Hey baieti eu sunt la craft Titanium Battlegloves 100% si as avea o rugaminte la voi care ma poate ajuta si pe mine cu niste Battelgloves of amp +0 +2 amp or over??? Astept un Pm de la cine ma poate ajuta BUY!!![]()
Hey baieti eu sunt la craft Titanium Battlegloves 100% si as avea o rugaminte la voi care ma poate ajuta si pe mine cu niste Battelgloves of amp +0 +2 amp or over??? Astept un Pm de la cine ma poate ajuta BUY!!![]()
Daca iti iar virusi de la vreun "noob" si pierzi manusile ? :-s
da tnx am si zis ca "BUY':-j oricum nu se poate face nik pe forumul asta.App. la AH sunt 10kk dar ma gandeam ca poate le iau mai ieftin:>:> cya!!!!
monkey citeste aici
http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=158302
Inca o data raimundo se vede un mare sef dar este vai de capul lui:-j:-j oricum tnx monky you Rullsalut! thrend closed.
In primu rand si moneky o sa realizeze ca ti-a luat apararea degeaba.Invata sa te exprimi.Nu mai imbina engleza cu romana daca nu stii c.um(la tine inseamna : astept pm de la cine ma poate ajuta CUMPARA).Nu ca vei cumpara TU.
Si nu eu sunt PROSTU care ia keyloggere de la "noobi" si vine si se plange pe forum, capisci?
Si deasemenea nu EU mi-am dat singur pm cu :
Si buy de fapt inseamna "a cumpara"(cu to) in fata.Poti sa dai n exemple/argumente, stiu ca am dreptatema pis pe morti mati ma ai inteles jegu dreaq care esti ce plm ma te crezi mare profesor si esti mai noob ca mine ok:* salut!![]()
Last edited by Raimundo; 01-05-2010 at 07:30.
ok Loser!:*
Poti inchide Thrend-ul:X
Alty Rulz![]()