kk (ugyanez katana-ban 120-150kk?)
    Osmium +6-os 7 magic ampos kezes, ***ő együtt kb 60kk (Sg esetén kb 150-200 kk)
    Osmium suit +6, 7 mamp, 100 hp, kb 50 kk
    Osmium DB sisak 30 cd-vel +6-on kb 30 kk (36-os osmi sisak egy hangyánit drágább)
    Bos4 x 2 kb 8 kk

Sfs és Mfs igy egyaránt hordja:
    Rol2 kb 100 kk
    Cr 2 x 2 kb 300 kk

Ha most ezt az itt felsorolt szettet sword amppal szeretném megszerezni, arra rámenne kb 3 kkk.

Én mint azt korábban említettem, KÖLTSÉGHATÉKONY voltam, eladtam az sfs-em közepesen jó cuccait és abból megvettem a mithril orbon kívül mindent, upgrade-ekkel, str potikkal együtt (de rohadt sok kellett :S)

A full osmi sett miatt a defem jelenleg csak 850, de ugyanennyi a magic-em is, az ampom 50%, akárcsak a crit rate-em, a crit damage-em pedig 130%.
    (még nincs meg a 2-3 darab cr2)

No comment....
    Fair Player

Csíterek reszkessetek!!!
    Cheaters Beware!!!

Frakkl2s's Avatar

Character Name
     eRRorGYilkolok
    Character Level
      25
    Character Class
      Force Blader

Igen igen ahogy már említésre került az árak szerók között változóak.
    Az általad belinkelt " dúúúrva mfs videóról" annyit hogy a kommentek köztt már olasni is lehet hogy: "Centrion Prideus gives you a lot of atk/m.atk after half of its hp is down.."
    És mindezt látni is lehet figyeljétek meg 1:54-nél eleve is kivan írva hogy Centrion Prideus (és kicsivel hogy Bonus ) 1:54 után ~7800 a crit aztán üt egy 5626-ot utána pedig jön egy 13438-as egyböl magára tolja AOD mortal aura minden és utána szépen megy a sebzés ....

Akkor igen nemis nagyon néztem hogy lapis/osmi fegyói vannak meg tita helm Gondoltam mithril ampra, de mostmár hogy megnéztem megint figyeltem mikor kinyitja az ivectory-ját...
    Tehát ez igen lehetséges csak utána kell számolni....
    Mindent összevetve elég prö szerintem ez az mFS bár úgy van jól hogy mindenki a saját (tipusú) kariját tartja a legjobbnak... Viszont amit linkeltem az mFS videót abból nem ez derül ki sztem elég zsenge ott....

És nem néz ki rosszul a pajzsból és a kardból előbújó cannon/lance Tök vagesz
    Last edited by Frakkl2s; 23-03-2010 at 15:52.

Character Class
      Force Shielder

tomassyno..

ilyen settet igen, összelehet szedni annyi pénzből, csak én nem erre gondoltam..
    én alapból +7-es Mithril Orb ra gontoltam, amit én annó 1,1 kkk-ért vettem.( kb most is ennyi az ára) és így tovább a többi cuccra is..de akkor így már értelek.

Zolee19's Avatar

Character Name
     GiantZ
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Shielder

Quote Originally Posted by tomassyno View Post
    Az általam belinkelt dúúúrva mfs videóról annyit hogy egyátalán nem lehetetlenek azok a brutál critek, ha megnézed hogy a boss szarrá van debuffolva (panic, hard luck stb.) és az mfs is fullpowerben vagyon (bm2+aura+aod+mortal bane+fury+manacondense+ampos poti+magices poti, és ugye max kraftos fegyók és extendelt tita sityak, a többi iteméről nem is beszélve...

Az általad linkelt sfs temple solohoz csak annyit hogy a végén az ember megmutogatja a cuccait.. Ampos mithril blade, hát még nem olyan vészes, de az az extendelt topaz crystal hát az belefájt pár fityingbe.
    Tudod, az az mfs videó Brazil cabalban készült ( a nagy crt-s ), és ott kicsit másképp vannak a dolgok...

ft1-es vid:
    symp0 (FB) sfs-e nagyon jó, de az az mfs sem lehet rossz ugyebár, na de nézzétek már meg jobban, 1sp-t használ el mind2 karakter -ennyiből le is ölik nesbite-t.
    sfs lvl142-es mfs 170-es, sfs saját buffok potik nélkül, mfs potikkal meg wi/fa buffokkal... elég szánalom a dmg külömbség. nagy szinten meg már úgyis csak party dungeonokból meg bossozásból lehet pénzt csinálni ahova meg bm2 kell.
    GiantZ
    Force Shielder
    Lv.180 Honor rank:
    Knight of Protection

tomassyno's Avatar

Character Class
      Force Shielder

Quote Originally Posted by Zolee19 View Post
    Tudod, az az mfs videó Brazil cabalban készült ( a nagy crt-s ), és ott kicsit másképp vannak a dolgok...

nagy szinten meg már úgyis csak party dungeonokból meg bossozásból lehet pénzt csinálni ahova meg bm2 kell.
    Brazil cabal... és ? Végülis tök mindegy hogy melyik szeró, már amennyiben nem a sebzést és egyéb lényeges különbségeket nézünk. Az itemek meg ... áhhh mindegy.

Ne állítsuk párba, vagy pro kontra sfs-mfs, ezt a thread-et nem azért csináltam, csak próbáltam segíteni azoknak akiknek pl lövésük sem volt (mint nekem sem), hogy ténlyeg, int vagy dex build, melyik mit ad, mit nem ad, milyen ruhákat érdemes stb.

Az hogy sfs jobb e vagy mfs CSAK és KIZÁRÓLAG az dönti el hogy milyen cuccai vannak az embernek (mire futja ugye, sok tetves alzbuyer, meg scammer meg lehúzós majom akikkel tele a játék hogy sorvadna le a herétek) és hogy milyen teknikával játszik a karival.
    Ha valaki pl nem tud retargetelni sfs-sel bm2-ben akkor már bukta az egész (persze warrinál ugyanez van). Vagy mikor kell aod, mikor mortal, tehát az időzítés. Sokmindenen el lehet baszni a dolgokat.

Egy szóval nem mondtam eddig sem hogy az sfs róóóósz, csak nekem nem voltak jó cuccaim, ezáltal nem tudtam kihozni belőle amit szerettem volna.
    Viszont ami cuccom volt, abból mfs-nél kihoztam egy egész jó kis sebzést. Az meg hogy osmi settem van nemigen jelent akadályt, aos1-2-ben általában tovább rajtam marad az SS mint a többi karin akik ugye közelről ütik, én meg szépen 7-8-as range-ről csépelem a bosst.

A lényeg a lényeg, olvasgattam több fórumot tipusváltás előtt, és tököm tele lett azzal hogy mindeki csak ostobaságokat szól hozzá, és hosszú oldalakon keresztül semmi információt nem adtak hogy mégis mi a franc kell mfs-nek, milyen fegyó, milyen szett.
    Fair Player

Csíterek reszkessetek!!!
    Cheaters Beware!!!

Frakkl2s's Avatar

Character Name
     eRRorGYilkolok
    Character Level
      25
    Character Class
      Force Blader

tomassyno +1
    Bár lehet hogy ez is ostobaság volt

Frakkl2s's Avatar

Character Name
     eRRorGYilkolok
    Character Level
      25
    Character Class
      Force Blader

mFS-re jobb a Mithril Orb és Katana +6 10%crit.dmg. mint az
    Osmium Katana+6 +16m.attack + 20%dmg és Aqua Orb+6 +5%rate +20%dmg (54%rate)?

Kacs4's Avatar

Character Name
     DyingInside
    Character Level
      OVER 9000
    Character Class
      Wizard

y .

Frakkl2s's Avatar

Character Name
     eRRorGYilkolok
    Character Level
      25
    Character Class
      Force Blader

És esetleg Mithril Katana+6 7%m.amp és Mithril Orb+6 10%dmg
    jobb lenne mint a két 10dmg-s?

Character Name
     baltasgyilkos
    Character Level
      162
    Character Class
      Wizard

Én amikor az mFs-semmel játszottam mithril katana+6 7% m.amp és mithril orb+6 7% m.amp volt a két fegyverem. Tudom utóbbi elég drága de szerintem megéri a beruházást. Ja és int buildes volt a karim.

Page 1 of 5 123 ... LastLast